nyklippt

Imorse bestämde jag mig för att åka och klippa mig efter skolan så jag tog med mig Karro ner på stan och var nervös för att frisören ville klippa bort ganska mycket i topparna pga att det var så slitet (efter att inte ha klippt mig på ett halvår), men han tog det värsta och det var tydligen bara ca 2 cm så det va jätteskönt och sen klippte vi lite tapper i luggen och klippte även upp lite för att få lite mer volym och en frisyr som jag inte hade förut.
 
Idag har vi mest slappat i skolan, vi gjorde en labrapport och sen var det film och redovisning som stod på schemat, vi fick reda på lite betyg också och det känns super än så länge! 
Nu ska jag byta om till min jumpsuit och sen gå ut och klippa lite gräs för att sen gå in och duscha+ titta på TV resten av kvällen! kram

Bästa klassresan

 
mina fina vänner. 
Jag kom hem igår kväll från klassresan, vi har haft det jättebra och väldigt fint väder. Vi badade, åt på Europas största glassbar, körde lazergame, spelade beachvolleyboll och fotboll, solade, cyklade och skrattade så vi grät. 
Det är nu jag inser hur mycket jag kommer sakna min klass! 
 
nu ska jag till Norrköping och titta på fotboll, Norrköping-AIK. Vi hörs, kram på er! 

tre favoriter


kreta del 3

 

las ropas a la primavera

outfit
 
 
outfit by emmymattsson 
jeans och topp-Vero Moda | skor- Jeffrey Campbell | väska-H&M | halsband-Lindex | smink-H&M
 

packat och klart

nu har jag packat klart, ska bara lägga ner det sista imorgon bitti. Tror att jag kommer ha mest packning känns det som, en resväska och en ryggsäck som jag måste ha kamera och skor i. 
Jag har gjort i ordning några inlägg åt er som kommer att komma upp under dessa tre dagar, kanske slänger in något mobilinlägg också. 
Vi får helt enkelt se men vi åker redan åtta imorgon! Ha det bra, kram på er! ♥

regnat hela dagen

regn, regn och regn... 
Jag rensade ogäs och det började ösa ner men jag tänkte att det går väl över men icke sa nicke det gjorde det inte och allt blev genomblött så tillslut fick jag ge upp. 
Jag har även varit iväg på stadium outlet en stund med pappa, skulle kolla om de hade några bikinisar men de hade de inte så jag fick istället med mig en hoodie och ett par shorts. 
 
Nu ska jag ta en dusch och fräsha till mig och sen packa och äta thaimat. 

2 på Karro och Timeless

två bilder jag inte har publicerat från när jag fotade karro och timelss. 
Idag kommer det vara en typisk söndag för mig, jag ska rensa ogräs, städa lite, åka ner på stan en snabbis och packa till klassresan. Fullt upp helt enkelt men jag ska försöka att hinna med bloggen emellan och om jag får tid över ska jag göra några tidsinställda inlägg som kommer upp när jag är borta. 
 
ha en bra söndag, kram

tävling i sammarbete med Becca Design

TÄVLING - Tre personer vinner varsitt 100 kr presentkort från Becca Design!
 
Nu har du chansen att genom min blogg vinna valfritt smycke eller accessoar från Beccadesign.se, i butiken hittar du bl.a. smycken,vintage solglasögonsnygga halsband och fina håraccessoarer.
 
Så här är du med och tävlar:

- Maila samarbete(at)beccadesign.se med ämnet "Tävla om presentkort"
- Skriv vilken produkt du gillar mest hos Becca Design och länken till min bloggtävling.
Motivera varför du borde vinna.
Tre vinnare dras den 16:e juni - LYCKA TILL!
 
Ps. Följ gärna Beccadesign på Facebook:http://www.facebook.com/beccadesign (inget måste för att vara med och tävla)

bästa ni

hej hörrni! 
Jag vet att det inte blev någon uppdatering igår vilket var jättedåligt av mig och jag glömde bort att fixa något tidsinställt inlägg men så blev det iallafall. 
Vi började dagen med kabaré, jag var jättenervös innan men det var riktigt roligt och det verkar som att det är väldigt lika mellan våran klass och 9A, hoppas verkligen vi vinner, det tycker jag vi är värda efter alla andra platser vi har hamnat på under dessa tre år på oppeby. 
 
