can't live without this

  
feminine vibe grupperna på söndagar! bilden är lånad från bästa Sanne, våran grymma lärare.
 itssannemybxxch på instagram. vi har förresten dansuppvisning 11 maj, be there! 
 
Denna dagen har varit såå seg och jag har varit galet trött och haft huvudverk men jag överlevde som tur var och jag är glad att våra måndagar endast består av lektioner på VP (där vi har praktiska lektioner). Och detsamma imorgon, då jag dessutom har sovmorgon! :) 

flowerpower

canon 1100D+50mm f/1.8
passade på att ta lite vårbilder igår när solen lyste och blommorna började komma, hade lite tur att få se en fjäril också. 

Mysig vårdag


Idag har det varit en mysig vårdag, jag har cyklar en runda till stan med Linnea. Sendå vi även åt årets första mjukglass. Sen har jag endast haft det bra i solen och på kvällen tog jag och systrarna en löprunda, superskönt väder för det :) 

Fredag och sol


Idag pluggade jag hemma på morgonen och tog sedan cykel till tåget halv 11 i bästa vädret, så himla skönt! Sen hade vi bara matte efter det var det 1,5 timme tills tåget gick så jag hängde med några tjejer ner på stan och käkade på chili&wok. Nu när jag kommer hem ska jag möta upp Jenny på stan för lite fredagsmys på stan och senare ikväll ska jag träffa några vänner! 
En bra fredag helt enkelt :) 

27 mars

är det inte sjukt att mars snart är över och att det inte ens är 3 hela måndader kvar till sommarlov?!
 
idag har vi gjort/fått ansiktsbehandling på förmiddagen, skön start på dagen! sen efter lunch hade vi bara engelska så det var en bra dag idag, plus att solen lyser också :) 

makeup day

idag har det varit en bra dag, vi har påbörjat ett nytt arbete som handlar om att hitta på olika samarbeten mellan stylistyrket och andra yrken som vi sedan ska göra kortfilmer om. superkul! jag och Anna som jag jobbar med ska nästa vecka åka till stan och intervjua och filma folk. Och på sminklektionen gör vi en vardagsmakeup-tutorial i bilder så idag sminkade Vanessa mig samtidigt som vi tog massa bilder. Fint blev det och hon noppade mina ögonbryn jättebra så nu ska jag fortsätta så dem håller sig såhär! :) 

myshelg

igår hade jag myskväll med Jenny och sov även där, det var längesen vi hade sleepover så det var roligt! Idag har jag varit på dans, pluggat lite och solat på altanen, satan vad solen värme. så underbart!
 
Nu är långhelg över och imorgon väntar en ny vecka med vanliga rutiner igen. :) 
 
 

lördag

idag ska jag åka till rosvalla och titta på fotboll och sen åker jag hem till Jenny och sover där inatt, en mysig tjejkväll alltså. :) 
annars idag så har jag börjat få en vagel i ögat, förra gången svullnade hela ögat upp så nu ska jag se till att den hinner fösvinna innan! vill inte se ut så igen, hehe! 
 
ha en bra lördag, kram!

nytt

idag köpte jag ett nytt torrschampo för mitt förra tog slut, det här från batiste är det bästa jag testat så det är verkligen ett tips om letar efter ett bra torrschampo. 
Sen ville jag testa på Fit me foundationen också så jag köpte pudret också och hoppas att färgerna blir bra för jag är inte helt säker på det men vi får se! :) 

nyttigare glass

igår testade jag på att göra hemmagjord glass som är lite nyttigare än vanlig, jag provade två olika och den på bilden är gjord på jordgubbar och vanlijyoghurt, den andra sorten som jag tycker blev godare var på vaniljkesella och jordgubbar. Det beror på vad man själv tycker om, kesella är ju lite sötare än yoghurt så det blir lite skillnad på smak. Men ett bra och gott alternativ iallafall :) 
 
