inredning

Är så taggad på att få inreda min egna lägenhet om några år, jag vill att det ska vara ljust med jordnära färger som vitt, beiget, grått och brunt. Jag vill jättegärna ha en köksö också för det tycker jag är sjut snyggt och stora fönster så det kommer in mycket ljus. :) 

en vanlig söndag

några randombilder från den senaste veckan. 
Idag har jag inte gjort något speciellt, vaknade ganska tidigt så passade på att städa lite i rummet innan det var dags för dans. Första timmen var hemsk idag, koreografin som vi har nu är sjukt svår och snabb + att den stilen inte är min favorit så det var riktigt segt men jag körde på. Andra timmen gick jättefort och då gick det bättre :) 
 
nu ska jag äta och sen inte göra någonting, ska planera veckan lite för vi har studiedag torsdag & fredag och det ska bli såå skönt! blir förmodligen stockholm med syrran då :) 

autumn inspiration

jag känner att vi behöver lite mysig inspiriation nu i höstmörkret, men jag gillar faktiskt hösten just för att det är väldigt mysigt. Stickade tröjor, fina färger på träden, serietittande, dricka massor av te, latte & varm choklad, fika med vänner och tända ljus. ♥

ny vinterjacka

Igår efter skolan så åkte jag på handbollsmatch på rosvalla i nya hallen som var väldigt fin inuti. Sen sov jag kvar hos Jenny och idag tog vi en lång sovmorgon och sen cyklade vi till påljungshage fö vi skulle kolla på jacka på intersport. Jag hade kollat in en som jag ville ha på nätet så jag testade den och köpte den efter lite velande men jag är nöjd och tänker behålla den i allafall. Den är snygg och väldigt varm så den blir perfekt att ha i kalla Sverige :)
 
Förövrigt så har jag ingen inspiration till blogginlägg nu så vet inte vad jag ska blogga om, men jag ska försöka tänka ut något bra! 

♥♥♥

finns bara ett ord som kan beskriva detta: perfection. 
Det hade varit en dröm att få vara där bland alla tusentals människor och se Beyoncé och Jay Z, on the run tour. 

höstmode

höstmode
jag är så galet shoppngsugen och är trött på alla kläder i min garderob, vill bara köpa massa snygga höstkläder! mina prio-1 just nu är en jacka och svarta jeans, så om ni har något tips på snygga, gärna lite högre svarta jeans så kommentera! Jag ska gå ner på stan i veckan och kika lite, men sen vill jag jättegärna till stockholm och shoppa också men då måste jag nog skaffa jobb eller vinna på lotto först ;) 
 

happy suturday

Godmorgon på er! 
jag tänkte bara önska er en bra lördag för jag kommer ha fullt upp idag, men vi hörs senare! kraam

firande av Matilda

Idag är det ingen vanlig dag för idag blir Matilda hela 13 år, tiden går så galet fort och hon är dessutom nästan lika lång som mig och jag är 4 år äldre.. I alla fall så hade vi bokat bord på OT:s ikväll och jag blev så mätt, dock så var den rätten jag testade idag inte lika god som oxfiléplankan som jag brukar ta. :) 
Imorgon kommer först släkten hit på födelsedagsfika, sen ska jag förmodligen kolla på Jennys match och sen ska vi umgås på kvällen så det blir en mysig lördag helt enkelt! 
hoppas ni mår bra så hörs vi, kram
 

förändring

jag är så sugen på att färga och klippa mitt hår, jag är såt trött på det och har ingen direkt frisyr heller så nu ska jag nog boka en tid på en bra frisör och göra båda delarna så att det syns en förändring vilket det inte brukar göra när jag varit hos frisören. Jag tror att jag ska klippa av några centimeter, ha kvar min mittbena, klippa upp lite och färga en mjuk ombre. vad tror ni? :) 
Jag tycker håret på bilden i mitten är riktigt snyggt så kanske något åt det hållet! 
Enligt mig så gör håret jättemycket på en person så om jag skulle fräscha till det lite så skulle jag känna mig mycket snyggare också och det behövs nu när vi går mot kallare och gråare tider :) 

fredagen

Igår var det äntligen fredag och så fort jag kom hem vid halv 5 så började jag göra i ordning mig inför kvällens festligheter. Jag åkte först till Jenny där vi tillsammans med Sofia gjorde oss klara för att åka vidare till Lisa där ca 10 andra tjejer var. Så där var vi och förade lite innan vi gick till sensation på träffen, det var jätteroligt (och svettigt) där och vi dansade i säkert 3 timmar med ett par hundra andra gymnasieelever. Jag träffar så sällan alla i nyköping nu för tiden så det var kul att träffa alla vänner härifrån. :)  Dock var det inte värt 200 spänn som man fick betala för att komma in.  
Synd att den här festen bara är en gång om året och att det också är det enda som händer i Nyköping typ. 

