sneakpeak

efter en riktigt rolig dag är jag hemma, eller jag kom hem runt 7. dansen var lika rolig idag! har pluggat lite sen jag kom hem, fortsatte på min teckning som vi har i bildläxa att göra klart. ska passa in som framsida på en bok, lite småroligt! ;)
men jag ska chilla framför tv:n en stund nu innan jag deckar i sängen, chingching!

cold and sunny

slutade tidigt idag vilket alltid är skönt! hade tänkt åka ner på stan efter skolan och kolla på en jacka som jag vill ha men det får bli imorgon i stället.
ska ta och plugga lite så jag får det gjort innan träningen ikväll. brukar alltid säga att jag ska plugga på måndagen så jag har allting klart då men jag orkar aldrig men nu ska jag göra det innan jag ångrar mig, heh.

vattenstämpla dina bilder

som ni ser så använder jag mig av photoshop elements. Men det fungerar nog lika bra i photoshop cs eller något liknande.






Det kommer att komma upp en ruta och då klickar du "OK" och sen ska penseln finnas bland standardpenslarna.  Hoppas detta var till hjälp för någon!

don't try to be someone else

har roat mig med att redigera några foton som jag och jenny tog förut.
förlåt för att jag inte har uppdaterat något från i fredags men jag var pår rosvalla hela dagen i går och tittade på fotboll, sen slaggade jag hos jenny och idag har jag tränat,firat min syster som fyllde i måndags och varit med jenny. satt jag har haft lite fullt upp ;)
har varit en bra helg i allafall och nu längtar jag gärnet till nästa eftersom vi drar till Italien då!!

fototävling

tävlingen finns här och du kan vinna en valfri vara för max 199 kr från tvspelsweb.se. direktlänk här.
varför jag valt att tävla med denna bild och varför jag vill vinna: bilden har jag valt för att jag inte har fotat så jättemånga vattenbilder men jag tycker att den här ändå blev ganska bra för att vara nybörjare också. Jag hoppas att den har någon chans att vinna.
det skulle vara jätteroligt att få vinna pga jag aldrig har vunnit någon tävling på någon blogg även fast jag har varit med i ett antal stycken och just den här tävlingen då man man vinna valfri vara för 199 kr är ju jättebra, finns många kameratillbehör att välja mellan men är verkligen i behov av flera tillbehör som t.ex stativ, kamerafilter och motljusskydd.
skulle i allafall bli jätteglad om jag nu skulle vinna! :)

min bara min

hihi söta!

dreaming

har umgåts med min fina vän alice hela dagen så har inte uppdaterat någe. men nu kände jag för att redigera lite bilder, dels den här då som alice tog förut när hon lekte med min kamera och sen ska jag fixa några bilder på oss två som kommer upp sen! tycker att bilderna blir fina när man redigerar dom så att de blir "drömmande". eller vad man säger. gillar ljusa bilder :) funderar på att göra ett inlägg om hur jag redigerar bilderna så att de blir drömmande, vad tycker ni?
dagen har i alla fall varit jättebra!

free from training and homeworks

hej, dagen har varit helt okej! men vi fick reda på att våran klass ska åka ensamma med alla sjuor i bussen till romme... alla andra åttor och nior får åka i en egen buss.. det som nästan är roligast lixom! tycker att lärarna borde tänka lite ibland, jaja. får göra det roligt ändåå ;d
ska dra iväg på gitarr strax ;) ha en bra kväll guys!

it's all because of you

hej finisar!
har försökt plugga sen jag kom hem men jag kommer ingen vart. ska strax iväg på träning också så det är lite stressigt att få in allt i huvudet.
vi hörs senare!

the big sister

vi blir bara fjantigare och fjantigare. tjafsar och bråkar så fort vi ser varandra ungefär. ganska patetiskt men det är sånt som syskon ska göra! vi har haft flera roliga stunder med varandra som när vi alltid har suttit framför julgranen och läst på paketen och när vi suttit på låtsashästar på olika djurparker.
grattis syster på 17års dagen, älskar dig 

