två rosa bilder

som ni redan vet så var jag med familjen på ikea i förmiddags, kom hem och solade ett tag men jag fick inte göra det så länge för min syster ville ut och träna bara för att det bränner mer när det är varmt ute! självklart är jag ju astaggad ^^ hehe eller? nej men det var bra att jag fick röra på mig lite, vi kom hem svettiga och tog fram slangen som vi duschade i :) skönt! vid 7 kom jenny och hennes familj hit och grillade, vi cyklade även och köpte  jordgubbar och choklad, standard! har varit en lång men bra lördag i allafall! nu: film.

ikea

hej bloggen! vi har varit på ikea i stockholm hela dagen. jag hittade mycket men det enda jag köpte var galgar tror jag:) sitter iaf i bilen nu, är snart hemma. vi hörs sen!

how I look today

linne-ginatricot | jeans-cubus | tygskor (som inte syns) -dinsko

shopaholic?

hey guys! skulle egentligen bara klippa mig och hämta fjärrutlösaren men jag var tvungen att köpa två tuptoppar också ;) det är inte bra att jag köper så mycket saker hela tiden.. blir bara fattigare och fattigare! 
btw: behövde inte klippa så kort som jag trodde, det blev bara 2-3 cm kortare! :) det känns ändå fräsht och lent så det är ju toppen.  

nu ryker det

ska åka ner på stan om en liten stund, möter först upp alice och sen ska jag gå och kolla om frisören har någon klipptid, är i stort behov av att klippa mig för det är så himla slitet men jag vill inte för det kommer bli så kort. ;) 
jag ska även gå och hämta min fjärrutlösare!! :d 
och i eftermiddag åker jag till gnesta och spelar match! ha en bra (väldigt blåsig) dag!

sommarbild


citat


keps och fotbollsskor

det fanns inte så många skor att välja mellan men dehär var sköna och de är ju inte jättefula heller så de får funka! sen kände jag att jag behövde en fin keps nu till sommaren :) är bra om man har en badhairday också! 

it´s hot inhere

godmorgon! idag är det riktigt varmt ute så jag tänker inte vara inne så mycket idag, först ska jag åka och köpa fotbollsskor och sen ska jag ligge ute och sola och förhoppningsvis äta jorgubbar och saft! ikväll har jag träning också.  men ni får ha en jättebra dag så hörs vi! 

awesome bio!

haha så fin såhär på kvällskvisten! om jag hade haft en iphone eller iaf en smartphone så hade ni fått bilder från dagen men nu är det inte så ;)
kom nyss hem från bion! har haft en awesome dag, åkte till alice vid 12 och vi har bara chillat och haft det allmänt bra hela dagen :) åt varsin ben and jerry och käkade på donken innan vi drog vidare till bion! riktigt coolt med 3D också plus att filmen var väldigt rolig, älskar ice age eller iaf Sid! hehe.
hoppas ni har haft en bra dag! nu ska jag titta på fotboll. 

biopremiär

hey guys! fick ställa klockan idag för om tio minuter ska jag gå till bussen. jag ska nämnligen till råby och träffa alice, och sen iväll ska vi på ace age 4 i 3D, biopremiär! wohoo!  jag hoppas att det är varmt ute för idag kör jag på shorts och linne ;)
men vi hörs under dagen!

lite angående bloggen

hej! jag har haft en bra och slapp dag, varit hemma, åkt till ica, ätit massa jordgubbar, ananas och melon, varit på stan och så har jag tränat! :) 
 
jag vill verkligen satsa mer på bloggen nu, så jag ska bli bättre på att uppdatera (kanske göra några tidinställda inlägg när jag inte är hemma). sen har jag funderingar på att göra en ny design (igen) hehe men nu vill jag göra en bra som jag ska behålla ett jag för nu har jag bara gjort nån snabb men nu har jag en idé! och sen ska jag börja ta mer outfitsbilder när jag har hämtat min fjärrutlösare, förhoppningsvis på fredag! ;) jag ska iallafall se till att göra fler och roligare inlägg. hehe

you will never be alone

hej! idag blir det ingen jobbig dag direkt, ska mest vara hemma hela förmiddagen! i eftermiddag åker jag till stan en stund och byter bikiniunderdelen och fjärrutlösaren. och ikväll är det träning! ska bli så skönt att få röra på sig lite, har inte tränat på en vecka tror jag!.. not good.

extra fint!

