mörkt ute

hellu! tog med syrran ut och fotade en snabbis förut men det blev mörkt så fort så bilderna blev jättefula och mörka, så det blev svårt att få det fint i photoshop också! men nu kan ni se min nya jacka, mössa och halsduk iallafall, det kommer bättre bilder så småningom.
 
nu ska jag bara ta det lugnt och sen ska jag kanske va med klara och alice en stund innan vi ska på bio. PUSS

Kusinerna

Hejhej! Började morgonen med att besöka sjukgymnasten, gick igenom mina övningar. Sen åkte vi till farmor och farfar och träffade kusinerna, är fortfarande kvar här.
Och ikväll ska jag kanske se på paranormal activity med Alice och klara om jag vågar.. Hehe jag som är livrädd för såna filmer!


ett års förändring

känner att jag har förändrats en del, saknar mitt blonda hår ibland men det va bara fint på sommaren när det blektes och jag var brun! hehe. men man kan inte alltid se likadan ut man måste ju våga förändras ;) men jag har nog ändrats i sättet lite också, har nog blivit lite tuffare, eller vågar säga vad jag tycker och så, hehe tror ni fattar vad jag menar! 
 
har jag förändrats på ett bra eller dåligt sätt?

Fika med Alice


ut ur hålan

godmorgon! hoppas att ni mår bra. 
Sov inte speciellt bra inatt heller och vaknade vid 7 av värsta magvärken.. men det försvann tillslut! Nu har jag iaf ätit lite frukost, duschat och sminkat mig lite! känner mig inte så äcklig längre som man gör när man är sjuk och bara ligger hemma i soffan hela tiden. 
Jag ska möta upp Alice på stan sen, och i eftermiddag ska jag titta när de dansar! ååh vad danssugen jag kommer att bli.. 
hoppas ni får en bra dag, PUSS

try new things


fall trend

y.jpg (600×600)
klicka här för att se vart alla plagg kommer ifrån!

bokeh

hej hörrni! mår mycket bättre nu och har även varit ute lite idag, jag och syrran åkte till ett fik och mötte upp mamma där och hade mysigt! sen åkte vi till gumsbacken, så nu är jag piggare vilket känns väldigt skönt.
imorgon ska jag försöka ta mig till stan för att träffa alice, och sen ska vi till dansen men jag ska dock bara kolla! 
vi hörs, puss

Still sick

Hejhej! Jag är piggare idag men har fortfarande ont i mitt stackars öra, jag skulle egentligen ha träffat Charlotta idag som jag inte har sett på evigheter men det går inte när jag bara har ont hela tiden.. Det är så himla tråkigt att bra sitta här hemma och inte göra någonting! Jag får inte träna på hela veckan heller vilket suger.
Men jag hade tänkt att gå ut sen för att få lite luft!
Ha en bra dag hörrni, seeu


frost

 

Dreamcatcher

Har knappt sovit något inatt och mår inte alls bra nu så jag får vara hemma idag också. Hoppas på att må bättre snart så att jag kan göra massa roliga saker i slutet av veckan iaf!
Hade lite tråkigt förut så då fick jag en idé att skissa en drömfångare och här är resultatet :)


Weheartit

Åh älskar den här sidan! Blir lika inspirerad varje gång jag checkar in där. Så ett tips om ni har noll inspiration, gå in på weheartit och kolla runt lite! :)


arg tjej

haha söt? 
nej men jag var på vårcentralen idag och kollade upp mitt öra eftersom det gjorde så ont, och doktorn kunde inte ens se min trumhinna för att det var så tjockt i örat och så är jag typ svullen runt hela örat också.. så nu blir det pencelin i fem dagar och sen ska vi tillbaka och titta om jag behöver kortisondroppar eller en till dos av pencelin. så vi får se hur det blir, hoppas jag kan sova något sen iallafall, för i natt har jag vaknat flera gånger av att det gjorde ont så det var lite jobbigt. 
jaja, jag tänker ha ett roligt lov ändå! ;)


