nyårsoutfit

linne-New Yorker| kofta-Vero Moda| jeans-cubus| smycken-ginatricot & julklapp

frost

|1/50 | F18 | ISO 200 |
foto/redigering: jag //emmmymattsson.blogg.se//

glimmar och glittrar utanför fönstret

|från igår|
har hunnit med att både träna och fota nu på morgonen även fast jag sov ut ett tag. nu ska jag vara hemma och fixa iordning mig till kväll och så. Vi åker iväg till några vänner i eftermiddag och firar nyår där. det blir tre familjer, 17 pers tror jag det blir ;) härligt!
vi hörs senare, ha en grym nyårsafton guys!

lång tid!

hej, äntligen kan jag publicera det här inlägget! har varit en del strul med blogg.se men nu funkar det. det har iaf varit en rolig dag, jag och två tjejer har mest lekt med mickes ipad, hehe. men lite fotbollstittande blev det ändå! ;)
är väldigt trött nu efter att ha gått upp tidigt nästan hela veckan, men imorgon ska jag sova ut så jag är pigg inför en lång och härlig nyårsafton!

on my way home

Har inte haft tid att blogga något idag pga att jag har varit i Linköping på cup hela dagen. Men är påväg hem nu. Har inte så mycket att säga så vi hörs när jag kommer hem!:)

life is going on

kom hem ganska tidigt ändå ;) men jag ska faktiskt ta och natta kudden snart för jag ska upp tidigare än jag brukar gå upp på  en vardag imorgon.. blir upphämtad kvart i 8. ska kolla på mitt lag som ska spela cup, jag ska inte spela pga jag spelade förra cupen då det va sm ;)

taken

har varit en mysig dag med mina fina vänner, kollade på taken, grym film! rekommenderas. är påväg till några vänner nu och där kommer vi stanna hela kvällen, vi kommer hem ikväll nån gång. ciao

girls just wanna have fun!

godmorgon, var tvungen att gå upp redan halv 8 imorse för min syster skulle iväg på nyårsbollen, hon kan tydligen inte klara sig själv.. ;d men jag tar bussen ut till råby vid 12 så efter det är jag borta typ hela dagen. när jag har kommit hem från alice så drar vi direkt ut till bryngan och hälsar på några vänner till familjen, inte träffats på jättelänge så det bli roligt!
hoppas ni får en bra dag, ciao!


nytt

ring från gina och en tjuvkik på en kofta som jag ska ha på nyår, ni får se hur den ser ut på på nyår!

it looks like that it's spring

tröja-gina| leggings-Ålens| skor-skokanonen| smycken-julklapp, glitter

waterpictures


attgöraingentingdag

har varit ute och fotat med min syster en stund nu på förmiddagen. resten av dagen ska jag bara vara hemma, när mamma kommer hem i eftermiddag ska vi eventuellt åka ner på stan en stund, jag vill kolla om jag kan fynda något på mellandagsrean, vill ha fina smycken! få se om jag hittar något!
kommer komma upp några tidinställda inlägg lite senare, håll utkik!

gjort en reflexskärm

märkte idag att det blir väldigt fula fotonnär halva ansiktet är skuggat och andra halvan inte. så jag har gjort en reflexskärm med folie, det funkar lite iaf. bättre med det än ingen alls! det är väldigt lätt att göra, det enda man behöver är: kartongbit, folie och tejp.
när jag har köpt ett stativ så kan jag börja spara till en riktig reflexskärm ;)

you are perfect

tröja-Gina| jacka-M-huset| jeans-Cubus| skor-skokanonen| smycken-julklappar

med kusinerna

är hemma hos farmor och farfar med kusinerna :) en minijul;) vi har nyss varit ute och gått en promenad, kameran var förstås med! bloggar mer ikväll, puss

lär dig mer om fotografering

finns både videor bara text på sidan som du kan lära dig av- Du kan välja att lära dig lite mer avancerade saker eller grunder inom fotografering. Jag har lärt mig mycket pga att det är väldigt bra förklarat, det är en jättebra sida för dig som vill lära dig mer om fotografering och bli bättre på att fota!
klicka här för att komma till sida

photography

har fotat väldigt många naturbilder sen jag fick kameran, hehe.jag ska variera mig lite! det är så himla roligt att äntligen ha en egen kamera och fota när som helst ;)

bildbomb


helt oredigerade.

