Paltorps hage

Har varit på paltorps hage med mina små söta kusiner! Har varit väldigt roligt, jag träffar inte två av mina kusiner så ofta så det är alltid roligt att träffa dem!


mina senaste outfits

någon favorit?

varför alltid jag.

hellu sunshines! gick upp väldigt tidigt idag, jag vaknade nämnligen av att jag var så förkyld att det blev jobbigt att ligga ner så jag gick istället upp och åt frulle. mår inte sådär jättebra nu direkt, bara jag slipper bihålsinflamation! var inte roligt förra gången..
 Har hunnit med att varit iväg med mamma en stund och fixat lite ärenden nu på morgonen. 
ska bara vila och lyssna på musik nu, sen ska vi äta lunch och efter det eventuellt träffa mina kusiner och åka iväg med dem men jag vet ingenting om det nu. 
ha en bra dag, puss
 

Ute och chilla

Sitter ute på baksidan och chillar, riktigt skönt ute faktiskt! Funderar på att gå ut och gå eller jogga sen men jag ska äta nu så det blir nog inte så bra att träna då, hehe.


Take the chance you get, you only have one


Solar

Man får verkligen ta vara på de dagarna då det faktiskt är varmt, nu blir det att sola och se till att bli lite brun! Jag klagar absolut inte på värmen just nu, den får gärna stanna! Ha en bra dag, puss


Vardagssminkning

Tycker inte alls om att se och höra mig själv men jag kände för att göra en video! Enjoy!


kinesiska äpplen

canon eos 1100D + tamron 70-300mm
inte visste jag att vi hade kinesiska äpplen i våran trädgårn, men det hade vi! fast man kan tydligen inte äta dem utan de är bara som prydnad! men de är ganska coola faktiskt! och så växer de på buskar, hehe
lite intressant fakta bara, hejdå

under äppelträdet

shorts-bikbok | topp-bokbok | kofta-cubus | mobilfodral-malmamarknad | skor-dinsko | smycken-glitter,H&M

plasten är på plats

 
var på stan en snabbis med mami förut, köpte plast till telefonen, den här som jag köpte är en av de dyraste men samtidigt vet jag att den är himla bra och håller väldigt länge! men jag var lite osmart och satte på den nu för den ska hellst torka i 12 timmar.. hade varit smartare att satt på den i kväll men jaja, nu får jag torka lite med hårtork och hoppas på att det g¨r lite snabbare då :) 
 
nu ska jag gå ut och fota lite outfitsbilder till er, puss

Omelett till frukost

Några ägg, lite mjölk, ost, salt och peppar. Och vipps blir det en god omelett! Hur mycket man ska ha av allt är helt beroende på hur stora och tjocka man vill att de ska vara men det blir ungefär ett ägg per omelett.


Instagram

Nu är jag tillbaka på instagram igen! Och det kommer att blir mer update på både bloggen och instagram framöver😃 Följ mig på instagram, heter emmymattsson där.


blingbling

köpte dessa två godingar på malma marken idag! 

I like you more than everything else!

Kom hem från malmamarken för ett tag sen, har mest bara strosat runt där, skulle egentligen inte köpa något men jag är inte bra på att stå emot fina saker så det blev ett till iphoneskal och ett halsband :) vi körde en gång på chokladhjul precis innan vi åkte hem och mamma vann ! Så nu har vi lite choklad hemma. Peace


nytt från malmamarken

läderfodral till mobilen, iphoneskal och örhängen. 

ulrik munther

dagen har varit awesome! fyndade lite grejer, men så mycket billigare är det faktiskt inte där så jag var ite fattig när vi var klara ;) 
vi kollade på Ulrik Munther också, så det var roligt! fast trummisen var nog den roligaste jag har sett på länge, haha! såg en tant som filmade honom en hel låt, hon hade inte lite zoom heller! haff, haha. 