 

jackor från H&M

tre snygga vinterjackor ifrån H&M, jag tycker om alla tre och har även beställt den i mitten fast en blå som förhoppningsvis kommer på måndag! yeay.
men ja tycker att alla tre är ganska prisbelönta eftersom vinterjackor kan vara väldigt dyra. så det var ett litet tips till er, och det börjar verkligen bli kallt nu så en varm jacka sitter ju inte helt fel!
 

camouflage

fick med mig hem denna godingen idag! det var 30% rea på cubus så jag fick den för 200 kr, ett bra kap tycker jag. men jag kommer inte att matcha den med blå jeans som på bilden utan svarta och sen massa silversmycken! LIKE++

Öroninflammation?

Godmorgon! Hoppas ni mår bättre än jag, har sovit jättedåligt inatt för att jag hade så ont i örat. Men nu har mamma ringt sjukvårdgivningen och de sa att vi skulle åka in och kolla så vi ska till vårdcentralen i eftermiddag.
Men om en stund ska jag ner på stan med syster för att det är lite reor och så! Vi hörs sen, puss


skratt kan leda till tårar

hej bloggen! blir ett sent inlägg nu, men alice åkte precis hem. det har varit en jättebra dag och kväll, vi har kollat på film, spelat quizkampen mot varandra, kollat på X Factor, ätit glass och skrattat i mängder! härligt.
nu ska jag snart göra iordning men, och sen ska jag titta på något program på tv3play och sen sova! men det blir svårt för jag har ont i mitt vänsteröra och jag måste sova på den sidan men det gör så ont då så jag får försöka lösa det problemet, det lättaste vore ju att ligga på högersidan men det är ju inte lika bra!? haha.. 

YEAY

äntligen kan man andas ut lite och göra massa saker somman tycker om att göra! jag tänker inte sitta hemma en enda dag och ha tråkigt. det ska iallafall bli himla skönt! 
 
nu väntar jag på att alice ska komma hit och ha fredagsmys med mig! ha en bra kväll, puss!

Dagens

Hoppas ni får en bra fredag! :)


Sovmorgon

 


love yourself.

 
Tumblr_mcga7korjh1qav47w_large
 

fina höstdag

hej sötisar! min dag har varit jättebra hittills, kort dag men få lektioner och jättefint väder! lite kallt bara. 
sen jag kom hem så har jag nästan bara varit ute och fotat, äntligen var det fint väder så då måste man passa på! men det blev en del bra så de kommer att komma upp lite då och då! nu måste jag dock ta tag i lite plugg, ska blir riktigt skönt med lov nästa vecka! puss

haft i toning

kände att jag hade lite panik över att min toning hade gått ur så jag tog hjälp av min syster att ta i ny! jag trodde dock att det skulle bli lite mörkare än det blev men det får duga ett tag! 
nästa gång jag ska ändra hårfärg så tänker jag nog färga istället och lite mörkare, men vi får la se. nu ska jag ha såhär ett tag :)

alla tycker olika

tänkte bara ta upp en liten grej som jag såg på en annan blogg (keelas), det var att hon hade köpt en ny jacka som hon tycker är skitsnygg och så, och då hade hennes läsare kommenterat att dom inte kunde förstå att hon kunde köpa den jackan när kissie hade skrivit på sin blogg att den var ful. Det låter ju helt sjukt! man har väl på sig vad man själv tycker är snyggt, det kan ju ingen annan bestämma. Hur skulle det vara om alla i hela världen hade samma klädsmak och hade på sin likadana kläder och tyckte precis lika dant! 
 
nej, nu tycker jag att alla ska ha på sig och se ut precis som dom vill, det är bara coolt att ha en egen stil och inte se ut som alla andra! hoppas att jag inte är ensam om att tycka såhär.