elf-produkter

Idag slutade jag 2 vilket var superskönt! jag satt först ute i solen och drack en latte, sen åkte jag och mamma till påljungshage för vi skulle köpa några småsaker. Vi var bland annat inne på baresso för mami skulle köpa hårfärg och då blev jag jätteglad för jag såg att de hade fått in både massor av VS-produkter (inte bara bodymist utan lite smink och real technques borstar med) plus elf produkter som jag var tvungen att köpa av.
Kommer lätt köpa fler saker där men idag blev det den omtalade powder brush, matt transparent puder och baked eyeshadow, dock verkade ögonskuggan väldigt opigmenterad när jag testade på handen så hoppas det blir bättre på ögonlocken! 
 
Superkul att det går att köpa i Nyköping för jag tror faktiskt det är enda stället som säljer dessa produkter om jag inte har helt fel? :) 

2 bilder

här är två bilder från dansträningen i söndags som jag screenade från sannes video. Jag är så taggad på att få visa upp danserna på uppvisningen sen  eftersom jag kommer lära mig 6 danser den här terminen! 
ikväll ska jag provdansa i en grupp på NBV med en ny lärare men det dåliga är att den slutar kvart i 10 så det känns lite jobbigt men vi får se om det blir kul :) 
 
idag har jag för övrigt fått ansiktsbehandling i skolan och nästa vecka ska vi ha kunder, folk som vi inte känner för första gången så det kommer bli lite nervöst!  

dance until you drop

igår var jag på rosvalla för det var invigning av nya hallen som förövrigt är väldigt fin! kollade på damernas match för Jenny spelade som var jätteduktig :) 
sen så körde vi järnet hem för att jag skulle hinna med bussen hem till karro så var hemma hos henne hela kvällen, gjorde pizza och tittade på film. Mysig kväll helt enkelt! 
Idag var det dans igen, det var roligt men väldigt jobbigt eftersom vi kör konstant i 2 timmar. Vi blev även filmade så den lär väl komma upp på Sannes hemsida så småningom :) Det blir bara roligare och roligare att dansa när man ser hur man utvecklas hela tiden vilketjag har gjort om jag jämför från när jag började dansa på NBV för 3 års sen (tror jag det var) :) 

klassfoto

Idag har det varit en ganska slapp dag då vi hade lite färglära imorse och sen fick vi 1 timme av lektionen till att fixa oss klassfotot (lyx att gå stylist). Sen var det lunch och dags för fotot som gick väldigt snabbt, och jag jag tog självporträtt också men det jag såg blev jag inte nöjd men men. Efter det hade vi svenska iv i 2 timmar och slutade 4 så nu är jag äntligen påväg hem. Jag sprang förbi espressohouse när jag skulle till tåget och köpte en mocka frappe också, den är såå god! Och nu har ju espressohouse öppnat i nyköping också, kan inte bli bättre. (Förutom att jag kommer slösa onödigt mycket pengar på latte) 
 
Ikväll blir det fredagsmys, ska färga ögonbrynen också :)

tordag

idag har jag gått i skolan till klockan 2, alltså kortaste dagen på veckan. så himla skönt! Sen har jag haft fullt upp då jag först hjälpte farmor och farfar att flytta, sen när vi kom hem gick jag ut och klippte gräs med lite hjälp av Linnéa och sen direkt när vi var klara drog vi ut på en PW/jogging runda. Och nu har jag suttit och pluggat ett tag samtidigt som jag äter kesella och vindruvor, kände att jag var värd det :) 
Men jag ska fortsätta med pluggandet imorgon för nu ska jag se på bigbrother och paradise hotel! 

hemma idag

idag stannade jag hemma från skolan, kände att jag behövde vila upp mig lite. Igår var jag helt slut och somnade så fort jag la mig på kudden och sen vaknade jag imorse med huvudvärk så nu ska jag sätta på nån film och sedan få lite plugg gjort. 
Jag är jättesugen på att klicka hem litte smink också så det kanske jag ska göra sen också :) kram på er!