G-rymt

saknar turkiet-saknar värmen-saknar sommarlovet
det var jätteroligt att få stå på dansgolvet igen, lite ovant såklart med kul var det! jag kan bara tänka mig hur rolig jag såg ut, vi dansar framför en stor spegel men jag hade fullt upp med att hålla koll på stegen så jag kollade aldrig hur jag såg ut så jag ska filma mig själv nån gång för att se ;) hehe.
har skrivit lite på min novell som vi har börjat på, är skönt att ha skrivit en kladd på papper innan vi ska renskriva på dator sen! jag är nöjd med början iaf, brukar tycka att det är lite svårt att få ihop ett bra slut. vi får se hur det blir :)
måste bara säga att det kanske är lite sent att snön kommer nu, menmen måste ju åka pulka nån gång per år iaf ;)
vi hörs, puss

tagga dans!

Fina vänner jag har :)

one direction

gick på tv i fredags på barnkanalen.

weheartit

inspiration från weheartit

snow


hot chocolate

har varit en hyffsad skön dag, började dagen med hål på so:n. hade varit skönt att få slippa läslusten och få sovmorgon till kvart över 20 istället.. jaja.
är lite avis på alice som hade hål på tre av fem lektioner idag, hon är inte i samma matte & spanska grupp som jag :/ attans! men vi slutade iaf tio över två, drog med mamma och köpte present till linnea som fyller imorgon.
jag har även hunnit varit ute och fotat lite nu innan det blir mörkt, kommer upp bilder snart. :)
ikväll väntas fysträning med damlaget! ciaoo

dubbbbel knut

såhär går det om man sitter mittemot alice i en soffa.. .


korshalsband

från ur&penn. var halva priset på alla halsband!

sunday

linne-New Yorker| tjocktröja-HM| Jeans-GinaTricot (blev konstigt i kanterna när jag beskärde den)
började dagen med en och en halvtimmes fysträning, lite halvjobbigt kan man säga, men det är skönt efteråt!
när jag kom hem tyckte min syster att vi skulle dra ner på stan så då tog vi bussen dit men vi var bara där nån timme eftersom affärerna stänger vid 4 och vi kom inte dit förrän halv 3. men jag fyndade en halsband som jag visar sen :)
hoppas ni har haft en bra dag, puss

google.com


nya grejer

maskara & puder från åhlens och jeans från Ginatricot :)

it will be a good day today

skjorta-cubus| jeans-JC

centrum

ska dra int ill stan om en liten stund med systrarna mina. tänkte köpa lite smink, ska försöka spara lite pengar för jag ska eventuellt ta med lite mer euro till milano om två veckor!
men vi hörs senare, ciao

bra kväll med ett bra lag !

kvällen har varit awesome, har varit på Krikon från 5 till 11:) tacos,singstar,frågesport och massa snack! Är ganska trött nu så snart blir det läggdags för mig ;) fast imorgon är det sovmorgon som gäller! Och även stan med syster och eventuellt middag med mina tjejer på restaurang, låter som en riktigt bra lördag också! Ha det bra lördag!

NELLY.COM



just do it now!


//tagen för några veckor sen//
har varit en ganska slapp vecka som är väldigt skönt! fredagar är väldigt lång men vi har inte så ansträngande lektioner :) eftermiddagen består utan fysik & kemi som är likamed två laborations lektioner och efter det har vi hemkunskap, riktigt bra! :)
ska strax iväg och blir borta hela kvällen. hinner kanske slänga in ett tidinställt inlägg!

NEWS FROM H&M

GILLA +++

TÄVLING

Vinn en Suit of sweden overaller! Klicka här för att komma till bloggen!

matte

nu blir det att plugga! Taggad! Eller inte..;)

it's dark outside the window.

börjar bli dags att dra till skolan snart, onsdags brukar vara rätt bra satt det är nice. Har funderat hela veckan på hur min tröja som jag gör på slöjden ska se ut ;) bara för jag failade förra gången och jag måste fixa det^^ hehe. Direkt när jag kommer hem efter skolan så ska jag ta fram läxböckerna direkt. So you know! Ha en bra dag!

