Vippig kjol

Den här kjolen har jag sytt idag med hjälp av mormor, det är baksidan på bilden och den är mörkblå egentligen. Men den blev precis som jag tänkte så jag är jättenöjd, har flera outfits i huvudet med kjolen! :) fler bättre bilder på hur den ser ut på kommer i helgen! Kram på er

2 guns

Om några minuter åker vi till biostaden och tittar på 2 Guns, en actionfilm. Jag gillar sådana filmer om det bara inte är för mycket på låtsas (att man ser att dem fejkar osv) så hoppas den är bra! 
 
såhär står det på sf om filmen: "En DEA-agent och en hemlig underrättelseofficer har blivit tillfrågade att utreda varandra när de inser att de båda blivit lurade av självaste maffian – organisationen som de två männen tror de har stulit pengar ifrån."

vagel i ögat

igår hade jag väldigt ont i mitt öga och imorse vaknade jag och insåg att jag hade fått en vagel i ovankanten vilket suger för det gör ont plus att det inte är så bra med maskara så jag ser lite tom ut i ansiktet idag. hehe.
Nu ska jag plocka undan i mitt rum (det ser alltid ut som ett kaos på mitt sminkbord efter att jag har fixat mig) och sen ska jag ut och köra lite. Senare ikväll ska vi först till farmor,farfar och kusinerna och äta middag och sen ska vi på bio! Men vi hörs sen, kram!

Fanny Lyckman

Som dem flesta vet så har Fanny Lyckmans höstkollektion kommit ut nu, och här ovan är mina favoriter! så himla snygga plagg! Jag tycker det är sjukt snyggt med en crop top och en bomberjacka över. 

under ytan

jag och min söta kusin Moa under vattnet. 
 
Hej på er, har haft en fullspäckad dag idag och därav den dåliga uppdateringen. Vid tio i morse mötte vi upp våra kusiner, faster och farmor på badhuset och var där till två-tiden, sen var jag jättetrött men jag tog mig ikväg till gymmet iallafall ocg körde nästan bara styrka. Sen fäljde jag med ut till stjärnholm för att titta när Matilda red, jag har inte sett henne rida på ett år eftersom jag alltid har haft något ivägen på tisdag eftermiddagar så jag lovade att fälja med nu när jag ändå är ledig för en gångs skull. Dem hoppade idag och det var jätteroligt att se hur duktig Matilda har blivit sen jag såg henne sist! :) Jag blir så sugen på att själv rida, saknar det supermycket men jag har absolut inte tid för det nu vilket är tråkigt. 

börjar bli kompis med den där bilen

Testade en ny frisyr förut, en slarvig bulle och inbakad fläta. 
 
Idag har jag pluggat engelska en hel del, översatte två texter och lärde mig ca 70 glosor, typ hälften kvar att lära in nu. Sen åkte jag och övningskörde med pappa och det gick jättebra, börjar komma bra överens med bilen och det är så himla roligt att köra! Det gick väldigt fort trots att jag "bara" körde i 50 som max, hehe! 
 
Snart kommer pappa hem med lite god frukt, och snart börjar rosa bandet galan så det ska vi se. Och imorgon ska vi träffa kusinerna som kom hem från Västerås idag :)
 
 

känsloveckande inlägg

Jag läste det här inlägget igår på johannas blogg (hofh) , asså jag började sjlälv nästan gråta! Jag förstår inte hur folk kan beté sig.. Det handlade om att hennes bäst vänner hade gått ihop och skickat elaka sms till henne och helt plötsligt från ingenstans slutat svara när hon ringde m.m. Jag tycker det är så konstigt för hon verkar vara en sån himla snäll och bra kompis och det är hon säkert också men det tyckte väl inte hennes s.k bästa vänner
Jag vågar inte ens tänka tanken på hur det skulle vara om mina vänner fick för sig att göra så mot mig, helt ofattbart! 
Jag ska inte skriva deppinlägg här men jag blev bara så chockad av att läsa inlägget! 
Ta hand om varandra och visa kärlek till varandra istället ♥

svart och fin

blus-lager 157 
Första riktiga lovdagen, har inget speciellt planerat utan det får bli en spontan dag helt enkelt! ska plugga lite (gjorde aldrig det igår..) och fixa lite småsaker. och blogga såklart, jag tänkte gå ut och fota lite men jag fastar inte på bild idag så vi får se, haha! ses senare. 

