Gott nytt år!


svart, grått och silver

tröja-julklapp (köpt på H&M) | jeans-cubus | bälte-gina(NYTT) | smycken-glitter, gina

snart 2013

kass bild från förra nyår.
nu har vi planerat fram och tillbaka om nyår de senaste veckorna, jag skulle ha varit här hemma med ett par kompisar i klassen men det blev aldrig något bestämt så nu ska jag umgås med karro och jenny också tror jag(?) hemma hos några som vi känner där våra föräldrar även kommer att vara. men vi ska iallafall få mat där och såklart vara där vid 12-slaget, annars vet jag inte riktigt vad vi hittar på resten av kvällen, men något roligt antar jag! 
i år ska jag också satsa på att få bra bilder på fyrverkerierna så nu har jag läst på några sidor (bl.a här)om hur man ska göra för att få bästa resultat så jag ska ta med mig lite fotoutrustning och sen får vi se hur resultatet blir!

mina julklappar

kaffemugg, brittney spears parfym, morroccainoil (schampo,balsam,inpackning,oljan), underställ, jeansväst, stickad tröja, väska med fransar, långärmad topp, t-shirt, halsband, örhängen, magnetnagellack, prenumeration på fototidning, spotify, maskaror ( en med vibration), kortfodral, ljus, mobilfodral,biokort, värmekudde. 
fick även tavlan här över, fotad över manhattan. och så fick jag iphoneskalet, sockar och nagellack som ni redan har sett!
 
jag är somsagt väldigt nöjd med julklapparna, tack så jättemycket alla! ♥

makeupstore

här är produkterna som jag köpte på makeupstore, mineralpuder för 399 kr och en produkt som ska neutalisera röda partier, den heter neutralizer yellow och kostar ca 160 kr. och för er som inte visste det så neutraliserar gult röda partier som jag skrev och rött neutraliserar blått ( vid ögonen ). 
jag har tyvärr inte bild på hur reslutatet blev med sminkningen men jag hade foundation, puder, neutralizern, eyeliner, svart och grön ögonskugga, fransmarkering, imålade ögonbryn, läppglans och maskara ungefär ;) 
 

29 december

Hej finisar! 
Mår fortfarande inte så bra, är jättetrött, snuvig och har huvudvärk. Jag tog mig iaf ner på stan med min syster och kollade ännu lite mer på rean men jag tycker faktiskt att det inte är speciellt mycket som det är rea på, men jag syndade och köpte mig ett bälte på Gina som jag har velat ha jättelänge men inte funnits i silver men som äntligen fanns! 
Ska försöka vila upp mig nu och sen ska jag planera nyår. 
I kväll kommer bilder upp på produkterna som jag köpte igår och även vad jag fick i julklapp, så håll utkik!

Börjar bli sjuk

Hej! Hoppas att ni mår bra, själv har jag blivit förkyld och mår inte speciellt bra! Känns riktigt surt eftersom att det snart är nyår.
Annars har dagen varit bra, blev dock inte så nöjd med sminkningen, blev inte riktigt en vardagssminkning som jag ville men jag köpte ett mineralpuder och en produkt som neutraliserar röda märken eller finnar. Hoppas att de är bra! Nu ska jag sova och hoppas på att må bättre imorgon vilket jag inte tror men jaja, godnatt!


fredag

HEEY! gick hem till alice vid 5 tiden igår och sov även över där, hade det supermys. nu är jag hemma och ska fixa håret och äta och sen ska jag ner på stan och möta upp jenny och sen gå till makeupstore. vi båda ska bli sminkade och sen få välja ut smink för 500 kr, ska bli himla kul och jag vet att deras produkter är riktigt bra också! ikväll kommer hela hennes familj hit och äter middag också, en bra fredag! 
 
ska försöka fota mina julklappar idag eller imorgon också, blir nog ingen video tyvärr! har blivit riktigt förkyld så då kommer jag bara sitta och nysa hela tiden, som jag gör precis nu också! haha så jobbigt..

happiness is not a destination, its a way of life

 
 

småshoppat

har varit på stan me jenny från 11 då affärerna öppnade ungefär tills när de stängde klockan 4. fick med mig några småsaker hem, ring från gina, skärp från lindex och skärmplast från clas ohlson. vi bokade även tid på makeupstore, så på fredag ska vi dit och bli sminkade och även köpa en del produkter som verkar bra! 