24 oktober

hej! hann verkligen inte uppdatera igår,så förlåt! men när vi väntade på att få dansa så fick vi ett sms om att våran danslärare var sjuk och inte kunde komma så jag och klara åkte hem till mig en snabbis och åt mat och bytte om för att gå på fotbollsträningen istället. och den höll på till halv nio så när jag kom hem så var det bara att duscha och plugga lite. 
 
idag har dagen varit jätteslapp som alla onsdagar brukar vara, efter skolan åkte jag till stan och mötte upp jenny. och nu sitter jag här och tänkte läsa igenom spanskan lite! och sen ska jag fixa några inlägg till er, puss
 
btw, min färg i håret har nästan försvunnit!! måste lägga i mer färg idag eller imorgon! jag vill ju vara brunett.

powerwalk

kom nyss hem från en powerwalk med mami, riktigt skönt att bara komma ut och gå såhär på kvällen! 
nu ska jag ta en dusch, har inte hunnit med det än hehe. och sen ska jag mysa ner mig i soffan och titta på tv resten av kvällen! vi hörs!

maränger

började dagen med att prata med syokonsulenten på skolan, nu är det bara att välja mellan två linjer, LBS eller Restaurang.. får fundera några månader iallafall innan det är dags att välja! 
nu har jag tagit tag i lite plugg och även bakat maränger, trodde aldrig att det skulle bli några maränger men det blev det och goda blev de också :) 
nu ska jag snart äta mat och sen eventuellt dra till gymmet! 

Inspiration från weheartit


Söndag

Söndagar är alltid bara-vara-hemma dagar så jag har bara chillat, pluggat,duschat och även varit hos min kusin en stund.
Nu har jag precis ätit hemmagjord pizza och frukt med choklad till efterrätt, mumma! Nu blir det snart solsidan,seeu


let´s go crazy!

 
 

be that person that you want to be

 
Tumblr_mbwfgsyl5t1rdd58ro1_500_large

Plugga på en lördag

Hola! Hoppas ni mår bra, själv känner jag mig lite seg men det ska inte få mig att sitta i soffan hela dagen.
Nu måste jag dock plugga fysik för vi har prov på måndag men sen ska jag kanske åka ner på stan och titta på en tröja som jag vill ha, kanske köper den men vi får se! Och ikväll ska vi till farmor och farfar och äta middag för att fira farfar som har fyllt år! Poz


Bowling

Drog till stan med Alice efter skolan och sen tog vi bussen vidare till bowlinghallen och mötte upp resten!
Själva bowlingen gick inte speciellt bra men nu sitter vi och väntar på god mat! Super! Hoppas ni mår bra, puss


want this outfit

bustier-runawaydreamz,topshop | jeans-topshop | ryggsäck-modekungen | klackar-nelly.com | smycken-guldfynd by kenza
 
trots att outfiten är väldigt svart så är den sjukt snygg och jag skulle gärna bära dessa plagg! älskar de snygga bustierna! ååh..love.

bloggtorka

hej bloggen! själv tycker jag att min uppdatering är jättetråkig just nu, bara inlägg om skola och plugg. men det är så det är... jag går i skolan hela dagarna, när jag kommer hem så är det bara att sätta sig och plugga, äta och sova, vissa dagar hinner jag knappt ens sätta på datorn.  har himla dålig inspiration nu också så jag ska försäka skaffa lite av det också! 
så det är lite mycket nu men jag ska bli bättre och försöka fixa några tidsinställda inlägg åt er så inte bloggen står tom hela dagarna! 
nu ska jag dock plugga och sen åker jag väg på träning i det mysiga vädret ;) puss

Strejka på fysikprovet?

Jag försöker plugga lite fysik för vi har ett stort prov på måndag och fysik är det är förstår minst av allt och ogillar mest också så det blir nog svårt men jag får plugga gärnet! Det är bara så himla mycket som man ska få in i hjärnan..


uppsats

hola! min dag började inte alls bra, jag försov mig och fick lite brottom men det löste sig och jag hann till skolan. sen var det bara att tagga uppsats i nästan 3 timmar! men det var inte så farligt som det låter, jag tog ett ämne som jag kunde skriva ganska mycket om ändå, så nu hoppas jag ju på bra betyg också! 
efter uppsatsen så hade vi bara raster och två lektioner, en helt okej dag! 
nu är jag dock jättetrött av någon anledning, legat och slöat i soffan sen jag kom hem.. hehe. 
jag ska snart röra på min! seeu.