intensivt mag/rump pass

jag kunde inte ta mig till gymmet idag så då körde jag en timmes rump/mag pass hemma istället, värmde upp till en video på youtube och sen växlade jag mellan 8-9 olika övningar (tänkte visa två av mina favoriter i ett annat inlägg) och körde 20x3 på alla. var död efteråt men det kändes jättebra! Tog en lång dusch med peeling, ansiktsmask och en hårinpackning, man blir så fräsch efteråt! 
Gjorde sen i ordning bananpannkakor med jordgubbar och bananskivor till, jag känner att jag lyxade till det ordentligt idag för mig själv! :) 
 

blouse

clothes
 
clothes by emmymattsson 
 jag tycker det är så snyggt med twistade tröjor och blusar, antingen som denna ovan eller en vanlig långärmad tröja som är twistad på ryggen istället, hittar ingen sådan på nätet men hoppas ni förstår :) 

övningskört

började denna söndagen med att gå ut och övningsköra med pappa. det har varit en massa strul med papprerna för att jag ska ha fått köra men nu har vi äntligen fått alla och det gick jättebra att köra också! Det är så roligt också, dock lite irriterande när man får motorstopp.. men det var bara några få gånger :) 
Resten av dagen var vi hos mormor,mormfar och lilla Ellen, det var roligt och mysigt! Nu ska jag fixa lite blogginlägg och sen träna och plugga lite. 

primer

 
trodde att det kunde vara kul för er att se vilken skillnad det blir med primer under ögonskuggan :)

shopping i norrköping

idag har jag varit i Norrköping med mina systrar, mamma och Jenny för att shoppa lite. Men vi var inte i stan utan på Lager 157 och Ingelsta, jag är väldigt nöjd och trött! Det ska bli väldigt intressant att testa silikondropparna för att fick testa lite på salongen där jag köpte den och mitt hår blev verkligen superlent! den har dessutom värmesydd i sig så det är toppen :) 

i will miss that girl

är nu hemkommen från dansen, var roligt som vanligt! speciellt kul när man lärt sig stegen mer nu och bara finslipar så att de sitter. Fast idag dansade Tina sista gången i min grupp för hon ska flytta till en lägenhet i Norrköping nästa vecka så det var tråkigt, kommer sakna henne men hon har lovat att jag ska få sova där när jag vill :) 
Imorgon är det fredag, ska bli så skönt! jag ska som vanligt vara med Jenny, först stan sen gymmet! Så skönt att ha kommit igång med träningen ordentligt nu, om man räknar med dansen och idrotten i skolan så tränar jag 5-6 gånger i veckan och det känns toppen! 
 

thursday

Den här veckan har vi haft besök av polis, röda korset och tjejjouren, både igår och idag var dem hos oss så vi pratade i en timme om lite allt möjlig imorse och sen hade vi hår och gjorde frisyrer som gick jättedåligt. Blev inte alls bra men så är det ibland. sen hade vi bara engelska och slutade halv två. 
nu ska jag äta någonting, plugga lite och sen ikväll är det dans :) Och imorgon är det fredag och sen lov! wohoo
 

efter gymnasiet

Jag tycker det är så himla roligt att planera framtiden för jag vill verkligen lyckas och uppfylla mina drömmar. 
Efter gymnasiet vill jag åka utomlands och jobba några månader med Jenny, Hawaii, någon annanstans i USA som LA eller New York eller Australien. Sen ska jag komma hem till Sverige, skulle vilja flytta till en lägenhet i Stockholm och kanske först jobba på Färg eller något liknande som makeupartist och sen antingen resa runt och bli en riktigt proffsig makeupartist/stylist eller skaffa eget företag och ha en egen salong där jag sminkar, fixar naglar, ögonbryn/fransar och frisyrer. Helst det förtnämnda, tänkt att få resa till NY och jobba! Sen vill jag ju såklart skaffa familj och leva ett lyckligt liv. 
Jag har drömmar och drömmar är till för att upplfyllas! 
Har ni några framtidsdrömmar, skulle vara roligt att få veta? :) 

darker and darker

en av bilderna som jag valde att ta med i fotoboken :) 
Att det är så himla mörkt ute nu är så hemskt och jobbigt, ig
år var det lika mörkt när vi satt i tåget påväg till skolan som på hemvägen, riktigt jobbigt för jag blir så sjukt trött. Men det är bara två dagar kvar till höstlov så det är skönt! 
 
