tävling

DET NI BEHÖVER GÖRA FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA ÄR ATT KOMMENTERA DETTA INLÄGG ATT NI ÄR MED! glöm inte e-posten bara! 
AVSLUTAR TÄVLINGEN SISTA DECEMBER.
 
ni har ingenting att förlora! om ni inte har något konto på Blogresponse så är det jätteenkelt att fixa och är helt kostnadsfritt.

SNYGGA

Tänkte tipsa om dessa snygga ringar ifrån COCOO.SE, sjukt snygga om ni frågar mig, och detta är inte allt som finns utan det finns massa andra fina smycken också, de har även bl.a.mobilskal och väskor. gå in och kolla vetja! 

monday

hej! mår ni bra? jag vaknade med världens huvudverk men jag tog en alvedon och gick till skolan ändå och det gick över efter ett tag som tur var! hade även teknikprov idag som jag tror gick ganska bra, hoppas på det iallafall. 
nu måste jag fixa lite saker och sen ta tag i plugg tyvärr, prov imorgon igen! men vi hörs sen, puss

Nails

Önskar att jag också kunde göra så fina naglar! Sjukt fint när man väl får till det bra.


SPLASH

färg gör livet ännu lite roligare! ;)

pepparkakor

har precis dekorerat mina finfina pepparkakor, gillar ni min söta Herr Nilsson med svarta solglasögon och så har han typ vattkoppor också, haha! 
 
förresten så har min dator blivit hackad också, vilket verkligen suger och jag vet inte vad jag ska göra heller.. virusprogrammen fungerar inte heller längre så den som har gjort detta har typ tagit över min dator. 
 

städa på skavsta

godmorgon snyggingar! hur kan det komma sig att man känner sig lika trött och seg varenda söndag? har väl ingenting roligt att se fram emot antar jag. men idag ska jag iallafall först till skavsta med laget och städa och sen ska ja hjälpa till med pepparkakshus här hemma, satar på flera hus i år så vi får se hur det blir! tänkte träna ikväll också men det blir nog bara en PW för jag måste hinna med att plugga också! 
ha en bra söndag guys.

Dagens inspiration

-weheartit


Gjorde min dag

Fick en kommentar om att jag hade blivit länkad på annicas.me, först blev jag jätteförvånad men det var sant iallafall och jag blev överlycklig! Sjukt kul alltså! Jag har bestämt mig för att försöka höja min blogg ett snäpp,så det kommer nog bli toppen! varmt välkomna alla nya läsare, hoppas ni stannar!


drops

foto/redigering: jag
inställningar: slutartid: 1/100s | bländare: f/5.6 | ISO:100 | inbyggd blixt
 
btw: såg att jag hade fått några nya läsare, superroligt tycker jag och jag hoppas att ni stannar! puss

saffransbullar

det blev inga lussekatter utan vanliga bullar med saffran i istället, lika gott om inte godare tycker jag! 

julkort

har gjort julkort med tjejerna i familjen, blev väligt fina faktiskt! håller även på att kolla runt på julklappar till de som jag ska köpa till, det är så himla svårt, har noll inspiration på ideér. jobbigt läge alltså!

Lördagsmys

Godmorgon! Känner mig lite seg idag men dagen kommer bli bra ändå, nu ska vi på julmarknad och sen ska vi hem och baka lussekatter och kanske göra pepparkakor! Vi hörs sen, puss


Mycket känslor i en film

Har haft en jättemysig kväll med tjejerna och filmen var jättebra och helt klart värd att se! Det är bara så sorgligt att allt är slut nu, inte en enda Twilightfilm till.. Buhuu men bra var den iallafall.
Godnatt!


detaljer

hej! fredagarna är himla långa i skolan men eftersom att man hela tiden har tanken på att det är fredag och att man snart har helg så är det bara att köra på ändå! 
jag har hunnit med att träna lite sen jag kom hem och har duschat och fixat mig nu, om en timme ska jag möta upp Alice och Karro så ska vi äta på restaurang och gå på andra delen av Breaking Dawn! kommer bli en jättebra kväll, vi ses!

vinrött, lite silver och lite svart

klicka här för att se vart allt kommer ifrån.