Mot stan

Godmorgon! Idag är jag morgonpigg, gick upp tidigare för att jag ska ner på stan och möta upp Jenny och sen ska vi shoppa lite. Låter fint i mina öron, ha en bra dag, puss


Julen är över

Hoppas att ni har haft en bra julafton! Min dag kändes lite annorlunda jämfört med hur den brukar se ut, vet inte varför men tiden gick bara så himla fort, men dagen var super och min lilla kusin hade blivit så stor och var inte alls blyg! Julklapparna är jag jättenöjd över också! Ska försöka visa de i ett videoinlägg någondag förhoppningsvis! ha det bra, puss
 

5 saker om mig

 
→jag hjärtopererades när jag var några månader gammal och var jättesjuk. nu påverkas jag inte alls av det som tur är iallafall.
→jag har alltid varit blondin ändå tills nu i höstas då jag började tona håret i en brunare nyans. (ska förövrigt färga håret på lovet, blir nog brunt med ljusare toppar)
→jag har haft ett stort fotointresse sen jag fick min kära canon för ett år sen! 
→jag älskar att shoppa.
→slutade spela gitarr för ca ett år sen och ska även sluta med fotbollen nu och satsa mer på dansen. 

god jul mina fina läsare!

hoppas ni får en superdupermega bra julafton! pussar och kramar! ♥

dan före dopparedagen

idag är det dagen innan julafton! har längtar så himla mycket till jullovet och julafton och nu när det är imorgon så känns det lite konsigt, tiden har gått så fort lixom! 
har nyss bakat kola och sitter nu i mitt rum med stjärnan tänd och julmusik i högtalarna! ikväll vankas uppesittarkväll som jag även skrev i tidigare inlägg, vi ska äta julvört med julskinka, dricka julmust och äta massor av julgodis och gröt såklart! har även bingolotter så vi får se om det blir någon vinst också, brukar alltid vara ett nummer ifrån en resa eller något, alltid lika surt också ;) 
ska publicera några tidinställda inlägg så inte bloggen står helt tom imorgon! ni får ha en bra kväll och såklart en bra julafton också, vi hörs! puss♥

IDAG


julklapparna jag fått hittills

igår när jag hade minijul med karro och alice så fick jag ett jättegulligt skal av alice med bilder på oss på (& ett fint armband som hon köpte i cypern, glömde fota det) och så fick jag några söta örhängen av karro, behövde nya så det var super! 
och idag när vi var hos mina kusiner i västerås så fick jag två par glittriga mjukissockor, ett nagellack och även ett läppglans. är jätteglad över julklapparna hittills och då kan det ju bara bli bättre på måndaaag! 

Mysdag

 
hej finisar! min dag har varit super, började med 2 timmar i skolan, sen jullov, sen åkte vi och julstädade hemma hos mormor och morfar tills julafton! och när jag kom hem så kom mina bästa tjejer hit, vi bytte julklappar, skattade så vi grät och tittade igenom massor av bilder från alla år på oppeby. helt sjukt vad alla har vuxit på tre år, fast jag själv såg jätteliten ut på några bilder som bara var ett halvår gamla, haha!
 
fick jättefina julklappar av dem också, visar imorgon men det va ett supergulligt skal med massa fina bilder på med mig och alice och så fick jag några söta örhängen! tackkk! ♥

Loooov

Känns så himla skönt! Har äntligen lov och det bästa är att jag vet att de här veckorna kommer att vi helt toppen! Ha en bra dag! PUSSAR


fyra dagar kvar

imorgon slutar vi och får ett efterlängtar lov vilket ska bli så sjukt underbart, på lördag ska vi till västerås och hälsa på mina saknade kusiner, på söndag ska jag baka, lyssna på julmusik hela dagen, julstäda och fixa lite andra saker. och på måndag... är det JULAFTON! nästan bästa dagen på året! KÄRLEK TILL JULEN.

snubblade på mållinjen, igen..

några fina bilder från idag!
vi har tävlat mot de andra niorna idag i olika grenar, dock lite konsiga som t.ex att göra så många armhävningar som möjligt under 6 minuter, led lite grann med karro och albin då som gjorde det! men dagen har varit rolig osv trots att vi inte vann, men det va säkert fusk, haha! 
 
