biotajm

har satt på mig mammas mysiga tröja och är ju redo för att gå på bio, dom har lurat på mig att gå på någon läskig bio fast jag alltid blir livrädd och knappt kan sova på en vecka, hehe nej men lite rädd blir jag! men jag får väl blunda i värsta fall. 
ha en bra kväll guyys!

beställd

har tittat på den här jackan i en vecka nu, först var min strl slutsåld så jag åkte ner på stan och tittade men då hittade jag inte jackan i affären. Men igår kväll såg jag att den fanns att beställa så nu ska den bli min! hoppas den är bra bara, för annars blir jag sur för jag har inte hittat någon annan. 
Jackan finns i fyra olika färger och kostar 499kr på H&M

färg eller svart/vit

har redigerat lite bilder, men jag kan inte bestämma vad som är finast på denna bild, färg eller svart/vit? båda är fina på sitt sätt :) 

Städerskan

Hej bloggen! Har städat huset hela morgonen, måste tjäna lite pengar!
Så nu är jag väl som gott som klar så jag ska få i mig lite lunch och fräscha till mig lite, känner mig jätteäcklig nu.
Vi hörs under dagen, puss


red leaf

foto/redigering: jag 
kamera+objektiv: canon eos 1100D+tamron 70-300mm
 

29 september

godmorgon! 
ska åka till stan med pappa nu och köpa några saker, sen åker vi vidare till min moster på kalas. i eftermiddag ska vi titta på när jenny spelar match! 
jag slänger in något inlägg när jag får tid men nu kommer pappa och hämtar upp mig om bara några minuter så jag måste gå nu, puss!

piggare av frisk luft

hej! hoppas att ni har haft en bra fredag, min har inte varit så jätterolig men jag gick en promenad med pappa och fotade ett tag så då blev jag piggare, känns dock inte helt bra i magen än men det går nog över till imorgon! :) tycker bara lite synd om alice som är jättesjuk, krya på dig! men jag är såklart glad över att jag slapp det! 
vi hörs imorgon då jag kommer ha fullt upp men jag ska nog hinna uppdatera lite också! puss

Jag stortrivs

Som ni ser så har jag det ganska bra ändå trots att jag bara ligger här i soffan och glor på film och har ont i magen!


Hemma idag

Stannar hemma idag, min mage mår inte så bra så det var bättre att vila och jag känner nu att det va ett bra val!
Jag vill ju inte bli sjuk nu!..


Usch och fy och blä

Hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp som jag skrev imorse och så blev det massa kaos nu ikväll plus att jag inte mår så bra, hoppas ni förstår!
Hoppas ni mår bra, puss


27 september

Har haft en helt okej dag förutom att jag hade spanska prov men jag får hoppas på det bästa!
Nu ska jag plugga och sen ska jag åka till stan en snabbis med Jenny och sen vidare på fotbollsträning! Fullt upp helt enkelt. Så nu måste jag sätta igång, ciao


leende på läpparna

pratade i telefon med jenny förut, ett bra avslut på denna dagen! tänk om alla hade en sån bra vän som alltid får en så himla glad? hihi! ♥ 
nu ska jag titta på tv och gå igenom spanskan en sista gång, har prov imorgon!  puss

mina 3 favoriter

den här vinröda stickade tröjan är en utav mina nyaste tröjor men även en utav de som jag tycker om mest! riktigt snygg men även skön att ha på sig i det kalla höstvädret! matchar snyggast till ett par svarta jeans och massa smycken till det! 
 
Köpte den här ljusrosa blusen på tradera för ett år sen ungefär och den är jättefin med sina broderade detaljer i halsen! jag har dock fått en liten grön fläck på den men det syns nästan inte så det struntar jag i ;) den går att matcha på många sätt men är nog snyggast till ett par mörka jeans instoppad/utstoppad spelar ingen roll!

Fick den här snygga blusen när jag fyllde år, jag älskar nitarna på kragen! den är snyggast när den lite instoppad där fram till ett par jeans. 

At my home

Dagen har varit jobbig med ändå skönt att slippa lektionerna, det var dock lite jobbigt att springa på hållet plus att jag hade ont i benen och knäna och så var det lera överallt. Men jag lyckades få ihop sex varv iaf!
Nu ska jag plugga lite och sen ska jag åka och få håret klippt och fräscht!


Friluftsdag i regnet

Godmorgon!
Ska strax cykla ivägi regnet till hållet där vi ska springa i två timmar, efter det åker vi och äter och spelar badminton.
Jag lär ju vara dyngsur redan innan jag har börjat springa, hehe!
Vi hörs senare!