Efter skolan åkte jag med karro till stallet för att fixa lite, sen åkte vi vidare till Albin och umgicks med honom, Simon och David. Vi hade det superbra, vi sov dock inte speciellt mycket och vi var tvungna att gå upp 9 imorse (fast jag och karro vaknade 8 av hundarna så vi cyklade till ICA och köpte frukost).
Jag fick skynda mig hem för att åka till oxelösund för att fota orientering till deras hemsida och även SN (!!). Jag är inte jättenöjd med bilderna men det är coolt ändå att mina bilder ska publiceras i sörmlands nyheter. 
 
ojoj, långt inlägg! men hoppas ni mår bra! kramar

wish-list

wish list
sminkborstar | VS body mist | hörlurar, helst Urbanears | silvrig/vit armbandsklocka | cover all mix från makeupstore | iphone skal med nitar | stor kameraväska | ögonfransserum | en cool ryggsäck | 
Jag fyller år om mindre än en månad och detta är några av sakerna som jag önskar mig (inte exakt dessa på bilden men likande). Jag längtar massor, det är extra roligt att jag fyller på midsommar i år, eller jag vet inte om det är positivt eller negativt men lite coolt är det allt ;) 

outfit som jag gärna skulle bära i sommar

summer fashion
 
emmymattsson
top-H&M | shorts-Cubus | Kofta-H&M | skor-Eurosko | väska-H&M | halsband & klocka-marc by marc jacob | smink-maybelline 

cosytime

Idag har vi haft friluftsdag, så på förmiddagen var vi i skolan och tränade till kabarén imorgon, (nervös att det inte ska bli bra) men det är superroligt! När vi var kvara gick jag och några kompisar till mamma mia och käkade pizza för att sedan cykla till Ekensberg och orientera. Det var jobbigt och blött men vi hittade 14 av 16 så det var ju bra ändå! När vi var klara där var det bara att cykla hem och nu är jag lite frusen så jag fixade en latte, tände ett ljus och satte på spotify, cosy! Får se om jag ska klippa gräs sen, annars tar jag en lång dusch och kör med ansiktsmask, hårinpackning och så. Känner mig väldigt äcklig just nu, haha! 
Måste hinna med att plugga teknik också för hela arbetet ska in imorgon, annars blir det F i Teknik förmodar jag. See you! 

prioriteringar

hej, förlåt för usel uppdatering den senaste tiden men jag har varken haft tid eller inspiration, det är saker som ska bli klara i skolan, jag sommarjobbar och försöker hinna med att umågs med mina vänner så fort det blir tid över så det första jag gör när jag är ledig är inte att sätta mig vid datorn och blogga men jag ska förbättre mig, jag lovar! 
Idag stannade vi kvar i skolan en stund för att bli klara med en bilduppgift och sen när jag kom hem skulle jag direkt ut och rensa ogräs med Therese, och det tog några timmar så nu har jag bara hunnit med att bada och äta. 
Vi hörs puss

svensk husmanskost

hej på er! 
Vaknade imorse av att regnet slog mot taget och åskan som dånade som bara den, jag tycker att åska är riktigt läskigt, men det slutade innan jag åkte till skolan så det var ju skönt! Annars har dagen varit bra, slutade halv fyra, åkte hem och började nästan direkt med att klippa gräset, det växer som bara den så det gäller att inte vänta för många dagar nu, men det tog inte så lång tid. Nu sitter jag här och äter köttbullar och makaroner och bloggar, ska kolla runt lite på kläder på nätet nu för jag vill ha på mig något fint på utsparken. 

fyra veckor kvar

tjenaretjenare! Idag är det måndag, fyra veckor kvar till sommarlov! helt sjukt. Men det känns att det är spörten nu med alla uppgifter och sånt, så det är bara att köra på nu! 
Dagen har varit bra men det är himla varmt ute och jag hade långärmad och jeans för jag troddde det var kallt ute, jag svettades ihjäl, Vi tog klassfoto idag också som ska hamna i katalogen med alla nior i nyköping. 
Jag har inte så mycket mer att skriva så ni får ha det bra sålänge! kram på er.

helt slut i kroppen

Jag stannade kvar hos Jenny över natten också, och vi har haft det jättebra och roligt! Jag kom hem vid halv tre och skulle då rensa ogräs tillsammans med min "arbetskamrat" som också sommarjobbar på gården, det tog oss mer än två timmar att rensa på ett av fem ställen, helt sjukt men nu är det värsta över iallafall. 
Nu är jag helt slut i hela kroppen och ska bara sitta i soffan hela kvällen, det är ju trots allt final i hockeyn sen. 
vi hörs, kram

gul blomma

fotade den här bilden för några veckor sen, tycker att den blev väldigt fin efter lite redigering i photoshop. 
Om en stund ska jag bege mig mot Jenny och spendera kvällen där, det kommer bli super! Ha en bra kväll.