 

beautiful life

 
nu är visningen avklarad och det har varit superkul att jobba med det och såklart att visa upp allt som vi har gjort! Och själva visningen blev väldigt lyckad och jag tycker själv att visningen blev grym och att vi är väldigt duktiga för att bara gå i ettan, hoppas publiken tyckte det med :) Jag var en färgglad påfågel och det vara en aning jobbigt att hänga bakom scenen bland alla andra modeller med den här stora saken som jag har, haha. 

how to match

Untitled #52
 
emmymattsson featuring black top
 
Jag vill verkligen skaffa mig ett par snygga slitna jeans nu till våren, så himla snyggt! Det som jag tycker blir bäst att matcha med är en enkel topp, silversmycken och smala enkla klackar eller vita converse. 

lördagsmiddag

idag stod jag och min syster för maten och det blev efter mycket velande baconfylld kycklingfilé med rotfrukter och en god sallad. Det blev väldigt lyckat och gott!
 
Just nu sitter jag med en ansiktsmask och onepiece, tänkte sätta på en bra film också. myskväll helt enkelt :) 

Jenny

igår var jag med min saknade tjej efter skolan, vi hann fota lite innan det blev alldeles för kallt och mörkt så här ser ni några av bilderna. ♥

längre toffs

detta är ett tips för dig som vill få ditt hår att se längre ut när du har det i en toffs. för och efterbilderna är ned till höger på bilden
 
sätt först upp det översta håret i en toffs i valfri höjd. (det mesta av håret), sedan sätter du resten av håret i en toffs lite nedanför den andra, men inte allt för långt så det syns. försök att få dem att se ut som en toffs genom att snurra ihop dem lite eller tupera så den övre får volym och täcker dem andra. 
Ett tips är att täcka den undre toffsen med lite hår (ta en slinga hår och vira runt toffsen, fäst med hårnål) och det är även bra att locka håret lite som jag har gjort! 
 

todays look

idag har vi jobbat med visningen hela dagen och vi tränade även på att gå på catwalken, superkul men jag måste verkligen lär mig gå bättre! vill inte se ut som en stel vandrande pinne.. ;) 
Det har varit otroligt skönt väder idag iallafall och jag avnjöt årets första köpta glass, magnum ♥
Nu ska jag se ett nytt avsnitt av PLL, äta och sen åka och dansa. Taggad! 

räksallad

detta gjorde jag till middag idag, pasta, räkor, avokado, gurka och tomater med lite salladsdressing. :) 
 
Igår var jag i skolan från 8 till halv 6 för att träna inför visningen så jag var inte hemma förrän halv 8, snacka om att jag var trött då, haha! Men vi tränar för fullt nu så jag hoppas att många kommer och tittar och att det blir en bra show! Jag känner mig dock lite nervös inför catwalken för jag kan verkligen inte "gå snyggt" men man får bjuda lite på sig själv helt enkelt. :)
 
hoppas ni mår bra, kram! 
 

good week

några härliga bilder från de senaste dagarna. 
 
Imorgon är det ny vecka och nya saker att se fram emot, jag har ingen söndagsångest vilket är väldigt skönt!
Jag har inget plugg att göra än så länge, värmen har kommit hit, vi ska jobba med visningen i skolan på alla hantverkslektioner vilket är väldigt roligt och sen blir det förhoppningsvis tacokväll med tjejerna på fredag! Bara roliga saker att se fram emot alltså, så nu taggar vi ny vecka med nya tag ♥
 

Såå glad



Ibland är livet allt underbart! 
Idag har jag varit och dansat en timme och det var jätteroligt som vanligt och jag var lagom svettig efteråt vilket bara känns skönt! 
Nu sitter jag på altanen och solar samtidigt som jag ätet jordgubbar och lyssnar på musik. :)

