stockholm

Idag blev jag ledig från praktiken så då passade jag, Linnéa och farmor på att åka till Stockholm för att shoppa julklappar som vi gör varje år. Det har varit en jättebra dag och jag hittade allt som jag ville köpa plus lite till :) Jag kommer slå in allting och öppna på julafton så jag kommer inte visa någonting förrän då. Är så himla exalterad på vissa saker så vill bara börja använda allt nu men får hålla ut i 4 veckor! 
 
jag mår förövrigt bättre nu och ska bara se till att bocka av allt plugg som vi har nu! ♥

i en svacka

Jag bloggar inte så ofta nu för tiden och som jag säkert har sagt så beror det på att jag har noll inspiration, och när jag inte vet vad jag ska blogga om så blir det väldigt svårt att göra det också. Just nu är jag inne i en lite sämre period, jag vill bara ta studenten och slippa allt som har med skola att göra men så lätt är det inte så nu gäller det att kämpa och se till att ta sig igenom gymnasiet också. 
Om två veckor ska vi åka till Stockholm och shoppa julklappar så det ser jag fram emot jättemycket, har skrivit ner massa smink som jag ska köpa till mig själv :) 
 
jag hoppas jag lyckas bli lite positiv och peppad på livet snart för jag hatar att inte vara på topp! hoppas ni mår bra iallafall! kram♥

australien

bilder från weheartit.
Jag har länge vetat om att jag vill resa och upptäcka världen efter gymnasiet, men jag har inte vetat hur, när eller vart men efter att ha läst Hannas blogg om när hon var i Australien i ca ett halvår så har jag blivit riktigt sugen på att åka dit. Jag vill åka dit själv eller med min syster som också vill åka dit och sen ska jag söka jobb där och fixa boende, kanske hos några andra ungdomar som vill ha en room mate. Alltså kan ni fatta vilket drömliv det skulle vara att bara få leva livet i några månader i ett sjukt fint och häftigt land som Australien är. Människorna där verkar vara otroligt härliga också så det kan ju inte bli annat än perfekt? ;) 
 
Nu gäller det bara att skaffa helgjobb och börja spara pengar!  :) 

halloween

 I torsdgs var det gymnasiefest på Mikes med halloweentema så jag och jenny gjorde ett skotthål i pannan som faktiskt såg väldigt verkligt ut. Vi mötte upp några vänner innan vi gick in och i början var det riktigt kul att träffa alla och så men sen blev det ganska tråkigt och vi satt mest och pratade. Det var för lite folk för det stora stället och musiken var inte den bästa men det är kul att det händer något i Nyköping i allafall :) 
 
Och igår var vi på en lokalfest i Oxelösund, det var ganska stelt ibörjan för det var inte så många som kände varandra men efter ett tag när vi började dansa och så, så blev det roligt.
Juste, jag och Jenny var utklädda till catwoman, sminkade oss med massa eyeliner, hade mask, öron och svart outft. :) 
Idag ska jag vara hemma ett tag innan vi ska till kyrkogården och sen kommer Karro hit en stund ikväll så vi hinner ses lite innan hon åker tillbaka till Strömsholm. 

short hair don't care

heej! det va ett tags sen sist. 
Jag har haft ett jättebra lov hittills, har hunnit med att träffa vänner, mina kusiner och njutit av ledigheten. Sen som ni ser så har jag även varit hos frissan, jag ville ha en förändring för jag va så trött på mitt hår så jag klippte av en decimeter och färgade en ombre. Jag är jättenöjd och mitt hår är såå mycket fräshare.