bra kväll med bra vänner!


arkivbild..
hej, kom hem för typ en timma sen ;d har varit en grymt rolig kväll, men synd att en del människor tror att man är cool för man har en moppe och låtsas att man ska köra på en... MOGET säger ja bara..
men vi har gått jättemycket, typ fram och rillbaka i harg ;) perssons cykel gick sönder och hela bakhjulet lossnade så vi fick släpa hem cykeln till honom ;p hehe.
men det var roligt iaf!  grymma vänner man har! :D
ska sova snart, tagga match imorgon :) godnatt

älska


har spanska just nu och lvi fick surfa fritt på slutet ;) lektionen slutar typ nu men vi hörs ikväll, drar till stan efter skolan med alice och sen vidare till johan och simon skulle dit också :d
ha en bra fredag!

ensam tjej^^

hej! åt mellis för ett tag sen, och ska radera massa bilder på min data för det är fullt och jag vill inte ha en seg data. ska på gitarr om en timme också ;d
imorgon blir det nog nt så bra update för jag ska spendera hela dagen med alice och maybe några mer ;) bara så ni vet det :)
pus

klinkar på gitarren

har varit en helt okej dag, har varit ganska många lektioner, på måndag ska vi ha svenska uppsats. suck...
ska plugga lite och sen drar jag på träning ikväll ;) hoppas att ni har haft en bra dag, puss

moa lignell(L)

hej, förlåt men jag glömde faktiskt att blogga förut. tänkte göra det men glömde :s
har nt hänt något speciellt idag, ganska tråkig dag.
men har inte så mycket att blogga om heller...
men alice ringde förut och berättade att gosan hade stödjigt på benet! vilket var jättebra för då kanske dom inte behöver ta bort henne! ;d
hejdå.

Gosan...

alice söta katt gosan är halt och måste kanske avlivas.... kommer sakna henne!
så jävla drygt också att det kostar massor om man ska operera benet! :( HOPPAS verkligen hon blir bättre!

fan! nu messa alice att gosan antagligen inte lever om en vecka... :'(((
börjar bli lite blött här nu....

hittat boken!

hej mina fina!
har varit en nice skoldag, allt har flytit på bra ;d är inte lika många läxor den här veckan men vi har ju fysikprov på fedag men jag kan redan ganska mycket som vi ska kunna så det blir nog inte så jobbigt ;)
ska på träning sen, har värsta träningsvärken i magen från igår^^. aja hejdå!
btw, hittade min svenskabok idag i min so pärm^^ trodde den va borta.. hehe

fystränat och inget vatten..

hey, har kommit hem efter fys med laget, cyklade 16 km. riktigt roligt :d känner mig duktig för jag hade min tantcykel med inga växlar.. och som det knappt går att bromsa med^^ det finns inget vatten nu igen, inte kul.. fick bli en raggardusch och massa deo ;p
men ska äta nu, hejdå!

barnkalas

heey, ska åka till rosvalla om 5 minuter för min syster ska ha bowlingkalas och det va 3 som inte kunde komma så då blir det en bana över och där ska jag spela alldeles för mig själv, mobbad... men jag ska hjälpa till lite och sen efter får jag glass :d hihi.
men ska åka strax, hejdåå!

skolfotot^^


sämst kvalité men det här här är min klass ;) hehe^^


autumn

leopardfärgat linne-ginatricot|tröja-HM|vantar-JC|halsduk-ginatricot|

shoppingtur på stan

hinner inte fixa bild..
hej allesammans! har varit på stan med syrran nu på morgonen, köpte ett linne, en tröja,l vantar och en halsduk :) kommer upp bilder senare på allt ;)
men ska dra på match nu, ha en bra lördag! pusss

dålig start på dagen

såhär kul har jag..
heey! började min dag med att jag försov mig 45 minuter, då kom mamma in och undrade varför jag inte hade gått upp. jag fick typ panik när jag såg vad klockan va ^^. men jag hann iaf :d
skoldagen har väl varit ganska chill, den här veckan har gått asfort ;) skönt!
var ute och fotade förut men dom bilderna får ni antagligen se imorgon! :)
nu blir det fredagsmys med idol;d

hoppas!