Bloggar från iphonen

Hey guys, har fixat min iPhone nu, eller jag ska fixa med kontakter m.m ikväll ;) har varit hos min kusin en stund på förmiddagen och fikat och sett deras nya radhus ! Ska ta och äta lite nu och sen åker jag till malmamarken med Alice :) ha en bra dag :)

nya penslar till photoshop

laddade ner några fina glitterpenslar till photoshop! ;) pimpar upp bilderna lite! 
HÄR laddade jag ner dem!  men läs under bilden till vilket photoshop de passar till, vissa är RAR och andra är ZIP format. RAR är till cs och ZIP till photoshop elements. 

lycka

yes! jag var ju lite klantig och tappade min förra mobil i backen plus i toan.. upps. och det skulle kosta massa pengar att laga den så istället fick jag ha mammas gamla mobil ett tag, men i förrgår beställde vi en iPhone 4s till mig och den kom redan idag! :D så nu ska den få ladda ett tag och imorgon när jag ska till Malma marknad så ska jag titta efter ett snyggt skal och kanske även ett läderfodral ;) 
 
förresten så laggade blogg.se när jag skulle publicera förra inlägget och jag såg inte förrän nu att jag hade publicerat det 12 gånger! haha.

bad update

hej, förlåt för dålig uppdatering men jag hinner aldrig blogga på morgonen så det blir alltid när jag kommer hem från tex stranden som idag. har varit där sen i förmiddags! hoppas på att man har fått lite färg ;) 
men nu ska jag strax iväg och äta på restaurang med släkten, ha en bra kväll. puss

grönalund

har varit på grönan sen 10 imorse och kom hem 9. det har varit en lång men väldigt lyckad dag! förutom att jag alltid har otur när det gäller chokladhjul och sånt! och så blev  det proppat med folk på eftermiddagen så vi stod i kö mellan 30-45 minuter men som tur hann vi åka det mesta på förmiddagen :) 
 
en annan väldigt rolig sak är att vi beställde hem en IPHONE till mig igår!! wohoo. så nu måste jag åka och köpa skal och sånt innan den kommer :) tack mamma&pappa!

svensk sommar

hejhej! 
så fort vi hade gjort iordning oss imorse så packade vi saker för en dag på playan men när vi om dit blev det molnigt och det började blåsa! ehehe. men det va varmt och roligt ändå :) 
vi var där hela dagen iaf, kom hem för en timme sen kanske. se u later

sovmorgon

fick bli några webcam bilder för kamerabatteriet dog precis! 
idag tog jag mig en skön sovmorgon, har fixat iordning mig och ska ta och måla naglarna tror jag för att ha något att göra! ;) annars idag så ska jag iväg till norrköping och titta på fotboll i eftermiddag, hoppas på bra väder och inget regn eftersom vi ska sitta väldigt långt ner utan tak över huvudet! vi hörs, peace!

flytta menyn

för att flytta menyn i sidled och uppåt/neråt använder du dig utav de här koderna:
 
sidled: margin-right: -220px; 
uppåt/neråt: margin-top: -500px;
 
(siffran ändrar du själv beroende på hur du vill ha det)
före:
efter:
 
nu är det bara att testa sig fram för att se vad som blir bäst! hoppas det var till någon hjälp :)

summerpics

foto/redigering-jag
kamera & objektiv- canon 1100D + kitobjektiv 18-55mm
inställningar- slutartid: 1/80s bländare: 5.6 ISO: 100
redigerade i photoshop.

in the forest

shorts-Monki | slappt linne-H&M | badeau-Ginatricot | avklippt jeansjacka-? 

tänker inte bli sjuk!

hej bloggen!
vaknade med en förkylning imorse, vilket inte alls är roligt! ska ta lite tabletter nu och hoppas på att det försvinner så fort som möjligt. förra gången jag var sjuk var när jag hade bihålsinfluamation! det är kul när mamma säger att när hon var i min ålder så fick hon bihålsinfluamation varje gång hon blev förkyld.. 
 
jaja, om en stund åker vi till farmor&farmars sommarstuga och träffar kusinerna! ha en bra dag, puss

some new stuffs from Gothenburg

topp-bikbok
linne-Ginatricot | höga shorts-Monki
topp-Ginatricot | shorts-Bikbok
gothia T-shirt-Intersport | topp-H&M (är mycket mer orangare och lysande egentligen)
 
köpte en alldeles för stor tjocktröja också men den får ni se en annan dag! ;)

hem ljuva hem

hej alla läsare! 
nu är jag hemma efter en jättebra vecka i Göteborg! jag har hunnit med massa saker och om jag skulle skriva om alla saker så skulle det här inläggen bli väldigt långt.
men jag kan berätta att jag har varit på Liseberg två gånger, en  gång med familjen och de vi campade med och sen en gång med mitt fotbollslag. lika kul båda gångerna! vi har strosat runt i Göteborg, varit på en grymt cool invigning på Ullevi, kollat på fotboll, åkt buss och spårvagn nästan varje dag, vi har skrattat, spelat fotboll (gick både bra och dåligt), har shoppat lite saker, träffat killar och bott på en lerig camping! lite snabbt om min vecka, fler bilder och så kommer! puss

summersale

jag lovar, det är inte bara Nelly som har stor sommarrea! det är jättemånga butiker som har och det är ju den är som bäst! funderar på att klicka hem ett snyggt linne från Nelly när jag kommer hem! 