24 september

Ska strax åka till skolan, idag har vi bara tre vanliga lektioner och sen har vi idrott hela eftermiddagen och efter skolan åker vi vidare till danskonsten.
Jag och klara ska åka och titta på våran träning ikväll också men vi ska inte träna. Ha en bra tisdag,puss


Lägg till typsnitt i photoshop

 


fyndiq.se

tänkte tipsa om den här sidan, jag hittade den för ett tag sedan när vi skulle köpa iphone tillbehör. det finns hur mycket som hellst, allt ifrån kläder till elektronikprylar! det är dessutom jättebra priser och olika erbjudanden m.m. 
klicka här för att komma till sidan 

Måndagslyx

Idag är det den dagen i veckan då jag bara ska vara hemma och plugga, så nu har jag gjort mig en god varm choklad och lite yoghurt med hallon. Så nu hoppas jag att jag ska orka plugga lite!


it feels like i´m flying

topp-bikbok | bandeubh-ginatricot | jeans-cubus | smycken-present,ginatricot 

Nya hårfärgen

haha varför ser man alltid så dum ut på förbilden! 


brunett

såhär ser mitt hår ut just nu och jag är jättenöjd och glad att jag gjorde det! jag ångrar det inte en sekund! 
jag va nervös att det skulle bli grönt men det blev snarare lite åt det rödare hållet och det gör absolut ingenting för mig, bara det inte är grönt eller missfärgat så är det bra! ;)

Färg i håret

Nu kör vi, jag ska bli brunett idag! Sitter med färgen i nu och resultatet kommer upp ikväll! Jag är lite nervöös, men det blir nog bra och jag har velat färgat så länge nu så det känns bara skönt!


regnet bara öser ner

godmorgon! ställde klockan idag och vaknade och var taggad för match men då får jag ett sms om att matchen är inställd, så idag blev planerna ändrade. men jag vet dock inte riktigt vad jag ska göra än, kanske träffar någon och umgås och så ska jag kanske färga håret idag, vi får la se! 
ha en bra lördag, puss

Min dag har varit bäst

Den här dagen har varit grym! Fick hål på två lektioner som även var de första den här terminen. Skönt! Efter skolan åkte jag och köpte hårfärg med mamma och sen vidare till Alice där klara redan var. Och sen åkte vi och träffade några andra kompisar som vi umgicks med hela kvällen, en väldigt lyckad kväll må jag säga! Nu ska jag sova, match imorgon! Godnatt!


Yeah, it's friday!

Så himla skönt med fredag! Dock har vi väldigt jobbiga lektioner idag men om man tänker att det är fredag så blir allt lättare.
Efter skolan ska jag åka till stan med mamma och köpa hårfärg blandannat, efter det ska jag antagligen ha fredagsmys med några kompisar! Ha en bra dag, puss


Brådis

Kom hem från skolan för en timme sen, här hunnit ätit lite och så. Och nu ska jag dra iväg på fotbollsträning och när jag kommer hem ska vi äta födelsedagsmiddag för Matilda som fyllde igår! Puss


Min onsdag

Min onsdag var varit toppen, nästan inga lektioner, ingen som var speciellt jobbig heller vilket var jätteskönt! Efter skolan åkte jag till stan och träffade Jenny för att bara umgås en stund :) är nu hemma och blev nyss dyngsur för det kom värsta ösregnet men nu är det blå himmel, hehe vädret är lite speciellt här i Sverige.
Nu blir det pannkaka och fira min syster!


matilda 11 år

 
idag fyller den här tjejen 11 hela år! tiden går rysligt fort, det var inte längesedan hon var en liten bebis..
grattis världens bästa lillasyster! loveu.

Onsdag morgon

Fick gå upp tidigare imorse för att sjunga för min syster, så jag blev klar lite tidigare än vanligt. Men nu ska jag börja dra mig mot cykeln för att åka till skolan, vi slutar vid 2 idag så vi hörs efter det någon gång! Ha en bra dag, puss


fullt upp

tisdag är en sådan dag då jag åker hemifrån vid 8 och kommer hem runt 6 på kvällen, jag drar nämnligen till danslokalen direkt efter skolan, nästa vecka ska vi försöka hinna med fotbollsträning direkt efter dansen,det lär bli riktigt tungt! så vi får se hur det blir med det. 
är väldigt trött just ni iallafall, så nu ska jag ta och göra en kopp te och titta på tv resten av kvällen. måste gå upp tidigare imorgon dessutom, då är det ingen vanlig dag för då är det matildas födelsedag!! :)

ny vecka nya utmaningar

ja, du är det måndag igen då! jag förstår inte hur helgerna kan gå så fort, de känns som att man inte hinner blinka så är helgen över, hehe nej men nästan. 
måste ta tag i lite plugg nu, ska försöka äta lite också! 
juste, ska färga håret i veckan! har velat ha lite brunare hår ganske länge men jag är för feg för att testa så nu ska det bli brunt, lite brunt iaf! vi får se om jag passar i det eller om jag ser hämsk ut i det. just nu är mitt hår mest gult tycker jag så det ska bli skönt med en förändring :)

