makeupborstar

fick dessa sminkborstar i födelsedagspresent, jag tycker om dem jättemycket men hat tyvärr inte hunnit testa så många pga att jag har jobbat och då går jag oftast osminkad. Det är iallafall 39 stycken, både ögon och ansiktsborstar i alla dess former.  

braidday

hello! Nu har jag nästan packat ner allting som jag ska ha med, typ skor och jacka kvar sen så är jag redo för att kampa! Jag hade först bara tänkt ta med videokameran för det är ganska roligt för tjejerna att se när de blir äldre men nu fick jag med både videokamera, vanliga kameran, objektiv och datorn för jag kom på att allt ändå får plats i min nya kameraväska så det var ju jättebra! Vi ska åka efter lunch och annars idag ska vi bara checka in på campingen och packa upp allting och så för matcherna börjar inte förrän imorgon. 
Ni får ha det jättebra så hörs vi på måndag. 
 

tired girl

jag är jättetrött nu efter att ha jobbat hela dagen, men jag har precis tagit ett bad och fräschat till mig lite. Så nu ska jag göra några tidinställda inlägg till er och sen packa inför Finspång, vi åker imorgon förmiddag och kommer hem på söndag eller måndag, jag vet inte riktigt! Ha det bra, kram ♥
 
 

mina presenter

Detta var vad jag fick i födelsedagspresent och jag kommer visa närmare bilder på kameraväskan och sminkborstarna, ni kommer även få se mina fransar är längre om några veckor efter att jag har använt fransserumet ett tag. 
Jag är jättenöjd över allting så tack så mycket allihopa! 
 
update: jag fick inte med ett sällskapsspel på bilden heter "krossa föräldrarna", jag ska även få en garderob så småningom! :)
 

Promenad med fåren

hejhej! Idag har vi jobbat hos David till 4 och avslutade dagen med fika och promenad i skogen med deras två tama får. Nu när jag kom hem så gick jag direkt ut och klippte lite gräs så har jag det gjort innan vi åker till Finspång på torsdag. 
Strax kommer Karro och hennes pappa hit och hämtar mig för jag ska sova hos henne inatt och imorgon är det jobb som väntar igen. Kram

denim


igår kväll kom hit igår kväll och sov även över här, vi hade det super. Idag har jag inte haft på datorn en enda gång för efter att Jenny hade åkt hem i förmiddags så åkte jag med mamma till stan för att lämna in min fjärrutlösare som har gått sönder, det blev lite krångligt pga att jag inte hade något kvitto så jag får inte den förrän i slutet av sommaren så vi får se hur det blir med det. Och sen var det rea på Gina så där shoppade vi lite, jag fick med mig jeansskjortan på bilden, riktigt cool är den! 
Annars idag har jag legat ute och halvsovit i solen i en timme och klippt gräs, om en stund ska jag cykla ikväg till krikon och titta på min systers match. Kramkram
 

en liten fotorunda

Idag har det varit en riktigt seg dag så jag tog med mig kameran ut i solen och gick runt lite och fotade, hittade dessutom massor av smultron så det blev ett litet stopp där ;) 
Sen drog jag ut och sprang en runda med Linnéa så nu är jag mycket piggare och nu väntar jag på Jenny som ska komma hit och då blir det grillat till middag och jordgubbar till efterrätt, låter inte helt fel!
 
 

sunday

idag ska jag fixa lite i mitt rum, städa, mäta och planera för jag ska göra om lite i mitt rum och köpa lite nya möbler och så. inte idag dock, måste kolla så att det fungerar först och sen ska jag få med mig min familj till Ikea någon dag också när vi har tid! 
Senare idag ska jag vara med Jenny och kanske att vi sover hos någon också, jag vet inte riktigt hur det blir men det får vi se sen helt enkelt. see you!

details

dagens detaljer.
idag är det mesta stängt och ingenting jag vill göra går för att det är röd dag men jag ska istället vara hemma och städa rummet och badrummet, gå ut och fota lite, träna ikväll och ta en skön dusch med hårinpackning m.m.
Hoppas att ni får en bra dag, kram på er!

