inte mycket kvar nu

//bild från i höstas//
hej folks! dagen har varit bra och sista läxförhöret är avklarat, dock ska vi läsa 8 sidor biologi till imorgon även fast betygen är satta! ibland är det bra att det finns reklampausar på tv:n för då kan man passa på att plugga lite ;) vi har två riktiga skoldagar kvar nu, lär nog bli ganska chill på de flesta lektionerna, och nästa vecka är det städdag,lov pga nationaldag, fotbollsturnering och AVSLUTNING! men det borde vara lite varmare bara!

klackskor

åkte ner på stan efter skolan och mötte upp jenny, kikade runt i lite affärer och jag fick med mig dessa skor, ett linne och en earcuff. jag är väldigt ovan att gå i klackar så det blir en utmaning, jag får öva massor! jag ska nämnligen på bröllop i helgen och då ska jag ha dem så jag måste ha blivit lite stadigare på fötterna då! ;) hehe.
om ni undrar så finns de att köpa på dinsko och kostar 399 :-

sportigt är snyggt

en sportig topp med ett par snygga somriga shorts, brillor och en keps är riktigt fint en varm sommardag. kul att variera stilen ibland också! :)
topparna och shortsen är från Nelly.com

forever young

börjde dagen med att jag fick panik, jag skulle egentligen till sjukgymnasten imorse men mamma ringde mig kvart över 8 och sa att det blev inställt, jag börjar skolan 5 i halv 8 så det var bara att packa väskan och cykla iväg till skolan i turbofart! ;)
annars har dagen varit bra, sprang runt ån på tid på idrotten, hade förbättrats med 3 sekunder, haha!
vi hörs!

more fashion-more attitude

linne,shorts-H&M | skor-dinsko | ring-?

sometimes it's better to shut up

har hänt en det konstigt idag, eller vi fick reda på att jag och alice ska hjälpa till på en tävling som släbro har och det betyder att vi missar alla lektioner på onsdag och behöver göra so provet imorgon.
det var även någon som nämnde att 5orna och 6orna ska börja på oppeby sen.. ^^ jättekonstigt så det hoppas vi inte på!
har varit duktig och gjort mina läxor nu, ska snart iväg på möte med laget! vi hörs

it will be better.


gårdagen var grym, cyklade och badade, vilket var jätteskönt för det var inte alls speciellt kallt i vattnet:) sen åt vi tacos och tittade på esc, grymt att Sverige vann också! :) idag har vi spelat SN bollen hela dagen och jag är helt slut, inte kul när man kommer hem och inser att man har massa läxor som behövs göras.. vill bara sova just nu.

sportfotografering

ställde klockan på halv åtta i morse för att åka till Buskhyttan och fotografera på en orienteringstävling. kändes lite konstigt i början att gå runt och fota på främlingar men sen kom jag in i det och det blev tillslut ca 250 bilder och de flesta blev bra i allafall! vi slapp regnet också som jag var rädd att det skulle bli.
om ni vill se några bilder sen så kommer de att komma upp på okmåsens hemsida (www.okmasen.se) senare idag eller imorgon antar jag :)
ska åka iväg till mina vänner lite senare och sova över, imorgon är det SN bollen för oss ;)

värme

nu drar ja iväg på match i det sköna vädret, har förövrigt lite ont i huvudet men jag hoppas det hinner gå över!
jag måste åka ni men ha en bra fredagskväll! vi hörs senare, puss

teoriträning

hej alla! det var så himla skönt att komma hem efter en ganska jobbig jag med både prov och läxförhör och veta att man inte har några läxor utan bara kan lägga sig i bikini på altanen och sola! älskar värmen nu asså.
var nyss på träning, men vi hade bara teori så det var inte så ansträngande ;)
ska ta en macka och glo på tv nu, ha det bra!

oavgjort

matchen var jättebra och den slutade oavgjort vilket var ganska rättvist ;) jag antar att jag kommer vara ganska röd på armarna imorgon för vi hade solen mot oss halva matchen ;) vi hörs imorgon ciao

körde på fläta idag

hej finisar! min dag har varit bra med det är mycket plugg nu sista tiden innan betygen sätts. blev nästan klar med mina shorts jag fixar på slöjden också, jag tänkte sätta på fyrkantiga nitar men det fanns bara runda så det får bli några sånna istället ;) hoppas dt blir snyggt i allafall.
nu ska jag äta och fixa mig för vi ska nämnligen till norrköping och titta på en allsvenska match i värmen! ha en bra kväll!

