rosa bokeh

har varit en bra kväll och jag ska inte gå och lägga mig allt för sent för jag är väldigt trött pga att jag var tvungen att gå upp vid halv 9 imorse och imorgon måste jag gå upp tidigt igen!
vi hörs, godnatt finisar!

blowin in the wind

linne-H&M (systers) | jeans-Cubus | skinjacka-M-huset | smycken-Gina, Ur&Penn

städerska

det var roligt att få träffa kusinerna en stund på förmiddagen, när jag kom hem städade min syrra mitt rum, men hon vill tydligen ha betalt också.. efteråt hade hon höjt 5 kronor bara för att det var så himla dammigt ^^ jaja, jag orkar lixom inte städa själv satt det va ju bra! ;)
har fixat mig lite tills ikväll, ska ta och gå ut lite tror jag och hjälpa mamma baka! ha en bra dag, pusss

kusinbesök

lite kul bild som pappa tyckte att jag skulle ta igår ^^
om en liten stund kommer kusinerna hit, sen drar vi vidare till badhuset. eftersom jag bara har småkusiner så är det roligare att hitta på något när vi träffas och det finns inte så mycket att göra i nyköping så då blir det badhuset.
vi hörs när jag kommer hem. jenny och dom kommer ikväll också! det blir nog en bra dag idag! :)

svar angående kvällsbilderna

fick en kommentar av en tjej som undrade hur jag hade fotat dessa bilder. det är väldigt enkelt och går jättefort. det man gör är att man går ut i mörkret, ställer in kameran på ganska lång slutartid (jag hade ungefär 2 s) och jag hade även på autofokus eftersom det inte blir suddigt då. och sen riktar man kameran mot en gatulampa t.ex och rör kameran medans man väntar på att kameran ska fota, så om slutartiden är 2 s så får man skaka i två sekunder för att få ett bra resultat. hur bilderna blir beror på hur man skakar kameran! det är bara att testa sig fram.
kommentera om ni inte förstod så ska jag förklara bättre :)

vårblommorna är här

har letat efter vårblommor i flera veckor och idag såg jag något blogg på marken, lycka! tycker att det är väldigt roligt att fota fina vårbilder också, speciellt blommor! :)

fototävling, tema:lycka

det här är en av mina favoritbilder, fotot är tagen med alice i somras när vi firade att vi hade känt varandra i ett år! det var en dag som jag kommer minnas hela livet, bilden betyder verkligen lycka för mig! vi har alltid så himla roligt när vi träffas, vi har nog aldrig umgåtts en dag utan att ha fått en skrattanfall någon gång! hehe.
bilder är dessutom tagen när vi badade i solnedgången vilket var jättemysigt.

för att komma till bloggen där fototävlingen är klickar ni här.

du är guld värd

-dagens.
har varit en ganska tråkig dag, tråkiga lektioner och ingen hemkunskap men vi slutade en timme längre och dagen har gått fort så det va positivt ändå. alice hängde med hem och åt pannkakor, men hon åkte nyss hem.
kvällens planer är bara att chilla, städa lite och duscha. vi hörs!

fredag!


ha r varit väldigt snabb idag satt jag blev klar tio minuter tidigare än vanligt:) idag ska jag bara vara hemma och chilla, så vi hörs när jag kommer hem.

this is exactly what i've been dreaming of


smärta

hej! har varit en helt okej dag. ramlade dock två gånger på idrotten när vi körde fotboll, två "brännsår" men så går det när man kör all in. hehe. drog till stan med bästa efter skolan, var lite trött och sur för jag glömde plånboken hemma men det gick bra ändå ;)
ska iväg på gitarr strax, vi hörs när jag kommer hem. puss

god mat och mysigt ställe

kom hem från restaurangskolan vid halv 9. tre rätters middag, riktigt gott faktiskt så dit kommer vi gå och äta fler gånger, hyffsat billigt också, tror det var 180 för förrätt,varmrätt och efterrätt ;)
jaja, ska leka lite i photoshop och sen kanske kolla lite på BB, godnatt!

