cykeltur

Jag åkte hem till Jenny vid 3 ungefär och då cyklade vi nästan direkt ner till hamnen och drack varm choklad bland annat, sen åkte vi vidare till stan en stund och jag köpte en blonderingsspray som man kan använda några gånger för att ljusa upp håret vilket jag vill göra ännu mer. Jag ser redan en liten skillnad efter första användningen idag :) 
Lite senare sen cyklade vi hem till mig, och på vägen stannade vi för att fota lite vilket gick bra tills vi blev jagade av ett gäng änder, såå rädda vi blev haha! 
 
Imorgon ska jag jobba som fotograf på ett bröllop för första gången, är lite nervös men det ska bli roligt! 

new in

topp-bikbok  shorts-h&m
Idag träffade jag min fina vän Karro som jag knappt hinner träffa längre eftersom jag går i norrköping och hon i eskilstuna men snart är det sommarlov som tur är! :) 
Vi gick iallafall på stan i några timmar och jag fick med mig en topp och ett par shorts, supernöjd! jag behöver verkligen fler shorts och när jag hittade dessa för endast 149 kr så var det bara att slå till. 
Sen har jag även varit hemma hos mormor och morfar och ätit grillat och jordgubbar till efterätt och klippt gräs (sommarjobb). 

blonda slingor

igår åkte jag och mamma och köpte hårfärg lite spontant och gjorde slingor med hätta och det gick förvånandsvärt bra trots att vi gjorde det hemma utan en frisör! Man ser ingen jättestor skillnad men det är iaf en aning ljusare och det var det jag ville för sen kommer det ändå blekas i solen också. :) 

bränd som en tomat

igår var jag utomhus precis hela dagen och det synd på huden kan man säga, shit vad jag brände mig alltså... Jag låg dock aldrig och solade utan jag var på sn-bollen på förmiddagen och sen åkte jag med jenny till eskilstuna och tittade på en allsvenska match, men det var otroligt varmt hela dagen! Förhoppningsvis blir jag väldigt brun snart istället :) 
 
Idag hade vi prov på morgonen som gick väldigt bra faktiskt, sen hade vi lite info/taggning i aulan med skolan inför imorgon då det är gymnasieslaget (dodgeball och danstävling mellan gymnasieskolorna i norrköping) och sen hade vi lunch och makeuplektion. Vi fick även sluta tidigare så det var jätteskönt! 

dress

idag har jag varit på stan med min mamma och syster, jag hade inte tänkt shoppa något men jag hittade den här fina klänningen på bikbok för 99 kr (!!) den är finare på men ni ska få bättre bilder en annan dag, den kommer nog komma till bra använding i sommar iallafall :) 
 
nu ska jag sola lite och sen ikväll ska jag umgås med Jenny! ♥

mys på stan

bilden tog vi på tele2, man kunde tävla om en resa till Hollywood om man klädde ut sig men vi ville ta en gruppbild också som vi även fick utskriven, den finns dessutom på tele2:s instagram :) finaste tjejerna! 
 
Idag var det dags för natonellt prov i matte hela dagen i sammanlagt 4 timmar, det var ganska jobbigt och svårt men jag tror det gick ganska bra ändå! 
Efter provet gick jag på stan med tjejerna, vi åt glass och kollade i butikerna, hade det allmänt bra helt enklet! 
Jag var hemma halv sex och sen har jag hängt på mitt tak med LInnéa och Emma. Och vädret har ju varit helt amazing idag också, så skönt att sitta på uteserveringen i solen. 
hoppas ni haft en bra fredag, kram

Sommarkänslan


Bästavän! 
Idag har det varit en väldigt varm och bra dag, nu är äntligen sommaren påväg på riktigt! :) Jag fick vänta nästan två timmar på tåget efter skolan så jag gick på stan med Anna och nu på kvällen har jag varit med på min systers match i Eskilstuna. En mysig dag helt enkelt :)