Gymnasiemässa

Idag har jag endast haft tre lektioner, runt 12 tiden tog vi bussen till sunlight för att gå på gymnasiemässan, det va sjukt varmt och massor av människor där. Så vi ville mest därifrån.. ;)
Men efter att jag hade dansat loss på slakthuset en timme så åkte jag tillbaka dit med mi madre och tittade lite extra så då frågade vi lite och så! Ska gå på öppet hus på några gymnasier och så! Det blir nog bra, nu blir det fotboll på tv:n.


Inget internet

Hej! Har inte kunnat uppdatera någonting för vi har inte haft internet på hela eftermiddagen, men nu äntligen fungerar det!
Jag gick tidigare från skolan idag för att jag skulle tillbaka till sjukgymnasten för att jag skulle få veta vilka övningar som jag ska göra! Så det var bra.
Ha det bra, puss


PW

Har varit ute med hela familjen och tränat! Blev mest PW men jag försökte springa lite men knäna tar emot för mycket. Men det var skönt att komma ut iaf!
Nu ska jag duscha, äta och plugga!


söndag

gick upp hyfsat tidigt och åt frukost med mjukiskläder och tända ljus, bra start! har nu fixat mig och lockat håret lite.
mina planer idag var att vara ute och fota fina höstbilder men det är inte så lockande i det här tråkiga vädret så det får bli en annan dag! annars idag vet jag inte vad jag ska hitta på, städa lite och plugga. hade även funderingar på att dra ner på stan och klippa mig för jag måste verkligen göra det men eftersom det är söndag så vet jag inte hur länge de har öppet och så men vi får helt enkelt se hur det blir! 
ha en bra söndag, puss

konst

 
hade tråkigt så jag tog fram ett papper, målarfärg och pensel och satte igång och det resulterade till detta. kanske coolt tycker jag. jag funderar på att kanske redigera en av dessa och sedan skicka in den till en fotoaffär och göra den till en tavla, hur coolt? hehe.
 

tips

 
 
 
 

öppet hus

hejhej! nu på förmiddagen har jag varit på öppet hus på LBS, tittade runt lite och v´fick reda på lite hur de jobbar och så. verkar vara en väldigt bra skola faktiskt och de får arbeta mycket praktiskt och åka runt till ställen och fota/filma. men jag får se hur det blir, jag ska både på gymnasiemässan, flera öppet hus och gå till syv och prata. :)
 
ha en bra lördag hörrni, vi hörs!

Tjejmys

Åkte till stan efter skolan och mötte upp bästa Jenny och hade det mys! Sen gick jag till Alice och nu sitter jag här i soffan med henne och klara och spelar Wii och har precis ätit pizza och druckit redbull! Fredagsmys på hög nivå! Ha en bra fredagskväll, puss


pluggat klart för denna veckan!

slutade tidigt idag så det va riktigt skönt, nu har jag gjort matteläxan och tränat till en redovisning imorgon. skönt att bli klar med veckans sista läxor, längtar dock inte till v 43 för då har vi typ världens största fysikprov och jag som hatar fysik... plus att det är på måndagen den veckan så man måste plugga gärnet nästa helg! jaja, nu ska vi ta en dag i taget! 
ikväll är det första träningen med vårat lag tillsammas med damlaget, vi får se hur det blir. seeyoulater!

Details


you are the best


Sjukgymnasten

Hola! Dagen har varit jätteskön, inte alls många och jobbiga lektioner så det va skönt, jag gick dessutom en halvtimme tidigare för att jag skulle till sjukgymnasten, hon kollade lite på mina knän och som jag redan visste så beror allting på att jag växer så mycket men jag ska tillbaka nästa vecka och göra några övningar.
Nu ska jag fortsätta plugga och bara chilla lixom! Puss


dansss

det har blivit många lövbilder på sistone men det är det höst så är det! 
 