be strong and belive in yourself

har varit en vanlig dag, inte hänt något speciellt. Efter skolan åkte jag och mamma till en frisör och frågade om hur jag ska göra med mitt hår för jag vill färga en brun ton. Isåfall måste jag färga med flera olika färger först innan jag kan färga brunt. Men det bästa var att gå till en frisör för de har bättre produkter, så vi ska ringa och boka tid :) Ska plugga lite nu, ciao

döööööd

fysträningen idag bestod bara av löpning,löpning,löpning och lite mer löpning... sprang först runt i oppeby/harg, några kilometer. efter det sprang vi intervaller, vi skulle springa 500 meter typ 70 %. det gjorde vi fyra gånger direkt efter varandra. sist körde vi ryck i en hal backe fem gånger! får bra kondis men det var så häääääääääär jobbigt asså!
kände att det här kanske inte var så intressant att läsa men jag va tvungen att skriva av mig lite ;d
är sjukt trött nu så nu ska jag göra iordning mig och dejta kudden!

dans!

skolan har varit somvanligt idag. nu är jag äntligen anmäld till rommeresan med skolan och så har jag fått hem dans kallelsen! börjar på tisdag nästa vecka! taaaagggaa! :D är så stel man kan bli egentligen men jag får väl mjuka upp mig lite ;) hehe.
kvällen består utav löpträning med damlaget, ovanligt taggad faktiskt! lite kallt kanske, men kul antar jag :) seeyea

söt bakgrund!

liten bild men jag är kär i giraffen! Hihi

redigering


feeling good

har varit dålig på att uppdatera idag, sov ganska länge och sen åkte jag iväg till min vän jenny. har varit där tills nu.
har funderat på att göra en ny design och jag har lite ideér, jag ska bara ta lite bilder. vill egentligen ha fina sommarbilder men det går ju inte att göra något åt nu satt det blir vinter/vår bilder. vi får se när det blir av!

gymmat

drog  till gymmet med linnea och pappa, skönt att inte bara sitta hemma! ska satsa på magen nu så att den är fin till sommaren ;) speciellt om jag ska skaffa navelpiercing!

erbjudanden

members är en sida som har olika erbjudanden hela tiden, rabatter. om du vill bli medlem så skriv din mail så skickar jag en inbjudan. det är helt gratis!

Ica jao

sitter på Ica med Linnea och säljer lotter, vi köpte tio lotter och vann på den sista! Vann en riesen:D Vi ska va här tills klockan två..

yea, it's friday

har inte hunnit blogga idag pga mina brudar hängde med hem efter skolan. Dom drog hem vid sju;) nu ska jag kolla på tv och äta fruktsallad, en härlig fredagskväll helt enkelt! Ha det bra, puss

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin
har haft det förut men det blev något konstigt men nu går det! :)

flummig lektion

har varit en bra dag förutom att vi äter så sent på torsdagar så jag är hungrig hela tiden. Vi hade vikarie på svenskan,hon bryter på engelska, Hehe men hon garvade mest hela lektionen bara för några killar härmade hennes dialekt;p och så har vi fått en ny lärare på fysiken pga våran vanliga lärare bara jobbar lite grann nu. Det är bara bra! Aja,har gitarr sen tror jag. Är väl det enda jag ska göra idag;) vi hörs

romme

Fortsätt sedan från vänster till höger i gröna backar
vi ska åka till romme med skolan på friluftsdagen, jag vill verkligen med men nu var redan en buss full fast de skulle eventuellt boka en till och jag hoppas det för det var så grymt förra året! vi får se hur det blir. inte speciellt kul att stanna här och ha friluftsdag när alla andra är i romme lixom.. ;)

muppar igen

har varit en skön dag, jag har endast varit på två lektioner. Vi var städmuppar idag igen pga vi inte va förra terminen;) men det är rätt kul när vi får va med varandra :) började på en topp i slöjden, den blir lite somrig men det är bara bra, hoppas att den blir bra så att jag kan använda den sen! Vi får la se. Ikväll är det träning men jag kanske inte ska träna pga jag har varit förkyld och är fortfarande, kanske är med ändå;)

vatten vatten, bara bara vatten!