vinn en KellyMoore fotoväska

jag är med och tävlar om denna fina fotoväska från www.fotobag.se
jag skulle verkligen bli jätteglad om jag skulle vinna den här väskan, dels är den ursnygg,smidig och rymlig plus att jag bara har en liten väska nu. den fungerar för tillfället men jag ska införskaffa mig objektiv och andra tillbehör och då har jag ingenstans att ha de. det är ju inte så bra att bara ha sakerna liggandes i rummet för då skulle jag bara tappa bort dem.
jag skulle i allafall bli jätteglad och jag hoppas såklart på att jag blir det lyckliga vinnaren!
var med du också och tävla här!

klantigt

jag slant med telefonen när jag skulle gå på bussen idag, jag har tappat den hur många gånger som hellst och inget har hänt men idag hände det som inte fich hända! hela skärmen sprack! :(
jag har nog haft en otursdag idag, först mobilen sen orienterade vi på hållet och det enda jag kan säga är att jag och alice blev klara sist av alla! haha. och sen kom jag sist på minigolfen. inte roligt asså!
har iaf precis varit och tittat på en klasskonsert,  det var roligt och alla var grymma på det dem gjorde! :)
btw så sitter jag just nu med världens roligaste frisyr men om det funkar så ska jag få fina lockar imorgon bitti! får hoppas på det för isåfall så kan man göra så istället för att använda tänger som sliter på håret ;)

kors

ginatricot 59:-

äppelträdet blommar i fina färger

foto/redigering: jag
inställningar: slutartid-1/320s bländare-5.0 ISO:100

sommarkänsla på hög nivå!

Jag älskar såna här dagar! helt underbart med 20+. jag var på stan med alice efter skolan en stund och strosade runt lite, blev en glass också. fick med mig ett par örhängen hem som ni får se senare!
det var helt hemskt att åka buss hem bara, så himla varmt! jag var helt svettig när jag kom hem. usch, dem både ha air condition i bussarna!
ska nog ta och träna lite snart, det får bli en runda när solen har gått lite i moln ;)

slutat på en bra vecka!


de här lovdagarna har varit jättebra, nu är det bara 3 veckor kvar och sista veckan kommer vi inte jobba någonting! nu börjar man få lite somnarkänsla och om man tittar på väderprognosen den här veckan så ska det bli mellan 18-22 grader varje dag! idag ska jag bara chilla och kanske åka till trosa i eftermiddag :) ha en bra dag guys.

some photos from today


en fyraårig proffsfotograf

efter matchen i förmiddags cyklade jag och min syster till farmor&farfars sommarstuga för att träffa mina kusiner. det är alltid roligt, moa som är snart 5 år lånade min kamera och gick runt på tomten och fotade precis allt man kunde ta kort på förutom gula blommor eftersom gult är fult enligt henne, hehe. det blev säkert nån fin bild av ca 100 bilder! hon var så söt med kameran runt halsen så det gjorde absolut ingenting :)
fler bilder kommer upp senare, nu ska jag ta det lugnt framför tv:n! ciao

bra dagar!

snodde bilden från alice, hoppas det va okej? ;)
gårdagen blev inte riktigt om vi hade tänkt oss, alla killar bangade ur så det blev bara vi tjejer, men det va lika roligt ändå! vi grillade korv, myste vid brasan,skrattade väldigt mycket, åt machmellows, rullade ner för en backe, badade, frös och en del annat skoj! det var dock väldigt kallt i natt.
idag har jag hunnit med att träffa mina kusiner en stund och även köpa skolavslutningskläder, det enda jag har kvar att köpa är skor och smycken.

kristihimmelsfärd

hey guys! sov rätt länge idag vilket var jätteskönt! om ett tag ska jag åka iväg och titta lite på min systers match och sen får jag skjuts ut till våran lilla campingplats :) jag känner på mig att den här kvällen kommer bli gryyym!
ha en bra dag så hörs vi, jag vet dock inte om det är bra teckning där plus att jag måste spara mitt batteri.

blue like water

foto&redigering-jag
canon eos 1100D+kitobjektivet
inställningar-slutartid: 1/40 bländare:5.4 ISO:100 hade den inbyggda blixten för att få extra ljusa bilder även fast den inte är så bra!