var hos sjukgymnasten efter skolan också, och knäna har blivit mycket bättre nu när jag inte spelar fotboll! ska nog satsa på dansen! vi hörs, puss

ÄNDRINGAR I DESIGNEN

som ni kanske har märkt (nämnde det igår också) så har jag ändrat en del i designen de senaste dagarna. håller just nu på att fixa i menyn, med lite hjälp av alice, och jag kommer inte att bli klar idag så ni vet! så det finns alltså en andledning till varför min blogg ser lite konstig ut just nu! ska försöka fixa det imorgon! klicka f5 om ni inte ser!
 

dagens inspiration

älskar all inspiration som jag får av weheartit! en helt awesome sida! 

love isn't just a word

sista skoldagen det här året, kändes dock helt ovärt att vara i skolan för dagen bestod utav idrott, film, rast, datasalen. ansträngande? nej.
men det va skönt att det inte va jobbigt iallafall så jag ska inte klaga, imorgon har vi massa tävlingar osv och på fredag slutar vi och är i skolan två timmar ungefär! härligt, längtar sjukt mycket till jul! så himla mysigt. 
PUSS
 

18 december

idag har jag varit trött nästan hela dagen och ni skulle ha sett oss idag när vi hade rast mellan idrottslektionerna (har två med en timmes rast emellan), vi la oss på massa madrasser i idrottssalen med en madrass över oss som täcke och jag skojar inte när jag säger att vi nästan somnade för det gjorde vi! och det var himla skönt, dock lite jobbigt att ha idrott efteråt för jag orkade inte röra på mig då, haha. 
 
har ni sett att jag har ändrat lite i designen också? kommer att komma upp ny header så småningom också! 

love to dance

bild från alice! 
åh bästa dagen alltså! nu är det uppehåll över julen men sen när det drar igång så ska jag förodligen börja köra två gånger i veckan, härligt! längtar redan! 

snart ett år sen

tog denna bild på julafton förra året, på måndag fyller alltså min älskade kamera ett år! wohoo. där var jag blond också ;) nu är jag, ja vad är jag? haha, halvbrunorange typ! vill färga ombre ibörjan av 2013 nån gång! vill ha en förändring! 

söta hästar

fick med det här lilla söta paret på bild för ett par veckor sen, så söta så! 

EN VECKA KVAR

YOO! har haft massor i skolan idag, massa konstigt också dock! började med att fylla i någon enkät, sen var det att sätta sig med en kommundiagnos i nästan två timmar... och sen var det debatter på svenskan men mitt i den så börjar brandalarmen att låta så det vara bara att gå ut, självklart så var det fake också. jaja! 
har precis ätit en jättegod mellis med yoghurt,banan,kiwi,hallon och te! mumma

JUL i vårt hus

 
vi ville få lite julkänsla så vi köpte en gran idag! längtar supermycket till julafton! ååh det är så mysigt, typ bästa dagen på året. träffa alla släktingar, äta julmat, julmusik, paket, tomten, kalle-anka osv. 
 

bilder från igår

BÄSTA GRUPPEN I STAN!
 

dans

 
gårdagen var awesome! var på tessin från halv 10 på morgonen till halv 8 på kvällen! riktigt roligt och min grupp är bäst, men det tog kål på mig så jag höll nästan på att somna i slutet.
men annars var allt bäst, massa dans, bästa gruppen, min dansledare, allt med dans är bäst helt enkelt! 
 
men inställningarna på kameran blev fel så de blev väldigt rörliga men det är ju lite coolt ändå ;)

Tagga dansuppvisning

Har varit här på tessin sen halv 10 imorse och nu håller genrepet på föll fullt och snart är det våran tur. Vi har första dansen bland de första och den andra nästan sist. Hehe men nu ska vi tagga! Föreställningar 3 och 6.
Hörs ikväll, puss


skypar

hoppas ni mår bra och har en bra kväll! själv sitter jag och skypar med mina kompisar, dom tyckte också att jag skulle uppdatera lite så ja nu gör jag det! men vi hörs imorgon!

