sista januari

gårdagen i romme var super, ibörjan var det dock kramsnö så vi fick staka oss fram i backen, haha men sen runt 12 blev det mycket bättre och solen kom fram och då blev det hur skönt som helst att åka. frös ingenting, åkte med massa fina vänner, ramlade inte en enda gång (!!!) och backarna var super! 
 
har varit jättetrött idag men jag har tagit mig igenom dagen ändå, när jag kom hem vid 2 satt jag mig med lite plugg, gick ut och fotade lite och har käkat lite. och om en timme är det dags för dans, var inte med förra veckan så jag kan inte dansen men jag hoppas på att den inte är jättesvår så att jag lär mig den idag! 
 

taggad till tusen

gick i skolan till halv fyra, drog och dansade en timme och blev helt slut efter att ha rullad på golvet en timme, haha! 
och nu har jag lagt fram allting till imorgon, lite mer att fixa bara. klockan 06.00 imorgon rullar bussen iväg mot Romme! ska bli så himla roligt, lätt bästa skoldagen på året! vi får se om jag kommer hem hel imorgon, men vi hörs nog på torsdag (lär vara rätt trött imorgon kväll). ska försöka hinna lägga upp något tidinställs inlägg nu. vi hörs, puss

latte med smak av kanel

jag ljög förut när jag skrev att jag skulle göra en smoothie, jag ångrade mig och gjorde mig en god latte istället! den blev himla god också! vi har ingen mjölkskummare så jag fick improvisera och fick faktiskt till lite skummad mjölk på toppen. mumma!

Q/A

fick den här kommentaren förut som jag tänkte svara på nu!
 
 Vad har du valt? :)

Jag har valt LBS (Ljud och bildskolan) med inrikting media som förstaval, Hotell och turism som andra, Samhäll-media på Tessin som tredje och Restaurang som fjärde. 
 
jag vet att det kanske var lite onödigt med fyra val men jag kände att jag lika gärna kunde ta det eftersom att jag tycker att alla dessa linjer verkar bra. 
jag känner dock inte en enda pers som ska gå LBS-media, men jag hoppas på att lära känna någon och jag är glad över att jag inte valde efter kompisarna för det är bara dumt eftersom det är man själv som ska välja det man  tycket är kul och något som man tror att man kommer ha nytta av i framtiden! :) 
 
och anledningen till att jag valde media var att jag älskar att fota och redigerera, sen vet jag faktiskt inte vad jag vill bli i framtiden så nu ska jag bara försöka ha kul i tre år och lära mig massa nya saker, och sen ska jag plugga vidare efter gymnasiet. 
 
nu blev inlägget väldigt långt men nu vet ni! 
 

fick ett gitarryck

har haft en bra dag bestående av mycket filmtittande men har även gjort mitt gymnasieval, känns skönt att ha det gjort så behöver man inte tänka på¨det nu! fick nyss ett litet gitarryck och satte mig och spelade lite, tror det var ett halvår sen sist jag satt med den.. men det roligt och så hittade jag en del gamla låtar som jag har spelat på musikskolan genom åren. men jag kom ihåg hur man gjorde iallafall, så det sitter kvar i mig trots att det va ett tag sen sist, det är jag och min gitarr, tajta vänner. haha! nu ska jag göra mig en smoothie. puss

Fullspäckad söndag

bilder från idag, min söta kusin Moa gjorde mig fin med massa smycken, snetoffs och håraccessoarer! Hehe blev väldigt fin'
Gick upp tidigt imorse, åkte till Bullersta med min syster för att titta på när Karro tävlade, hon var superduktig och kom fyra i 1 metersklassen! Om inte de tre-fyra sista ryttarna hade varit så bra så hade hon kommit två! Sen åkte jag hem och duschade & fixade mig för vid två fick vi gäster som va här till 5 ungefär och då packade vi träningskläderna och drog till gymmet. Så nu ska jag titta på tv, äta lite frukt och läsa igenom fysiken.