restaurang

har varit en bra dag, inte så speciellt jobbiga lektioner. när jag kom hem gjorde jag en omelett och sen drog jag och pappa ut och sprang en runda i regn och blåst, hehe mysigt värre!
ska ta och fixa mig lite för vi ska min systers skola och äta middag med familjen och mormor och morfar! blir nog toppen :) vi hörs senare guys, kommer eventuellt upp ett tidinställt inlägg sen!

sommarplagg

solbrillor-Gina | virkad väst-H&M | jumpsuit-H&M

köpte dessa plagg i helgen, blir nog snyggt i sommar till en brun kropp ;)

dancing in the moonlight

kom hem från dansen för en timme sen, lika roligt som vanligt! har ingenting att plugga så ska glo på tv istället!
en lite rolig sak idag var att jag såg en tjej som har varit med i top model sverige när vi skulle till dansen! kommer inte ihåg vad hon heter, men hon har en lite speciell klädstil iaf. blev lite förvånad, lixom i lilla nyköping kan man inte tro att det finns kändisar ^^

skola-träning-chilla


åkte till rosvalla vid fyra och taggade träning. Stannade kvar där en stund efteråt med Jenny :) har bara chillat sen jag kom hem! Imorgon kommer jag inte hem förrän vid 7 för jag har dans efter skolan.

sommartid


I går kväll va jag jättenoga med att ställa om klockan så att jag inte skulle komma sent till träningen eftersom det är sommartid nu! Men jag jag väl hade gått upp så inser jag att alla andra klockor utom min mobilklocka (som visade halv tio) var halv 9.. Jag kollade med mamma för jag var säker på att min gick rätt men så va det inte. Nu kan jag bara chilla i en timme!.. Mobilen hade tydligen ställt om sig själv också ^^ ha en bra dag, hörs sen.

kvällsbilder

var ute och skulle testa fota stjärnhimlen men det gick inte så bra så jag lekte lite och tog lite roliga kort istället som ni ser! ;)

kärlek

älskar dig!

bra dag!

åkte ner på stan med linnéa imorse, jag hann varken fixa håret eller sminka mig innan bussen kom så jag såg väl ut som att jag precis vaknat ^^ på stan mötte vi upp jenny, kolla runt lite och lunchade även på stan! jag fick med mig solbrillor, en jumpsuit och en virkad väst med mig hem. lite somriga kläder :) det är bar att vara ute i god tid innan allt fint tar slut i affärerna ;)
vi fotade lite också, så några bilder kommer upp senare ikväll! puss

småsaker

snabb och dålig bild men ni ser iaf!
nagellack-Åhlens | smal halsring-Gina | bandeau bh-Gina

chillar i solen!

haha mobbad video från när jag och alice var på stan förut!

 


just a little bit different

en an bilderna jag fotade förut, ville göra lite annorlunda så den fick en blå/lila ton ;)

stekt i solen en stund

det är lika bra att passa på att vara ute så mycket som möjligt nu nör det är så fint väder! :) nu ska jag redigera några foton som jag tog förut, de kommer upp senare! sen drar jag på gitarr och ska eventuellt träffa min jenny efteråt! puss

beautiful sky

helt okej dag idag, fint väder är ett stort plus och det gör att jag blir mycket gladare också! :)
nu ska jag ikväll på utvecklingssamtal, vi får se hur bråkig jag har varit^^ efter det åker jag och kör en timmas fys!

nya tröjan!

köpte tröjan på gina häromdagen för 99:-.den är lite stor men passar perfekt som danströja och även vardagströja!
kom hem från dansen för ungefär en timma sen, riktigt kul idag! vi va typ bara åtta stycken så man fick ut mycket av lektionen så nu är det bara att träna hemma massor! :)
ska dricka lite te och äta en macka nu, ska checka bigbrother sen också! hörs imorgon, ciao

no training

dagen började med att jag inte hittade min skåpnyckel, vilket ledde till att jag fick lite bråttom. jag har fortfarande inte hittat den, jag hatar när folk gömmer mina saker asså.. hehe. sen så snöade det ute också när jag skulle cykla iväg till skolan, så när jag väl va framme vid skolan så var jag jätte blöt och kall.
träningen idag blev inställt pga att vi bara var 5 pers så det var bara att åka hem igen, ;)