Jag har på den senaste tiden tänkt jättemycket på vad jag vill göra efter gymnasiet, tänkte göra ett inlägg om det sen! :)

anående fotoboken

Jag fick en fråga om min fotobok så jag tänkte berätta hur jag gjorde!
Jag var inne på Annica Englunds blogg och var med och tävlade om en resa till Mallorca och då fick man en fotobok gratis (betalade frakt) så då passade jag på och den blev ju jättefin! så det tycker jag att ni ska göra, det är roligt att ha i framtiden, bilder som t.ex du själv är nöjd med eller fina semesterbilder. 
Klicka här för att fylla i e-post adress och klicka vidare för att designa din egna fotobok :) 

min fotobok

(Det var väldigt mörkt i rummet så bilderna blev inte alls bra, mycket bättre i verkligheten) 
Jag beställde en fotobok förra veckan som kom idag, tyckte det var lite roligt och den blev väldigt bra så jag är nöjd. Det var några bilder som hade lite sämre kvalité men det var för att de hade lite för stor öpplösning men i helhet är den fin med många fina minnen. :) den är från photobox.se 
 

mitt penselset från skolan

 ni hittar allting på makeupfabriken

stylat Matilda

Idag lärde vi oss olika lock/platt tekniker på förmiddagen och sen tittade vi på teater, sen hade vi egentligen en till lektion men vi fick istället gå hem så det var väldigt skönt för jag kom hem två timmar tidigare än vanligt!
Jag har istället fått styla min syster lite, lockade håret och sminkade henne lite, på ögonen bara. vi filmade lite också så vi får se om jag lyckas få till en bra video! :) 

saker jag vill ha

detta är några saker som jag vill ha just nu, de kommer nog att finnas på min önskelista sen :)

truths about me


lipstick

idag är det en vanlig söndag, då jag inte ska göra något speciellt. Ska planera veckan lite, fixa blogginlägg, städa, lacka naglarna och gymma. Inte så roligt men det är skönt att få lite saker gjorda också. 
 
Jag kom på imorse att på torsdag är det exakt 2 månader kvar till julafton vilket betyder att man måste börja tänka på julklappar snart, haha lite tidigt kanske men jag börjar alltid för sent med att köpa till andra så det är bättre att börja nu så behöver man inte stressa. ;) 

snygga outfits

chic
 
chic by emmymattsson featuring skinny jeans
skirt
 
skirt by emmymattsson featuring black platform boots
 

fina Ellen

sista bilden är lite rolig för jag tappade foppatoffeln och hon ville ha den så jag hoppade runt på ett ben, haha! 
men hon är ju bara för söt! Sen i början av Januari ska vi vara hundvakt i 2 veckor så det kommer bli supermysigt! 

liten surprise

Idag skulle jag och Matilda få öka på en överraskning, själv trodde jag att vi skulle till Stockholm eller något sånt men det visade sig att vi skulle hem till mormor och morfar och hälsa på lilla söta Ellen vilket inte var helt fel heller. Vi har lekt massor så hon däckade ett tag men nu tror jag hon är uppe igen.
Vi är här några timmar till medans mormor oh morfar är på barndop, sen ska vi hem och städa för vi får besök av Jennys familj ikväll som ska äta middag där. Så det blir roligt!
Ha en bra lördag så hörs vi senare med fler bilder på valpen :)

fiskbensfläta-toutorial

 

friday

Hej på er, hoppas ni mår bra! 
Så himla skönt med fredag, dagens planer är att möta upp Jenny på stan efter skolan och umgås med henne. 
Ha en bra fredag! 
Jag gjorde förresten en video igår som kommer upp idag förhoppingsvis! kram

mellis-tips

vi hade inga bananer hemma så några pananpannkakor blev det inte så jag gjorde mig en god caramellatte och lite vaniljyoghurt med jordgubbar och björnbär, muumma! En av mina favoriter när det gäller mellanmål så detta är ett litet tips om ni inte kommer på något gott att äta :)

frisyrdag

idag fick jag mitt hår tvättat och stylat av en tjej i min klass, tycker det blev himla fint! Jag fick även bli tvättat med Maxi wash som är ett djuprengörande schampo från Kevin Murphy som man ska i så många gånger i håret så att det blir massa lödder och jag fick ha i det 9 gånger! men rekordet i min klass är 14. så nu är alla rester av produkter och smuts helt borta! :) 
nu måste jag fixa lite och äta, tror det blir bananpannkakor och sen ikväll är det dans. 
 