10 cm längre

äntligen köpte jag mig ett par klackar till skolavslutningen, blir dock en utmaning för mig att lyckas lära mig att gå normalt i dem om 4 veckor. Jag är ca 1.69-1.70 cm lång nu så med skorna på blir jag ungefär 1.80. haha men slutar man nian så gör man! 
De finns på Dinsko för 399 kr så det var väldigt bra pris också. 

Hot day


Godmorgon solstrålar! 
idag är det riktigt varmt ute och jag ska cykla till stan med Karro för att titta efter en skolavslutngsklänning, sen ikväll ska jag vara med Jenny och mysa framför Eurovision med jordgubbar och choklad, standard! ha en bra lördag, puss

fotodag

hej mina fina läsare! 
Jag har knappt varit hemma idag för efter skolan när klockan var halv två åkte jag hem och klippte en slänt på gården som jag hade kvar, sen cyklade jag till stallet och hjälpte karro med hästen lite för sen skulle hon hoppträna för en duktig tränare och jag fick agera fotograf. Det blev dock inte så många jättebra bilder för det dammade som tusan överallt och så var inte hästen så sammarbetsvillig och ville inte hoppa så mycket men några bilder blev det iallafall. 
Vid klockan sex cylade jag vidare till krikon för att titta på min systers match och även fota där också men jag kände att jag hellre ville se machen än att fota så det blev inte så många bilder då heller. De vann matchen och leder serien så det är ju kul! 
hoppas att ni har haft en bra fredag, kram! 

kreta del 2

jag hade helt glömt bort att publicera kreta del 2, karro påminde mig idag så här kommer några fler foton. Jag saknar det så himla mycket, allt var perfekt.
 

spontan pizza

drog till mamma mia lite spontant efter skolan med mina vänner och delade en pizza med karro, cyklade sen hem och ska strax ut och powerwalka/jogga. Fick förresten äntligen hem min skolavslutningsklänning som jag har fått vänta på en månad ungefär och så var den för liten så nu måste vi beställa en större storlek för annars var den jättefin och lagom lång och så. Vi får hoppas att jag hinner få den snart då. 
 

vita converse

 
som jag har längtat efter dessa små godningar, nu är de äntligen mina! 

blue like the sky

hellu pep´s. min dag har varit super, var inte med på idrotten för jag kände av knäna från igår på idrotten så jag och sebbe som även fick sällskap sen av två till gick tunt och letade efter kontroller (orientering). Och sen slutade vi tio över två och stannade kvar och körde fotboll mot femmorna, hehe.
nu ska jag snart gå ut och klippa lite gräs, idag är det min första dag på jobbet! härligt. see you.

Kärlek

Gjorde ett litet collage med fina bilder från mobilen och två bilder från weheartit. Sen såg jag nu att fyra av bilderna är på karro och mig, men det skadar ju inte ;) vi fotar bara väldigt mycket med mobilen men det är la bra! 


the rocket mascara

den här maskaran köpte jag förra veckan och jag är supernöjd med den, mina fransar är i vanliga fall korta och ojämna men med den här blir de långa, fina och separerade! rekommenterar den starkt. 
 
just nu är jag helt trött efter tre timmars idrott, sprang dessutom ån på tid och jag som jag tappat en del konsition på sistone blev ju då en aning trött, hehe! men jag hoppas att tiden räcker för att behålla mitt betyg iallafall. 
om en stund ska jag gå och prata med "ägaren" på gårn för jag ska nämnligen sommarjobba här nu i sommar så då ska jag få se hur allt fungerar och så. Annars ska jag göra klart min SO idag. pous

nationella prov hit och dit

våran goda efterrätt i lördags. 
Idag är det måndag, ny vecka nya tag. Men nu är det bara att hålla i de sista veckorna, inte långt kvar ju. Det ska bli himla skönt med sommarlov men jag vill å andra sidan inte skiljas från min klass, usch vad hemskt när man har gått ihop i tre år nu. När man slutade sexan så visste man att man skulle se de flesta på högstadiet men nu skiljs alla åt olika håll.. 
Det är bara att försöka göra de här fem sista veckorna till de bästa någonsin! :)
 