dålig update

hej folket! har tagit massa fina bilder med nya kameran, men jag ska försöka lägga upp de ikväll om det går ;) idag ska vi inte göra något speciellt, men imorgon kommer morbror hit med sin familj, asså mina kusiner.
men nu måste jag dra, hejdå!

julafton!

har varit en härlig julafton och det har varit precis som det alltid är;) jag har även fått allt som jag helst ville ha :) fast det bästa va kameran, äntligen har jag en egen systemkamera!,lycka! det kommer massa bilder och uppdatering på måndag och eventuellt något imorgon också men vi kommer som sagt hem på måndag kväll ;) hoppas ni har haft en grym julafton och!

ha en bra jul!


klappat och klart

nu är allt nästan klart inför imorgon. det enda jag inte har gjort är att packa, vi ska nämligen sova över hos mormor och morfar till på månda för på söndag kväll eller på måndag kommer kusinerna dit också:) imorgon bitti åker vi till kyrkan en stund, tradition;) sen är vi hos mormor och morfar hela dagen! blir nog toppen precis som alla andra år!:) vi hörs när vi hörs. ha en jättebra jul!

julklapparna

halsband och glitterspray till håret! :D nu kommer jag bli jättefin! tack finaste!


dan före dopparedagen

osminkad,
har inte hunnit uppdatera något varken igår kväll eller idag. men gårdagen spenderades med finaste alice! det blev chili namnam till middag! ;) riktigt smarrigt!
idag har jag bara chillat och även fixat lite, städat och kollat igenom så jag har alla julklapparna, så jag inte har glömt att köpa någon ;) hehe. men jag har hunnit vara hos alice en stund också, gav julklappen och jag fick min :) lägger upp bild på vad jag fick snart.
nu blir det att städa mer och dunka julmusik! puss

äntligen lov!

hej finisar!
hade avslutning idag, riktigt skönt! har varit en ganska seg termin. men jag är ganska nöjd med betygen iaf ;)
jag och matilda gjorde lite kola när vi kom hem, nu ska jag chilla och sen kommer eventuellt alice hit en stund, vi får la se. ha en bra dag!

irriterande!

har endast tävlat idag i skolan, min klass vann 3 av 5 tävlingar och 8a vann 2. så vi var ju helt säkra på att vi hade gått till final. men när de ropade upp 8a i mikrofonen så blev vi jätteförvånade! efteråt fick vi reda på att vi hade fått fel instruktioner på en frågesport och blev därför diskade! det va ju inte direkt vårat fel att vi hade fått fel regler :o jäkligt taskigt men vi vet ju iaf att vi va bäst! ;)
nu ska jag bara va hemma och chilla, kanske bra att städa lite nu innan jul! så otroligt skönt att sluta imorgon!
vi hörs!

stan med farmor!

//turkiet//
tog bussen hem till farmor efter skolan, vi gick nästan direkt ner på stan, hittade en julklapp till min systeryster och en tröja till mig själv som jag ska ha på avslutningen på torsdag ;) trevligt,trevligt!
var sista skoldagen med lektioner idag för imorgon har vi aktivitetsdag, vi ska tävla och så :)
måste bara berätta en lite rolig sak, vi har designat stolar på datan (elevens val) i ett program och idag fick vi reda på vinnaren och det blev jag! :D blev jätteförvånad när dom sa att jag hade vunnit ;) men min var tydligen både snyggast och bästa gjort, asså måtten stämde som en vanlig stol ungefär. jag vann ett par hörlurar, inte dom bästa direkt men ändå roligt!