Kaos match

Är nu hemkommen efter en kaosmatch, mitt knä pajade redan efter bara tio minuter och våran målvakt skadade sig, vi kämpade på men förlorade med ett ynka mål! Hade en förbannat dålig domare också.
Nu ska jag äta, vila och plugga!

bild i repris från Öland.


boost


taggar match med musik

åt nyss frulle och ska om en hakvtimme äta lunch, ska nämnligen iväg på match sen! är dock inte så taggad så försöker bli mer taggad med hög musik i öronen! det laget vi ska möta är inte speciellt roliga att möta heller men nu jäklar ska vi ta dom! deras hemmapublik är dessutom som ett gäng småbarn.. hehe.
vi hörs senare, puss!

from today



jag och pappa tog varsin cykel och drog oss mot skogen för att fota en stund. vädret va på topp, det var jättefint motljus! när vi var klara fortsatte vi cykelturen mot ica och handlade till en god middag. en mysig lördagskväll helt enkelt. vi hörs, puss

Kvällsprommis

Nu ska jag och pappa gå ut på en kvällsprommis och fota lite! Skönt att komma ut lite faktiskt, samtidigt som man kan fota fin natur :)


Myser

Myser i soffan framför tv:n med popcorn och en fin vän!


Fredag

Är påväg till stan nu för att möta upp Jenny, men vi hörs ikväll! Ha en bra fredag hörrni! Puss


13 september 2012

det kändes jättekonstigt att skriva datumet i rubriken, lixom 13 september! helt sjukt vad tiden går snabbt, det va nyss sommar, och snart är det jul. 
dagen hat iallafall varit bra och vädret är på topp, nu ska jag plugga lite och sen åka på träning. vi hörs efter träningen, poz

favoriterna just nu!

hade inte hört talas om Sons of midnight innan jag var på Rix FM festivalen då de uppträdde, men de är grymma och låten är sjukt bra!  

pratstund på stan

dagen har varit bra, inte alls så jobbig och lång som de andra dagarna! skönt. efter skolan tog jag bussen till stan och mötte upp Jenny för att umgås och prata lite! alltid lika bra. 
nu står plugg och duschen på schemat, vi hörs senare!

dance all night

har varit en riktigt lång dag och nu är jag helt slut i kroppen, avslutade dagen med dans. första lektionen efter sommaren, kul att komma igång men samtidigt är jag jättestel och så. men det blir nog bra ändå!
nu: plugga och titta på tv. lär somna tidigt idag också, vi hörs hörrni!

pink


tog en paus från pluggandet och gick ut och fotade istället, mycket roligare och skönt att bara vara ute och göra något som man tycker är kul! men nu måste jag återgå till pluggandet igen.. 

Skolan tar över

Är nu hemma efter en lång skoldag och ska sätta mig och plugga till ett bildprov. Inte alls roligt när man bara fattar hälften och det är till på onsdag, lite panik men ska snacka med Alice sen och se om hon fattar! Vi hörs när jag är klar, puss


Spa

Har haft en riktigt mysig dag med jenny, låg kvar i sängen i flera timmar och vara tog det lugnt, sen tog vi oss upp och gjorde chokladbollar och hade spa! Så nu känner jag mig som en ny människa, så skulle man göra varje vecka men det tar sån lång tid bara, för oss tog det en och en halv timme! Men helt klart värt det!


@jennysplace

Godmorgon! Sov kvar hos Jenny inatt så nu ska vi nog hitta på något roligt, vet dock inte vad. Men ha en bra söndag så hörs vi sen, puss


ut och äta

är nu hemma och ska fixa mig lite nu för jag ska träffa jenny sen så ska vi äta på någon restaurang i stan. Blir nog super, en massa tjejsnack och världens finaste vän! 
ha en bra lördagskväll så hörs vi senare, puss

hargsdagen

hola amigos! har haft en slapp morgon, bara tagit det lugnt helt enkelt och nu ska jag strax åka till krikon för det är hargsdagen idag plus att damlaget ska spela så jag ska titta på deras match. vi hörs när jag har kommit hem, ha en bra lördag hörrni!

autumn photos


var ute och fotade en stund förut, det va faktiskt riktigt skönt och mysigt väder idag! vilket var perfekt när jag blev fotosugen. 

skolfotot

fick brev om att klassfotot har kommit, haha alla i klassen har förändrats jättemycket sen förra året. om ni inte ser mig så är jag på andra raden till vänster. 