Dagens planer är att plugga, köra lite styrka och rensa garderoben (önska mig lycka till, min garderob är just nu överfull) 
 
 

I like it


new in

detta var vad jag fick med mig hem idag från stan, båda från H&M. jag älskar att shoppa sommarplagg! 
jag vet att uppdateringen inte har varit den bästa nu under långhelgen men jag har haft fullt upp med att umgås med mina käraste vänner så det är därför, gårdagen var super och vi hade det jätemysigt, först åt vi en god middag, sen spelade vi lite spel och därefter gick vi ut och satte oss på altanen med filtar och smaskade på massa frukt med smält choklad ♥ Och lite senare sen satte vi på paranormal activity och slumrade vid 3 ungefär. 
Idag har jag varit på stan med karro och sen i hamnen med henne och albin för att spela minigolf och äta glass, en superbra dag idag också helt enkelt! 
 

oxelömarknad

Jag har varit i oxelösund hela dagen tills nu på oxelömarknad, fick med mig ett iphoneskal hem. Ikväll ska jag vara hemma med min syster, Emma och Jenny. Det kommer nog bli lika bra som alltid när vi umgås, ni får ha en bra kväll! kram

den turkosa blusen

hej mina fina läsare. 
kvällen och natten var asgrym, hoppas ni gillade karros finfina inlägg också ;) Vi cyklade iallafall hem till Albin runt 10 tiden och kom inte hem förrän vid fyra, haha tiden gick riktigt snabbt och vi hade himla kul så då blev det så och när vi åkte därifrån var det redan ljust ute, vi lyckades sova en stund innan Karro skulle till stallet halv 10. Men jag tog en dusch och piggnade till! 
Idag har jag varit på stan och lunchat med min syster och även fotat en stund som ni ser på bilden ovan. Funderar om jag ska ta någon av dem till en header, vi får la se!

YESYESYES KARRO HÄR

TJA TJA BLOGGEN, KARRO HÄR!!! NU SKA EMMY FIXA I ORDNING SIG OCH HON ÄR HELT HYPER, FATTAR INTE VAD SOM HAR HÄNT MED HENNE SEN I FÖRMIDDAGS HEHEHEHE.... 
HUR SOM HELST, VI SKA STRAX CYKLA HEM TILL ALBIN OCH UMGÅS MED HONOM OCH DAVID HELA KVÄLLEN, HUR NAJS? :D
JAJA HA EN TOPPENTORSDAG IALLAFALL, FÖR DET SKA VI HA! PUSS OCH KRAM!
//KARRO
Bästa vi <3

ensam liten blomma

Canon 1100D+ 50mm 1.8

klackar

1. skopunkten 2. Nelly 3. eurosko 4. eurosko  5. dinsko 6.skopunkten
 
Här är några tips på snygga klackar till skolavslutning/student eller bara en fest. Jag ska själv ner på stan i helgen och titta efter ett par klackar som jag ska ha både på utsparken och avslutningen! :)

växlande väder

Jag och mamma åkte till hamnen och åt glass och åkte sedan vidare till oxelösund och tittade på damlagsmatchen. På vägen dit var det sol och väldigt varmt och på hemvägen spöregnade, åskade och blixtrade det, jag tycker det är sjukt läskigt med åska sen jag bodde i husvagn för två år sen när det var värsta ovädret. Men det gick över nu ganska fort så det är skönt men jag gjorde mig en latte och satte på mig min mysiga USA tröja. 
Om en stund ska vi äta god middag och efter det ska jag som jag nämnde förut kanske träffa mina vänner och ha en bra kväll. Peace out. 

bilder från orienteringen

här är ett smakprov på bilderna jag fotade häromdagen, alla dessa är dock oredigerade.
 
