18 års fest

I lördags åkte jag till strömsholm för att fira min fina vän Karro som precis fyllt 18, hon hade fest med två andra tjejer i Polketten i Halstahammar. Det var en jätterolig kväll/natt med massor av skratt,dans och fina människor! 
Tyvärr spårade det ut i slutet och det blev slagsmål men det löste sig tillslut som tur var och förutom det hade vi jättekul. Jag sov kvar i Karros rum på strömsholm och åkte hem i söndags förmiddag. 
 
Nu är det sista veckan innan lov också så det känns jättebra! På fredag ska jag jobba på Mågotthuset också och alla som vill kan boka in en gratis makeup av mig och bli lite extra fin på självaste alla-hjärtans-dag :) 

senaste veckan

jag har shoppat lite smink från makeupstore, haft praktik (ska börja med elevbehandlingar på onsdag, besök ww.magotthuset.se eller deras facebooksida mågotthuset för mer info), dansat, gått på bio med min fina kusin, pluggat och levt i snöslask den senaste veckan! 
Nästa vecka blir det mer prov och inlämningar, dans, praktik och på lördag åker jag till Eskilstuna för att fira Karro som fyllt 18 så det ser jag fram emot :)