midsommar

min midsommar/födelsedag blev väldigt lyckad och jag är jättenöjd med alla presenterna som jag fick, tack så jättemycket allihopa! vi började dagen hemma hos mormor och morfar där vi dekorerade tårtan, sen åkte vi till jogersö och dansade i en timme ungefär, efter det var vi hos mormor och morfar tills sju tiden och åt god mat, fiskade fiskdamm (tradition), åt massa jordgubbar och tårta och firade mig. Senare på kvällen åkte vi till jenny och deras husvagn, det var superkul och vi dansade och sjöng till bandet som var där. 
En jättelyckad jag blev det! presenterna får ni se på måndag för då får jag några fler presenter som kommer på posten :) 
 
 

sweet sixteen

idag är det min dag, 21 juni. Jag blir sexton hela år och får äntligen börja övningsköra och känna mig lite mer vuxen än igår :)
 

glad midsommar

bild från förra året. 
Glad midsommar mina fina läsare! Hoppas att ni får en jättebra dag, det ska jag ha. kram på er! 
 

spänd inför morgondagen

Avslutade denna dagen med en PW med mina systrar i solskenet, underbart väder idag alltså! Jag har även hunnit med att titta runt på nätet efter fina sommarplagg, eftersom jag tjänar ganska bra med pengar nu när jag har två sommarjobb så ska jag klicka hem lite snyggt nästa vecka kanske. Jag har hittat en jättesnygg topp på Nelly som jag verkligen vill ha och sen behöver jag köpa nya shorts. 
Nu ska jag äta en macka eller någonting innan jag ska göra iordning mig och titta på TV, ska försöka sova hyfsat tidigt idag för jag blir väckt redan vid 7 imorgon för både mamma och Linnéa ska jobba och jag vill att de ska sjunga för mig ändå och jag vill inte vara trött imorgon så då är det bäst att sova ordentligt ;) Ha det bra!

tjugofyra plusgrader

sjukt varmt ute idag och jag har jobbat från 10-14.30, helt svettig efteråt men nu är dey gjort om om en halvtimme ska vi åka och bada en liten stund men inte så länge för sen måste jag hem och förbereda en tårta och fixa inför imorgon och så. (my birthday) :D
Imorgon ska vi åka till mormor och morfar vid elva, då ska jag dekorera tårtan innan vi åker till jogersö och dansar runt stången, sen ska vi tillbaka till dem och äta god mat, tårta och massa jordgubbar och fira mig. 
Sen på kvällen ska jag tillbaka till jogersö men till jennys familjs husvagn och umgås med henne, var himla längsen så det ska bli jätteroligt! 
 

fina sommarbilder

ååh vad jag bara vill ha en ledig dag nu med sol så att jag kan gå ut och fota massor för jag har nästan aldrig tid med det längre. väldigt synd men sant. Man får himla bra inspiration av weheartit iallafall :)
 

last year

min kusin på midsommar förra året.
jobbade från 8-16, var på ett annat ställe och lagade staket på förmiddagen och målade på eftermiddagen, en helt okej dag men det blev riktigt varmt när vi målade så det blev lite jobbigt och vi blev på tok för trötta så det blev lite för lite gjort kanske men vi vi kämpade på ganska bra ändå tycker jag! 
 
imorgon ska jag jobba här hemma på mitt andra sommarjobb hela dagen, jag ska försöka bli klar till fyra så att jag kan fixa inför fredagen då och så tänkte jag försöka komma ut och springa, får lite ångest när jag inte hinner träna och ser hur det påverkar min kropp.. men det ska jag väl försöka hinna med också! lite hektiskt just nu men i helgen ska jag försöka att bara ta det lugnt och leva livet. 
två dagar kvar nu till min födelsedag och midsommar!! 
 