my new bikinis


båda är ifrån hm och kostar 49 kronor styck.

bikinis

åkte ner på stan en stund efter skolan och köpte bikinisar, kände att jag behövde lite nytt till sommaren! :) imorgon får jag sova! Yes, sen drar jag iväg och tältar med mina vänner, kommer bli grymt :D

ring och en topp

ringen är ifrån Kicks och kostade 75 kronor och toppen är ifrån Ginatricot och kostade 99 kronor. gaaah vill ha sommarlov nu!

skoltrött

fotade de här bilderna för några dagar sen
dagen har varit helt okej, jag har varit väldigt trött bara. jag blev inte piggare av 2 timmars idrott och fotbollsträning nästan direkt när jag kom hem. mina knän mår inte så bra heller + att jag har massa läxor till imorgon också! jaja nu är det ju faktiskt bara 3 veckor kvar!
btw, jag vet att jag har uppdaterat väldigt dåligt den här veckan men jag har haft fullt upp, plugg,träning. jag har blivit väldigt skoltrött och seg så jag har inte varit på något bra humör heller. inläggen skulle inte ha varit speciellt roliga heller ^^

en dag att minnas!

långt inlägg,sorry! gårdagen var helgrym! en snabb sammanfattning:
vi kom fram till stockholm vid 10, väntade en timme tills affärerna öppnade. shoppade en timme ungefär, sen fick vi skjuts till 1Ds studio. d va massa tjejer, poliser m.m där när vi kom dit. efter nån timme kom killarna dit och det blev halft kaos, alla hoppade och jag såg ingenting, kortis hehe. men de gick ändå bara ifrån bilen och direkt in till studion. sen var det bara att vänta, vänta och vänta lite mer tills de skulle komma ut på balkongen där de hade stått de andra dagarna. efter 4 timmars väntan (stått i 3 timmar) så kom de äntligen, och det va helt amazing! alla va galna och det var jättehäftigt att de one direction i verkligheten! alla va lika snygga i verkligheten!
när de drog så skulle jag och alice ta oss till centralen helt själva med hjälp av en gps på mobilen, först fick vi panik för det gick inte att köpa biljetter och vi visste inte åt vilket håll vi skulle men det gick faktiskt bra och vi kom till bussen i tid! jag blev lite förvånad att vi klarade oss helt själva i stockholm! ;)

BILDER, BARA NÅGRA AV FLERA HUNDRA. VIDEOS KOMMER SENARE!

i huvudstaden!


plastblommor kan också vara fina ibland


huvudverk

matchen igår gick inte riktigt så bra som jag hoppades på, det var jätteskön plan och jag fick testa på att spela på annan position. det var jätteroligt men precis ibörjan av andra halvlek så fick jag ett dunder skott rätt i ansiktet. så jag fick inte spela mer då, nu har jag mest ont i huvudet och även i käken, antagligen så bet jag ihop väldigt hårt när smällen kom. har inte blivit så blå iaf så det är ju tur! ;)
den här dagen är en mys/hemma dag, ska städa lite och eventuellt gå ut och fota lite om det inte regnar! ha en bra kväll!

Tagga match


sitter i bilen påväg till Strängnäs och spela match. är taggad så vi hoppas såklart på vinst! jag kommer hem jättesent så vi hörs nog imorgon om jag inte bloggar på vägen hem, ha en bra kväll. puss

intensiv dag


jag är väldigt trött nu efter en lång dag, många läxförhör och plugg. efter skolan åkte jag nästan direkt på träning i spöregn, mysigt! stanna kvar och tittade på juniorerna en stund också så nu är jag lagom kall. ska spela match imorgon och det ska tydligen regna då också. jaja bara att acceptera ;) vi hörs!

äppelchips

detta roade jag mig med igår, blev bättre än förra gången jag gjorde det! men tyvärr tar dom slut väldigt fort! de är bra att ha som godis/mellanmål :)
väldigt enkelt men såhär är receptet:
3-4 äpplen (beror på hur mycket man själv vill ha)
lite kanel och socker att strö över
plåtar
bakplåtspapper
ugn ( 50 grader )
börja med att skala äpplena, skär de sedan i jättetunna bitar. TIPS: använd en osthyvel, det blir mycket bättre då!
lägg äppelbitarna på en plåt och strö över så mycket kanel och socker som man vill ha, man kan skippa det om man vill. sätt in plåtarna i ugnen i 50 grader, de ska vara inne i 2 timmar. låt de ligga och torka en stund innan ni flyttar de till tex burkar!
lycka till!


you are beautiful like a butterfly


slöjdarbete slutfört

hyfsad nöjd, ångrar mig lite att jag inte gjorde den lite längre så att jag hade kunnat haft den i sommar med bara ben. men det funkar nog med tight eller shorts också :)
det är en svart dragkedja på ryggen, jag hade en bild men det gick inte att ladda över den av någon anledning så ni får se ryggen någon annan dag!

