kräftskiva

Igår hade vi massa folk här på kräftskiva hela kvällen och det var väldigt roligt även fast jag inte är något fan av kräftor. Här ovan ser ni vad jag hade på mig och koftan är inte min utan Jennys för vi har nämnligen bytt/lånat kläder med varandra för två veckor. Jag tycker det är jättebra för jag har tröttnat på mina egna kläder nu plus att Jenny bara har massa fina kläder! :) 
 
idag har jag dansat, var lika roligt som vanligt och snart är det dags för idol och bigbrother som börjar idag! 
 

äntligen fredag

några bilder från veckan. 
Jag har nästan ingen fredagskänsla alls men det ska bli så skönt med helg iallafall! jag vet inte hur jag ska klara av att komma hem halv 6 varje fredag hela 2:an.. menmen! :) 
Den här helgen kommer bli superbra, idag blir det myskväll med Jenny, imorgon kräftskiva och på söndag dans. Och även om det kommer bli ett tufft år med massa plugg och sena dagar så ser jag ändå fram emot hösten för jag tänker planera roliga saker, umgås med vänner och ha mysiga fikastunder dem där gråa tråkiga dagarna :) 

ansiktsbehandling

hej på er! 
igår var första dagen på den första riktiga skolveckan och det var en väldigt lång dag då vi börjar 8.10 på måndagar och slutar 16.45 så jag var inte hemma förrän halv sju men jag överlevde ;) Vi fick träffa två av våra nya lärare igår också och dem va riktigt bra båda två så det känns jättebra! 
 
Idag så har vi haft samhäll och ansiktsbehandling som var otroligt skönt, så nu är jag som en ny människa. Okej,kanske inte riktigt men ren och fräsch iallafall och nu ska jag dessutom ta ett varmt skönt bad så det blir perfekt. 

kort dag

Idag var jag bara i skolan från 10-12 för lite information om APL så när jag kommer hem ska jag besöka min praktikplats och prata lite. Sedan köper jag med mig lite lunch hem och sen ska jag träffa Jenny. Så det blir en superbra dag! 

first day

jeans-bikbok  topp-Veromoda   bälte-ginatricot  väska-ullared
Då var första skoldagen över, vi började klockan 1 och slutade halv 3, det enda vi gjorde var att fika och gå igenom schemat. Jag gillar vårat nya schema förutom måndagar då vi bara har teoretiska ämnen och går ifrån 8.10-16.45 och på fredagar slutar vi 16.10 så det är långa dagar men så är det! :) 
Det var dock lite segt idag med tåget för vi fick åka tio i 11 hemifrån och sen var jag hemma halv 5 men i januari tar sebbe körkort så då blir der bil istället :) 
Nu lät jag lite negativ men det var roligt att träffa alla tjejerna idag och jag känner mig motiverad till skolan faktiskt så nu kör vi bara! 
 
nu ska jag sätta på en film och mysa lite. ha det bra! 

Canvas

//sponsrat inlägg//
Jag har alltid tyckt att det är roligt men framförallt inspirerande att sprida sitt budskap via foton. Ett foto kan uttrycka mer än tusen ord och det är alltid roligare att betrakta ett foto än att läsa en hel sida som ett foto kan förklara på 1 sekund genom att illustrera budskapet och omgivningen på ett enklare sätt. Läste lite på bland annat sajten www.fotopåcanvas.se, ytterligare en ny möjlighet till att realisera sina personliga bilder enligt bloggen. Jag menar att framkalla sitt foto på canvas, mer unikare kan det verkligen inte bli. Det finns alltid något foto som man gillar mer och kanske funderar på att göra något unikt av, att framkalla det foto på canvas är både unikt men framförallt exklusivt. Har du ingen bild som du verkligen känner för då kanske du ska börja fotografera mer eftersom förr eller senare uppskattar du nog bilderna betydligt mer :) 
 
 
Ett tips är också att ge bort en canvas i present/julklapp då det brukar vara väldigt roligt med lite mer personliga saker :) 

sommarlovet är över

Idag är det min sista lovdag och det känns väldigt tråkigt för denna sommaren gick så himla snabbt. Att börja tvåan är inte det roligaste heller, det är inget speciellt liksom men det roliga är att vi ska praktisera varje onsdag så det ser jag fram emot! 
 
