2014

2014 har inte varit mitt mest händelserika år men när jag tittar tillbaka på bilder så har jag gjort en del del roligt och jag har utvecklats som person, inom makeup/styling/naglar och inom dansen. 
jag tänkte nämna några speciella händelser från detta året:
 
-varit i Romme 2 gånger, med klassen och familjen
-gick från iphone till samsung som jag är väldigt glad över! 
-haft visning i skolan med tema världen, jag var påfågel ;) 
-ridit för första gången på flera år
-varit på gymnasieslaget
-jobbat som fotograf på bröllop för första gången 
-firat min syster som tog studenten
-fyllt 17
-var på spa en heldag med linnéa (fick i födelsedagspresent)
-varit i Tylösand och tagit massor av solnedgångsbilder på en supermysig semester! 
-var på modellfabriken och blev fotad med Jenny 
-dansat på rosvalla inför 700 pers
-klarat mig igenom halva gymnasiet! 

söndagsmys

myskläder, varm choklad och Andra avenyn♥
 
Nu laddar jag upp inför två dagar med massor av dans och sen nyår! 

vinterlandskap

Igår ställde jag och pappa väckarklockan på 9 och gick ut och tog en promenad i det fina vädret, det var väldigt kallt dock (-10°C) men solen värmde lite! 

julklappar

utöver detta fick jag även lite kläder och presenkort. 
Som ni ser är det mesta smink/skönhetsrelaterade saker och det va i princip bara det jag önskade mig också så det är superbra! har redan testat det mesta och jag är så nöjd! 
kommer kunna springa nu med mina nya löparskor som gör att jag inte får ont i fötter/knäna så nu ska jag ta tag i träningen igen :) 

Merry Christmas!

Nu kan man säga att julen är över för den här gången och min julafton var jättebra! Vi var hemma hos mormor och morfar med släkten som vanligt och jag är väldigt tacksam och nöjd över alla julklappar :) 
I Tisdags var jag på mågotthuset (min praktik) och fick ansiktsbehandling, är jätteglad över det för just nu är min hud i en riktig svacka och detta hjälpte verkligen på vägen, jag fick dessutom med mig produkter hem så nu hoppas jag på finare hud om nån månad! 
Jag hoppas ni har haft en jättebra jul med mycket kärlek ♥

last week

just nu tänker jag bara på att få klart allt plugg innan jul så jag inte behöver tänka på det då, och det ska bli så otroligt skönt med lite lov! Jag har varit väldigt skoltrött på sistone och det har varit jobbigt i skolan men nu känns det faktiskt bättre så det är skönt :) 
 
Den här veckan ska vi göra roliga saker i skolan, har praktik på onsdag och sen slutar vi på fredag. I helgen sen ska jag jobba sista dagen på virå på lördag och på söndag ska vi fira jul med mina kusiner från stockholm, ska bli jätteroligt att träffa dem! 
 
hoppas ni mår jättebra och får en bra jul! 

jobb och skola

toaselfie//dagens frisyr på docka//julmys i skolan//skönhets-make jag gjorde för 2 veckor sen på Vanessa//
 
Nu är jag piggare och gladare som tur är men nu har jag inte så mycket tid över pga skola, läxor och jobb. Jag har nämnligen fått extrajobb på Virå, där min syster jobbar så det är jättekul! Dock är jag inte van vid såna arbetstider och all stress men jag kommer nog in i det. 
Jag ska iallafall praktisera imorgon och sen ska jag gå i skolan och jobba torsdag-söndag plus att jag har ett stort svenska prov på fredag som jag knappt hinner plugga till. Men nu är det bara några få veckor kvar av plugg, det ska bli såå skönt med jullov! ♥