Every minute is important

idag hade vi bara kärnämnerna och dagen gick otroligt långsamt och jag var så himla trött så det var lite tungt men jag åkte hem efter skolan, åt mat och pratade med karro i telefon som var väldigt roligt eftersom jag inte har träffat henne på två-tre veckor och sen åkte  jag och tränade en timme. och nu är jag hemma och ska kolla lite avsnitt av Elsas värld som har kommit ut på tv3play igen. :) 

make up

Jag var så himla seg och trött imorse, var verkligen otaggad på skolan och hade ont i magen så var nära på att stanna hemma men jag tog mig iväg och det gick ganska bra faktiskt. Förmiddagen var lite seg eftersom vi hade matte, stilhistoria och svenska men sen på eftermiddagen hade vi make så det var roligt som vanligt. :) Vi hann även med halv 5 tåget istället för halv 6 i sista sekunden så det var skönt! 
Jag ska äta pannkakor sen, köra styrka, duscha och kolla på Hollywoodfruar. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

lycka

 
sex års vänskap, sex års ren kärlek. världens bästa vän! ♥

white blouse

Jag mötte upp min syster och Emma på stan för att luncha, vi åt paj alla tre och sen kikade vi i några butiker och jag fick med mig den här fina blusen och några silverringar med mig hem, allt från H&M. Jag hittade en jättefin blus på veromoda också, vi får sen om jag åker ner och köper den också någon dag. 
Nu måste jag ta tag i hemuppgiften, vi ska räkna ut hur mycket en ansiktsbehandling som vi kör i skolan kostar (hur mycket vi använder av produkterna m.m). 

ledig

Idag är jag ledig så nu ska jag ner på stan och luncha med Linnéa och Emma och gå runt lite på stan, sen måste jag göra en hemuppgift som vi har fått också. Igår gjorde jag om lite i mitt rum så nu fattas det lite småsaker som att gardinerna ska upp, en ny fönsterbräda ska köpas in och sen ska jag framkalla lite bilder som ska upp på väggen! Blir nog toppen sen när det är färdigt! hörs senare. 

För att få motivation

idag efter gymmet bestämde jag och Jenny att vi skulle sätta upp lote mål för våran träning och se sen om ett halvår ungefär om vi ser någon skillnad på våra kroppar. Tycker det är superbra och jag får mer motivation till att träna, Jag ska verkligen försöka hinna ta mig till gymmet 3-4 gånger i veckan + att jag dansar varje torsdag, sen måste man ju tänka på vad man äter också eftersom det är jätteviktigt men att unna sig lite fika eller godis nån gång i veckan skadar inte. Att sätta upp mål och planera sin träning, vilka dagar man ska träna m.m. tror jag är väldigt viktigt och kan hjälpa lite på vägen :) Ni kan om ni vill! 

fix med designen

idag är det en sån där seg söndag, då jag har planerat att få saker gjorda men istället sitter vid datorn hela morgonen. Jag har fixat med en ny design eftersom det blev lite knas och jag vill ha en personlig design med egna bilder så jag har gjort en på min testblogg så vi får se om jag flyttar över det till riktiga bloggen ikväll! :) 
 
ser ni förresten vilka fina lockar jag hade igår, jag hittade en gammal locktång som tydligen var jättebra! Här på bildern hade dem dock åkt ur lite men från början blev det guldlocks-lockar! 
nu ska jag ta tag i alla saker jag måste göra, peace out

bästa ljuset och stället

idag var jag och Jenny ute och fotade i solen bland en massa färgglada löv, bilderna blev så himla fina och mysiga och vi är jättenöjda! Vad tycker ni om resultatet? :)

photo day

vaknade halv sju imorse och trodde jag hade försovit mig så jag hoppad upp ur sängen men insåg ganska fort att det var lördag och somnade om, lite jobbigt sådär. 
Nu har jag fixat mig och ätit en god frulle och alldeles strax kommer Jenny hit och då blir det foto time ute i det fina höstvädret i alla vackra färger. Resultatet får ni se ikväll, ha en bra lördag! 
 