I want summer


första matchen på gräs i år!

hej finisar, gick upp tidigt i morse och taggade match! var lite smått nervös över hur det skulle gå eftersom det var första matchen utomhus i år, men det flöt på men var tungt att springa. matchen slutade 5-3 till oss :)
tycker lite synd om min vän Jenny som hade ont i foten/tån som hon hade slagit i igår, efter matchen ser vi att den är helt svullen!det  såg ut att göra väldigt ont men hoppas det blir bra snart!

fashion-spring

jeansjacka-Nelly  | spetslinne-Ginatricot | tubtopp-Ginatricot | solglasögon-H&M | ring-Cocoo | örhängen-Ginatricot | converse-eurosko | Maria Montazami väska-Blingit | shorts-Modekungen

kusinvitamin


lördagskväll

sitter och myser med tjocktröja och ofixat hår och lyssnar på musik! var på stan på förmiddagen och fyndade en tröja, den fanns dock bara i stora storlekar men jag ville ha den så jag köpte den ändå och den blir snygg i sommar till ett par jeansshorts och lite smycken :)
ha en bra kväll, puss

före och efter bilder


biotajm


at school


bruna tjejer!
har spanska just nu, surfar lite fritt. men jag tänkte bara berätta att det inte blir så bra update idag för jag och mina tjejer ska va en stund och sen äta taimat och gå på bio = mys! :)
ha en jättebra fredag!

believe in yourself baby'

träning på schemat

jeans-cubus | baslinne-JC | spetslinne-New Yorker | smycken-ur&pen och glitter

Dancing in the moonlight


dagen har varit rätt chill som de flesta tisdagar:) på dansen har vi börjat med en ny låt, det blir raggie och hiphop! Nice! Nu ska jag göra i ordning mig lite och sen sova, har blivit så trött på kvällarna. Puss

lovely day!


hittills har den här dagen varit helt awesome! Började dagen med hål och sen hade vi hål efter lunchen så därför hade vi två timmars lunch. Istället för att tråka i skolan så drog vi till en lekpark och filmade lite grann, Hehe . Vi roar oss lätt! Nu taggar jag träning utomhus!

mycket mönster och färger i år

alla dessa bikinisar är ifrån H&M, dem verkar köra på nästan bara mönstrade bikinisar i år vilket jag gillar! jag kommer lätt ha någon av de tre översta i sommar :)

dagens bild

haha, sa söt! // hann inte ställa in fokus så det är därför den är lite suddig.. //

the sun is shining

vad är finast, färg eller svartvit? :)

PHOTOS


lång slutartid

godmorgon! idag är det lördag och jag har ingenting planerat, tänkte städa lite, gå ut och fota och ev baka cupcakes för första gången ;) vi får la se! hörs senare, ha en bra dag guys.

USA flag fashion

USA
iphoneskal-? (finns på t.ex. appleskal.se) | shorts-topshop | tygväska-americanapparel.net | linne-Gina Tricot | stickad tröja-Gina Tricot | halsband-1928.com | T-shirt-parkanbond | high heels-Jeffery Campbell


me, myself and I

jeansskjorta-H&M | slappt linne-H&M | svarta jeans-kappahl | halsband-Ur & Pen | Ring(NY)-Ur & Pen

så fina och så bra


smoothie

idag var det för en gångs skull en rolig gitarrlektion, det gick bra och vi har börjat på "time of your life" med Green day. riktigt bra låt! svår var den inte heller :)
har precis druckit en smoothie, lyxade till med en klick glass på toppen ;) har även gjort andra tvättningen med ricinolja idag, håret blir faktiskt fräschare och det blir inte flottigt lika fort!

see the world on the bright side

dagen har varit helt okej, inte hänt någe speciellt. ska ta ochäta och sen dra på gitarr. har bara haft en enda läxa den här veckan som var till idag, och vi hade inget läxförhör. ganska chill! men när det är såna veckor så blir oftast veckan efter hemsk med en massa läxor.. jaja, det får man väl ta!

