Sista veckan

Nu ska jag jobba min sista vecka på fritidset, det har varit roligt och lärorikt men det har tagit mycket på krafterna så det ska bli skönt med lov! Det har dessutom inte varit jobbigt att veta att man ska jobba halva dagen eftersom det har regnat i princip varje dag, men nu vill jag faktiskt ha värme så att man kan få lite sommarkänslor. :)

vågor med plattång

Idag använde jag mig av min plattång när jag skulle fixa håret, tycker att såna här vågor är jättefint! jag föredrar lätt det istället för bara helt platt som jag har i vanliga fall. :) 

uppgraderat mig

Igår var vi på phonehouse och skulle plocka ut nya mobiler för abonnemanget har gått ut, jag hade bestämt mig för en iphone 5s men säljaren övertalade oss att välja samsung s5 istället då den ska vara mycket bättre osv. Den verkar vara väldigt bra och det är jätteskönt med en stor display men samtigt ovant då den känns gigantisk att hålla i jämfört med mig 4s. Men jag vänjer mig nog snart! ;) 

video-bareMinerals

 

vardagssminkning

Här är en vardagssminkning jag hade idag och då jag även testade mina nya produkter från bareMinerals som jag förövrigt är supernöjd med. Resultatet bli väldigt naturligt och fint! 

gellack-candy floss

Häromdagen testa jag mitt nya gellack från Depend som ska hålla upp till 2-3 veckor, jag är supernöjd än så länge och det är jätteskönt att slippa måla om naglarna varannan dag i princip. Det fungerar lika bra att göra på lösnaglar som vanliga så det är inga problem, jag har dock hört att borttagningen som man köper med inte ska vara så bra men isåfall tar man bara aceton istället. Så det ska nog inte vara några problem! Jag kan skriva mer om det när jag tar bort det och se om mina naglar har blivit längre och starkare. 

bareMinerals

i födelsedagspresent fick jag presentkort på Åhlens så nu passade jag äntligen på att köpa bareMinerals som jag velat ha väldigt länge och jag är såå taggad på att testa det! Jag är så trött på vanlig flytande foundation så det ska bli skönt att byta ut mot något mycket bättre :)

sommarjobbar

jag vet att bloggen har fått lida en hel del den senaste tiden och det beror på att jag har haft fullt upp med min systers student, midsommar, min födelsedag och dessutom sommarjobbar jag i 2 veckor till på ett fritids. Men jag tänkte att jag kanske ska filma en video i helgen, vardagssminkning eller frisyr, vi får se! :) 
Hoppas ni har ett bra sommarlov trots ingen direkt värme i Sverige än så länge.. 
 

my birthday

today is my birthday! (egentligen igår eftersom klockan är efter 12) 
 
igår var det midsommar och jag hade en jättebra dag med släkt och vänner, dansade runt midsommarstången och åt god mat. 
Idag är det då min födelsedag, blev väckt av sång av familjen, fick paket och frukost på sängen. Sen har jag inte gjort något speciellt egentligen förutom att Jenny kom hit på kvällen som gjorde att dagen blev ännu bättre :) 
Tack så jättemycket för alla presenter och gratulationer!  Jag är nu 17 bast, ett år kvar till 18! 

nails

i fredags var jag och gjorde naglarna på en ny salong i stan som jag endast var hos för att det var billigare när man var under 17, dock hade jag inget ID kort med mig så fick ändå betala mer... Hon som gjorde naglarna var väldigt hårdhänt och inte speciellt duktig men jag blev ändå ganska nöjd med resultatet (det silvriga gjorde mamma på mig hemma). Så nästa gång betalar jag mycket hellre dubbelt så mycket på en bra salong :) 

för hon har tagit studenten

 
i fredags tog min älskade syster studenten, jag är sjukt stolt över henne och dagen var jättebra! Jag kan bara inte förstå att hon redan har gått ut skolan och är så gott som vuxen nu, tiden går så galet snabbt och nu är det bara två år kvar tills det är min tur! :)

Håruppsättning


Frisyren jag gjorde på min syster till middagen. 

Igår hade vi en väldigt skön dag i skolan, vi hade en stylingtävling där man skulle styla utifrån en moodboard (inspirationsbild) och på torsdag får vi veta vinnaren! Sen städade vi och åt glass, mys. 
Och sen fick jag skynda mig hem för att styla min syster inför studentmiddagen men det fick bra och hon blev jättefin. :) 


Sista veckan


Nu är jag inne på sista veckan av ettan, kan bara säga att tiden har gått sjukt snabbt! Jag minns dem första dagarna som om det vore igår i princip. Men nu är det bara två år kvar och även om nästa år blir tuffare så blir ändå roligare för vi kommer att lära oss mer inom stylist och vi kommer praktisera varje onsdag :) 
Den här veckan har jag fullt upp då min syster tar studenten på fredag men det kommer bli så roligt allting! Och jag ska försöka titta in här och uppdatera lite mer men om en vecka är det sommarlov så då blir det bättre. Massa kramar 

inflammation

hej på er! 
igår åkte jag hemifrån 8 och var hemma halv tio så det var en väldigt lång dag och det berodde på att jag fick vara Sebbes kund på eftermiddagen. Så nu ät jag lite korthårigare men mitt hår är mycket fräschare och finare så jag är jättenöjd! Nu känner jag att jag lika gärna kunde ha klippt ännu lite kortare men det får bli en annan gång. 
Idag har jag dock varit hemma från skolan för i förrgår svullnade jag upp precis under ögat och det har blivit värre så idag gick vi till läkarn för att kolla upp det. Och det var tydligen en infektion så nu ska jag äta antibiotika tre gånger om dagen i en vecka och se om det blir bättre vilket jag hoppas. :) 

my hair

under en veckas tid har jag slingat och blekt håret, jag använde vanlig permanent blekning till slingorna men jag ville ha ännu ljusare (speciellt i hårbotten där det var ganska mörkt) så jag köpte en blonderingsspray från samma märke (schwarzkopf) och har haft i det två gånger. Första gången hade jag i hela håret och andra gången bara på det översta håret och det fungerade mycket bättre än jag trodde för håret är mycket ljusare och färgen blev väldigt jämn och fin! Dock är mitt hår väldigt slitet nu men det ska bli klippt imorgon. 
jag rekommenderar iaf blonde spray till er som vill ljusa upp håret lite för ett billigt pris, jag köpte min på åhlens för 55 kronor. Det går även att göra slingor med den men den fungerar bara till vissa hårfärger så läs på förpackningen först :) 
Mitt hår ser just nu ut som på dem två bilderna längst till höger, lite ljusare kanske. 
 
länk till blonde sprayen!

bröllopsfotograf

 
Igår jobbade jag som bröllopsfotograf för första gången och det var jätteroligt, nu är det bara att redigera dem bästa bilderna så att jag kan skicka dem så snabbt som möjligt! 
Alla var så fina och bröllopet ägde rum vid vattnet så det var jättefint allting. Jag hoppas på att få göra om detta någon gång i framtiden :)