5 dagar kvar!

har varit på stan nu efter skolan , köpte lite julklappar, har bara en kvar nu! känns inte som att det är julafton på lördag;d men de är det och det är toppen! :D
ska äta lite nu och sen iväg på träning. ha en bra kväll, hejdå

new shoes


julbak!



vi ser det snöar,vi ser det snöar. det var väl roligt, hurra! :D

har julbakat hos mormor och morfar idag! knäck,kola och marsipanfigurer blev det!
ska hem och fixa mig lite sen drar vi till jenny m familj ;) ha en bra kväll!

mys på stan

vi fick nyss reda på att det ena gruppen får hål på fysiken idag, inte min grupp! riktigt surt. dom får sluta en timme tidigare än vanligt.. men jag och klara drar iaf ner på stan efter skolan och köper julklappar:) vi ska även käka på chili namnam ;) det blir bra de. då vet ni vad jag ska göra idag;) hejsvejs

det var inte som jag trodde

KAMPANJPRIS    Förr pris 480:-       - 7391CHISEL - 7394
från skokanonen
jag skrev i ett tidigare inlägg om ett erbjudande angående billiga skor. det är så men alla skor från nelly.com fanns inte men många av de. mina som jag ville ha fanns tyvärr inte med så de har det vanliga priset, ca 500 :- .. men jag ska ta och dra och titta på skor nån dag nästa vecka. vill verkligen ha nya nu till jul! ;)

framkallade bilder

har framkallat några bilder från i somras, bl.a från turkiet :) jättedålig kvalité på den här bilden men ni ser ju iaf ;)

sista läxan i år!

heej! har varit en helt okej dag :) sista tordagen i år som vi har riktiga lektioner, nice! jag gillar lixom inte torsdagar, bara massa jobbiga lektioner.
ska ta och städa mitt rum nu för det behövs verkligen. sen blir det sista gitarrlektionen i år, ska byta lärare till nästa termin så det är skönt.
pappa är iväg och handlar julgran nu, lite tidigt men vi har ingen julkänsla alls, ingen snö!.. tänk er en grön jul, katastrof!  ciao

passa på!


dessa skor kommer antagligen bli mina!
gå in på den här länken så kan du sedan få ett erbjudande till hotmailen och kunna köpa skor från Nelly.com för 99 kronor plus att man får 50 kronor att handla för så skorna kostar endast 49 kronor! awesome.

you are everything

slutade redan klockan 1 idag, vi fick hål på slöjden. lite synd ändå för jag ville bli klar med min grej. men skönt att komma hem tidigt :)
men ska ta och plugga lite engelska och fysik. ikväll äre träning också! ha en bra dag, see yeah!

esteterna

mot kyrkan och titta på luciatåg! ciao

luciafirande


söt bild från turkiet i somras ;d
när jag kom in i skolan i morse så var det nersläckt och så stod det tända ljus uppepå skåpen! sedan tittade vi på ett litet luciatåg i aulan. annars har det varit en vanlig dag. somnade nästan på so lektionen, vi tittade på en långtråkig film i en hel timme.. riktigt jobbigt när man är trött, jag & klara satt dessutom i en folölj ;)
ikväll ska vi åka iväg och titta på estenernas luciatåg! fiint. hejsvejs

12 december 2011


hey! idag är det en helt vanlig måndag, har har haft vanliga tråkiga lektioner. vi visade upp våran film på so:n och den uppskattades både av klassen och läraren! toppen :) dom tyckte att den skulle upp på facebook men det skulle nog vara lite pinsamt tror jag ;) hehe!
har varit duktig och gjort matteläxan och ska iväg på träning sen vid 7, tagga fys!
alice kommer antagligen vara borta hela veckan och eventuellt nästa vecka också! :'( hon har lyckats få alla sjukdomar man kan få samtidigt känns det som...
ska ner med mamsen på stan en stund nu, puss

härlig kille!


pepparkakor ;)

har bakat pepparkakor;) som ni ser hade vi lite mjölkrig ;p har även druckit varm choklad från mammas nya kaffemaskin:D har varit hos mormor och morfar hela dagen och firat mamma som fyller imorgon:) skoj! har bestämt att vi ska dit och julbaka nästa helg:) Alice är sjuk också :( krya på dig bästa!