klänning-H&M | skor-debenshams.com | väska-nelly.com | halsband-? | armband-nelly.com
 
 
klänning-ginatricot | skor-dinsko | väska-squidoo.com | halsring-ginatricot

några bra-att-ha saker


linne,bikini,jeans-cubus | stickad tröja-veromoda (REA) | shorts-Ginatricot.
köpte även UV-filter och fjärrutlösare, men jag ska lämna tillbaka fjärrutlösaren för den passade tydligen inte till min kamera.. jag ska även byta bikinitrosorna till en annan storlek, råkade köpa fel ^^ hehe. 

massa shopping

hellu! det blev en del shopping idag på stan som jag visar sen. men jag måste tyvärr åka tillbaka imorgon och byta två saker.. allt har varit bra idag annars förutom vädret, bara regn hela dagen.. jaja det är riktig svensk sommar det! ;) hehe.

snabbt inlägg

har lite brådis, för alice kommer snart hit och hämtar mig för vi ska till stan sen. jag har massa saker som jag vill köpa, jag har så många presentkort nu så då blir det mycket roligare att shoppa! hihi. vi får se vad jag får med mig hem :) ha en bra dag!

dripp dropp

foto/redigering:jag
kamera-objektiv:canonn eos 1100D+tamron AF70-300mm  f/4-5.6 DI
inställningar: slutartid 1/100s | bländare 4.5 | ISO 100 | inbyggd blixt

röda bär

gjorde iordning en god paj förut! dock inte hemmagjord men den var himla god ändå :) 

mina presenter

objektiv ( tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ) | tidning | parfym | torrschampo | usa bikini | foto | spa hemma hos jenny  | mascara | foundation | ögonskugga | osis pulver| earcuf | extern hårddisk | 2 presentkort på Cubus | 200kr | presentkort på fotoaffär | blus |
 
jag tror att jag fick med allting! tack så mycket allihopa:)

photos from yesterday

det blev inte så många bilder ifrån kvällen men det beror på att det regnade lite och att det var så mysigt så att jag heldre ville umgås med de bästa! 

min midsommar

hej!  
i fredags på morgonen åkte vi till jogersö och började dagen med dansande runt midsommarstången och ha det allmänt bra. åkte sedan vidare hem till mormor och morfar och åt god mat, träffade släkten, firade mig, åt jordgubbar, var vid badet osvosv. det var toppen och jag är jättenojd över alla presenter som jag har fått! :) 
på eftermiddagen åkte vi tillbaka till jogersö och umgicks med jenny och hennes familj. jag, jenny, min syster och hennes kompis sov i tält i deras förtält. man får nämnligen inte sova utanför förtältet utan att betala massor. men det fungerade jättebra även fast vi inte sov speciellt mycket! 
 
som ni kanske förstår så har min midsommar varit jättebra och det kommer att komma upp en massa bilder senare!

midsommarkrans

canon eos1100D + tamron 70-300mm f 4-5.6 DI
bilden på mig är tagen av min syster
första gången jag gjorde en midsommarkrans, den blev väldigt smal men blommorna var fina ;) men nu är alla blommor vissna.. ^^ hehe. den var fin en stund i allafall! 

femton år

dagen började med att familjen kom in och sjöng och grattade mig med presenter! efter det har jag bara varit ute hela dagen, fotat med mitt nya objektiv, solat,  försökt mig på att göra en midsommarkrans och badat i vattenslangen! verkligen en härlig dag idag! snart kommer jenny hit också och ikväll ska vi äta chili namnam :) 
 
snart kommer bilder upp på kransen som jag gjorde! ;)

lovely day

suddig bild, i know!...
min onsdag har varit helbäst, den bästa dagen hittils på lovet tror jag! vädret har varit helt underbart, jag har badat och solat med bästa Klara, blivit lite brun tillochmed, varit i hamnen, ätit glass, myst med jenny och så var det massa killar som raggade på oss när vi var påväg hem ;) hehe. typ 5 olika gäng på 5 minuter! ganska sjukt.
 
det bästa är att jag blir 15 imorgon! yeaay!! :DD jag kommer dock inte sova så mycket inatt tror jag men det är skit samma :) pozzz

planer

jag ska hinna med mycket de här närmaste dagarna så det blir mycket man ska planera! ;) men det blir nog awesome!!

pimpar upp med lite virkat


topp-Monki | väst-H&M | jeans-H&M | skärp-Cubus | halsband-Glitter


curly hair


hey guys! hoppas ni mår bra? det gör i allafall jag, men jag vet inte riktigt hur dagens planer ser ut. klara kommer hit någon gång iaf men jag ve inte när och sen ikväll drar vi på training! :) vi hörs under dagen!