Don't drink and drive

på förmiddagen var vi på Don't drink and drive upplevelsedag då vi bland annat fick testa på känslan att krocka, volta i bil och se på film om folk som kört onyktra och åkt av vägen. Man fick en liten tankeställare, en av personerna i bilen fick dessutom en hjärnskada och kommer aldrig bli samma person igen, så hemskt!
Efteråt gick jag och några tjejer till Tacobar för att äta lunch, supergott! Och sen hade vi sminklektion, vi tränade på vardags-sotning. Jag blev sminkad av Alice idag så ska sminka henne imorgon :)  

modellfabriken

igår var jag på modellfabriken med mamma, jenny och matilda för att bli sminkade och fotade. Jag gillar inte alla obekväma poser som man får göra men annars var det jätteroligt och vissa bilder blev riktigt bra! 
Jag ska se om jag kan förstora upp en bild på mig och Jenny att ha på väggen som blev jättefin. :) 

new in-summer feeling

skorna är från skopunkten och klänningen vero moda. 
 
Detta var vad jag fick med mig hem igår från Ingelsta och jag är jättenöjd, klänningen kommer att komma till stor nytta nu framöver då jag ska på blanda annat bröllop om två veckor. :) 

makeup

satt och tänkte filma en sminkvideo men minnet på kameran blev fullt efter halva och märkte det inte förrän jag var klar så det blev ju inte så bra! Ska göra en ny någon dag :) Här ser ni hur det blev i allafall. 
Nu har vi gäster så ska vara social, men hoppas ni får en bra fredagskväll! kraaam

short day

idag började jag tio över åtta och slutade kvart över elva, så hade alltså bara en lektion då vi tränade på att göra en svinrygg (en typ av håruppsättning), gick inte så bra för mig men det var första gången så det gör inget! :) 
 
Idag har jag inget planerat, tänkte testa en sminkning, dels för att det är roligt och för att jag ska sminka min syster + kanske hennes kompis till balen. 

dansuppvisning

bilderna är printscreenade från videos på mobilen så det är därför skärpan är dålig
igår hade vi dansuppvisning vilket betyder att dansen är slut för den här terminen. Jag har lärt mig nya dansstilar ( bland annat streetjazz feminine vibe som är så himla kul), börjat dansa för Sanne som har varit i USA och dansat i flera år, jag har utvecklats massor och haft grymt roligt!
Nu hoppas jag på att det blir någon workshop i sommar för jag kommer inte klara mig utan dans till i höst ;) 

före och efter

såhär såg Matilda ut i tisdags när hon var på min skola för att bli stylad, vi hade prov på vardagsstyling och skulle ha en modell så då ställde hon upp. Jag hade en dålig dag när det gäller just detta för det har gått bättre men det var mest håret som blev dåligt och det hade jag inte tränat på så mycket. 
Alla produkter vi använder är ifrån Färg, Makeupstore och Kevin Murphy. Jag älskar alla, dem är så bra! :) 

sytt en kimono

jag har nyligen gjort klart den här kimonon, hade mest tänkt att att ha den i sommar när man ska till stranden och så :) Det var faktiskt väldigt lätt att göra själv, det finns flera bra klipp på youtube om man söker på "DIY kimono" t.ex. 
nästa plagg jag vill sy är en svart crop top men har inte hittat något passande tyg än. 

valborgsfirande

igår på förmiddagen hade vi nationellt prov, svenska muntligt som gick ganska bra trots att jag var lite nervös där framme :) 
sen åkte jag hem en stund och trodde att min kväll skulle bli jättetråkig men det ändrades ganska fort för jag åkte tillbaka till norrköping vid 7 för att träffa tjejerna. Vi var först hemma hos Felicia en stund och sen drog vi vidare på festligheter. Sen missade vi precis sista spårvagnen hem så vi fick ta taxi men det gick ju bra det med förutom att det är så jäkla dyrt! Jag hade iallafall en grym kväll med bästa tjejerna! 
 
Idag när vi hade vaknat så åkte vi till akuten för Martina trodde hennes tå var bruten, det var helt svullen och blå men den var bara stukad som tur var :) 
Hoppas eran valborg blev minst lika bra som min!