frysta snöflingor

canon eos 1100D + tamron 70-300mm 

al fútbol

 
har hängt på rosvalla hela dagen och tittat på fotboll, gästabudsbollen. tog även med kameran för att knäppa några bilder, men eftersom att ljuset är väldigt konstigt på sådana ställen, golvet var gul/oranget och att jag inte har någon extern blixt så blev bilderna inte så fina i färgen. så jag testade att redigera dessa två till svart/vita och det blev mycket bättre! 
är iallafall väldigt trött nu men ska försöka hitta på något! puss

mina favoritappar

instagram: älskar den appen, roligt att både lägga ut egna bilder och se andras! om ni vill följa mig där så heter jag: emmymattsson. 
 
facebook: tycker inte om facebook lika mycket nu för tiden, tycker att det har börjat spårat ut osv. men jag går nästan alltid in där ifrån mobilen och det är väldigt bra och smidigt! så den är ändå ganska självklar att ha! 
 
weheartit: näst bäst efter instagram alltså, får så sjukt mycket inspiration från den appen/sidan! helgrym helt enkelt! 
 
sörmlands länstrafik: bra-att-ha-app då det är väldigt enkelt att se när bussarna går! 
 
deluxeFX: en bra fotoapp med många fina effekter, t.ex så kan man lägga på fin bokeh med både cirklar och hjärtan men även massor av andra!
 
turbo collage: en app där man gör fina collage, rekomenderar att uppgradera för att få tillgång till mer verktyg, kostar ca 15 kr om jag inte minns fel,. Lite versionen är gratis och fungerar bra den också! 
 
youtube: superbra app, tittar på videos väldigt ofta och då är det skönt att bara klicka på appen istället för titta på datorn. använder den flitigt på kvällarna innan jag ska sova då jag tittar på alla möjliga klipp!
 

redigering

blir så redigeringssugen på kvällarna när jag har tråkigt, så jag tog en gammal, ful, mörkt och tråkig bild och gjorde den lite finare och annorlunda! ljusade upp den, la på kontrast, mörk vinjettering och några färglager såsom gul, orange, rosa och blå. och så här blev resultatet! 

fredagslycka

dagen har gått ganska fort och slutade halv två, nu har jag precis ätit amerikanska pannkakor (älska!!) och nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, hade tänkt träna men jag får se hur det blir med den saken! 
ha en bra kväll, puss!

details


i love this site

åh vad jag älskar weheartit, får så himla mycket inspiration så fort jag klickar in där! världens bästa sida! men nu vill jag bara ha vår så att man kan ta massor av fina bilder!!

Restaurang

Hej bloggish! Nu ska jag iväg och äta på en restaurang med släkt och familj för att fira min syster. Vi hörs kanske när jag kommer hem, puss!


18 bast

Idag fyller min älskade syster hela 18 år! Det är sjukt vad tiden går fort, men vad mycket vi har hunnit med! Hoppas din dag blir grym, Älskar dig!

för & efter

fotade den här bilden i somras och såg att den var oredigerad, och eftersom jag var på redigeringshumör så passade jag på! och tänkte även visa för och efterbild,
det jag har gjort: 
-ändrat i nivåer
-intensitet + kontrast
-skärpan & brus
-ökat mättnaden
-gjort den svart/vit
-beskurit den
FÖRE
EFTER

leker cool

tjaa! dagen har varit bra, inte hänt något speciellt! eller vi hade engelskauppsats sista timmen, men jag tror faktiskt att det gick hyfsat bra iallafall. 
 
kollar just nu runt på lite bloggar och sidor, hittade en bra fotoblogg, hon var superduktig på att fota och använde sig till stor det av det objektivet som jag ska köpa så det var roligt att se alla fina bilder! fick lite inspiration också. nu ska jag gå igenom spanskaglosor och äta middag snart tror jag! puss

i don't know what's going on just now

hoppas ni mår bra, jag är lite trött på det mesta just nu men life goes on och jag får göra det bästa av saken! man lever ju bara en gång så det gäller att ta vara på varenda sekund och ta varje dag som om den vore den sista! :)
har iallafall tagit mig igenom ännu en, hade hål på so:n vilket kändes underbart, jag och mina vänner gick till ica i 14 minusgrader och köpte choklad, haha helt klart värt det! hade lite idrott sen och så drog jag iväg till första danslektionen efter skolan, härligt! fick låten sweet dreams, och stegen går superfort i början men de är bara att nöta och nöta så sitter de snart! see you later!