Yeah it's friday

Godmorgon! Vaknade inte på något bra humör men det kommer nog ändras sen, nu ska jag strax åka och ta mig igenom skoldagen och ha prov bl.a. Men det går nog bra förhoppningsvis!
Jag berättar om kvällens planer senare, puss


dagens inspo


lyckan när man har pluggat klart för dagen

//färgerna på bilden blev väldigt konstiga i ljuset, jag har inte den där hudfärgen i ansikten egentligen//
är äntligen klar med allt plugg, gick riktigt bra och jag känner mig hyfsat redo för prov imorgon! denna helg kommer dock bestå utav massa plugg också för vi har prov både måndag och tisdag men det löser sig! ska se till att min helg blir bra ändå :)
nu ska jag strax åka och äta, ha en bra kväll! puss

Thursday

Hej! Slutade tidigt idag så jag kom nyss hem och har hunnit med att fixa en matte så nu är det bara att sätta sig med lite plugg, måste bli klar ganska snabbt för ikväll ska vi till min systers skola och äta trerätters med farmor och farfar! Kommer alltså att ha lite ont i magen när jag har kommit hem, maten är så god! Hehe.


några saker på min önskelista

har redan hunnit med att skriva en ganska lång önskelista, här är några av de sakerna som jag hellst vill ha. jag eller okej pengar är kanske inte så roligt att önska sig men det är alltid bra att ha lixom ;) jag tycker att det är jätteroligt att skriva önskelista men samtidigt inte för man kommer på så mycket som man vill ha men vet att man inte kommer att få allt men man kan ju alltid önska sig och hoppas på det bästa, hehe! 

fet diss

Jag har nästan alltid tyckt att läxor har varit okej och jag har accepterat det osv, tills jag började nian typ. nu är det 1-2 prov nästan varje vecka plus massa läxor också, jag hinner ju inte med att göra något på min fritid som jag trodde var meningen att man skulle göra och tillochmed på helgerna måste jag plugga, t.ex till nästa vecka så har vi prov både måndag och tisdag. helt sjukt egentligen! 
den senaste veckan har jag varken hunnit med vänner, träning, bloggen eller något annat för att jag har varit tvungen att plugga. 
Nu säger jag inte att skolan inte är viktig för det vet jag att den är och jag satsar ganska högt i skolan också men alla dessa läxor är inte nödvändiga! 
 
jag antar att detta inte bara är min åsikt heller? :)
 
 

Update

 


bästa låten

har lyssnat på den här låten massa gånger idag och den blir bara bättre och bättre för varje gång! den kommer ifrån Portkod 1321. 

PRATAT I TELEFON MED ALICE

hejhej! blev superglad imorse när jag insåg att det bara är 5 veckor kvar till julafoton idag! ska bli så himla skönt med lite frihet från skolan igen! sen har dagen flytit på ganska bra och jag har nyss pratat med alice i telefon i typ två timmar, hehe det blir alltid längre än vad vi tänkt oss! 
nu ska jag plugga lite, och sen typ sova, nej men vi hörs! PUSS

grattis min bästa vän

idag fyller jenny 15 år! min syster och bästa vän, som betyder massor för mig, skulle inte klara mig utan dig! älskar dig finaste. GRATTIS!

snygga tröjor till jul/nyår

har kollat runt lite efter något snyggt till jul/nyår och jag tänkte tipsa er om dessa tre som jag själv tycker är supersnygga och festliga, funderar själv på att köpa den vänstra!
alla är från Nelly.com.
den första hittar ni HÄR den andra HÄR och den tredje HÄR
 

Portkod 1321

Gårdagen var jättebra och vi somnade runt fyra så är sjukt trött idag, hehe men jag ska ändå bara vara hemma och chilla idag. Kollar just nu på Portkod 1321 , bästa serien! Synd bara att de är 11 minuter långa och är 10 delar.
Ha en bra söndag hörrni!


malcolm b

Malcolm%20Brandin%20-%20Jag%20saknar%20dig
malcolm har varit min fovorit nästan från start men igår var han grym, blev nästan tårögd! så himla fin låt också! kärlek till honom, och jag sätter nästan pengar på att han vinner hela skiten!

