gårdagen i bilder

VÅÅÅÅR!

valborg

tog en snabb bild, jag ska strax ner på stan och möta upp min mina vän Jenny. vi ska kolla lite och jag ska köpa en present och sen drar vi vidare till harg för att partaja! hehe nej men det blir nog bra :) det fina vädret gör ju dagen bara ännu bättre, ha en grym valborg guys.

shoes


söndagsgöra

har inte gjort speciellt mycket idag, jag sov ganska länge och sen åkte vi iväg och köpte nya skor och sulor till mig. jag var tvungen att göra något åt mina knän, vi ska köpa lite andra saker sen också som jag ska ha när jag spelar fotboll. det blir nog bra!
förresten så tyckte tydligen inte min telefon om att bada i toan, nu fungerar inte mycket så det blir nog att skicka in den på lagning! det är just nu på elementet och torkar lite så jag hopppas det gör lite nytta. vi får la se.
ha en bra söndag, puss

före & efter redigering

FÖRE                                                                    EFTER
har ändrat nivåer, mättnad & kontrast, lagt på färglager, skärpa, raster och mjukt ljust
jag tog nästan bilden i farten så jag hade inte ändrat inställningar i kameran plus att det var lite mörkt och molnigt ute. därför är bilden väldigt mörk och tråkig.

tur i oturen

det har inte gått så bra för mig idag! matchen gick inte alls bra för mig pga att jag hade så ont i knäna, jag försökte göra äppelchips men de blev för tjocka och för mjuka och sen tappar jag mobilen i toan (hann inte sätta mig på toan innan detta hände som tur var), klantigt! när jag skulle ladda mobilen så fungerade det inte men det fixade jag med en hårtork så nu är mobilen som ny ;) hehe.

favourite place

söt pappa!

när vi var i oxelösund hos mormor och morfar igår så passade vi på att gå till "kattberget", jag verkligen älskar det stället! det är alltid så mysigt och fridfullt där plus att man hör vågorna klucka mot berget.
jag hade hoppats på en fin solnedgång men tyvärr så var det lite för molnigt men det var ganska fint ändå! :)
matchen idag slutade 5-2 till oss, hyfsad bra match för att vara den första i år! men jag dog för min knän gjorde så himla ont, och dum som jag är så spelar jag tills jag knappt kan gå!
ha en bra kväll guys!

its friday today!

dagen har varit väldigt chill, satt och garvade typ hela biologin, hade en rolig vikarie. ;) ska strax dra till mormor och morfar, ska slagga när också pga min syster ska ha fest. drar till Vagnhärad imorgon och kör igång serien! Tagga ha det bra, poz

two colours

linne-GinaTricot | shorts-H&M | pumps-Nelly.com | väska-GinaTricot
top-GinaTricot | kavaj-topshop | shorts-topshop | skor-monsoon | earcuff-diva.net

40 paket

heey! dagen har inte varit så hemsk även fast den har varit lång. fick reda på att jag fick B på fysikprovet, vilket var väldigt skönt! :)
vi ska börja sälja saker med klassen, min grupp ska sälja plastpåsar. vi i klassen kom överens om att vi skulle sälja för 600 kr per person tills sommaren. men det gick bara att beställa minst 200 paket plastpåsar och det betydet att jag måste sälja ca 40 paket som blir runt 2400 kr. så det blir 4 gånger så mycket än vad vi behövde sälja för! helt galet, jag fattar inte hur jag ska klara att sälja alla. jag kommer få gå runt till varenda hus i nyköping känns det som..
jaja, vi hörs!

vitsippor


lycka

härligt när man kommer hem och ser att det finns färska smörgåsar på bordet!
dagen har varit lite halvjobbig men kort, har haft prov,redovisning,vikarie på tre lektioner men ändå bara jobbat och jobbat hela dagen känns det som! börjar i allafall bli klar med min tröja som jag gör på slöjden, hoppas den blir bra sen när den är klar bara! vi får la se.
vi hörs senare, puss

last summer


you are an angel and I will be with you all the time in a beautiful sky!

new earrings


det var sista danslektionen idag, kan inte riktigt slutet på ena dansen men hon filmade satt det blir att öva hela veckan! köpte även nya örhängen idag, pärlor som ni ser på bilden.

