höstmys

nu när jag har varit sjuk i några dagar så har jag blivit väldigt pysslig och kreativ vilket jag älskar så idag har jag gjort det lite halloween/höst mysigt i mitt rum. Är jättenöjd! :)

sjukling

 Idag har jag stannat hemma från skolan pga att jag inte mår så bra, är förkyld och allmänt trött så idag har jag bara sovit, tittat på film och ätit i princip. Jag stannat hemma imorgon också och sen är det äntligen lov, ska bli otroligt skönt! Jag har roligt planer också så tror det blir superbra :)

cosy mode

jag har haft en jättebra vecka hittills, det mesta har flytit på bra och jag har tänt massa ljus och druckit mängder av te. bästa kombon om ni frågar mig! 
Jag har varit på praktiken idag, från halv 10 till 6 så det blev en lång dag och mina fötter var lagom trötta efteråt men det var roligt och jag hade massor att göra hela tiden, nu börjar jag nästan känna med som en anställd eftersom jag har kommit in i det väldigt bra nu. Ska även få ta kunder om två veckor, nervöst men roligt! :) 
kram på er!
 

healthy chocolate balls

Jag har velat testa dessa jättelänge och i dag blev det dags. De är superlätta att göra, nyttiga, mättande och goda så jag rekomenderar de verkligen som utbyte mot godis. Det är perfekt för mig som ofta blir sockersugen, jag gillar att ha något att tugga på på kvällen. 
 
Börja med att mixa nötterna så att det blir som mjöl, sen blandar man bara resten av ingredienserna förutom kokosflingorna. Jag hackade sönder dadlarna för att det blev för tungt för mixern men det funkade lika bra det. När allt är blandat till en kletig chokladbollssmet så rullar man bollar i kokosen. Låt de sedan stå i kylen innan det är dags att smaka :) 
 

silverpenseln

Min skola arbetar med märket Färg som just nu har en tävling  (Tema:disco queen) då man kan vinna presentkort på 20 000 kr på deras hemsida. Så det har vi jobbat med ett tag i skolan, funderat och ritat skisser och idag var det dags för mig att göra den på riktigt och fota. Jag tränade på en annan sminkning förra veckan men det blev inte alls bra så jag ändrade mig helt och ville göra något som ingen annan gjorde. 
Vi skulle försöka sminka på i timme och 15 min och det är typ så lång tid det tar för mig att göra en vardagssminkning så det gick inte alls så bra, tog nog 2 h för mig med sminket och sedan  skulle jag göra håret också.
Det blev inte exakt som jag ville men jag är ändå nöjd eftersom det var första gången jag gjorde den på riktigt. Jag skulle ha velat lagt till pärlor också men så blev det inte. 
 
Min modell fick iallafall vara Linnéa som var snäll och följde med till Norrköping idag :)

bestfriend

Den här tjejen betyder så otroligt mycket för mig! ❤

Har klarat av ännu en hemsk måndag, nu vill jag ha onsdag så jag får praktisera :) Jag älskar att vi har praktik på onsdagar för det blir som ett break från skolan och veckorna känns kortare. 
Annars händer det inget speciellt den här veckan, men nu är det bara att kämpa på för snart är det lov! Och efter det flyttat våra skola till en annan i stan så det blir spännande :)

Ha en bra vecka, kram!

lördag

hejhej! 
Idag har jag mest varit hemma, jag började dagen med att städa hela mitt rum vilket var väldigt behövligt så nu är det rent och fint igen :) Det har varit jättefint väder idag också så jag och Linnéa tog en promenad till city gross vilket blev nästan 6 km, så det var superskönt att komma ut lite! Och sen bestämde jag och Linnéa oss för att laga middag, det blev klyftpotatis, kött, bacon och färska champinjoner med en god sallad och BBQ sås och det var faktiskt väldigt gott!. :) 
 
hoppas ni har gaft en bra dag, kram!♥

höstmys

Det bästa med hösten är nog ändå att det är så mysigt att ligga inne med myskläder, titta på film och dricka te. Idag har det verkligen varit höstväder, regn, blåst och mörker så jag invigde faktiskt min vinterjacka idag för det var så kallt. 
 
Iallafall tycker jag att man ska se det positiva med hösten även om det är väldigt grått och trist ute (förutom alla fina höstlöv såklart) och jag hoppas på att det kommer hända många roliga saker också så man har något att se fram emot hela tiden :) 

bekännelser

♦Jag är otroligt envis 
♦Jag är dålig på att spara pengar men vill bli bättre på det!
♦Jag började gilla kaffe när vi var i Tunisen 2006, jag var 9 år då. 
♦Jag hatar sniglar, så äckliga
♦Har aldrig fått ett F i skolan
♦Jag vill någon gång bo och jobba i USA, helst som makeup artist/stylist
♦Jag älskar att resa
♦Jag är oftast blyg och tillbakadragen innan jag lärt känna personen
♦Men med mina vänner och familj så pratar jag lite väl mycket ibland och blir irriterad om ingen orkar lyssna på mig.
♦Klädpanik är något av det jobbigaste som finns, jag råkar ut för det flera gånger i veckan..
 
 

the perfect outfit

 topp-H&M    byxor-HÄR    skor-ZQO
 
Här är några av sakerna jag köpte i Stockholm i går, byxorna sitter som en smäck, tröjan är superskön och skorna galet snygga med sina silverdetaljer.

kvällssolen

Idag har jag tagit sovmorgon, tränat, övningskört, ätit kanelbulle och umgåtts med Jenny på kvällen. Vi passade på att fota lite i kvällssolen för att det var så fint ljus. 
Vi kollade på idol nyss också och jag tycker det var väldigt tråkigt idag, de enda som stack ut och var riktigt bra var ju Mollie och Lisa. Jag gillar inte killarna alls så hoppas en tjej tar hem det i år :) 

svenska covers

 Jag tycker att ni borde lyssna på den här videon, sjukt duktiga tjejer! 

Estocolmo

dessa köpte jag i en butik som heter ZQO och kostade 450kr. 
Jag har varit i stockholm på Skärholmen hela dagen med Linnéa och Emma, det har varit en jättebra dag med mycket skratt och shopping. Kände att jag behövde komma bort från skolan lite och göra något roligt så det var riktigt skönt med studiedag idag :) 
Jag är supernöjd med mina köp, jag hittade det jag ville ha och det var höstskor och svarta lite högre, tajta byxor. Förutom det köpte jag två tröjor och ett rouge, jag kommer visa allt i morgon då det är för mörkt för att fota nu. 

praktik + dansuppvisning

Min dag har varit superbra! Jag har praktiserat på mågotthuset som jag gör varje onsdag och tiden gick så galet snabbt idag, or det beror på att jag hade saker att göra hela tiden vilket är superkul! Jag fick både göra och få ansiktsmassage så det var roligt och väldigt skönt såklart :) 
 
Jag gick hem halv 5 och då var det raka vägen hem för att äta och göra i ordning mig för en timme senare skulle jag möta upp mitt dans-crew på rosvalla för att repa. Vi skulle nämnligen dansa i pausen på innebandyn och jag var så sjukt nervös innan men det gick faktiskt väldigt bra, men nästa gång ska jag försöka slappna av och njuta lite också ;) 
 
Nu har jag långhelg för vi har studiedag imorrn och på fredag, känns helt underbart! Imorgon ska jag till stockolm och shoppa så det kunde inte ha blivit bättre! ♥