ÖPPET HUS PÅ ALLA GYMNASIESKOLOR

hejhej! gick upp runt nio imorse och har hunnit med att vara på öppet hus på restaurangskolan med alice. är 90 % säker på att jag vill gå där nu men jag velar fortfarande lite, det är ju så mycket som står på spel eller det känns som att det är hela framtiden men det går ju att ändra sig efter gymnaiset också så det löser sig nog och jag har en liten plan också ;)
 
nu ska jag fixa lite och städa och så, för sen kommer Emma och Jenny hit och då blir det partyy, hehe nej men det blir nog awesome! seeu

Snygga iphoneskal

Ååh älskar dessa skal, och sidan där de finns. Alla skal där är jättefina! Synd att de är ganska dyra för att bara vara skal men det står med på min önskelista iallafall! ;) ni hittar skalen på society6.com


Perfekt fredag

Trots att mer än hälften av lektionerna bestod utav något slags test/förhör/prov så avslutades den väldigt bra! Och jag tror att det gick ganska bra på förhören också så det känns bra.
Efter skolan tog jag och Alice bussen ner på stan, jag köpte present till Jenny och så satte vi oss på hellmans i deras mysiga soffor och fikade och massa girltalk, myys. Nu ska jag ta ett varmt bad med tända ljus, och sen blir det xfactor, perfekt fredag!


don't care about the numbers

jag väger mig nästan aldrig, typ bara hos skolsköterskan och så när man måste. jag förstår inte på mig de som väger sig varje dag och ser om de kanske har gått upp eller ner ett kilo, det är inte det viktigaste! för det viktigaste är att DU mår bra, om man gör det så spelar inte det någon roll alls. strunta i vad siffrorna visar, må bra och lev livet, alla är fina på sitt sätt 

gårdagen var perfekt

hej finisar! 
kunde inte uppdatera er igår för mitt batteri på mobilen var inte så bra och jag glömde ladda den innan jag åkte så dum som jag är. men allt var perfekt, laget, buss, musik, stockholm, fotboll, invigning, sverige, zlatan osv. 
ni som inte såg matchen missade något, speciellt zlatans alla mål, helt otroligt att man kan vara så bra. 
 
jaja, nu ska jag plugga vidare lite och få i mig lite mat, glömde bort det förut. hehe. vi hörs!

Invigning av friends arena

Vet ni vem som ska gå på invigningen av Friends arena idag? Jo jag tillsammans med mitt fotbollslag! Kommer bli helgrymt, och jag är borta hela kvällen men vi får se om det kanske blir lite uppdatering ifrån arenan.
Nu måste jag göra i ordning mig och plugga lite, puss


true

detta är så sant, det är samma sak med att efter regn kommer solsken och det stämmer! och så är det i livet också, efter motgångar kommer medgångar, så är det bara så det är bara att cara stark och kämpa på! 

Tvmys

Det gick inte så bra att plugga så jag gjorde mig en varm choklad och satte mig i soffan istället, mycket bättre! :)


inga bilder

jag har så mycket att göra i mitt liv just nu så jag hinner inte med att ta några bilder åt er så det fick bli en som jag fotade för några veckor sen som jag inte har visat här än.
 
hej på er! gick till halv fyra idag och sen efter skolan åkte vi till danslokalen och dansade loss, är klara med båda danserna nu så nästa vecka ska vi bara göra introt och autrot och sen repetera,repetera och repetera! 
vi hörs, puss!
 

christmas

jag börjar faktiskt få lite julkänslor nu, det enda som fattas är lite snö! tycker att julen ör himla mysig ändå, speciellt när man myser hemma med pepparkaksbak, glögg och julmusik! 