är nu hemkommen efter en dag med prov idrott, fika och dans! nu är vi helt klara med dansen så nästa vecka ska vi påbörja en ny! yeay. 
nu ska jag plugga lite och titta på tv :) vi hörs, puss

Alice place

Är hemma hos Alice med några tjejer nu, om ett tag drar vi oss mot danslokalen och dansar loss i en timme, kommer bli awesome!
Vi hörs sen, puss


moroccanoil

jag har hört och läst mycket om dessa hårprodukter, vad jag har läst så verkar de väldigt bra! jag skulle vilja ha lite bra produkter för mitt hår, det känns som att det behövs. 
men jag ska kolla vidare, och så kanske man inte behöver köpa alla för de är ju ganska dyra! vi får se.
men om någon har testat någon av produkterna så får ni gärna kommenetara vad ni tycker :)

be happy


from yesterday

måndag idag, och dagen har varit hyfsat bra faktiskt för att vara måndag, vi började dock med att ha engelska uppsats men sen flöt det på ganska bra! och jag och alice har tittat på ett jätteroligt yt klipp idag som får en så så bra humör, hehe. 
nu: plugga! 

photoshoot-autumn

 
några av bilderna som jag och Jenny fotade idag! 
 
runt sjutiden åkte vi till gymmet och körde en timme ungefär! känns så skönt efteråt. härligthärligt, ska försöka ta mig dit oftare men det är svårt att hinna med..

snabba bilder

bilderna blev inte allas bra idag så ni får nöja er med de här.. 
idag gick jag upp ganska tidigt så att jag skulle hinna med allt idag,hade tänkt göra ganska mycket.
men först ska jag ta ett lagfoto på min systers lag, dem ville ha lite hjälp så då ska jag fota. sen ska jag träffa jenny och jag tror att vi skulle fota idag, så det blir mycket fotande idag men det är bara roligt! 
 
ikväll ska vi förhoppningsvis komma iväg till gymmet också, men nu måste jag sätta mig och slugga lite! ha en bra söndag, puss

not one, TWO pairs



 
fick med mig dessa två godingar hem idag, jag stod och velade jättelänge och gick fram och tillbaka i butiken minst 20 gånger. men tillslut kunde jag inte bestämma mig så jag tog båda två och eftersom vi var på skopunkten så får man ju alltid ett par gratis om man köper 3 par, och mamma köpte ett par stövlar också så då fick jag ett par gratis. jag gillar de med klack mest men tänk er mina knän om jag hade gått med dem varje dag, de hade som gott som gått av. så detta blir nog jättebra, båda är varma dessutom! jag fick betala 400 för båda två. 

autumn-leafs


Some shoes

Sitter i bilen påväg hem ifrån Norrköping nu, det blev en snabbis idag men det var bra ändå och jag hittade vad jag letade efter, nämligen skor. Jag visar sen när jag har kommit hem, jag är väldigt nöjd i allafall :)


Ingelsta

Hejhej! Hoppas bi mår bra?
Nu är jag påväg till Norrköping för lite shopping, jag tänkte hitta ett par snygga höstskor, gärna med lite klack. Vi får se vad jag hittar! Ha en bra söndag, puss


empty inside

jag vet att har uppdaterat bloggen jättedåligt de senaste veckorna,och när jag väl bloggat har det varit jättetråkiga inlägg men jag har orsaker och jag tänkte ta det nu. 
jag har sjuukt mycket i skolan just nu, verkligen jättemycket läxor, prov, inlämningar, diagnoser och redovisningar. jag förstår inte hur lärarna tänker ibland. 
så varje dag när jag kommer hem från skolan så måste jag sätta mig och plugga direkt... 
just idag har det varit jättejobbigt i skolan som jag skrev tidigare, jag var sur, tappade bort papper och glömde ha i smör i bullarna så vi fick göra om dem.
det är alldeles för mycket i mitt huvud just nu iallafall men jag ska försöka sova ordentligt inatt och vakna glad och pigg imorgon, glömma allting helt enkelt och ha en bra och rolig lördag! 
puss. 