dagens inspiration


måndag igen

har varit en ganska tung dag, var riktigt hungrig hela eftermiddagen då vi hade de jobbigaste lektionerna också, och så fick jag huvudvärk på det också, härligt! nej men när jag kom hem så gjorde jag i ordning en god mellis vilket gjorde mig lite gladare. 
har även hunnit plugga lite engelska men vi ska läsa en text på sex sidor som vi sedan ska sammanfatta på 10 meningar, supersvårt! 
 
juste, har försökt ladda ner camera raw, men eftersom jag har en äldre version av photoshop så verkar det inte funka, om någon vet hur man gör så får ni gärna kommentera! puss
 
update: har lyckats fixat det nu! 

om möblering bland kategorierna

har den senaste timmen ägnat mig åt att fixa kategorierna på bloggen, la till en ny underkategori, tog bort några kategorier och la till några, så nu kan det vara lite konstigt bland dem eftersom jag tog bord några, och jag kan inte gå igenom alla mina inlägg och ändra i kategorierna men om några månader ska jag nog ha fyllt de flesta nya kategorierna med några inlägg ska ni se! 
om ni märker något konstigt så kan ni väl slänga in en liten gullig kommentar! puss

wet hair

har fotat en hel del idag, jag får aldrig nog. blötte min hår, ställde mig framför kameran och rog några bilder, hade dock ingen bra bakgrund så det blev lite svårt med redogeringen men jag redigerade denna iallafall och den får duga! 
 
har skrivit en budget åt mig själv nu, kände att jag ville ha koll på min ekonomi lite så den här månaden ska jag spara lite och nästa månad ska jag köpa... *trummvirvlar* ...  ett nytt objektiv, vilket tänker jag inte avslöja så det får ni se då men jag tror att det blir bra! 

färg vs svart/vit

 
canon eos 1100D + tamron 70-300mm 
foto/redigering: jag
 

feeling free

HEEY! hoppas ni mår bra, jag brukar alltid bara jätteseg och så på söndagar men idag är jag glad och pigg! har varit ute med min kära syster och fotat, hon som har tagit bilden ovan som jag sedan har bearbetat i photoshop lite. ska dyka ner i min fysikbok senare, och även träna lite! 
vi hörs sen, puss!

Love


united kingdom

fick med mig denna finfina tröjan med mig hem idag, eftersom JC ska lägga ner så är det 50-70 % rabatt där nu, var lite kaos där men det var det värt för tröjan fick jag för 150 spänn, och sen hittade jag en halsduk som kommer vara super i vår, och den kostade endast 70kr. sen köpte jag även consiler på makeupstore (cover all mix, i pennform). jättenöjd med allt jag fick med mig idag! 

beautiful day

vaknade upp och såg detta utanför min fönster, hur fint? det enda som är minus på dagen är att det är 16 minus ute men om man vill att det ska vara fins så får man lida pin, right? så jag ska inte klaga! 
jag ska ner på stan med mami om en stund och kolla lite och köpa lite grejer, annars har jag inga planer idag. vi hörs sen, puss
 
 

karro och timeless

finaste ekipaget! 
hängde med karro till stallet efter skolan för att ta lite bilder när hon red, supeer! så mysigt också att bara vara där och pyssla i stallet och så, saknar det lite ibland, tur att man har karro och timeless! hehe. 
har varit en jättebra fredag iallafall, nu ska jag göra iordning något gott och bosätta mig i soffan hela kvällen! ♥
 

vill utomlands nu!

två bilder från 2011 när vi var i turkiet. 
åh jag är så himla aviiis på alla som är utomlands just nu, vet minst 4 stycken som precis har varit i thailand, hur orättvist är inte det! vill sola,bada,bli brun och bara njuta! 
tror dock inte att vi ska utomlands i år heller, vi får se men jag hoppas med hela mitt lilla hjärta, hehe! ♥

knitted

 
tröja-har min kära mormor stickat åt mig | jeans-nelly.com | bälte-ginatricot | smycken-glitter,gina
 
idag har det inte hänt speciellt mycket, slutade tidigt och sen jag kom hem har jag inte gjort någonting alls, oj vilket roligt liv jag har, haha! nu måste jag göra det ännu lite roligare och dyka ner i matteboken, see you later alligator!knitted

boost


sextondejanuaritvåtusentretton

jag gillar svart/vita bilder som ni kanske har märkt!
 