Åtta timmars arbete

Hej! Nu är jag hemkommen från David efter två och en halv timmes arbete igår och åtta timmar idag, då nu är jag lagom trött. Jag cyklade desutom dit och hem (2 mil) plus att vi cyklade och badade igår kväll vilket också blev två mil men det är härligt med motion ;) 
vi ska tillbaka dit imorgon också och fortsätta vårat arbete, och på torsdag ska jag jobba här hemma på gården hela dagen! 
Nu sitter jag i solen och äter glass och bara njuter av livet. Kram

10 saker om mig


arbetsdag nummer ett

fin bild från utsparken, bästa Lenne är i England nu.. 
vaknade runt elva och blev tillsagd att steka amerikanska pannkakor så det blev min frukost idag, skadar absolut inte! :) Jag gick även ut och klippte det sista med gräsklipparen och nu ska jag göra iordning mig lite och packa för vid halv tre ska vi cykla till David och hjälpa till att måla på hans gård och så ska vi sova där också, kommer bli super för nu kommer vi hinna umgås mer när vi måste jobba och kommer dessutom ha tid till att dra och bada, fika i solen och bara umgås! super. 
jag ska försöka hinna med att göra ett tidinställt inlägg nu innan jag åker men annars får ni ha det superbra så hörs vi imorgon! kram
 

det blev ingen lång cykeltur

Jag är ledsen att jag bara har tid att uppdatera här på bloggen på kvällarna nu för tiden, jag ska bli bättre! 
Jag gick upp tidigt imorse för att hinna klippa gräset innan jag skulle iväg till Karro, vi skulle ha cyklat jättelångt så vi tog med packning och jag cyklade till råby och mötte upp Karro på vägen, sen när vi hade åkt en bit kom hon på att jag var tvungen att se gropen som finns där så vi åkte dit och blev kvar där hela dagen så det blev inte någon 5 mils cykeltur utan vi fikade och hade det roligt vid "Lennarts grop" som vi döpte om den till. ;) Det är en stor grusgrop som hela tiden fylls med bergsvatten från hål i berget, riktigt fint och coolt är det! 
Efter det åkte vi hem till karro och skrattade i flera timmar och hade det allmänt bra. 
Hoppas att ni har haft en bra söndag, kram på er!
 
 

fullspäckad dag

Jag har haft fullt upp idag och därav den dåliga uppdateringen, jag sov enda till tolv men har hunnit med en del iallafall. Jag åkte till krikon och tittade på min systers fotbollsmatch som slutade 2-1 till dem, sen cyklade jag till bullersta och hängde med karro ut på en skrittur runt oxbacken för att bara hinna umgås och prata lite. Och sen på eftermiddagen åkte familjen till mormor och morfar för att bada i havet och grilla. Det var kallt med mysigt när vi satt ute på altanen och åt i tjocktröja och med filtar över oss. Grillat är ju otroligt gott också!

skolavslutningen

världens bästa klass ♥

mycket tårar

hej finisar!
nu har jag slutat nian och det var den värsta avslutningen någonsin, och som jag förmodade så grät jag floder. När en börjar gråta så börjar alla, men gud vad jag kommer sakna min underbara klass och alla lärare! Alla är så himla bra och jag skulle gärna gått ett år till med dessa människor men livet går vidare och jag hoppas mitt sommarlov kommer bli bäst och att jag kommer in  på gymnasiet som jag har sökt till i Norrköping. 
 
Resten av dagen ser ut så att jag ska vara hemma en stund och bara njuta av lovet och sen ska vi grilla ikväll och sen åker jag iväg och tältar med mina fina vänner. 
 
Jag fick en jättefin klocka av mamma och pappa som jag ville ha, 200 kr av farmor och en handduk som inte är på bilden. Jag är väldigt nöjd över mina betyg också (307,5p), sen fick jag medaljen för att jag har gjort oppebyklassikern :) 

utspark 2013

 
Vi hade en superrolig och bra kväll med alla niorna, jag kommer sakna alla människor och skolan väldigt mycket för jag har haft så grymt roligt de här tre åren. 