One person can make ten persons happy


förresten så fungerar min dator nu igen, felet var att en knapp var på off. Hehe. ;)

inspo

weheartit ger så himla mycket inspiration!

ingen redovisning idag inte

hej bloggen! det har varit en lugn dag, men den började med att vi fick reda på att våran SO lärare är sjuk satt vi ska ha en vikare ända till sommarlovet.. hon som var så bra, fast hon har lixom varit borta hur mycket som hellst. men det är väldigt synd för hon var en av de bästa lärarna! hoppas hon blir frisk så vi kan ha henne i nian i allafall.
annars har dagen varit bra, slapp redovisa svenskan men det blir på onsdag! men jag ska ta och plugga lite nu, sen träning! är lite smått trött i benen idag bara för jag tränade dubbelt igår, först fotboll sen gymmet! men det är skönt ;)

photos from yesterday

oredigerade

klädhängare


saturday

hej! imorse stod jag på ica och sålde lotter för mitt lag, två timmar går väldigt långsamt ibland asså. men det är bara att göra det.
har varit iväg lite idag, köpte en klädhängare! yees. har fotat en del också, men eftersom jag inte har internett på min data och inte photoshop på den här (familjens) så orkar jag inte redigera bilderna. men det kommer kanske upp några senare!

PANIK

JAG HAR RÅKAT TAGIT BORT LITE TEXT I KODMALLEN OCH NU SER MIN BLOGG HELT KAOS UT OCH JAG VET INTE VAD JAG HAR TAGIT BORT! HJÄLP NÅGON?!

update: har återställt kodmallen så nu ser min blogg normal ut bara att jag ska ändra lite saker ;)

bästis


har myst lite med Alice efter skolan. bäst som vanligt! har bytt om till mjukisar och sovtröja. ska kolla på bb om en halvtimme. ha en bra kväll, puss

summerfashion

summer outfit
enkelt men jag gillar´t ++

ont i kroppen

hej fina människor! har haft ont i knäna idag också plus att jag fick värsta smällen på huvudet på idrotten så jag har en fin liten bula ;)
inget att plugga till imorgon, vilket är skönt. eller juste, några spanska glosor men dom kan jag nästan satt det är inte så jobbigt! ska iaf strax ikväll på gitarr, få se om det blir roligare idag! nej, nu känner jag mig lite gnällig. ha en bra kväll guys!

inga knän kvar


gick inge bra att springa idag, mina knän verkte redan innan, efter vi hade sprungit klart så kunde jag knappt gå... vet inte vad jag ska göra, det enda jag kan göra är väl att träna antar jag. jaja. kollar på fotboll på tv nu, vi hörs imorgon!

Linköping,here we come!


sitter i bilen mot Linköping, vi ska stanna på vägen och äta också! sen ser vi match mellan Tyresö och Linköping, blir nog en bra match! :) vi hörs,puss

beautiful sunset

bild från Turkiet sommaren 2011. vill ha värme nu!

solig måndag

hej! har varit en bra dag även fast jag har varit lite sliten. fick tillbaka mitt spanska prov, fick ett starkt B ! :nu ska jag plugga lite, sen ikväll åker vi till farmor och farfar och firar pappa som fyller idag!
grattis pappa, älskar dig!

hockey på tvn


har inte fått mycket gjort idag, mest vara suttit stilla. nej men jag har pluggat till fysikprov, skönt att ha gott igenom allting satt det bara är att plugga på allt sen! är inte taggad för skola imorgon men nu är det inte långt till skolavslutningen! måste nog börja kolla efter kläder snart!

bara-vara-hemma-dag


har precis kommit hem från träningen i det härliga vädret! tyvärr så är jag jätteseg idag, så jag ska bara vara hemma och plugga lite och baka om jag får lust :) ha en bra söndag! ska försöka njuta lite av sista lovdagen också.

filmmaraton

mys med Jenny! :)

