en dag vid havet

Igår hängde jag på kattberget med Jenny och hade en supermysig dag, det var riktigt varmt både i vattnet och i luften. På kvällen satt jag och fixade både mammas och mina naglar i flera timmar innan jag äntligen blev klar! 
En härlig sommardag :) 

video-haul

 se i HD för bästa kvalité :) 
jag visar lite saker som jag har köpt de senaste veckorna, i bland annat stockholm och norrköping. 

nya toppar

Dessa fyra toppar fick jag med mig hem från Stockholm. Två av dem köpte jag på vero moda (vita uppe till vänster och den blåa) då jag fick den ena för 50 spänn, tishan köpta jag på gina och den vita som jag har på mig på bilden ovan är från River Island.  
Jag köpte även en brush cleaner från kicks för sminkborstarna :)

Stockholm

Igår tog jag och Jenny tåget till Stockholm så att vi var där till 10. Vi började med att shoppa inne stan och lunchade i gallerian, sen tog vi spårvagnen till gröna där vi spenderade resten av dagen. Vi var åkte därifrån när dem stängde klockan 11 så det blev en lång men väldigt bra dag :) 

egen ögonskugga

här ovan ser ni tre olika ögonskuggor som jag har blandat till själv av andra skuggor som jag hade sedan innan. Det är väldigt enkelt och resultatet blir jättebra, jag tänkte visa er hur man gör nån dag för detta är även superbra om man har råkat haft sönder en skugga eller rouge :) 

22 jump street

precis när vi var på väg ner till stranden för att bada så öppnade sig himlen och det började hagla sjukt mycket, vi fick istället ta skydd under ett träd tills det la sig lite. Vi fick äta vår matsäck i en husvagn istället ;) 
Nu ska jag snart hämta upp Alice för vi ska först äta middag på restaurang och sen ska vi på bio och se 22 jump street. Passar perfekt en dag som denna då det är så dåligt väder. kram på er
 

streetjazz feminine vibe

 Detta är resultatet efter tre dagars workshop, jag kan säga att alla var totalt slut i benen när vi blev filmade här i slutet. Koreografin är riktigt rolig och jag tycker att ni borde prenumerera på Sannes (min danslärare) youtubekanal för att se fler videos framöver! :) 

workshop, smultronstället

I tre dagar har jag varit med på en dans workshop som min danslärare höll i, koreografin är supergrym men samtidigt sjukt jobbig så igår efter sista gången var jag helt slut i kroppen. Men det var iallafall jätteroligt att få dansa efter ett ganska långt uppehåll. Jag är så taggad på nästa termin :)  
 
Idag ska jag till Smultronstället/sörping med familjen, så efter det lär jag vara mätt i flera dagar, hehe ;) Det är mysigt där iallafall! 

surprise-spa

När jag fyllde år (21 juni) fick jag en överraskningspresent av min syster som vi var på i fredags. Det var en dag med spa på Sunlight med bad i deras pooler, smoothie/juice+mat och frukt och ansiktsbehandling/rådgivning. Det var så mysigt och bra, roligt också att jag inte hade något som helst aning om vad som väntade :)
Så tack så jättemycket Linnéa! ♥

shopping i norrköping

jag har verkligen haft bloggtorka och har därför inte bloggat något, jag har istället bränt mig i solen och umgåts med familj och vänner. Men jag ska försöka komma på lite intressanta inlägg nu. 
 
Idag har jag iallafall varit med mig lillasyster och mamma i norrköping och shoppat, vi var på lager 157 och Ingelsta och det var sommar-rea i nästan alla butiker så det var väldigt bra och jag är supernöjd :) Jag var väldigt sugen på att shoppa smink också men jag får vänta tills jag ska till Ullared och Stockholm. 
 
Jag hoppas att ni har det jättebra, kraam!

strosa i Trosa

Idag ska jag och mamma åka en sväng till trosa, tycker det är väldigt fint och mysigt där plus att det är skönt att bara vi två åker själva :) något som är väledigt bra där är även marsipangården då deras choklad/marsipan är helt underbart goda!
Ha en bra dag.

dagens shopping

Detta köpte jag idag på Fabriken. Två mönstrade, slappa byxor som är galet sköna, en grå topp och en beige kofta. Tillsammans kostade det ca 500 kr, byxorna endast 50 kr styck! :) 

fabriken

Idag var det min sista dag på fritids och jag fick sluta klockan 12 så det var jätteskönt! När jag hade slutat så åkte jag med familjen till den nyöppnade butken "Fabriken" i Sparreholm, det var inte så bra som jag trodde men jag hittade trots det lite kläder. Sen tog vi en fika och jag åt godaste skagenbaugetten, och eftersom det var så varmt så åkte vi till närmaste badplats och stannade där nån timme. Det var supervarmt både i vattnet och luften :) Första gången i år jag badade på riktigt, annars har jag endast doppat med en snabbis men nu var det bara skönt! 
Nu väntas grillning och fotbollstittande. 

fotboll

Både igår och idag efter jobbet har jag hängt hemma hos Jenny, vi har bland annat planerat våra sommar, ätit god smoothie och tittat på fotboll. Vi har massor vi vill göra i sommar tillsammans så nu måste värmen komma! 
Nu ska jag titta på fotboll, fast inte på tv:n den här gången.