Dagens planer

Idag är det fredag och det känns jätteskönt och vi är dessutom lediga på måndag också! Idag på håltimmen jag gick med några klasskompisar till stan och fikade och sen fick vi sluta tidigare och jag och sebbe har suttit en timme på tåget nu som som tur är alltid står på perongen. 
Sen ska jag gymma med Jenny och sen ska våra familjer äta middag tillsammans och titta på fotboll. Tror det blir en bra fredag! Kram på er


SÅ BRA

 Den här tjejen blev länkad på Zara Larssons blogg, och hur bra är hon inte? helt sjukt grym!

två snygga outfits till hösten

fall outfit
 
fall outfit by emmymattsson featuring high heel platform booties
turtleneck
 
turtleneck by emmymattsson featuring skinny cotton pants
 

framtidsplaner

Idag hängde jag med den är finisen efter skolan, vi hade det mest allmänt mysigt och planerade framtiden och vad vi ska göra efter gymnasiet, vi ska nämnligen bo i en lägenhet tillsammans i Stockholm helst, jobba ihop pengar och dra till Hawaii tillsammans. Låter ganska härligt va? 

när hösten är som bäst

 

svar: mango body mist

Jag fick en kommentar om vart jag har köpt den här body misten och om den luktar gott. 
Märket är ju Body Shop men eftersom den butiken inte finns i stan så köpte jag den på Åhlens, det är himla bra att dem har fått in lite från Body Shop tycker jag! 
Och jag är väldigt dålig på att förklara lukter men jag tycker den luktar gott, ganska sött. Tyvärr inte någon jättefräsch lukt som jag gillar (om ni förstår), men jag gillar den, den är bra att bara spruta på sin några sprut under dagen :) Om du gillar en söt mangolukt så rekomenderar jag den! 

praktikplats

tjenaretjenare! 
Idag har jag varit nere på stan och fixat praktikplats, jag fick där jag ville så jag är jätteglad! Nu ska jag rensa min garderob lite snabbt och senare ikväll åker jag och gymmar med pappa och kanske Jenny :) 
Jag satt förut och sminkade mig, försökte få ordning på mina bryn men det är så himla svårt och eftersom jag började noppa dom för några år sedan när jag inte visste hur man gjorde så har dem växt väldigt konstigt, hehe! det är tur att vi ska få lära oss att fixa brynen i skolan! ;) 

Hur länge sminket håller

Detta är inte exakt men man borde t.ex inte använda en foundation som är mer än ett år gammal eller en maskara som du haft i ett halvår är inte bra att använda då man lätt kan få ögoninflammationer. Smink har utgångsdatum precis som mat så det är värt att tänka på! :) 

I miss that girl I knew

Idag har jag inte så många planer, ska ner på stan och prata med en tjej och sen ska jag hem och städa rummet och rensa garderoben som är överfull. Och sen ikväll ska jag träna och beställa proteinpulver. Det är så skönt att vara ledig, att bara få tre dagars ledigt var otroligt skönt och fyra skadar ju inte heller! :) 

FYLLT PÅ MED LITE NYTT

Detta var vad jag fick med mig hem idag, är supernöjd trots att jag inte köpte det jag egentligen skulle köpa men så kan det bli ibland! :) 
 

makeuptips

Det blev lite ändrade planer, jag och mamma åkte ner på stan och åt kinamat, jättemysigt och gott! sen åkte hon till jobbet och jag gick på stan en stund till själv och fick med mig lite saker hem till skönhetshyllan som jag visar sen. 
Sen på hemvägen köpte jag med mig bär och kesella, det var underbart gott! 
 
Juste, jag tänkte börja med att lägga upp ett smink/skönhetstips varje vecka, tror att det blir väldigt roligt! Så om ni har några förslag så får ni jättegärna kommentera! 

mot nya äventyr

nu ska jag cykla ner på stan och köpa lite småsaker och sen till ica och köpa kesella och blåbär, det blir bananplättar eller amerikanska pannkakor till lunch idag, så himla gott! 

it´s monday

Idag och imorgon har jag studeidag vilket är jätteskönt! Det tråkiga är att ingen här hemma i Nyköping har det så jag blir ganska ensam men jag har planerat lite saker som jag ska göra. Men först och främst ska jag ta mig ur sängen och göra i ordning lite gröt till frukost. 
Ni som går i skolan får tänka positivt, att det bara är några veckor kvar till höstlovet! vi har vecka 44, alla har väl inte då tror jag? ;) 
ha en bra dag, hörs sen!

snyggt från nelly

 det finns så himla mycket snyggt på Nelly.com, perfekt nu när man behöver fylla på höstgarderoben! Jag vill ha allt här ova. Klicka här för att kolla om ni hittar något fint som ni kan unna er själva! 