PLUGGDAG

arkivbild, ååh vill inte ha vinter och snö. eller till viss del, jag vill ha julafoton och åka skidor och så ;)
hej finisar, hoppas att ni mår bra! jag har suttit med massa plugg ända sedan jag kom hem ifrån skolan, och jag känner ändå att jag inte kommer någon vart.. jobbigt! men jag vill få så mycket som möjligt gjort idag eftersom jag knappt kommer ha tid någon annan dag men jag gör så gott jag kan! :) 
ska strax ta en paus från pluggandet och äta lite! vi hörs,puss

Söndagsfirande

Hoppas att ni har haft en bra dag! Själv ska jag mysa framför tvn nu och titta på solsidan. Och sen ska jag planera veckan och måla naglarna och så, vi hörs


Feeling good today

Tja, mår ni bra? Idag är jag lite gladare och är påväg till mormor och morfar nu och sen ska vi till min kusin och fira honom för att han fyller 5 år idag! Stor kille.
Har även pluggat matte idag och ska fortsätta med det sen för jag har prov nästa vecka och jag vill vara lite mer förberedd. Ha en bra dag!


Dagens inspo

-weheartit


Fortfarande för kort men brunare

Nu har jag lagt i lite toning i håret, det var alldeles för oranget innan. Nu blev det bättre tycker jag men det är så kort och det är så sorgligt, har varit ledsen över mitt hår halva dagen så jag hoppas att det blir finare när jag fixar det imorgon! För imorgon ska jag på kalas till min kusin. Puss


new in

hejhej! gjorde ett inlägg imorse när jag var påväg till stan men blogg.se appen fungerar inte så bra för mig så det gick inte att ladda upp någon bild.. lite surt eftersom jag inte hade möjlighet till dator då! jag var iaf på stan med min syster, jag skulle klippa mig och vi fick sitta och vänta hur länge som helst på att det skulle bli min tur (hade inte bokat så det var lång väntetid överallt) men vi väntade snällt och jag tyckte att frisören verkade bra, men det va han inte! nu har jag alldeles för kort hår plus att han klippte jättekonstigt så det är helt ojämnt på vissa ställen.. har varit deppig över mitt hår i flera timmar nu! men jag ska köpa tabletter så att det förhoppningsvis ska växa lite snabbare! men en kul sak är att jag fick med mig två par örhängen hem ifrån stan, dels dessa på bilden och dem gillar jag iaf! 
 
 

Love friday

Hellu! Som ni kanske förstår så har jag inte haft tid till att uppdatera idag, efter en ganska tung och lång skoldag så åkte jag till stan och va hos Alice en stund, sen mötte jag upp Jenny och gick runt på stan med henne en stund. Och efter en timme var jag tvungen att ta bussen hem för att thaimat med syster och emma stod på schemat. Och jag har haft en jättemysig fredag med dem också, massa kärlek till fredagar!
Hoppas att ni har haft en lika bra fredag som jag, puss


Hope


Snö

Det här var vad jag vaknade till imorse, det snöade igår kväll och det försatte tydligen över natten också!

Ha en grym fredag! Puss


Åttonde november

Har inte hunnit blogga idag, direkt efter skolan så åkte jag med mamma i och min syster till min gammelfarmor som fyller hela 98 år idag! Det va lite mysigt och roligt att komma dit, trots att hon är väldigt gammal så är hon himla rolig och såklart snäll!
Har även tränat när det snöade förut, inte så skönt med snö under skosulorna.
Seeu! Puss


ge mig

hittade den här snygga tröjan och det blev kärlek vid första ögonkastet! synd bara att den var himla dyr! 
ni hittar den HÄR

L O V E

ÅÅH BÄSTA! tänk att jag ska få se dessa fina killar LIVE i maj nästa år! helt amazing om ni frågar mig.