där var de åren förbi

jag och karro förra året på skolavslutningen.
när jag gick i sjuan så trodde jag att det skulle bli jätteskönt att sluta nian och att det inte skulle vara jobbigt alls, min klass var otroligt jobbig och pratig då och vi var inte favorit hos en enda lärare så det var väl lite därför också som jag kände så. Men idag har jag haft ångest hela dagen, det sista jag vill är att skiljas från min klass och börja gymnasiet, i nian så har klassen blivit mycket tajtare fast vi har haft lite problem också mellan kompisar och så så tycker jag det och det känns bara så himla tråkigt att det är över nu för man vet att man inte kommer fortsätta umgås med vissa men jag hoppas verkligen att några kommer ha tid att ses lite i sommar iallafall. 
Imorgon är det skolavslutning och jag kommer förmodligen tjuta som ett litet barn när jag kramar om alla kompisar och lärare. Men på kvällen ska jag umgås med mina närmaste och få en grymt start på lovet! :)

utsparksoutfit

klänning-H&M | kofta-cubus | skor-DinSko | smycken-guldfynd, glitter

last day

Idag fick vi sovmorgon till halv tio då vi skulle mötas i hamnen för att äta glass, vi åt våran glass i regnet men pga av det dåliga vädret fick vi åka hem direkt igen så vi slutade klockan 10. När det slutade regna cyklade jag, karro och Albin till skolan och var där några timmar för att vara där så mycket som möjligt eftersom vi slutar imorgon. Sen åkte vi vidare till pizzerian och åt lunch och pratade i nästan två timmar. Cyklade sen hem med Albin i regnet. 
Bilden är från utsparken igår, mina finfina kompisar! jag tog runt 200 bilder under kvällen och några kommer upp ikväll eller under morgondagen. 

my hair

nu har jag sminkat mig och lockat håret, idag fick det bli med en trippeltång för att få lite mer naturliga lockar/vågor i håret. Nu fattas bara klänningen, något smycke och skor, sen är jag redo! Det ska bli jätteroligt och jag ska ta med kameran också. 
 
Jag fick förresten en kommentar om vem som vann fotbollsturneringen och det var 9a, fotbollsklassen. :)

tradition med vattenkrig..

min klänning som jag ska bära ikväll, jag visar bättre bilder på klänningen och hela outfiten senare. 
Dagen har bestått utav fotbollsturnering, vi var inte helt med ibörjan och förorade tre matcher på rad, men sen vann vi mot fotbollsklassen i nian och en till match så vi kom till semifinal men då förlorade vi med ett ynka mål. riktigt tråkigt för vi var bättre och hade en massa chanser som vi missade men så är det och det var väldigt roligt ändå! 
jag blev himla blöt idag också, vi har alltid haft vattenkrig på den här dagen och så blev det idag med ;) 
 
nu ska jag få i min lite mat och sen är det dags att börja fixa sig lite till kvällen då vi har utspark med alla nior så då ska man vara finklädd! ha det bra, kram
 

badat i nyköpingån

hejhej! idag har vi nästan inte gjort någonting, kollat på film, spelat fotboll, haft idrott och avslutade dagen med att bada i ån! riktigt varmt i vattnet och så kändes det lite coolt att bada i självaste nyköpingån ;)men det var roligt iallafall! 
nu ska jag sola och sen duscha och fräscha till mig, imorgon har vi utspark så då vill jag ha fina naglar och nyrakade ben! 

Bilder från i fredags

Norrköping med bästavän och grillning på kvällen i råby. 

egendesignad väska

snabb bild på min väska som jag har gjort i slöjden! 
har haft brännbollsturnering idag i skolan, vi kom tvåa så det var roligt! Den enda matchen vi förlorade var finalen. 
Efter skolan fikade jag med karro på stan (jag fikar hela massor nu för tiden..), nu ska jag åka och fira min mormor som fyller år idag, grattis bästa mormor! 
 