motivation

nu har jag fått motivation till att komma igång med träningen ordentligt, jag och Linnéa ska köpa proteinpulver och sen ska jag börja ta bussen till gymmet direkt efter skolan. Jag mår mycket bättre när jag tränar och man blir piggare. 
Det är smart också att planera träningen, vilka övningar man ska göra och vilka dagar i veckan man ska träna för att underlätta.  Så det ska jag börja med den här veckan! 
Nu kör vii! :D
 

fina färger

canon eos 1100D + 50 mm 1.8 

Dagens outfit

såhär ser jag ut idag, har på mig mina nya jeans från Ginatricot, toppen har jag fått av min syster och jackan är också ny men från H&M. Älskar den! 
Det är superfint väder idag, såhär borde alla höstdagar vara, färgglada färger och blå himmel. 

nytt pro tema

hej, hoppas det är bra med er! som ni ser så har jag skaffat ett pro tema för det blev så mycket kaos igår med alla koder så jag var tvungen att återställa allt och så fick det bli så här. Jag ville ändra bilderna och så för att få designen mer personlig men då var man tvungen att skaffa pro, jag vill det men jag ska köpa den för 12 månader så man får domän också. men det bli inte nu, så det får vänta lite! 
 
snart ska jag gå ut och fota lite höstbilder för jag gjorde inte det igår! ha en bra söndag!
 

blir galen på alla dessa koder

har suttit och trixat med designen hela eftermiddagen, det tar sin lilla tid och der går aldrig speciellt bra för mig och nu ser det ganska bra ut på framsidan förutom kategorierna som är fetstilade, men när man går in på kategorierna eller arkivet så ser allt ut som kaos. och jag förstår inte vad felet är. så sjukt störande, jag måste ha tagit bort eller lagt till någon kontig kodrad. om någon kan det är med koder och kan hjälpa mig så vore det jättesnällt! 
 

frusen

Idag har jag varit på krikon och tittat på min systers sista seriematch och fotat dem, de ska tydlgen skicka in lagfoto till SN så jag ficj rycka in. men det gick bra tror jag och dem vann matchen. Nu är jag hemma och frusen, så kallt ute så det blir myströja, halsduk och en mysig filt nu. Annars idag har jag inga planer förutom att jag och Matilda är hemma själva ikväll så då ska vi väl äta godis och glo på en film eller någpt sånt :) 
Om jag får lust ska jag gå ut och fota lite höstbilder också. ha en bra lördag!

Kanelbullens dag


Hej på er! 
Idag är det fredag vilket betyder 2 lektioner, långlunch, sluta tidigt och dagens planer är att träffa Jenny och gå på stan, måste fixa och shoppa lite saker. Och sen måste vi äta eller baka kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag idag, så himla gott! 

Ersättningsbuss

Hade en riktigt slapp dag Idag, först hår och sen engelska då vi sjöng hela lektionen, haha. 
Nu när vi skulle hem var tåget inställt så
vi får ta ersättningsbuss som gick en timme
senare än den vanliga tågtiden men nu är vi äntligen på bussen och det lär ju ta ett tag eftersom vi ska in i Kolmården också. 
Sen ska jag hem och baka tror jag, blev så himla sugen på chokladbollar, och ikväll är det dans. Vi hörs senare! 

self portraits

Idag gick dagen ganska fort och var rolig trots att vi bara hade kärnämnerna och idrott, men vi lekte mest på idrotten så det var roligt! Nu när man börjar lära känna dom i klassen mer så är det mycket bättre och roligare också, vi har långhelg från fredag till tisdag pga studiedagar så då ska vi förmodligen hitta på något med klassen, hoppas det blir av för det skulle vara superkul eftersom vi inte har gjort något tillsammans. 
Nu har jag nyss sminkad mig och fotat lite självporträtt, mest för att det är roligt men jag behövde nya bilder till bloggen också. :)
hoppas ni har haft en bra onsdag! 

gjort min första vardagssminkning idag

Hola amigos! Nu är jag äntligen hemma, kom hem för 45 minuter sen. dagen har varit bre men lång, vi sutade halv fem men vi hade make sista lektionen och fick sminka varandra för första gången, det gick oväntat bra! 
Nu måste jag plugga lite idrott, sen ska jag ta en varm dusch och sen titta på Hollywoodfruar.
vi hörs!