loffe15

 har haft en underbar vecka i Lofsdalen med la familia, vi hade superbra väder nästan alla dagar och allt var bara jättebra. Så nu är jag väldigt utvilad och ska endast gå 4 dagar i skolan för sen är det påsklov! Känns väldigt skönt med tanke på att det nyss var sportlov hehe :) 

lofsdalen

Nu är vi påväg till Bollnäs där vi ska sova en natt innan vi fortsätter till Lofsdalen för en veckas skidåkning med våra grannar! Ska bli jätteskönt och roligt framförallt :) det bästa är nog att det kommer va 2-3 plusgrader och sol förhoppningsvis så jag hoppas på att kunna åka i bara underställ och tjocktröja. ;)
 

lately

det händer inte mycket här på bloggen längre vilket är tråkigt, men det händer väl egentligen inte så mycket speciellt i mitt liv just nu. Det är skola, plugg, dans lite tid för vänner ibland. 
Men något som är roligt är allt det praktiska i skolan som går framåt och att jag tar emot en del kunder på praktiken varje vecka. Jag känner att jag lärt mig väldigt mycket om kundbemötande och service av att vara i salongen men nu med kunderna så kommer det även gå bättre och bättre med det. Så det är väldigt roligt! 
 
Och om bara två veckor åker jag till fjällen med familjen och våra grannar, det ska bli superroligtt och skönt att komma iväg från skolan ett par dagar :)