cookies


de här är nästan de godaste småkakorna som finns! jag är helt kär i dem, det värsta är att man inte bara kan äta en eller två.. ;) hehe nu lät jag väldigt tjock.. ^^

three days left


hellu sunshines! vaknde vid 7 av bygg gubbarna igen. lyckades somna om en stund ändå. hoppas de blir klara snart iaf så jag kan få sova i lugn och ro någon morgon! idag blir det en bara-vara-hemma-dag. så jag får se vad jag hittar på! 
jag känner att slutet på den här veckan kommer bli awesome, har börjat planera min födelsedag och midsommar, alltså tordag och fredag! det kommer bli riktigt bra! seeyou



be strong


halloj! den är dagen har spenderats med min fina vän Klara, har varit riktigt bra! :) det är därför jag inte har uppdaterat idag ;) nu ska jag titta på en EM match, tyskland-danmark tror jag det är! vi hörs.

en gång i phuket


jag har precis sätt klart på den här filmen, tycker att den var väldigt bra men lite frutsägbar ;) men den är värd att se!

dööötrött


sov inte alls mycket inatt, gick upp tidigt och spelade match som förövrigt inte var så mysig pga ösregn. plus att jag inte gör någon nytta på planen när knäna gör ont!... jaja, vi vann iaf så det var ju bra! 
nu ska jag sätta på en bra rulle och lägga mig i soffan! vi hörs guys

sweden is better to sing than play football


hej mina små vänner! har haft fullt upp idag, gick upp tidigt för att träna och sen möta upp alice vid bussen. hade det roligt med henne tills 4 ungefär. och senare kom jenny hit, vi åt från Chili namnam och tittar nu på fotboll, men jag gillar inte sverige just nu, vi är somsagt bättre på att sjunga! ;) 
vi hörs!

få fast bakgrund på bloggen

1. ladda upp bilden som du vill ha som bakgrund på din blogg.
2.byt ut backgroundstycket som jag har markerat här under mot den här koden :  background: url(http://länkentilldinbakgrundsbild) fixed no-repeat;  ( i stilmallen )

3. klistra in adressen till din bild där det är fet stil. 
4. förhandsgranska och se hur det blev.
5.spara. 

detta är väldigt enkelt men kommentera om ni har några frågor! 

 



love takes over all


linne-ginatricot | shorts-cubus | halsband-ur&penn

Neutrogena



ansiktsrengöring, skrubb, återfuktning och en grej som man har på finnar och porer på natten (torkar ut) . produkterna är för fet hy så de är nog inte så bra för torr hy. jag hoppas de hjälper nu, jag vill bli fri från finnar nu ;) 

målare utanför fönstret


hej! vaknade imorse av att målare hade börjat utanför vårat hus nu och det lät färjäkla mycket när dom satte upp ställningen precis utanför mitt fönster.
var och köpte lite produkter på apoteket förut också som ni får se sen! verkar vara bra så jag hoppas att de fungerar nu!
ikväll ska jag till vagnhärad och titta när jenny spelar med distriktslaget :) ha en fin dag guys!
 

rapsfält


foto: jag och jenny
redigering:jag
kamera+objektiv: canon eos 1100D + kitobjektivet 18-55mm
inställningar: slutartid:olika men runt 1/125s | bländare- f4.5 | ISO-100
detta är bara några av massa bilder som vi fotade idag! det jobbiga var vädret, det var sol en minut sen molnigt, sol, molnigt osvosv. fick ändra ljusinställningr på kameran hel tiden! men bilderna blev ganska bra ändå! iaf när det var soligt ;)


mi amiga hermosa


hej bloggen! för det första har det varit en förjäkla bra väder idag, börjar få lite sommarkänslor nu! vilket är underbart. för det andra har jag umgåtts med min fina vän och vi har fotat, pratat, ätit massa gott, cyklat och varit i hamnen hela kvällen! en väldigt lyckat kväll. du är bäst. 
nu ska jag redigera lite bilder från idag som kanske kommer upp senare ikväll, puss

a little braid


hej! har gjort iordning mig nu och ska inte göra något speciellt nu på förmiddagen utan mest vara ute och chilla! vi hörs senare! xx

lite rosa, brunt och beige.


shortsen-H&M | toppen-nelly.com | skor-nelly.com | halsband-ginatricot | armband och väska-?