be cool

shorts-H&M | linne-Nelly.com | väska,ring-nastygal | solglasögon-Ray Ban

hair inspo


hemmagjord

den här tröjan har min fina mormor gjort till mig! hon har verkligen fått jobbat med flätorna men resultatet blev väldigt lyckat i allafall! den blir mysig att ha på en kylig sommarkväll :) 
så tack mormor!

jag genom åren

hehe, ja det här är jag! jag kan ju säga att det finns ett antal egobilder på mig genom åren! ;) kommer tillochmed ihåg när min kompis skulle lära mig hur man gjorde.. haha
förändrats en del iaf! 

Flickan från det blå

filmade lite när vi var på allsång på träffen, här är Jimmy Jansson med Flickan från det blå. 
jag har aldrig tyckt speciellt mycket om honom och hans låtar men den här är faktiskt bra :)
 

man ska ha husvagn

har varit hos mormor och morfar och fixat med deras husvagn som vi ska ha under veckan i Göteborg. nu står den utanför på parkeringen :) de är hundvakt också så jag och systrarna tog en promenad med hunden! så himla söt. 
 
jag kommer somsagt inte blogga på riktigt under veckan (bara tidsinställda), eller vi får se men förmodligen inte.  men ni får ha en lika bra vecka som jag kommer ha så hörs vi om ett tag! puss

prat om Gothia

bilden passar kanske inte in så bra till den här dagen men jag hade ingen bild just nu.
heej! idag har jag endast varit trött och packat klart till Gothia. skulle ah behövit sova lite mer inatt men så blev det inte! 
nu ska jag försöka fixa massa tidinställda inlägg till er medans jag är borta, åker imorgon och kommer hem nästa lördag eller söndag. har inte koll på det. jag kommer inte ha tillgång till dator förutom de första dagarna men jag får se om jag har tid att uppdatera någonting! det kommer bli en grym vecka ändå och jag tror att min syster ska fota lite också, så det blir nog nice! 

raise your voice

har precis sett klart på den här filmen, valde den bara för att Hilary Duff var med. själva handlingen var sådär och man visste hur densulle slita direkt men den var väldigt fin iaf! eller så har jag blivit väldigt fjantig när det gäller filmer, blir tårögd för nästan allting, både lyckliga och sorgliga scener.. hehe. 
men filmen var ändå inte dålig, en typisk tjejfilm typ :) 

snabbt inlägg

har varit på bodaborg hela dagen, vi var grymma! klara 21 av 23 banor! awesome. men nu har jaglite bråttom, ska till träningen om ca 10 minuter, men själv ska jag inte träna för jag måste vila knäna lite. men vi hörs när jag har kommit hem, puss

småtrött

halvtrött tjej efter en lång men bra dag! har umgåtts med mina bästa tjejer hela kvällen, ätit pizza och jordgubbar med nutella. och även tittat på film! myys! 
nu ska jag iaf göra iordning mig och sen dejta kudden, ska upp tidigt imorgon! men jag har vänt på dyngnet ganska rejält så det är alltid svårt att somna tidigare än vanligt! 
vi hörs imorgon nån gång, puss

blogg.se laggar

heej! skulle ha bloggat i morse men då laggade blogg.se, men nu funkar det! jag har inte gjort någon speciellt på förmiddagen, men om en stund ska jag möta upp alice för att åka till ica och köpa lite godsaker. och sen ikväll kommer Klara även hit! blir nog toppen :) ha en bra dag guys! 

follow me on twitter

har äntligen skaffat twitter!! heter @eaamyy där så följ mig!
 