förövrigt har mitt sommarlov varit superbra även om jag knappt vet vad jag gjort för att det har gått så galet fort. ;) Jag började lovet med att fira min systers student, sen sommarjobbade jag på fritids de tre första veckorna vilket var väldigt roligt (dessutom var vädret riktigt dåligt just de veckorna så då kändes det extra bra att jobba), vekorna efter det försökte jag mest umgås med familjen och vännerna och hitta på så mycket roligt som möjligt. Det blev en hel del sol och badande också. i början av augusti var jag med familjen i Halmstad/Tylösand en vecka och det var jättebra och stranden var amazing. Och sedan var vi på Ullared i två omgångar, hehe :) 
 
Jag tror att denna hösten kommer bli ganska bra ändå om man trycker in lite dans, träning, fina outfits och mysiga fikastunder med vänner. kram på er! ♥

new jeans

Igår var jag på stan med Jenny för att vi båda ville införskaffa nya jeans, det gick bättre än väntat och jag fick med mig två par snygga jeans. De översta är från bikbok och det understa från Ginatricot. Jag är riktigt nöjd med köpen även om båda två är lite dyrare, men jag hoppas att dem håller längre och inte går sönder efter nån månad som många av mina andra jeans har gjort. :) 

Beyoncé-heat

Den här parfymen köpte jag och min syster på Ullared och herregud vad gott den luktar. Jag älskar den och det bästa är att lukten håller i sig hela dagen verkligen. Om man gillar fräsha/blomdoftande parfymer så är denna ingen för dig utan den luktar mer varmt och mysigt. Lite svårt att förklara en doft men jag hoppas ni förstår på ett ungefär :) Den doftar otroligt gott iallafall! 
 

nail art

något som jag har tyckt varit väldigt roligt på senaste tiden är nail art, så nu när vi var på ullared köpte jag ett kit med lösnaglar som jag ska träna lite på. Jag har hittat inspiration till dessa naglar från youtube och instagram, på youtube framförallt där man kan se olika tutorials vilket är jättebra om man inte är så duktig än och vill lära sig mer :) 

lipstick

nr 90: rainy night, nr 16: so frozen
Det var dessa två löppstift från Lumene som jag köpte på Ullared för 50 kr/styck. 
Jag gillar båda väldigt mycket men till skolan föredrar jag det nude-färgade :) Dem är mjuka och sköna på läpparna, det är bra pris och dem håller ganska länge så dessa rekommenderar jag verkligen. 

ullared

Detta köpte jag på Ullared första gången jag var där, andra gången köpte jag  bland annat badrumsgrejer och en kettlebell. Det skönhetsrelaterade jag fick med mig hem var två läppstift, parfym, en liten hårborste, sminkborttagningsservetter och en rengöringshanduk i microfiber. 
Jag är iallafall väldigt nöjd med allting :) 

några ovisade bilder från tylösand

Jag har varit lite upptagen efter vi kom kom från halmstad då jag har umgåtts med vänner och varit i ullared ännu en gång. 
Nu är det dessutom sista sommarlovsveckan för mig så ska försöka träffa lite vänner och njuta så mycket som möjligt! Kramar 

stranden

Idag har det varit riktigt bra väder här så vi har hängt på stranden hela dagen och bara njutit av våra sista dag här. Jag solade nästan inte någonting alls utan badade mest men har fått massa färg ändå. 
Vi gick ner till stranden på kvällen också när det var solnedgång för att det är så himla mysigt! 
Imorgon bär det av till ullared för lite shopping.

sunset

vi har hängt på stranden hela kvällen och badat i galet stora vågor och fotat solnedgången. Jag kan bara säga att jag älskar stränder och solnedgångar, så mysigt och fint! ♥

tylösand

just nu befinner jag mig i en stuga på Tylösands camping i en stuga, vi kom hit i går förmiddag och hann bada 3 gånger och se oss omkring lite. Idag har vädret varit väldigt tråkigt, dvs mulet och regn så vi har åkt till en galleria och även ätit våffla och glass. Hoppas solen hittar hit snart så vi kan bada och spela minigolf :) Hemma i nyköping är det tydligen 30+ idag så det känns lite surt! ;) Men det är mysigt här iallafall och skönt att slippa allt och bara slappa.