Ösregn

Bild från igår!
Jag och jenny har nördat mario hela dan och ätit tacos. Nu ska vi cykla i regnet och hämta jennys dator, vi får se hur det går ;) Jenny ska också slagga här så det blir inte så bra uppdatering på bloggen, vi hörs!

nytt och somrigt!

linne med knappar-Monki | tröja-Monki | linne utan knappar-New Yorker (såg nu att jag tittar ner på alla bilder, hehe)

vårkänslorna är tillbaka

linne-H&M | jeans-Cubus | jeansjacka-Cubus | skärp-Cubus| halsring-Gina tricot | känns som att jag gillat att shoppa på Cubus!

rensat och städat bland kläderna

TRÖJORNA
före:
efter:
BYXORNA
före:

efter:
lite skillnad va? ;) Fast jag har lite jobb kvar för jag har massa kläder i tvättstugan + att jag inte har städat bland tjocktröjorna än.. men jag ska ta och köpa mig en klädhängare så jag sparar lite plats + att det är snyggt!

Stockholm, here we come!


kör på en hög tofs idag, skönt att slippa tänka på håret ibland! jag kommer bara köpa nån grej för jag har tydligen gjort slut på massa pengar som jag hade glömt bort. jag måste nog börja skriva upp allt som jag köper om jag ska kunna spara. jaja det löser sig! ha en grym torsdag, puss

Tagga badhuset.

mitt Internett har krånglat idag också så det har inte gått att blogga. nu ska vi strax dra iväg till badhuset med min lille kusin, vi hörs ikväll!

blir galen!


igår funkade Internet ibland, idag har det funkar på alla datorer utom min, hur irriterande är inte det! dagen har iaf varit bra, jag och Sofia hade massor att prata om och så skrattade vi så vi grät när vi tittade på gamla videos och bilden på när vi var yngre. imorgon ska jag ner på stan med systrarna mina, ska mest bara fika och glo i affärer, inte köpa något för vi ska nämligen till Stockholm och shoppa på torsdag! långt inlägg såg jag nu, godnatt!

raining


vaknade halv 12 idag, skönt att sova ut ibland! har precis ätit pannkakor och nu väntar jag på att Sofia ska komma hit. blir nog toppen, ha en bra dag så hörs vi ikväll! min data laggar så det är därför jag måste mobilblogga hela tiden!

måndagsgott

kollade på den otroligt sorgliga filmen 'Allt för min syster ' förut. så nu har jag grinat så jag fick ont i huvudet ^^ åt färska bär och tittade på tv nyss,mys! imorgon ska jag .umgås med sofia, det var så himla längesen sist så det ska bli kul! :) ha det bra guys.

Usa kuddar!

städade hela huset idag för att tjäna pengar, istället för att spara pengarna så köpte jag dessa ursnygga kuddar! Hehe.

follow me on instagram

heter emmymattsson där!

fototävling tema:natur

är med och tävlar här i en fototävling. jag valde denna bild för det var ljust ute och jag fotade i motljus så därför blev det fin bokeh och fina färger! tycker också om att växterna jag fotade var rosa!

gymmat

bild från igår
hej mina fina läsare! har spendarat min söndag med min fina vän jenny. vi har inte gjort något speciellt, mest snackat! när vi skulle skjutsa hem henne så åkte vi och gymmade eferåt, alltid skönt efteråt. hoppas ni har haft en bra dag, puss

nytt!

jag vet att det inte var längesen jag ändrade design och header menjag blev inte nöjd så nu satte jag ihop en ny! men så fort jag får tid ska jag fixa i menyn, fast jag behöver eventuellt lite hjälp av någon om nån känner att dom vill det! jag är inte så jättebra på sånt. men det är en sak som jag har försökt med väldigt länge men jag lyckas aldrig.. ^^

lördagsmys


dålig kvalité och suddiga bilder

jumpsuit-H&M | kofta-H&M | smycken-Gina och Glitter
är i väldigt stort behov av en fjärrutlösare just nu! det får nog bli mitt nästa köp när det gäller kamera tillbehör. men jag håller på att spara ihjäl mig till ett objektiv också så det blir lite jobbigt för mig! skulle sitta fint att vinna på lotto faktiskt ;)