Inspiration


söndag

Tjenare bloggen! 
Jag har spenderat min söndag på stan med Linnéa och Emma, dem letade efter kläder till avslutningen och jag var med som smakråd. nej men hade ingenting annat för mig och det är lite mysigt att vara på stan på söndagar för det är hur lugnt som helst där då, nästan inga människor alls, vi kollade lite i affärer och tog sedan en fika. 
Nu ska jag vila och äta Medelhavspizza till middag, hur god som helst är den! det är bland annat köttfärs, fetaost och massa sallad på den. Och jag har alltid cream fresh till och det är supergott! 
 

nytt från norrköping

jag ber om ursäkt för de dåliga bilderna, färgerna blev inte rättvisa och det orangea linnet är egentligen lysoranget men detta var vad jag fick med mig hem från Norrköping och jag är jättenöjd! klänningen uppe till höger ska jag bära på utsparken så den får ni se tydligare då! 
 
nu ska jag äta och sen ta bussen till stan med min syster och hennes kompis i åskvädret, men det blir nog bra! kram

Badmys

Vi har precis varit vid kattberget och badat och haft det mysigt, solen försvann dock ganska fort men vi badade ändå. 
Jag ska väl titta lite på det kungliga bröllopet också ;) 
 

patterned top

jag hade tajt schema igår som jag visste innan men det blev lite stressigare än tänkt så jag och karro fick springa lite från en buss till nästa för att hinna men det gick ju bra tillslut. Det var jättebra i Norrköping och vi hade superkul och jag skrattade så jag grät när vi satt och fikade. Jag fick med mig lite saker hem som t.ex en klänning till utsparken som jag letade efter så det var skönt att ha det gjort, köpte bland annat tröjan som jag har på mig idag också, visat bilder på allt senare eller imorgon. 
Nu ska jag äta lunch och sen ska jag, matilda, min kusin och mormor och morfar åka och bada någonstans och vi stannar där hela dagen. 
Ha en bra dag så höra vi. kramkram!

Heldag i norrköping

asså varför blir bilderna uppochner när man bloggar från mobilen? :o
Godmorgon bloggen! 
Om bara en liten stund kommer Karro och hämtar upp mig för att åka vidare till tågstationen och ta tåget till norrköping för en heldag med shopping. Jag ska bland annat leta kläder till utsparken som vi har med alla nior. när vi kommer hem så åker vi till ica och sen till en sjö där vi ska grilla och bada med några kompisar. Det kommer bli en jättebra dag och jag kommer inte hinna uppdatera så mycket men ska försöka. Puss 

sommardag

såhär såg jag ut i förmiddags innan jag åkte iväg för då bytte jag tröja för det blev så varmt.
Idag har det varit underbart ute, jag började dagen med att sola och sen ringde karro och sa att jag kunde komma och fota henne så det gjorde jag, det blev jättefint med alla blommor och sen var vi även vid sjön och fotade. 
Sen efter vi hade varit hemma hos henne en stund åkte vi vidare till vallarna för att titta när hennes bror fick stipendium och sen är det ju även nationaldagen idag så vi fick sjunga nationalsången också och sen avslutade vi med glass i solen. 
Riktigt mysig dag! imorgon ska jag upp tidigt för att ta tåget till Norrköping med bästavän och shoppa loss, det kommer bli super! 
 

sveriges nationaldag

vi åkte aldrig till Jogersö igår så det får bli en annan dag istället, och idag skulle jag ha åkt till vallarna med karro på förmiddagen men det blir i eftermidag i stället så nu ska jag istället gå ut och lägga mig på altanen och njuta av solen. Ni får ha en bra torsdag! kram

långhelg

nagellack och ögonskuggspensel-H&M | örhängen-guldfynd | topp-GinaTricot
Efter en bra dag i skolan cyklade jag till stan och träffade Jenny som jag inte sett på flera veckor så det var jättekul, vi shoppade och fikade på en uteservering i solen. Jag fick med mig det på bilden och även en skolavslutningsklänning som jag kanske ska ha om jag inte hittar någon annan i Norrköping. Men den var jättefin iallafall. 
Ikväll ska vi förhoppningsvis till Jogersö och fira Jennys pappa Leo som fyller idag, grattisgrattis! Det kommer bli supermysigt isåfall. 
 