old camera

hey guys! gick endast till 2 idag men känner mig ändå lite småtrött men det 'är väl så det är? ^^ nej men nu har jag mest tagit det lugnt sen jag kom hem och fotat lite med en gammal kamera, eller jag har såklart inte fotat med den eftersom den inte fungerar men den fick vara med på bild! jag vet att jag har en gammal kamera hos min farmor och farfar som jag fotade med väldigt mycket när jag var mindre, kanske borde kolla om den funkar, hehe. 
men nu ska jag plugga och sen iväg på utvecklingssamtal, ska se om jag har varit en duktig flicka! PUSS

Ingen inspiration?

-inspo of today, from weheartit


love this

fall
 
klicka här för att se vart allt kommer ifrån.
 

It's too much, but I Will keep fighting

Hej! Mår ni bra? Jag känner själv att det är lite mycket nu men jag ska bli bättre på att planera veckorna så det ska nog gå bra ändå!
Har precis ätit yoghurt med bananpengar, kanel och solrosfrön och en vaniljlatte, så nu ska jag försöka ta mig igenom lite plugg. Och ikväll är det träning men vi hörs sen, puss


dagens inspo

521736_406637446069435_521398759_n_large

Tisdag

Godmorgon! Gick upp tidigt idag för att duscha, så nu blev jag klar lite tidigare också! Skönt men nu måste jag snart åka till skolan, slutar sent idag också men hela eftermiddagen består utav idrott. Kul men lite jobbigt ibland. Juste, har musikredovisning idag, hjälp. Hehe nej men det får gå bra! Puss


Love


ny start

hola! hoppas ni mår bra. har själv varit rätt seg hela dagen men nu är det bara att köra på och göra sitt bästa! jag vill inte snubbla på mållinjen och sänka mig i några ämnen så nu får man struna i att det tar emot ibland. som jag sa i tidigare inlägg så får man tänka positivt att det snart är jullov :) 
dock så kommer jag ha väldigt många prov de här närmsta veckorna så bloggen kommer kanske stå still lite eftersom skolan går före men jag ska göra mitt bästa! nu ska jag äta och sen åka på möte, puss

Last day in freedom

Godmorgon!
Har lite smått ångest idag, vill verkligen inte till skolan imorgon! Jag har inte hunnit göra så mycket på lovet heller eftersom jag var sjuk men jaja, bara några veckor till jullovet.
Nu ska jag gå till Alice och titta på deras nya hus, och sen ikväll blir det gymmet. Puss


Be happy, you are beautiful!


Grosvad

Godmorgon! Sitter just nu i bilen påväg till Finspång där vi ska vara hela dagen och bada på deras äventyrsbad med några kompisar. Jag vet inte när vi kommer hem men i eftermiddag någongång. Men vi hörs sen,ha en bra dag!


nytt

fick ett ryck och gjorde en ny design på bloggen, kände att de gamla bilderna var lite väl somriga! men bilden i headern kanske byts ut så småningom, har den här så länge iaf! klicka f5 om den inte syns!

gladast

snodde bilden ifrån alice. 
hej finisar! hoppas ni har haft en bra dag osv, imorse när jag var på vårdcentralen för att kolla örat igen så ringer alice och berättar att de har fått tag på biljetter till ID:s konsert i maj! helt sjukt! men så himla glad och det kommer bli grymt, vi har jättebra platser och så är vi flera stycken som får sitta bredvid varandra också, yeay! 
och juste, alice: det va jättegulligt av er att köpa åt mig trots att jag inte följde med och sov utomhus i kylan m.m! du är bäst, puss ♥ 

Pyssel & bakning

Hej! Är hos mormor och morfar och ska sova här också, vi har hittills bakat, varit ute med hunden på promenad och pysslat! Myys. Sen kommer även min kusin hit en stund, och imorgon drar vi kanske och bowlar! Hoppas ni har det bra, puss