började dagen med cirkelträning på idrotten, jobbigt men ändå lite roligt, sen var det språk, bild lunch och sen engelska. men för att göra dagen lite bättre och roligare så passade vi på att göra en del roliga saker på våran lunch som på onsdagar är en timme långa! 
efter skolan åkte jag till stan i en fullproppad buss och mötte jenny, köpte present och fikade. nu ska jag plugga och duscha! puss

flying away from everything

tisdag idag då, en himla bra dag faktiskt! ingen jobbig lektion, hade endast musik (då vi skapar egna låtar), en halvtimmes so, tittade på teater en timme och hade två timmars idrott! jag och min vän karro hade dessutom en YOLO dag, så vi åt lunch i entréhallen tills rektorn kom och sa att vi fick gå till matsalen igen (tråkig som han är)  , och så sprang vi från idrottssalen till skolan och tillbaka barfota. hehe det är så vi gör det! 
vi fick även våra skoltröjor idag, de passar perfekt som myströja hemma nu när det är så kallt överallt hela tiden!
vi har nämnligen massa snö här och så ska det va 7-9 minusgrader hela veckan, burrr.. värme och sommar, tack!
 

Training

Många som har att börja träna som nyårslöfte så jag tänkte dela med mig av lite träningspeppsbilder!
Ett tips är också att det blir roligare att träna om man har snygga träningskläder och tänkt på att äta rätt och sova mycket också! :)


jag idag

linne-kommer inte ihåg (tagit bort lappen) | kofta-cubus | jeans-nelly.com | bälte-ginatricot | halsband-julklapp
 
TJAA! ny vecka med nya utmaningar, känns som att denna veckan kommer att bli riktigt bra, slutar tidigt 3 dagar och inte mycket plugg, man får njuta medans det varar för om några veckor lär inte inläggen vara lika positiva när det gäller skolan, hehe men det är bara att tänka positivt som jag har sagt! 
 
nu ska jag plugga lite glosor, sen ikväll ska jag köra lite styrka här hemma. 

landskap

 
 
canon eos 1100D+tamron 70-300mm | slutartid: 1/30s | bländare: 4.0 | ISO: 100
foto/redigering: jag

vintage känsla

låg uppdatering idag också, fy skäms på mig! mådde inte så bra igår kväll pga en sak så jag ville vara hemma idag och ta det lugnt, så jag har inte gjort något speciellt mer än att jag och pappa skulle ta en liten foto promenad som råkade bli 2 timmar.. haha så går det när tiden går fort! 
så nu ska jag redigera lite bilder som ni får se sen! puss

ett litet försök

försökte göra en fin bild när jag var i rymden, gick väl sådär kan man ju säga.. speciellt när man jämför med den bilden som jag hittade och ville härma lite. men jag får helt enkelt träna mer på det där! ;)

svart och vitt

fick helt plötsligt idén att fixa mig, byta och ställa mig framför kameran. hade redan börjat blivit mörkt ute så det var lite svårt med ljuset eftersom jag inte har någon extern blixt heller men det blev hyfsat ra bilder iallafall tycker jag. 
när jag hade fotat ett tag så kom min syster in i rummet och kom på hur roligt det var att använda en fjärrutlösare, så jag fick lite sällskap, haha!

Låg uppdatering

Min grymma vän och jag. 
Gick endast till halv två idag vilket var superskönt! Åkte hem och åt en lyxmellis bestående av kalla pannkakor och varm choklad, behövdes efter att ha varit ute i kylan en stund. Längtar så sjukt mycket till våren nu!! Nu på kvällen har jag umgåtts med Jenny och mest snackat en massa girltalk, härlig fredag. Nu ska jag snart sova, ska upp ganska tidigt imorgon för att åka till gymmet och träna!
 

mitt sminkbord

har städat och pysslat i mitt rum nu på kvällen, ibland blir jag sådär jättepysslig! hehe men jag gillar att göra egna saker och så, så jag tog några burkar och glad och la olika saker i, den ena burken satte jag paketpapper och ett snöre på så att den skulle bli finare! nu blir det roligare att fixa sig på morgonen :) 
nu gäller det bara att hålla det fint och få fint i resten av rummet också, men det får bli en  annan dag! 