Jag gick upp tidigt imorse för att åka till fotbollsplanen och möta upp mina kompisar där men när jag och karro kom dit var inte killarna där så vi undrade var de var men tillslut fick vi tag på dem, den ena försov sig och den andra hade fått smset lite sent. Men det löste sig och vi hann spela ett bra tag ändå! 
nu ska jag snart till hamnen och äta glass och så, och ikväll ska jag eventuellt träffa kompisarna igen, blir nog toppen! ni får ha en bra dag, kram
 

 

skulle inte tacka nej till dessa

wanties
 
wanties by emmymattsson

AX Paris , 180 SEK / Club L lacy top, 230 SEK / Illustrated People print shirt, 305 SEK / H&M shorts, 200 SEK / H&M super skinny jeans, 305 SEK / Poizen industries Cone Stud bra, 205 SEK
 

5 sanningar om mig

1. Jag är väldigt envis och ger mig inte i första taget. 
2. Jag älskar att prova på nya saker och äventyra. Jag tycker t.ex att det ska bli väldigt roligt att gå i Norrköping och träffa nya människor och så. (om jag kommer in såklart). Eller bara testa nya maträtter, cykelvägar osv.
3. Jag har bara småkusiner, mina två äldsta är 5 år. 
4. Jag är jättedålig på att spara pengar men gör mitt yttersta för att planera mina köp och ha koll på min ekonomi. Och jag kommer alltid på nya saker som jag vill köpa!

tänk om alla dagar skulle vara så här

min dag har varit superbra! vi började med orientering på idrotten som dock inte gick så bra, vi virrade omkring en del men jaja vi blir bättre snart! sen pratade jag och karro med Lena som typ är kurator fast hon hjälper till mycket i klasser och har tjejprat osv. och vi satt hos henne en en timme och pratade om alt möjligt så det var skönt att få prata av sig lite! 
sen hade vi bild, rast, då vi spelade basket och fotboll och sen engelska och då fick vi sitta i korridoren så det var jätteskönt. 
När vi hade slutat så spelade vi fotboll med killarna en timme innan vi cyklade hem! så lite mer kortfattat kan vi säga att min onsdag har varit hur skön som helst. nu är det dessutom helg!!
 
ha det bra, puss

my camera is ready

nu ska jag alldeles strax åka och fota som jag nämnde förut! jag har bara ett problem och det är att ja inte har en regäl kameraväska som rymmer flera objektiv så jag får ta en vanlig och lägge en liten filt emellan objektiv och kameran, hehe! Men det ska jag iallafall önska mig när jag fyller år ;) 
ska även planera lite sen vad jag ska göra i helgen, har inte bestämt mig än så vi får se! nu har jag inget att skriva och morfar kommer straxt!
 

solen lyser..

...himlen är blå, åh vad det är skönt att leva då.. 
Den låten passar perfekt att sjunga idag, jag blir så himla glad när det är varmt ute! vi hade idrott ute i tre timmar idag, det var himla kul och skönt men också otroligt varmt så jag fick lite ont i huvudet och så men jag och karro sprang och köpte oss en coola som satt riktigt fint! 
nu ska jag fixa lite saker och om en timme kommer morfar och hämtar mig för att jag ska fota när de har orienteringsträning i oxelösund. 
vi hörs senare helt enkelt, kram

7 veckor framåt

det är så himla skönt, om två veckor är det kabareè i skolan Veckan efter åker vi på klassresa till gotland Samma vecka sätts betygen så efter det är det slut med allt pluggande! Då är det bara två veckor kvar på oppebyskolan som kommer bestå av städning, fotbollsturnering och en massa andra roliga saker. Sen är det utspark och skolavslutning vilket betyder att det är en vecka kvar till midsommar då och min födelsedag!!

Sommarkänsla

Hejhej! 
ny vecka nya tag nudå, Kort vecka dessutom, superskönt. Idag har vi inte gjort något speciellt i skolan, jag och Karro cyklade till Ica på lunchen och köpte oss plättar och satte oss i solen och hade det jättemysigt. 
Nu sitter jag ute i solen med min syster och har det allmänt bra, men vårat internet fungerar inte just nu så därför måste jag blogga från mobilen. peace out! 