nytagen bild. tänkte ladda upp fler men det laggade så det hade tagit jättelång tid satt det får räcka med en ;)

true happiness

har varit en väldigt chill dag för jag var "mupp" med klara och karro från 10 till 1, det började med att vi fick en timmes rast ;) härligt! när vi hade jobbat klart i matsalen så drog vi till idrotten, vi har fixat så att vi slipper no/so tiden så vi har idrott hela eftermiddagen! ni får ha det så bra, hejdå

tidigt tidigt

Har varit extra snabb idag så nu kan jag chilla i en halvtimme ungefär :) brukar alltid få stressa så det är skönt! Tror att vi slutar som vanligt idag, alltså halv 4. Vi får se;) vi hörs när jag kommer hem iallafall.

here we go again

skjorta-bikbok| jeans-JC| smycken-julklapp  ( inte lite smutsig spegel heller.. )

the last day on holiday

godmorgon! hade ställt klocka imorse så att jag ska vänja mig vid att gå upp tidigt, skolan börjar ju imorgon. som ni ser så har jag tillochmed hunnit varit ute och fotat en stund nu på morgonen! känns sådär att skolan  men om man ska tänka positivt så är det är inte så långt kvar till sommarlovet ;)
lite senare kommer alice,klara och ellen hit och sen drar vi ner på stan en stund!

you are my hero

hehe, sitter inte vid min data satt det fick bli den här söta bilden från sjuan ;d
ringde och väckte alice halv 3, åkte hem till henne vid 3 och var där till halv 8 då jag tog bussen hem ;d blev inte så lång stund men bättre de än inget alls :) fast vi kollade mest på andra avenyn, bara för att hon har laddat ner hela första säsongen!
imorgon ska jag ner på stan med några vänner, alice ska även ta navelpiercing. jag har velat väldigt länge om jag ska ta eller inte. jag får se. jag får ju se imorgon hur det går till och så ;)
vi hörs, peace!

goodmorning guys

vaknade redan klockan 9 av att det gick igång massa väckarklockor, orkade verkligen inte gå upp då så jag somnade om ett tag! har gjort i ordning mig nu och väntar på att alice ska höra av sig, hon sover nog fortfarande ^^. jaja, bara att vänta ;d
vi hörs under dagen!

tomorrow

imorgon får ja besök av den här bruden, äntligen göra något roligt på lovet! har slösat bort nästan en hel vecka på lovet på att vara sjuk..
men vi hörs imorgon när jag har vaknat!

hamnen

de två sista är oredigerade
igår kväll märkte jag att mina ögon va helt röda, precis efter jag hade konstaterat att jag nästan var frisk. Men nu har det blivit bättre och är faktiskt bara lite snorig nu ;d äntligen på bättringsvägen!
kände att jag var tvungen att komma bort från soffan och tv:n en stund så jag hängde med när min syster övningskörde och så fick jag stanna och fota i hamnen en stund, att ha kameran med gör ju allt mycket roligare! right? ;)
ska äta och checka tv:n nu, puss

some photos

( copyright på alla mina bilder )
gör ett litet snabbt inlägg nu, tänkte bara berätta att jag lever ;) jag mår mycket bättre nu, fortfarande ont i halsen och även huvudet. ska inte till vårdcentralen idag iaf pga att det är röd dag. men jag har kanske inte ens halsfluss men vi vet ju inte satt vi får se.
men vi hörs, ciao

för trött.

Har inte uppdaterat bloggen sen i måndags, tror jag ? Men jag har som sagt varit sjuk och är fortfarande, men jag mår bättre nu fast jag har antagligen fått halsfluss också.. Allt på samma gång. Ska eventuellt till vårdcentralen imorgon och kolla upp halsen. Vi får la se hur det slutar. Ingen roligt vecka på lovet iallafall. Hoppas ni har det bra! Vi hörs. Btw, har inte tagit någon bild när jag har varit sjuk så det blir väldigt tråkiga inlägg, i know.

sjukling


har varit på bodaborg med alice och klara från klockan 12 till 5, är så sjukt trött och hänging så jag vill bara sova men känns lite tidigt nu va? ;d har ont i halsen och huvudet också, usch! vill inte bli sjuk nu.
vi hörs kanske senare om jag orkar. hare bra, ciao

nyår!

blev nästan ingen bra bild så jag testade att filma istället och det blev mycket bättre!
lite roliga kommentarer i bakgrunden, som jenny i slutet " jag får dom,jag får dom! hörrni jag får dom!" haha,skön tjej!