Lovely friday

Hej, idag är det fredag! Yeay! Dagen har varit hyfsat chill, inte hänt något speciellt, började dagen med att ha hål vilket va väldigt skönt!
Nu ska jag leva livet och njuta av fredagen, ringa min fina vän också för lite fredagssnack! Puss


Yeay

Efter att haft en ganska lång och jobbig dag men beslutsångest på slöjden och lite stress så känner jag mig ovanligt pigg, också fick jag A på min svenska uppgift! Wiie.
Ska iväg på träning snart, see you guys!


Babbel


behind the camera

hej sötisar! började dagen med att jag försov mig nästan en halvtimme så jag fick lite brådis, sen började skoldagen med idrott och vi ska köra bara kondition de närmaste veckorna så vi sprang 2km plus styrka efteråt. efter det va jag trött och hade ont i knäna, inte så bra men dagen var inte jobbig annars så det var helt okej ändå! 
nu ska jag mest ta det lugnt och funderar på att göra ett videoinlägg men har inga ideér på vad den ska handla om, så vi får se!

Tired girl

Har varit trött ända sedan jag vaknade imorse så jag ska göra iordning mig för sängen nu, känner att jag behöver lite skönhetssömn. Vi hörs imorgon, godnatt!


var med du också

jag är med och tävlar om en Kelly Moore kameraväska från fotobag.se,  jag har tävlat om en sådan här väska förut med lyckades inte vinna, så jag gör ett försök till för jag skulle verkligen behöva en stor kameraväska för just nu har jag bara en liten som bara kameran får plats i, inga andra objektiv och tillbehör. Kelly Moore väskorna är dessutom supersnygga och praktiska så var med du också!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN! 
 
 

hot chocolate

slutade en timme tidigare idag vilket var väldigt skönt för jag va helt slut i kroppen, nu sitter jag vid datorn med en  mugg/termos med varm choklad i och ska nu ta tag i lite plugg! 
och ikväll ska jag även ta mig iväg på träning, hur jag nu ska orka det. jaja det skönt alltid bra efteråt!

be strong

 
 
 
 

rutiga rut


jeans-cubus | skjorta+skor-H&M | armband-glitter

hösten kommer med stormsteg

dagen har varit jättebra, måndagar som annars är långa och består utav tråkigt lektioner men idag har vädret varit på topp och jag har känt mig glad hela dagen vilket gör allt så mycket lättare! 
var nyss ute och fotade lite natur och outfitbilder så de kommer upp senare, ska strax iväg på föräldrarmöte och sälja fika med klassen. blir toppen, puss

Mot skolan

Måste åka till skolan nu, idag är det en lång och tråkig dag! Jag kommer hem vid halv 4 så vi hörs då. Puss


pluggar på en söndag

har precis skrivit klart en sammanfattning på en hel sida i Word. läxan är till på onsdag men jag tyckte att det va  bäst att göra klart den nu för jag kommer knappt ha tid någon annan dag. 
hoppas på bra betyg också ;) 

new in

blev lite shopping idag, är nöjd med vad jag köpte pga att jag egentligen inte hade tänkt köpa något och jag behövde både jeans och skjorta som är supersnyggt nu till hösten så detta är perfekt! 
skjortan är ifrån h&m och jeansen från cubus.

Lite shopping

Är ny hemma ifrån stockholm, det blev en del shopping ändå som min snälla mamma betalade! Åkte förbi en mack på vägen hem, köpte latte och en snickers, loveit!
Visar vad jag köpte lite senare!


Estocolmo

Dagen ska spenderas med mamma och systrarna i Stockholm för shopping, jag har dock inga pengar så jag får titta på när de andra har roligt, hehe. Men det är roligt att bara vara där! Ha en bra söndag!


football


var och tittade på när hargs div 3 lag spelade i södertälje, jenny ville att jag skulle fota någongång också så jag passade på idag, var dock väldigt ovan med att fota sport plus att vi satt uppe på en läktare så bilderna blev lite uppefrån. men några kanske blev bra iaf! 

Vad vare jag sa?

Wohoo, jag hade rätt! Det blev vinst med 7-0. Vi gjorde en riktigt bra match och det va superkul, jag var dock tvungen att vila knäna i slutet.
Nu ska jag iväg och titta på när Jenny spelar med div 3 i Södertälje! Ha en bra lördag.


Taggs match

Ska snart dra mig mot krikon där vi ska spela match idag, idag ska vi bannemig vinna så var med på att jag skriver att vi har vunnit sen, hehe nej men vi får se! See you later guys!