Live your dream


i want this outfit in summer

summer want
 
summer want by emmymattsson

Nelly.com mbyM bustier shirt, 180 SEK / H&M studded denim shorts, 200 SEK / Converse sneaker, 555 SEK / New Look knapsack bag, 200 SEK / Marc by Marc Jacobs bracelet watch, 1 870 SEK / Ray-Ban sunglasses, 1 265 SEK / Gina tricot Chunky chain collar, 130 SEK
 
ni har frågat mycket om vart plaggen kommer ifrån i mina collage så nu fixade jag så att man ser precis var de är ifrån och vad de kostar! bra va? 

det blir bra tillslut

hejsan läsisar! 
Jag vaknade faktiskt ganska tidigt idag så jag fixade mig och åt frulle och cyklade sen iväg till krikon för att se på Matidas match, de vann tillslut med 7-0 och matilda gjorde mål så det var roligt! 
Nu har jag inga direkta planer för dagen, ska plugga lite, blogga, fixa naglarna och så och träna ikväll tror jag! Så det blir en skön och vanlig söndag. 
Ni får ha en bra dag, puss
 

Bra citat


Den stora dagen

Idag har jag varit på culturum hela dagen, vi hade tre timmars lunchrast så då gick jag med min grupp till donken och åt, sen var vi ute och chillade en stund innan det var dags för genrep. 
Det var himla kul och jag satte alla danserna när det var live med publik så det kändes riktigt skönt! Det var dock sista uppvisningen men världens bästa danslärare för hon slutar.. 
 
dagen var iallafall superbra! :)

skugga runt bloggen

hej! fick en kommentar om hur man får skugga runt bloggen så tänkte försöka förklara men det är väldigt simpelt. Det du gör är att kopiera den här koden:
-moz-box-shadow:0px 0px 15px #888;
box-shadow: 0px 0px 15px #888;
 
 
Sen klistrar du in den i stilmallen där du vill ha den, jag har runt headern (#header), menyn (#side) och inläggen (#content). Sen är det bara att förhandsgranska, ändra värderna om du vill och testa sig fram vad som blir bäst, glöm inte att spara! Om man inte riktigt vet vart man ska lägga in koden och inte vet vad som är vad i stilmallen så kan ni klicka HÄR.
 
här nedan ser ni hur min stilmall ser ut. 
 
hoppas det var till någon hjälp! 
 
 
 

de produkter jag använder

tänkte visa vilka produkter jag använder när jag rengör ansiktet och det är då dessa ovan. 
från vänster till höger.
-först tar jag bort ögon makeupen med Niveas eye make-up remover som även tar bort vattenfast maskara. Finns på åhlens t.ex.
-sedan tar jag bort resten av sminket med hjälp av ACOS deep cleansing face wash. Finns att köpa på apoteket.
-Sen är det dags att använda skrubben från Neutrogena som är riktigt bra! Den låter jag oftast sitta på några minuter för bästa resultat. Jag kan även rekomendera deras mask som är sjukt bra. 
-Efter det smörjer jag in ansiktet med en återfukting från Yves Rocher. 
-På kvällarna tar jag Basiron på finnarna, den är jättebra och köps på apoteket. Jag använder 5% men den finns även i 10%. 
 
om ni har frågor så är det bara att kommentera under inlägget ↓

friday love

Dagen har varit upp och ner men det är fredag så jag är glad! jag skulle egentligen ha varit med karro efter skolan och öven gått på bio med henne men hon mådde jättedåligt så vi struntade i det idag. Så istället ska jag snart ner på stan med jenny! Sen måste jag även göra mitt omval idag och packa massa kläder och grejer tills imorgon då vi har dansuppvisning, på culturum klockan 17.00! be there! kram♥

5 favoriter i garderoben


love this weather

Det blir bara varmare och varmare för varje dag som går jag jag blir bara gladare och gladare! En riktig skön känsla. 
Kom hem runt fyra idag, gick ut i solen och läste lite biologi och lyssnade på musik och gick sen iväg på en fotorunda, slutade med att jag satte mig på en gräsplätt och fotade blommor i motljuset, finfint!
Nu ska jag fixa lite mat och sen åka och dansa en stund. 
Ikväll ska jag även försöka redigera videosarna som jag tror att jag nämnde igår, hann inte redigera igår och lär inte göra det idag heller men kanske kanske!
vi hörs, kram

första maj

hej finisar! 
jag vet att uppdateringen har varit låg idag men jag har haft annat för mig, startade dagen med att städa rummet, behövdes verkligen och när det var klart så gick jag ut och solade på altanen där det var runt 15-20+. Riktigt skönt var det, så sen gick jag in och gjorde mig två bananplättar med massa hallon till och satte mig ute i solen,  åt min smarriga lunch och läste veckorevyn. 
Efter det så har jag endast oljat vårat staket och det tog ca 2 timmar för mig att göra det med några små pauser också. Nu ska jag försöka redigera videos som jag och även min syster spelade in igår kväll och sen drar vi av mot gymmet! kram på er!