 

några småsaker

solglasögon-cubus | armband-H&M | ögonbrynspenna-H&M
 
hej bloggen! åkte till stan med alice runt 2-tiden, gick runt där ett tag. tog bussen hem halv 4 och fick springa hem till mig för att hämta bikini för att sedan hinna med att ta bussen till råby som gick 10 minuter efter! bråttom blev det men vi hann :) badade och hade det najjs. en bra dag alltså! 

dagens boost

If-people_181799190_large
källa: weheartit

morgonträning

ganska fint väder idag faktiskt! 
trodde att jag skulle få sovmorgon idag men icke sa nicke, telefonen ringde kvart i 9 och väckte mig! och såklart så lägger personen på precis när jag ska svara.. jaja det var kanske bra att jag kom upp för då kunde jag passa på att träningscykla lite :) 
idag ska jag ner på stan med Alice och köpa några saker, eller jag måste först kolla upp om jag har några pengar att handla för, annars blir det nog lite jobbigt! ha en bra dag!

rösta på mig :)

jag är med och tävlar om en undervattenskamera, om du vill göra så att jag har större chans att vinna så kan du rösta på mig här och här. (mamma har skickat in en av bilderna). jag funderade på att skicka in en fin bild på min syster som togs i Tunisien men jag hittade den inte men om jag gör det så kanske jag skickar in den också. jag är tacksam för varenda liten röst! :) 
det skulle vara så roligt att kunna fota fina bilder under vattnet när man är utomlands tex! då behöver man heller aldrig vara rädd för att man ska få vatten på kameran ;) 

vattendroppar

sången om flickan, flickan bredvid mig som viskar hallå. hon stormar av lycka, lycka omkring sig så att jag ska förstå.. att hon är flickan från det blå, ja hon är flickan från det blå. 

packningslista

hej bloggen! har varit dålig update idag pga av vädret men nu har det slutat regna och åska så nu passade jag på att ha på datan ett tag ;) nu sitter jag iallafall och skriver en packningslista till nästa vecka då vi åker till gothia, vi drar på fredag morgon. det är bra att vara ute i god tid, right? det kommer lätt vara fullt i bilen eftersom hela familjen ska med och campa. men det kommer bli grymt! 

åskväder

bild från google. 
usch idag är det ingen skön dag direkt, hade tänkt gå på stan med Alice men så blev det inte. stannar istället hemma och inte gör någonting, ska göra amerikanska pannkakor och glo på film. inte så roligt asså. men jag vill heller inte vara ute eftersom jag är jätterädd för åskan! inte så konstigt egentligen eftersom jag bodde i husvagn förra sommaren när det åskade och blixtrade som mest! det var helt hemskt. 
hoppas ni får en bra dag ändå :)

utvecklats?

den här bilden fotade jag för ca ett år sen med någon kass mobilkamera, jag kunde nästan ingenting om foto då och jag tyckte säkert att denna bild var jättefin! ;)
 
och den här bilden har jag visat på bloggen förut, men jag fotade den för någon vecka sen med min canon eos 1100D, nu vet jag vilka inställningar som jag ska använda (oftast iaf). jag har mer koll på foto och blivit lite bättre på det också, hoppas på att utvecklas ännu mer! :) 
 

tidsinställt

 
två bilder som jag fotade på fina Jenny igår! 

sämntuta

fotad av Jenny igår.
vaknade ganska sent idag men nu har jag gjort iordning mig, eller jag har satt på mig shorts och linne och flätat håret. ska iväg till mina kusiner snart, det blir nog roligt för vi träffar dem så sällan! vi hörs senare, ha en bra dag.

butterfly fly away

hej bloggen, sitter just nu och får håret plattat av jenny ;) vi har varit på lite äventyr och även fotat en del, dels fjärilen på bilden! fler bilder kommer kanske upp senare elle imorgon eftersom vi ska iväg sen. ha en bra dag, puss

planer

hejhej! mina planer idag ser ut som så att först ska jag träffa min vän jenny, vet inte riktigt när men ah vi ska blandannat fota iaf :) senare ikväll gör vi iordning oss för att åka till några vänner. eller vi är fyra familjer som brukar träffas ibland och umgås ;) det blir nog bra! hoppas ni får en bra dag så hörs vi, puss

allsång med SN-bildbomb

som ni ser så är jag inte direkt proffs på att fota sånahära bilder, det var väldigt konstigt ljus på scenen plus att de rörde sig hela tiden ;) 
det var bland annat Jimmy Jansson och Nanne som uppträdde, det var faktiskt kul och det var lite gulligt när 2njoys (ledarna) döttrar fick vara med och ljunga! :) jag har filmat lite också, men mina filer är i fel filformat så jag  måste på något vis ändra det.. lika jobbigt varje gång men det ska nog funka på något sätt! ;) så när det är fixat så jag jag försöka få upp de på bloggen! pozz