morgondagens planer


hellu! pratade nyss i telefon med jenny och planerade lite om imorgon, och lite annat. imorgon kör vi på en liten photoshoot på ett fint fält (hehe) och sen drar vi till hamnen som en standard. var där förra veckan också och då var hela hamnen proppad med folk för att det var bilträff + nationaldagen! det är så mysigt att bara vara där på kvällen, äta en glass och gå ut på bryggan när det är solnedgång med en fin vän! underbart!

owl



köpte detta halsband på ur&penn idag, det kostade egentligen 149:- tror jag men det var rea så jg fick det för 69:-. det roliga var att jag inte visste om att det var rea så jag blev lite förvånd när hon sa det! ;)

tuesday

hhello! har varit på stan med min syster på förmiddagen, hittade ett fint halsband! men vi var inte där så länge för hon tröttnade ganska fort, hehe det är bara jag som tycker att det är roligt att shoppa i min familj ;) nu ska jag bara chilla och sen ikväll drar jag på träning! ha det bra, ciao




få bilden att bli ljusare när man har musen över den.

detta gör ingen speciell funktion utan det är bara om man tycker att det är fint. jag har det på min blogg om ni vill se hur det blir!
 
 Lägg denna kod innan </head> i alla kodmallar:
 
 
om ni inte hittar koden så kan ni hålla in ctrl+F så kommer en ruta upp där ni skriver </head>.
kom ihåg att den måste klistras in i alla kodmallar!
 
lycka till!

första lovdagen!

oredigerad
godmorgon! det är väldigt skönt med lov men jag har inte alls någon sommarkänsla, hoppas den kommer snart och att det kan bli lite varmare ute! 
dagens planer är att åka till mormor och morfar i eftermiddag och bara vara ;) vet inte vad vi ska göra men det blir nog bra! 
hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare.

nya blogg.se

håller på att testar nya blogg.se! har väldigt ovant men mycket bättre än det gamla, snyggare design, bättre när man mobilbloggar, man kan tagga ett inlägg, lägga inlägget i flera kategorier osvosv.

i fredags

ni är bra ni!

bestie

 
bild från skolavslutningen av mig och karro! 
hej bloggen, har inte uppdaterat idag pga att jag sov hos jenny inatt och kom inte hem förrän vid sju. vi har hunnit med att göra en massa roligt på bara ett dygn :) 
jag satt nyss och fyllde på min önskelista, fyller nämnligen om mindre än två veckor!! asgrymt. 
hoppas att mina läsare har haft en bra dag även fast det har regnat typ hela dagen. puss

mål och assist

Hej! Gårdagen var jättebra med mina fina vänner!
Jag har spelat match nu på förmiddagen och vi vann med 6-0, jag gjorde både mål och assist vilket var väldigt roligt och min tränare sa dessutom att jag blev matchens lirare:)
Nu ska jag umgås med Jenny, ha en bra dag. Puss

fina syster

foto/redigering-jag
kamera-canon eos 1100D
inställningar- slutartid: 1/320s bländare-4.0 ISO-100

skolavslutningskläder

//dålig bild på tröjan såg jag nu.//
topp-veromoda | shorts-cubus |klackar-dinsko  halsband-glitter |armband-glitter

äntligen!

vaknade med ett leénde på läpparna, hittils har dagen varit jättebra! fint väder, hyfsat bra betyg och bäst av allt.. DET ÄR SOMMARLOV! men det är sorgligt att aldrig mer se niorna igen.
men dagen har bara börjat, ikväll åker jag till stigtomta och umgås med vänner och har det allmänt bra! ha en grym dag, ciao

färgstark sommar

dip dye linne-H&M | shorts-etsy.com | skor-dinsko | solglasögon-Rayban | halsband-Ginatricot | armband-H&M | örhängen-Cubus

imorgon är det över

bild från turkiet 2011. molnet ser ut som ett hjärta!
jag kan inte fatta att det är skolavslutning imorgon, den här terminen har gått väldigt fort även fast den har varit tung med många läxor och prov. det ska bli otroligt skönt att gå på sommarlov nu och bara slappna av! jag ska försöka hinna med så mycket roligt som möjligt den här sommaren och den här sommaren ska bli den bästa av de bästa! ;)

fotboll hela dagen!