efter första tvättningen

igår använde jag ricinolja för första gången, det var inga problem alls. en del tycker att det kan vara svårt att få ur håret pga det är en så tjock olja men om man tar i balsam innan håret ens är blött så är blir det mycket lättare att få ur eftersom fett löser fett. har inte sett så stor skillnad på mitt hår än men det kanske inte är så konstigt eftersom jag bara har haft i det en gång, men lite glansigare och finare har det nog blivit ;)
kommer upp en för och efter bild om 2 veckor!

teater

blev ingen uppdatering igår, uups. men vi hade nästan inga lektioner igår, jag hade bara engelska och matte. sen hade vi hål i två och en halv timme satt vi drog hem till mig och stekte några pannkakor till lunch :)
idag har vi nästan inte heller haft så många lektioner, halv 1 åkte vi till träffen och tittade på teater. väldigt speciell! ska plugga lite nu och sen dra och kolla när mitt lag tränar, får själv inte träna förrän nästa vecka..

läkarörhängen

började dagen med 80 minuters uppsats, var lite nervös innan för jag var sjuk när de gick igenom vad vi skulle skriva om och så men det gick bra och jag hoppas på ett C iaf.
efter skolan åkte jag & alice till stan och tog hål i öronen, till sommaren så ska jag fylla på med några fler ;d

mina favoriter från mello

har ni någon favorit? :)

bästaa

har varit med min fina vän idag, lika bra som vanligt! nu ska jag sätta med och försöka plugga in lite SO.
imorgon drar jag och alice ner på stan efter skolan och tar hål i öronen om det finns tid för oss men det hoppas jag ;) jag har haft örhängen när jag var yngre men det blev bara infekterat och växte igen så att nu ska jag köra igen och hoppas på att det blir bättre! :)

ricinolja i håret

det verkar som att det är väldigt många som har börjat använda ricinolja för att få bättre kvalité på håret och även för att det ska växa snabbare. jag har läst om både negativt och positivt om oljan, vissa har sett stor skillnad på bara nån vecka och andra har inte sett nån stor skillnad. men jag är väldigt sugen på att testa om det nu är så bra som folk säger! det roliga är att det egentligen är till för att användas om man är förstoppad ^^
en flaska kostar ca  40-50 kr och finns på apoteket och hälsokostbutiker.

Gibson & Måns

var ute med missarna i vårsolen i förmiddags! så jag passade på att ta lite kort, det var lite svårt eftersom dom är innekatter och inte så vana vid att vara ute så de var lite rädda för fåglarna ^^ hehe.

enjoy every second

linne-cubus | jeansskjorta-H&M | jeans-cubus | halsband-?

mot rosvalla

drar till rosvalla och kollar på fotboll nu, de flesta andra drar väl dit för att kolla på melodifestivalen men inte jag inte;) är så himla skönt att jag nästan är frisk nu, bara vara ute och chilla i solen! Ha en bra dag,vi hörs när jag kommer hem.

snygg våroutfit

jacka-monki | linne-nelly | solglasögon-RayBan | väska-H&M | shorts- ? | örhängen-Gina Tricot | converse- nelly

every day is a start of something beautiful

foto/redigering: jag
inställningar: sluartid:1/125s | bländare: F5.6 | ISO: 100

längtar!

foto: Alice
sommarlov värme barfota glass bada sola blommor fota vänner födelsedag midsommar . jag vill ha s o m m a r !

We've all been small

'sitter och tittar på Elsas värld, har blivit lite beroende. tittat på 12 avsnitt från igår ;) hehe. jag känner mig liite piggare idag iaf och nu vill jag bara gå ut för det är så varmt ute och solen lyser! nu är det ju fan vår :D
vi hörs,puss

lyx

satt ute i solen och stekte en stund förut, kände att jag behövde lite frisk luft ;) lyxade till med lite glass med hallon och maränger!

orkar inte mer

//arkivbild//
är hemma idag, jag orkar ingenting och har ont överallt. jobbigt,jobbigt. jag längtar tills jag blir frisk!
jag har kommit på att jag har inte varit frisk en enda gång under hela 2012... nej nu ska jag sluta klaga!
nu:film och vila. ciao