<3


låttips


en dålig dag

hej finisar! 
imorse var jag jätteglad att det va fredag och var på bra humör m.m, men sen efter att vi hade haft SO så blev jag  jättesur för vi skulle skriva massa reflektioner enskilt om en sak vi gjorde häromdagen och vi hade vikarie, han visste knappt vad vi skulle göra och ingen fattade någonting.. så jag skrev lite och vikarien påstod att det va ett slags prov och den skulle bli klart den lektionen, vilket nästan ingen blev inklusive jag.. 
plus att vi har SO prov på tisdag, som vi egentligen skulle ha haft på måndag men då protesterade vi så vi fick en ynka dag mer. 
våran so lärare är dessutom ny och tror att vi kan allting bara för att hon är gammal gymnasielärare, hon förklarar som en kratta och ger oss läxor och prov hela tiden. gillar inte henne. 
 
jaja slutpratat om det! nu ska jag vara glad att det är fredag, och ska iväg med syrran och sälja lotter på ica sen och ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa. förlåt för det här långa och träkiga inläggen men jag ville skriva av min ilsa ;) 

Trerättersmiddag

Har inte hunnit blogga något sen jag kom hem från skolan för jag var tvungen att plugga och göra mig fin för vi ska äta trerättersmiddag på min systers skola. När jag ska göra i ordning mig så tar det ett tag och idag fick jag panik för att jag inte visste vad jag skulle ha på mig, hehe men nu har jag iaf på mig en klänning och en svart kofta och svarta tights. Det får duga, nu är vi iaf på väg dit så vi hörs sen!


tagga match

lekte lite i photoshop en stund! ;)
dagen har hittils varit helt okej, inte så jobbiga lektioner, jag lyckades få A i spansken fast det verkade inte vara svårt allt att få det men ändå. jag är nöjd! och sen gick det sådär på bildprovet, eller jag vet att jag är godkänd men sen vet jag också att jag hade några fel så något A blir det nog inte men C eller kanske B ;) 
 
nu ska jag äta och sen åka iväg på match,vi hörs!

weheartit-inspiration


stickat

jeans-Nelly.com | Stickad tröja-ginatricot  jacka-H&M  | skor-dinsko | halsduk-Monki | vantar.topshop

hinner inte ens med mig själv

hej, förlåt igen för dålig uppdatering! jag har så otroligt mycket i mitt liv just nu, jag ska hinna gå i skolan, äta, sova träna och plugga. gärna umgås med mina vänner också med den finns det knappt tid över till.. 
har massa läxor och prov just nu, och den här veckan är extrem! jag har flera saker jag ska göra varje dag så jag hoppas att ni försår anledningen till min kassa uppdatering! 
 
idag har dagen iaf varit jättebra! vi fick hål på matten så då gick jag och några kompisar till ett konditori och åt tårta för en killkompis till mig fyller år idag! efter skolan åkte vi och dansade, älskar känslan när man bara kan slappna av och dansa gärnet och bara ha kul! dans får en på bra humör!  
nu:plugga (vad annars... )

to much in my life just now

fotad för några dagar sedan..
 
Hej, förlåt för dålig uppdatering! 
Bion som jag såg igår heter Hypnotisören och den var faktiskt väldigt bra så den rekomenderar jag att se!
idag har jag pluggat och spelat match, den gick sådär eller i andra halvlek hade vi hela matchen men hade dock problem med att få in bollen i målet.. vi hade flera lägen och jag sköt precis bredvid stolpen, väldigt surt och vi förlorade tyvärr med 2-1. men vi får vinna på onsdag istället!  
nu ska jag göra mig iordning för jag somnar snart sittandes.. godnatt!