if i'm louder, would you see me?

heej! idag är det torsdag och den här veckan är redan snart över, men jag klagar inte på att tiden går fort alls, det är bara skönt och jag vill ha sommarlov nu med detsamma! fast ändå inte, för jag vill inte splittras från klassen.. men jag känner nu att det här året kommer att bli awesome, har redan bokat in romme med skolan och så ska vi även till fjällen med familjen några dagar, och sen vill jag utomlands i sommar men det vet jag inte alls hur det blir med det! och sen ska det bli himla kul att börja på ny skola också trots att det kommer kännas lite läskigt i början :) hoppas att ni har haft en bra dag! puss

Stan med fin vän

Har varit på stan med min fina vän Charlotta efter skolan idag, var superbra och vi kom fram till att det va ungefär ett år sen vi sågs senast, helt sjukt! Men det får vi ändra på. Nu ska jag ta ett skönt bad och ta peeling, ansiktsmask och smörja in mig med body lotion, härligt!

Första dagen avklarad

Heey! Nu är första skoldagen på vårterminen avklarad, känns väl sådär när alla lärare redan börjar pratar om alla nationella prov som kommer framöver.. Usch! Men ni är det sista terminen så det är bara att försöka hålla motivationen uppe och kämpa på. 
Annars idag så gick jag med Alice och ellen hem till dom och hade det mysigt! Känner att jag kommer att somna tidigt idag för jag är jättetrött och jäspar hela tiden, hehe! 

i want summer

igår: gick till alice vid två ungefär, var där och bara satt och pratade och så en stund innan johan kom. gjorde inget speciellt egentligen, umgicks bara. sen gick jag hem och åt och sen åkte vi och gymmade en timme, och när jag kom hem gick jag direkt till alice igen, och sen gick vi hem till johan på kvällen och tittade på skräckfilm. 
 
nu ska jag snart gå och möta Karro som ska hit, vet inte vad vi ska hitta på men det blir nog en bra sista dag på det här lovet, imorgon börjar skolan och jag är inte ett dugg taggad.. jaja, nu ska jag inte tänka på skolan! ha en bra dag.

love inspiration


6 januari 2013

hej finisar! igår hade jag inte tid att blogga något, förlåt för det! på förmiddagen åkte jag, mamma och matilda och bowlade, gick sådär men det va kul ändå. sen mötte jag upp alice och johan på ica där vi köpte lite gott att ha när vi skulle kolla på film, vi hade nämnligen twilight maraton så det tog ju ett tag kan man säga men vi gjorde en del andra saker också så det va super! hade en jättemysig kväll iallafall!
 
om en stund, (vet inte riktigt när) ska jag gå till alice och sen skulle kanske johan komma också, men har faktiskt ingen aning om hur det blir så det får vi helt enkelt se! ha en bra dag, puss

Äventyrlig dag

Har varit i yxbacken nästan hela dagen och åkt skidor, jag hann med att ramla både i början, mitten och o slutet av backen i liften. Var dock lite läskigt när vi ramlade av i mitten, fyra pers som vi var, skulle försöka ta sig ner i en isbacke utan någon hjälp! Ja det gick ju inte så bra, både Matilda och Linnèa nere ner för backen, Linnèa for ner I diket och Matilda åkte hela vägen ner utan kontroll och körde typ in i liftvakterna, kaos va bara förnamnet men vi kom tillslut ner men med lite blåmärken.. Och så lyckades vi även åka in i nätet vid sidan av backen, men det löste sig också tillslut. Var iallafall jättetrött när jag kom hem och hade ont överallt så jag tog ett varmt bad och åt lite choklad!

Åka skidor

Idag ska vi åka slalom hela dagen! Ska bli jättekul för det va ett år sen jag åkte, vet dock inte om jag kommer ihåg hur man gör, haha


let´s go crazy

hej hörrni! har haft en jätteslö morgon, vi skulle egentligen åkt skridskor idag men eftersom att det regnar så gick det inte, har inga planer idag förutom att vi ska gymma ikväll, känns bra att vi har kommit igång bra nu, gymmade söndag, tisdag och så idag! great, så nu är det bara att fortsätta!! vi hörs sen, puss

årsresumé

JANUARI
fotade en hel del. åkte till hamnen och fotade landskap. umgicks mycket med alice.tog lite självporträtt. hade en liten photoshoot med jenny. var även sjuk väldigt mycket. 
 