bokeh

är på fotohumör så har testat lite olika saker, tex bokeh bilder. har aldrig fotat det förut, så resultatet blev ju inte det bästa men skit samma. min mobilkamera är inte den bästa heller ;)

allready home

hej bloggen!
kom nyss hem från norrköping, hittade inte så jättemycket men jag hittade det jag ville köpa så det är ju bra och jag är nöjd! blev en usa tröja, jeans, flätat skärp och 2 bh:ar. har ungefär 200 kvar av dom pengarna som vi fick av farmor att handla för idag! det är bara bra för då har jag pengar kvar till julklappar! fick lixom panik igår när jag märkte att pengarna inte skulle räcka till de julklappar som jag har kvar att köpa ;) men nu löser det sig nog! :)
ska dra till tessin om en halvtimme och titta på dansuppvisning! :D ciao

friendship is the best thing i've got

är påväg till Norrköping durå:) Nicefan! Nu blir det att shoppa järnet:D ha en bra dag! PUSS

vem vinner?


jag vill att amanda ska vinna för hon är så jäkla grym och häftig!

imorgon ska jag upp tidigt för att sedan åka till norrköping med linnéa och farmor, blir nog mys. efter det ska jag försöka hinna till tessin, alice har dansuppvisning! det lär bli en grym lördag! ha det bra, ciao

Christmas is coming soon


hejj! skoldagen har varit rätt chill, hade hål på spanskan och resten av lektionerna var inte så ansträngande ;) skönt!
gjorde pepparkakor på hk:n, julen börjar verkligen närma sig nu! ska göra mitt egna pepparkakshus i helgen också! :)
var på stan efter skolan med syster och köpte julklappar, skönt att iaf ha börjat,  har en del kvar att fixa.  ska duscha innan idolfinalen börjar, mina vänner tycker att jag är störd som tittar på idol, men vafan det är ju en tradition! ;)

ha en fin kväll. puss

I want to be like you


a cup of tea

sitter i soffan och dricker en kopp te:) gillas! Ska inte göra något speciellt nu, drar på gitarr ikväll.. Har inga läxor tills imorgon heller:D hejsvejs

stupid eye..

bra dag igår! Vi va bara lite rädda för heja klacksledarna;) Hehe slutade tidigt idag , skönt pga jag har haft ont i ögat och varit helt slut hela dagen. Inte roligt. Ska ta och sätta mig med läxorna en stund och sen blir det att vila! Orkar verkligen inte träna idag.. Vill bara sova! Hatar såna här dagar. hejsvejs

bruders!

har varit en riktigt skön dag, squash och sen bowling och donken eellan ;) fast det gick sådär att äta för jag råkade spilla ut halva min MilkShake :s nu ska vi köra buzz:) sen drar vi på hockey med skolan:D

GULLIGT

har fixat det här söta sms temat! blir ännu roligare att få sms nu ;)

oh boy, you make me feel like..

skoldagen har varit helt okej, börjar närma sig slutet nu! bara ca 3 veckor kvar :D härligt!
ska gå ut och fixa med nån ljussling nu! sen blir det träning och efter den kommer alice och slaggar här för vi har friluftsdag imorgon och hon ville ha lite sovmorgon! alltid bäst att bo i stan ;)
vi hörs. puss

andra advent

hej! Kom hem från Eskilstuna runt 5. Och sitter just nu och tittar på tv och myser med tända ljus ;) Har inte så mycket att blogga om så vi hörs!

mot Eskilstuna

Sitter och dunkar musik i öronen, är påväg till Es.ilstuna! Syster ska spela cup hela dagen! Vi hörs när jag kommer hem. Ha en bra edag.

at home


hej mina fina!
gårdagen var riktigt mysig! kollade på filmer och åt godis, chips, gurka, morötter och dipp. och så drack vi monster och cola ;) hehe. vi blev inte speciellt hungriga iaf!
ska ta och framkalla massa bilder sen också :) ska vila nu och kanske kolla nån bra film, ciao

hkk

söta tjejer! Ska bara äta våra goda bullar och sen drar ja hem till Alice och chillar hela dagen:D ha en bra fredag! Puss

spanska pluggande

sitter och råpluggar spanska till provet imorgon, kan det mesta men vi ska skriva massa om sverige på spanska.. får hoppas på det bästa ;)
drar till alice direkt efter skolan imorgon och jag slaggar där så kommer hem nån gång på lördag ;) men jag uppdaterar säkert lite hos alice ;d ha det bäst, puss!

gitarren i min famn

drar iväg på gitarr nu, hörs senare, hejsvejs!