hej folket! ganska okej skoldag :d gick bra på glosförhören och fysikprovet som vi skulle ha haft imorgon är uppskutet till nästa fredag ;) på idrotten tog vi puls och körde styrka.
men jag ska på speedway sen, hehe.
puss

friluftsdag

lockigt och fult hår
hej finisar, har suttit och pluggat i en timme ungefär. vi har haft friluftsdag idag, först sprang vi på hållet, blev bara 4 varv för mig i år. sen efter det drog jag och tjejerna ner på stan och åt på donken och chillade lite. hade 2 timmars frihet mellan springningen och bowlingen :) riktigt nice. gick skit bra för mig på bowlingen! jag vann ;) vi hann bara göra 2 serier och jag fick typ 166 tror jag, hehe inte så bra men ja vann iaf ;) jag fick faktiskt 3 strikar och några sparear :d
men ska plugga lite glosor nu, sen träna! hejdå

6 irriterande läxor + 1 prov

hej! har varit en ganska okej skoldag men det blir ingen fritid nu när man är hemma för vi har sjukt många läxor... 6 läxor och 1 prov den här veckan. en av läxorna är att vi ska läsa ungefär 60 sidor i en svenska bok som hela klassen läser...
imorgon har vi friluftsdag, springning på hållet på morgonen och jag ska boxla med girlzzen på eftermiddan, och vi slutar 14.10 ;)
men ska plugga nu, hejdå

no update


grattis älskade syster!
heey, drog direkt till stan med pappa efter skkolan och köpte paket till matilda, sen vare bara att dra hem och plugga och sen cykla till träningen. fick inte träna men jag kollade för efter träningen var det föräldrarmöte och vi tjejr skulle vara med en stund. dom diskuterade cothia som vi ska till nästa sommar! :DD riktigt nice!
vi hörs imorgon igen, pusshej

sjuk igen..

arkivbild.
hej bloggen, vaknade vid 7 imorse av att jag hade kramp i magen. kunde typ inte sonna om så jag fick sitta i sängen och vänta på att klockan skulle gå lite fortare.. men mådde skit dåligt imorse, skaka och kunde knappt inte stå upp. lite läskigt.
mår mycket bättre nu men är helt slut i kroppen så få se om det blir skola imorgon, syster fyller år imorgon också så jag vill ju inte vara sjuk då ;)
hoppas ni har haft en bra dag iaf, puss!

världens bästa bästavän

alice tyckte att jag skulle blogga, jag visste inte om vad jag skulle blogga om isf så då tyckte hon att jag skulle blogga om henne ;)
men vart ska jag börja..
jag lärde känna dig för lite mer än 1 år sen, när vi började i samma klass på oppeby i 7:an. Lärde känna dig kanska fort(?). jag är iaf riktigt glad att vi har blivit så bra vänner!
du ställer alltid upp för mig och jag kan prata med dig om ALLT.
jag älskar dig över allt annat och du är bara så bra!
Du kommer aldrig bli av med mig!
mattsson<3cedde
föralltid!

someone likes you



inget firande idag inte.

hej, vaknade imorse av att min syrra grät as mycket och nu är hon på akuten. hon hade tydligen klämt fingrarna i bildörren innan hon skulle rida. smart chey! hon va på akuten för nån vecka sen och röntgade handen för hon cyklade in i en brevlåda... vip kort på akuten snart asså ;) ehehe.
men egentligen skulle mormor & morfar kommit hit och firat matilda men nu blev det inte så, vet inte vad jag ska hitta på men jag vill ner på stan men jag vet inte om det blir så.
aja, hejdå!

back on track

hejsan! det va roligt att få komma tillbaka till skolan idag även fast min näsa bara rinner...jag trodde att jag hade missat massa läxor och skit men det blir bara en läxa som jag behöver göra på omprovstiden och det är ett oförberätt so förhör ;) så behöver inte ens plugga, måste bara göra en svenska grej som dom hade börjat med. vi ska skriva egna deckare och jag har ingen bra fantasi just nu..
slut snackat om skolan, ska på gitarr sen. få se hur det går. hejdå

hemma idag oxå

ska bara berätta att jag är hemma idag också, behöver vila upp mig lite. hade velat gått till skolan för vi skulle presentera oss för arbetslaget. jaja, skit samma^^. ha en bra dag, puss.

vinterskor

hittadede här snygga skorna i Bonprix katalogen! syns att de till vänster inte är fodrade bara.

klicka här för att komma till sidan!