öland bokat!

älskar att bara va där på somrarna, vi har varit där ca 6 gånger :) hehe, men det är alltid lika roligt! sist vi var där ( för 2 eller 3 år sen så var inte pappa med för han jobbade nästan hela sommaren) så iår blir det hela familjen!
foton från tidiare år vi har varit där, dessa är ifrån 2006 och 2007, jag var alltså 9 & 10 år då ;)


OMBRE

jag tycker att vissa är riktigt snygga, håret på mittenbilden är så sjukt fint! om jag bara hade haft lite längre hår så skulle jag lätt färga så. men en del är lite överdrivna när det gäller ombre, så att det blir värska kanten mellan blont och brunt, det ser ju bara dumt ut så ^^ det måste vara en fin övergång, tycker jag
vi får se, efter sommaren kanske jag har sådär, eller varför inte bli brunett? hehe.

svenska är inte min grej

just nu vill jag bara ha loov! man ska inte tro att de sista veckorna är de bästa och med minst läxor, helt tvärt om! massa läxor och prov.. svenska,engelska,spanska,teknik,matte och SO. blää.
jaja, det är väl bara att hänga i, den är ju i ändå bara en månad kvar nu! :)
pga av massa läxor och så + fotbollen så har jag inte fått så mycket tid över till bloggen den här veckan, hoppas ni förstår! puss

inspiration from runawaydreamz

LOVE! synd att de är så dyra bara, men jag ska göra om mina shorts så att de blir ungefär som de svarta och ett par slitna. så snyggt så jag dör.

black and white

skinväst, halsband-Gina tricot | skor (jeffrey Campbell), tröja-nelly.com | shorts-topshop | väska (michael kors)-nordstrom.com | solglasögon-ray-ban.com |

nytt sommarplagg

kassa bilder, i know.
linnet är från Gina och kostar 199 kr. kommer bli riktigt snyggt ihop med ett par slitna shorts, ett långt halsband och en fjäder i örat. ååh vill ha sommar nu!

indian

shorts-runawaydreamz | linne-Vero Moda | boots-conleys | örhängen-endless

fullt upp


jag hade inte tid att blogga igår, jag var först på krikon och stod i kiosken och sen culturum hela dagen på dansuppvisning som var riktigt roligt och det gick faktiskt bra även fast jag var jättenervös! nu:stan :) ha en bra dag,puss

som en blåklocka


bowling och mys

tagen i vintras
dagen har varit bra trots läxförhör och redovisning, hade lite tidspress efter skolan bara men det var lugnt, vi hade hela 4 minuter till godo! hehe. bowlade med mina fina vänner, gick asbra för mig! kom sist..^^ jaja bättre lycka nästa gång, eller? ;)
kommer ha fullbokat imorgon, först kolla när mitt lag kör match, hinner bara se halva för sen åker jag på dansuppvisning, lite nerviis! men jag ska träna lite nu satt det sitter! ha en fortsatt bra kväll, ciaoo

just me, and nobody else

svart/vit eller vanlig? jag kunde inte bestämma mig vilken som blev finast. ;)

härlig torsdag


denna dag har bestått av mer fotboll än lektioner, bra att passa på när man har hål och lång lunch! :) ska ta och plugga lite och sen dra på gitarr. ciao

GRATTIS

grattis min fina vän! hoppas din dag blir grym, älskar dig.

dagens

förlåt för suddig bild!
linne-H&M | tuptopp-Gina Tricot | virkad väst-H&M | jeans-Cubus | skor-skokanonen

photographs on my friend

foto/redigering: jag
modell: jenny
inställningar: slutartid: 1/100s bländare: 4.5 ISO: 100
är så trött på blogg.se:s bildkvalité!...

everybody is same worth...

..even a small flower like a big man