har spelat fotboll med klassen idag, fotbollsturnering. vi hade inte alls några förväntningar på klassen för vi vet att vi inte är så bra^^ men vi spelade lika en match och vann två i gruppen. vi vann alltså gruppen! :) men i semin förlorade vi tyvärr med 1-0. men det var det enda målet vi släppte in under hela dagen! stolt 8c:are faktiskt!
nu är jag hyfsat seg och har ont i knäna och ikväll har jag träning. aja alla lär vara lika trötta!

stolt som en prästkrage


en liten video

detta är vad jag har roat mig med på förmiddagen! nästa gång ska jag vara lite stadigare på handen tror jag ^^

nationaldagen

hello sunshines! så skönt att vi är lediga idag och jag ska inte göra någonting tror jag, fixa lite hemma som tex städa lite och baka till på fredag! vi får la se vad jag hittar på;)
hoppas ni får en bra dag, poz

the perfect summeroutfit

shorts-Gina Tricot | blus-Cubus | skor-Dinsko | solglasögon&fransväska-H&M

2 timmarsdag

halloj! min dag har varit hur skön som hellst! vi som hade varit duktigt med att komma i tid till lektionerna (vissa vet inte hur man gör) fick belöning idag=sovmorgon till halv 10 och fick sluta halv 11! men vi stannade kvar en timme och spelade fotboll med massa andra :)
har fixat lite med bloggen nu också som ni kanske har sett (klicka f5 annars) men jag ska byta ut headern så småningom och även bakgrunden så det är bara för tillfället!
btw, hårfärgen syns knappt inte, det är en aning brunare men ah typ ingen skillnad! det kommer ändå blekas i sommar så jag färgar mörkare i höst! ;)

färg i håret

shit! jag har aldrig vågat färga mitt hår och nu sitter jag med klet i håret, hur det blir vet man aldrig men hoppas på att det blir bra! man måste ju våga lite ibland men problemet är att det är skolavslutning på fredag och jag vill inte komma till skolan med finkläder och pricken över i:et grönt hår. haha!

kaos på bloggen

hej! nu har jag hållit på med bloggen i flera timmar känns det som, jag fixade jättebra i menyn men underrubriker m.m. men när jag äntligen blev klar så gick de inte att klicka på länkarna, eller man kom ingenstans! så jag skulle ta bort det jag hade gjort och då blev det kaos för jag tog väl bort fel saker och så.
på framsidan ser det okej ut men inte om man går in på ett inlägg tex... jag ska ta tag i min blogg nån dag och göra om designen helt men jag måste återställa kodmallen då så det måste jag göra när jag har tid!

I feel good

hellu! min dag har varit helt toppen, lektionerna har endast bestått av spel,film och betygssnack! jag gick dessutom tidigare ifrån skolan för jag skulle till sjukgymnasten och kolla upp mina knän. hon kom fram till att det var slatter som inte alls är farligt och beror på att jag har vuxit och musklerna inte har hunnit med typ. det enda jag kan göra är att göra knäövningar,stretcha och vila om det gör för ont. hoppas att det går över snart bara.
ikväll ska jag färga håret (om jag hittar en bra färg). så det är kanske sista gången ni ser mig i denna hårfärgen! nästa gång kanske jag ser helt hemsk ut.. ^^

brunett?

fixade väldigt snabbt och slarvigt, men jag funderar på att dra och köpa en brun toning! jag är alltid så rädd för förändringar men någon gång måste man ju! ser jag helt hemsk ut?

tocar a la guitarra

hej sunshines! idag är det en sån dag då jag bara ska vara, städat rummet, går runt osminkat med knut på huvudet och bara tare lugnt! :)
btw så håller jag på att titta på objektiv som jag ska önska mig när jag fyller ( om 18 dagar,woho ). jag vill ha ett makro eller normalobjektiv med bra skärpa men som inte är allt för dyrt. om någon vet ett bra objektiv så får ni gärna kommentera ! :)

bilder från bröllopet

blogg.se förstör bildkvalitén så himla mycket! bliderna blir så gråa och tråkiga fast de egentligen har mycket skarpare färger och kontraster.

bröllopsoutfit

klänning-MQ | kofta-Cubus | skor-dinsko | halsband-glitter | ring-ur&penn

fredag idag

hellu, spelade in en video hur jag hade redigerat den här bilden men det var något som gick fel så det gick inte att ladda upp videon, får testa någon annan gång!
dagen har i allafall varit jättebra, åkte till stan efter skolan med min syster och köpte mig ett halsband som jag tänkte ha dels imorgon då jag ska på bröllop :)
ha en bra kväll, ciao