sjukling

blir ett kort inlägg. jag är hemma idag. min förkyling har blivit värre. hate it! vill så gärna spela match på fredag men så lär det inte bli. hoppas ni får en bra dag i alla fall! ska fortsätta kolla på eva och adam nu, puss

love is in the air

teckande den här för några dagar sen, lite halvgullig ;)

en fullproppad helg

jag är grym på att plocka svamp! ;)
hej! hann inte blogga igår. det va jätteroligt att få umgås med mormor&morfar och kusinerna! :) igår när vi va ute med bara mormor och morfar i skogen och plockade svamp så gick vi typ vilse när vi skulle gå tillbaka till bilen xd det tog ca 45 minuter att hitta ut :p på vägen hann jag ramla ett par gånger, alltid jag.. hehe.
är fortfarande väldigt förkyld och har lock på ena örat men ska träna ändå, få se hur det går. lär ha lite dålig kondis för jag har inte tränat på en vecka :s hejdå

bodaborg

cha, är fortfarande hos mormor och morfar. vi kom hem från bodaborg för en stund sen :) va bara där i 2 timmar men det va kul och vi klarade typ 10 banor tror ja! :d
ska till krikom vid 3 när mamma och pappa har kommit hit och hämtat oss! nice!
hejdå

mormor&morfar

hahahha, min söta syster för ett par år sen när hon testar hur hon skulle se ut i peruk! ;)
cha! sitter hemma hos mormor och morfar, har varit på badhuset här i oxelösund med kusinerna :)
sover här i natt för mina föräldrar är i katrineholm. imorgon drar jag t krikon och kollar på dels mitt lags match och sen eventuelt p97 ornas match innan ;)
men vi hörs imorgon, puss!

when I held yea

haha mobba inte.
hej bloggen, jag skrev ett inlägg igår om att jag skulle ta en paus men jag klarar mig inte utan bloggen så jag ska blogga så mycket som jag hinner! ;)
nice fredag för vi har butt grupper så jag är med alice hela eftermiddagen! :dd vi va i samma grupp på hkk också! hon gjorde mårgåsmuffins och jag gjorde potatis och purjolös soppa! asgott! :D men vi blev fett mätta ^^
men ska nog städa mitt rum nu, hejdå!

you're pretty

ehehe. hej, kom hem för en timme sen, va ganska chill i skolan idag;) men ikväll ska jag kanske träna för jag mår lite bättre nu:) vi får se hur det blir! vi hörs, puss

bad update

heey! förlåt för sämst uppdatering. men i söndags hade jag match som vi vann med 4-0, sen spenderade jag dagen med jenny. igår hade jag träning efter skolan så hann inte blogga så mycket och idag har jag pluggat med alice efter skolan. så jag hoppas ni förstår varför jag inte har bloggat.
ska försöka uppdatera så mycket som möjligt iaf!
men ska äta lite honung snart för jag är förkyld och min hals värker, så har inte mått så bra idag... vill inte bli sjuk nu när vi ska spela slutspel och vi har hemmamatch på söndag dessutom och jag vill inte missa en till hemmamatch! :(
vi hörs när vi hörs!

training!

drar på träning nu, hörs ikväll!

gammal men grym!

haha, va duktiga vi är! ;)

godmorgon

snodde den från cedde, bilder är från igår :)
gick upp tidigt idag för att titta när matilda red ;d ska typ bara chilla idag, kanske dra och köpa whiteoardpennor ;) vill köpa tröja också men har inte så mycket pengar för tillfället xd
hoppas ni får en bra dag, puss

sorry

gammal från i somras
drog hem t cedde direkt efter skolan så har inte haft tid till att blogga, men vi hade grymt kul som vanligt och tog massa bilder! men ska fan sova snart, är sjuukt trött och vet inte om jag ska gå upp tidigt imorgon.. vi hörs imorgon iaf! godnatt

ny gitarrlärare...

har börjat gilla "sepia" :d
hey guys!  har varit en både bra och dålig dag idag, skolan va rätt okej men när jag cyklade hem spöregnade det idag igen, och min nya gitarrlärare va inte så speciellt bra heller.. men jag blev så himla förvånad när jag såg min förra gitarrlärare när jag va påväg ut! jäkligt roligt att träffa han men jag kommer sakna han så himla mycket! :'( slut snackat om det! hoppas ni haft en fin dag, puss