FEBRUARI
En måndad med många händelser: 
fotade rosor. photoshoot med jenny. bytte design på bloggen. fotade landskapsbilder. hade bihålsinflammation. var i Romme med skolan. Var i Italien och kollade på Milan. tog många outfitbilder. åkte skridskor. tryckte upp kladdkaka och grädde i ansiktet med klara och alice.
 
MARS
ställde om klockan till sommartid. tog outfitbilder i solen. solade i gräset med jenny. åt smoothie. fotade med jenny. fann de första vårblommorna på tomten. tog hål i öronen. använde min jeansjacka flitigt. var ute med katterna i solen. fick med måns (min katt) tunga på en bild. var ute väldigt mycket.
 
APRIL
köpte nya skor med sulor. hade väldigt ont i knäna. trodde att mitt internett hade gott sönder men det var bara en knapp på datorn som stod på off.  fotat vitsippor. hade filmmys med jenny. köpte mig en klädhängare. ny design på bloggen igen. tappade min samsung telefon i toaletten. gick ganska bra i skolan, fick bra betyg på proven som vi hade. var på kattberget i oxelösund, ett av mina favoritställen. hängde på slakthuset innan dansen. fotade lite med jenny i solnedgången. vann lite pengar på lotter, eller 75kr tror jag. var på namnfest hos mina kusiner i Stockholm.
 
MAJ
tappade min mobil i asfalten så att skärmen sprack. köpte skolavslutningsskor. var på allsvensk match i norrköping. hade en bra dag med två vänner, badade, lagade mat och tittade på esc då Loreen vann! tältade och badade i solnedgången med några tjejkompisar. såg one direction i stockholm med alice (hittade helt själva i stockholm till centralen) photoshoot med jenny bland massa blommor. använde min keps flitigt och hade ofta fläta. gjorde för första gången äppelchips (torkade äpplen). tog självporträtt. blev klar med min tröja i slöjden. fotade på en orienteringstävling. lät min kusin ha min kamera, vilken lycka. massa fina körsbärsblommor.
 
JUNI
fick ett efterlängtat sommarlov. hade en jättebra midsommarafton i oxelösund. fyllde 15 år. fick fjärrutlösare och objektiv. hade photoshoot med jenny på ett majsfält. var på min mosters bröllop. tonade håret för första gången. Umgick väldigt mycket med Jenny. åt hallonpaj. fotade många sommarbilder/naturbilder. var allmänt glad.
 
JULI
var på Gothia med fotbollslaget, älskar göteborg! fick min älskade iphone 4s. var på grönan med alice. sov på jogersö i husvagn i världens åskväder (trodde att vi skulle dö) tog massa bilder med alice. badade och solade mycket i råby. grillade med familjen en hel del. var på påltorpshage med mina bästa kusiner. hängde med alice till malma marken och tittade på Ulrik Munther. fotade fina blommor. fick en fin tröja som mormor har stickat. fotade många sommar outfits. var vid ån och fotade med jenny, hittade en fin fjäril. var på träffen på sn:s sommarkryss, allsång.
 
AUGUSTI
Hade en grym dag i Linköping på rix fm festivalen. var på öland med familjen och tog en massa bilder. fotade i spöregnet. solade i min fina usa bikini. var i Trosa och myste. Gick på sommarkrysset och såg Olly murs. hade en liten photoshoot med syrran. fotade månen. pyntade mina hörlurar. var på typ en festival. gjorde mig redo iför hösten med vantar och halsduk. hittade en kundvagn som vi hade lite roligt med! började nian.
 