visningen

Den 18 mars klockan 19.00 har vi, frisör/stylist ettor en hår och makeup visning som vi jobbar med just nu. 
Temat är världen och vi kommer skänka pengar till Världsnaturfonden. 
Visningen kommer att äga rum i kungsgårdgymnasiets aula och biljetterna går att köpa av mig och de andra i klassen, det kostar 40 kr för vuxna och 20 för barn mellan 2-10 år. Det kommer även att finnas fikaförsäljning på plats. 
Om ni har några frågor eller är intresserade av att köpa biljetter så kontaktar ni mig här eller går in på evenemanget på facebook HÄR. Det finns begränsade antal biljetter så det är först till kvarn som gäller :) 

hade glömt hur underbar våren är

idag är vädret så himla underbart, blå himmel sol och värme! kan inte bli mycket bättre. 
Jag ska snart ut och fota lite vårbilder och njuta av vädret och sen ikväll ska vi hem till Jenny och ha mellokväll! :) 
 

bra fredag

gammal bild från 2012 eller nåt sånt! vill ha sommar ♥
 
Idag har det varit en superbra dag, fint vårväder också! Jag hade somsagt bara matte, och sen åkte jag till stan med mina fina tjejer och satt och fikade en stund innan jag skulle gå till tåget (då var det jättevarmt faktiskt!) där jag även mötte Tina som jag hade sällskap med på vägen hem. Och sen mötte jag Alice på bussen påväg hem och sen har jag umgåts med henne hela kvällen :) 
 

bra start på dagen

godmorgon! 
Det är inte ofta jag bloggar på morgonen på vardagarna men idag har jag sovmorgon och börjar klockan tolv så jag åker med tåget 10 i 11. När jag har sovmorgon så gillar jag att sova några timmar extra men att ändå ha längre tid på mig än vanligt att göra i ordning mig, det är så skönt att bara ta det lugnt och lyssna på musik medans man sminkar sig och så för det hinner jag aldrig annars. 
Så nu ska jag alltså strax till skolan och ha en mattelektion och sen slutar vi och jag vet inte hur min dag ser ut sen så det får vi se, jag hoppas på att hinna träffa Tina en stund! :) 
 
Hoppas ni får en bra fredag, kraam
 

språkresa

Jag har varit jättepepp på att åka på språkresa och i sommar skulle jag verkligen vilja det, typ till Malta som ovan. Egentligen skulle LA eller hawaii vara bäst men flygbiljettern var tre gånger så dyra.. ;)
Jag vill dock inte åka sjäv så jag försöker få med en kompis nu men vi får se hur det blir, jag skulle tycka att det vore jättekul och lärorikt eftersom man får klara sig själv och massa engelska samtidigt! Jag gillar inte att plugga engelska med om man gör det utomlands på ett roligare sätt så blir det nog bättre för jag vill verkligen bli bättre på engelska eftersom det skulle vara en dröm att åka till USA och jobba som stylist! 
någon som har varit på språkresa? hur var det?
 

bad inspiration


min inspiration var varit ganska dålig på senaste tiden men som jag sagt innan så blr det nog bättre nu när det börjar bli varmare och ljusare ute! och sen måste jag bli bättre på att fota i vardagen för selfies är ju inte alltid roligt att se ;) 
Iallafall så har jag det väldigt bra i skolan nu och livet flyter på helt enkelt, vi jobbar mycket till visningen och det är superkul och själva visningen kommer bli grym tror jag!
hoppas ni mår bra så hörs vi! kramisar
 

hon vill bli en barbiedocka

 är inte detta lite sjukt? en kvinna som älskar barbie, hon har bland annat gjort 5 bröstoperationer men det sjukaste är att hon försöker att sänka sin IQ...Jag förstår inte hur kan man vilja bli en otroligt osmart barbiedocka...?!  Men hon verkar ju älska det så. ;) 

lockar håret med plattång-tutorial

 jag tyckte att det kunde vara roligt med en video så idag visar jag hur jag gör när jag lockar mitt hår med en plattång. Hoppas ni gillar videon och kommentera gärna om ni har fler förslag på videos :) kramar!
 

hästfoto

Igår var jag med och fotade Karro och Timeless när dem fotade, det blev lite brusigt pga lite för hög ISO men dem ser ändå okej ut i svartvitt tycker jag :)