Nu är det ju långhelg också, himla skönt och jag har en del planer som kommer bli jättebra om det nu blir som vi har tänkt! :) 

testlockat till avslutningen

Idag har vi inte pluggat någonting alls utan bara chillat runt och kollat på film, och sen hade vi idrott sista timmarna så det var en väldigt skön dag. 
Jag testlockade mitt hår för att se hur det blev och om jag ska ha så på avslutningen, har inte bestämt än men tror det blir lite lockigt iallafall. 
Förresten så bokade jag och Karro tågbiljetter till Norrköping igår så på fredag åker vi dit för en heldag med shopping, och sen ska vi eventuellt tälta då också, men vi får se hur det blir med det. 
Ha det bra, puss

snart sommarlov

- bilder från mig själv och weheartit. 
 
det är redan 3:e Juni, alltså sommarmånaden som man alltid längtar efter. Helt galet vad tiden går fort, redan halva 2013 är över. 
Men jag är så taggad till sommarlovet, jag ska utnyttja varenda dag och göra varje dag till den bästa. 
Det är 11 dagar tills jag får sommarlov och slutar nian (både bra och dåligt) 
18 dagar till midsommar och min 16 års dag!! 
24 dagar tills vi drar husvagnen till Finspång när min syster spelar cup.
69 dagar tills Jag och Jenny åker till Malta med våra små mammor. 
Sen finns det massa andra saker som jag ska göra som t.ex. sommarjobba på gården och hemma hos David, bada, sola, ha grillkvällar med vännerna, shoppa galet, åka till Göteborg, Liseberg, grönan och Stockholm för att shoppa, dra iväg på cykelsemester med mina vänner och tälta någonstans och en hel del andra saker.
 Sommarlovet är nog det bästa som finns. Men nu ska vi först sluta nian och ta farväl av klassen och oppeby. 

sista fysiklektionen

hejhej! Idag hade vi den sista riktiga måndagen i skolan då vi jobbade (fast vi mest tittade på film och så) för nästa måndag har vi brännbollsturnering hela dagen. Det betyder också att vi hade den sista fysiklektionen också, jag kommer inte ha fysik på gymnasiet men sen vet man ju aldrig om man börjar plugga eller något annat senare men det var ändå himla skönt när lektionen var slut. Som vi har kämpad med denna fysik och teknik till alla prov och nationella. 
 
Idag har jag rensat ogräs och ska ta en dusch och bara ta det lugnt, vi hade våran sista läxa idag också!! Hur skönt!?  ha det bra, kram. 

tips!

Jag ville bara tipsa om Neutrogenas cream wash, jag köpte den för en månad sen ungefär och den är hur bra som helst, jag älskar alla deras produkter men den här gör huden jättelen och fräsh och den funkar jättebra på mig. Den luktar dessutom supergott!
Jag köpte den här på H&M för 50-60 kr, på apoteket finns det fler produkter men där är de dyrare. 

Mina bilder i tidningen

Jag tror inte att jag har nämnt att mina bilder från orienteringen publicerades i SN i tisdags! Riktigt kul att se sitt eget namn där, de blev nöjda med resultatet också + att de ville dubbla lönen så det var himla roligt!

just give me a reason

festen igår var jättebra och jag tycker att vi lyckades väldigt bra med serveringen också, men när vi hade ätit klart så dansade och sjöng vi hela kvällen till bandet som var grymt och alla hade skitkul. Det var ju dock bara 30+ are där men det var ju ingen fest för oss egentligen för meningen var att vi skulle åka hem efter maten men så blev det inte riktigt! ;) 
 
dagens schema är att städa rummet, blogga, träna, planera veckan och läsa lite fysik. 

lördagens planer

pic from yesterday. 
 
Jag har varit på krikon och tittat och fotat när Matilda spelade match, ska snart fylla magen med mat och göra i ordning mig för mina föräldrar ska ha 40-års fest och vi ska hjälpa till med mat och sånt där, det ska bli roligt att träffa massa folk också fast det är nästan bara mina föräldrars vänner men även några från släkten. 
ha det bra, puss