SEPTEMBER
tog skolfoto. tog en del fotopromenader med papi. var glad efter första danslektionen efter sommaren. tog många bilder som jag blev nöjd med. shoppade i stockholm. beställde en höstjacka. tonade håret brunt. fotade jenny när hon spleade match (blev dock inte så bra bilder)
 
OKTOBER
Köpte mig ett par snygga höstskor med klack. fick öroninflammation. hade en myskväll med alice med mycket skratt. träffade vännerna för att bowla och äta god mat. åt världens godaste vaniljlatte. började bli kallt ute. halsduk och mössan kom fram. tog porträttbilder bland alla löv. hade en myskväll med klara och alice med pizza. fotade fåglar och massa löv. hade en photoshoot med jenny. köpte en fin skjorta. tog porträttbilder. började bli väldigt kallt ute, frost på marken.
 
NOVEMBER
Var på matchen mellan sverige-england, världens bästa match. blev länkad på annicas blogg (sjukt kul). gjorde julkort. bakade pepparkakor. mina vänner fick tag på en biljett till mig till one directions konsert i maj!! klippte mig och blev inte alls nöjd. hittade en gammal kamera. hängde mycket på stan med alice. köpte fina örhängen. fotade vattenbilder en hel kväll. var på twilight med de bästa. blev bråk i skolan bland mina kompisar. min dator blev hackad så att jag kunde inte blogga på väldigt länge(kom inte in på bloggen)  vilket var sjuukt jobbigt, och väldigt synd eftersom att jag blev länkad på annicas blogg och statistiken ökade men det är ju inte så konstigt att de minskade sen igen eftersom att jag inte hade möjlighet att uppdatera..
 
DECEMBER
haft beslutsångest över gymnasievalet. kommit försent till dansen pga snökaos. dansuppvisning.umgåts med mina bästa vänner. fotat landskap. fått massa fina julklappar. beställt från nelly.com. tagit självporträtt i snön. photoshoot med alice. blivit sminkad på makeupstore+köpt produkter. firat jul både med vänner och släkt. haft en bra nyårsafton! 
 
2012 har mesta delen varit superbra men 2013 ska bli ännu bättre! 

new haircolor


hade inga bra förebilder så tog några från de senaste veckorna och efterbilderna blev inte heller bra pga ljuset men ni lär ju se hur håret ser ut på andra bilder som jag kommer att publicera framöver! jag behöll min gamla färg i underhåret och så la hon i en mörk färg högst upp för att få bort utväxten ordentligt och sen en lite ljusare färg i resten av överhåret för att få en jämn övergång.
jag blekte aldrig topparna för att det skulle bara ha blivit i olika nyanser pga att jag har haft olika toningar i håret innan och så hade det slitit på håret i onödan, håret kommer ändå att blekas i sommar så det blir nog bra så småningom! :) jag är nöjd iallafall för det mesta orangea är borta och håret är brunt! 
 

hejdå oranget hår

godmorgon! hoppas ni mår bra. 
om en hakvtimme ungefär åker jag till frissan och färgar håret, det brukar ta ett tag, kanske två timmar. efter det ska jag kanske ner på stan med alice en stund, hon skulle köpa något. så ja, det är så min dag kommer at se ut! ni får ha det bra så hörs vi sen med för och efterbilder! puss

2013-nyårslöften

detta roade vi oss med igår när vi hade tittat klart på fyrverkerierna! tänk vad lite tomtebloss och en kamera kan skapa tillsammans! tycker att det blev riktigt coolt iallafall. 
 
mina nyårslöften:
-komma igång med träningen igen, har varit lite dåligt med det de senaste veckorna.
-inte unna mig själv med så mycket onyttigheter (bara nån gång ibland)
-inte sänka mig i några ämnen i skolan
-utvecklas som fotograf
& ha himla roligt och ta varje dag som om den vore den sista! 

frissan imorgon

imorgon ska jag till frissan och färga håret, har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha det men någonting i den här stilen, alltså ombre/blond dip dye. vi får helt enkelt se hur det blir imorgon, tycker iaf att det ska bli väldigt skönt att få en ordentlig färg i håret eftersom jag bara har toning nu som har blivit mer åt det orangea hållet vilket jag inte gillar! nu ska det bli brunt! 

nytt år, nya möjligheter

 
gott nytt år på er! 
nu är det 2013 och det ska bli ännu bättre än 2012, jag har massor av saker som jag vill göra osv. Jag tror att det kommer att bli ett jättebra år iallafall!