150 kronor rikare!

godmorgon! eftersom jag har godisförbud så fick jag tio lotter och en 100 lapp :) jag vann faktiskt på fyra av lotterna, det blev 50 kronor! bättre än ingenting, right?
vi ska i alla fall till mormor och morfar och äta påskmiddag,  vi kommer hem i kväll nån gång. men jag ska ta några outfit bilder som förhoppningsvis kommer upp innan vi åker, om jag hinner! GLAD PÅSK!

namnfest

var tvungen att ha väldigt hög ISO pga att det var såpass mörkt inomhus så det är därför vissa bilder är lite brusiga.

snö i Stockholm


är ganska trött efter en dag i Stockholm hos mina kusiner på namnfest! det var jätteroligt eftersom vi bara träffas några gånger om året. det kommer upp några foton från idag när jag kommer hem. hoppas ni har haft en bra dag,puss

do not be afraid to fail, because you will eventually succeed!


snack

förut när jag har gjort videosar så har det antingen inte funkat att ladda upp den eller så har det tagit för lång tid. men nu blev den bara en timme försenad ;) bättre det än inte alls, right?

jag ska bli bättre på videoinlägg, men det är lite ovant än så länge!


easterholiday!

min natt har varit väldigt wierd, jag vaknade mitt i natten av att jag dunsade i backen.. jag hooppade upp i sängen igen och märkte att mina kuddar och mitt täcke var borta så jag skulle tända lampan men jag hittade inte lampknappen heller! efter typ tio minuter kommer jag på att jag ligger åt fel håll i sängen, flyttade mig och tände lampan då ser jag att jag hade vänt hela täcket åt andra hållet! jag fattar inte hur jag lyckades med det i sömnen.. ^^ haha onödig fakta!
dagen har varit bra och jag är i alla fall glad att det är lov nu, jag behöver nog vila lite ;) pusss

inspiration from weheartit


mellis tajjm


har fått i mig lite mellanmål, nu väntas plugg. ikväll är det fys, lär vara död efter för vi ska både cykla och springa! vi får la se om jag lever ikväll, hehe

utvecklats?

den första bilden är tagen för ett år sen ungefär med min systers systemkamera, jag fotade på auto läge och visste ingenting om kamerans inställningar.
den andra bilden fotade jag förra veckan med manuella inställningar (såklart). båda bilderna är oredigerade.
visst har jag utvecklats lite inom fotografering? men bättre ska jag bli!

i just go and go, there is no end of the road

vi gick mest igenom dansen idag, bara två gånger kvar innan uppvisningen! shiet asså, jag måste träna massa hemma om jag ska sätta det. men det blir nog bra, jag blir bara alltid så nervös över hur det ska gå osv. jaja slutsnackat om det! nu ska jag plugga lite, sen tv!

just nu!


Alice pluggar matte, klara smsar och jag sitter och glor! ;) Hehe men dansen börjar om en halvtimme :d vi hörs när jag kommer hem, puss

plugg och träning


jag hade hål på spanska så jag slutade tjugo över ett, ganska så nice ! när jag kom hem satte jag mig och pluggade i två timmar och sen tyckte Jenny att vi skulle cykla till träningen på rosvalla. jobbigt och det blåste storm. nej men det är faktiskt inte så långt :) nu längtar min säng efter mig, puss

grym tjej!


den här otroligt duktiga tjejen gör både covers och egna låtar! gå in på hennes blogg och tävla om att bli dagens blogg :) klicka HÄR

börjar dagen med hål


fick hål på so:n! slutar tidigt idag så då drar jag hem och pluggar gärnet. vi hörs,puss

keep on walking

modell:jenny
foto/redigering:jag

dagens slarviga frisyr

nu har nästan halva håret åkt ur flätan, jag fick pussla ihop med massa hårspännen! men den va fin från början ;)

mini bild

är i Oxelösund nu och ska fira morfar, vi hörs ikväll! puss