all from Nelly.com


flower


colorful

shorts-gina | tröja-monki | halsband-egen design | armband-glitter
 

svart/vita bilder

bilderna är fotade med olika inställningar men den enda skillnaden är slutartiden som berodde på hur ljuset var. 
foto/redigering: jag
kamera+objektiv: canon 1100D + tamron 70-300mm
inställningar:
bild 1: slutartid 1/200s | bländare 5.6 | ISO 100
bild 2: slutartid 1/500s | bländare 4.5 | ISO 100
bild 3 och 4: slutartid 1/320s | bländare 5.6 | ISO 100

kattberget

det har varit en varm och mysig dag på berget. badade och solade om vartannat. 
nu ska jag gå ut och sola igen tror jag och sen lite senare ska jag träna knäna, blir ingen fys för mig idag för jag måste stärka upp mina knän tills nästa vecka då vi åker till gothia och jag vill kunna spela alla matcher utan att då av smärta! ;) 

min utrustning

KAMERA:
-Canon eos 1100D
 
OBJEKTIV:
-Canon EFS 18-55mm
-Tamron AF 70-300mm f4.0-5.6 DI
-Canon 50mm 1.8
 
TILLBEHÖR:
-Stativ HAMA
-Rengöringskit
-Laddare
-UV filter till två av objektiven
-Liten kameraväska
-Canon RS-60 ES fjärrutlösare
 
NÄSTA KÖP:
-större kameraväska
-extern blixt
 
senaste uppdatering: 16 mars 2013
 
 
 
 

smgtitt på dagens outfit

ska åka iv'g och sola och bada nu, kommer hem i eftermiddag och ikväll drar jag på fysträning. ha en bra dag! 

love

bild från idag på mig och allo. var busig och tog den från hennes blogg!

i´m on my way.

helluu! min dag har varit awesome, åkte till alice och chillade tog bla massa bilder och solade. åkte och mötte upp klara vid badet vid 4 och badade massor! helgrymt ;) det har dessutom varit toppenväder idag! 
när jag kom hem åt vi grillat ute och så fick vi melon till efterrätt. hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! poozz

simple

linne+shorts-cubus 
satte bara på mig något simpelt för jag ska iväg till alice om en stund och vi ska mest bada och sola så därför kommer jag gå i bikini typ hela dagen! ;) men det blir nog najss eftersom det är sjukt varmt ute vilket är ett stort +. hoppas ni får en bra dag, puss

förändringar

fräshare och somrigare design!
jag vet inte hur den ser ut på era datorer, det kanske är jättekonstigt för min dator är väldigt smal så ah. jag har gjort den chrome så den ser nog bäst ut där. 
om ni inte ser den, klicka F5 :)
 

rundade hörn på bloggen

lägg in den här koden under #side om ni vill ha rundade hörn på menyn.
lägg in den under #content om ni vill ha rundade hörn på det som inläggen ligger på.
men det här styr inte headern på något sätt så om ni vill ha rundade kanter på headern så gör ni det själva i tex photoshop. 

border-bottom-left-radius:12px;
border-bottom-right-radius:12px;
border-top-left-radius:12px;
border-top-right-radius:12px;

nu kan ni förhandsgranska och se hur det blev, om ni vill ha mer rundat så är det bara att byta ut talen (12px) mot ett högre. testa dig fram vad som blir bäst! 

hoppas ni förstod, annars är det bara att fråga! 


en slags konst

blev lite kreativ helt plötsligt ;d
har knappt gjort något idag heller, varit ute lite, varit på ica osv. ganska tråkigt faktiskt men jag har varit ganska seg idag så det va väl skönt att vara hemma ändå! hoppas ni har haft en bra dag hittils! 

var med du också

vad man kan vinna är en produkt på tvspelsweb.se för max 200kr. för att veta mer om tävlingen klicka HÄR

tuff brud i lyxförpackning

var på Ö&B förut och glodde, sen dess har jag inte gjort någe eller jag har ätit jordgubbar och lekt med småbarn! ;) höhö. men det är ju trevligt det också! ska äta lite nu, och så blev jag baksugen nu så vi får se om jag hittar på något! sen måste jag bara påpeka att vädret är väldigt wierd, först jättevarmt och skönt och nu regnar det.. men det riktig svensk sommar det! 
 

första juli

godmorgon! har gjort i ordning mig nu och ska snart åka iväg med familjen, tror vi ska köpa lite saker tills vi ska till göteborg och så. annars händer inget speciellt idag förutom att det är EM final! :) 
ni får ha en bra dag, puss