JULKOLA

 
fredag idag! betyder sista riktiga fredagen i skolan det här året, som också betyder sista hemkunskapen på skolan för alltid, kommer aldrig vara där någon mer gång, sorgligt men sant. fick även reda på betygen och mitt slutbetyg i hkk blev A, woho! trodde faktiskt inte det för jag hade C förra terminen.
annars har dagen varit bra, och har planerat nyår ännu lit mer, eller okej vi kommer inte så långt men vi är påväg, haha! 
ha en bra fredag guys, puss

lucia

två söta bilder från de senaste dagarna!
hoppas ni mår bra, det gör jag iallafall och min dag har varit toppen! dagen började med att det var nedsläkt i halva skolan med massa ljus på skåpen vilket var väldigt mysigt, sen var det luciatåg och även en del lektioner. håller på med en väska på slöjden som snart är klar, har dock ingen mer lektion kvar den här terminen så den får bli klar nästa termin! på mentorstiden fixade jag,karro och albin så att vi fick fika, eller våran grupp som endast bestod utav åtta pers, så vi smög in i lärarrummet och snodde lite kakor och lussebullar! hehe. 
 
nu: duscha, sen luciatåg med esteteleverna på tessin. 

Världens bästa mamma

Idag den 12:e december 2012 fyller min finaste mamma år! Grattis, älskar dig mami!


zara larsson-talangvinnaren 2008

ååh, älskar hennes röst, låten och allt!  känner att hon har förändrats en del sen man såg henne sist när hon var med i talang 2008 som hon även tog hem och vann! 
får nästan gåshud av att lyssna på den här! bäst helt enkelt!

sneak peak på min nya topp

köpte dels denna toppen idag när jag var på stan med tjejerna, skulle egentligen bara köpt julklappar men jag kände att jag var tvungen att hitta något "juligt" till julafton, och så hittade jag denna på H&M för 249 :-. 
trodde att den kostade 149:- så det blev lite awkward när jag skulle betala och bara ger fram 200..och fick även dra lite från kortet också, hehe men det löste sig iallafall!
 
och vet ni? inget plugg idag! woho, så nu ska jag göra mig en kopp te eller något och sätta mig och glo på tv! puss
 

Sista dansen

Arkivbild.
Hej! Förlåt för dålig uppdatering idag, efter skolan tog vi bussen till slakthuset där det vankades dans, sista för den här terminen. På lördag gäller det, då ska vi visa alla hur bra vi är! 
ha det bra så hörs vi! 

Dagens inspirationsbilder

Från weheartit


PAKET

dagen har varit helt okej, hade hål på två lektioner och alla andra utom den sista vilken var fysik var inte så jobbiga heller. blev dock lite småsur för jag hade velat gå tll LBS en dag den här veckan och tittat hur de jobbar och så eftersom jag kanske ska gå där men har inte bestämt mig än, men jag ville inte gå dit själv och när jag var där sist så sa de att jag jättegärna fick ta med en kompis om jag inte ville komma själv men ingen av mina kompisar vill så nu vet jag inte hur det blir och det är typ sista chansen att gå dit eftersom vi snart ska välja.. 
 
till något roligt! jag fick paket från nelly idag, har beställt kläder men hur de ser ut får ni se på nyår eller julafton! :)

pizzatajm

hej hörrni, nu har jag tagit mig i kragen och fixat mig lite, är egentligen helt slut och vill bara sova typ men om en stund ska jag iväg och äta pizza med laget för sista gången någonsin! vi har typ redan splittrats och sen ska jag fömodligen sluta pga av knäna och att jag vill dansa två gånger i veckan. men vi får se! puss

Kylig vintermorgon

 
godmorgon finisar! Gick upp runt halv 10 och såg julkalendern, cyklade en stund på träningscykeln och sen har jag duschat och sminkat mig lite fort. om en liten stund kommer släkten hit för att fira mamma som fyller på onsdag. Ikväll ska jag även äta pizza med laget, vi hörs sen, puss

Jag

snodde bilderna av Alice //cederins.blogg.se//
Agerade modell idag med Alice som fotograf, hon ville det och eftersom jag är så snäll så ställer jag ju upp. Hehe nej men det va lite kul men himla kallt! Tycker att den sista bilden här över blev riktigt cool! 

Weheartit

-weheartit


mys framför julkalendern

godmorgon! mår ni bra? jag började dagen med frulle framför julkalendern med syster. nu ska jag göra iordning mig och sen höra med alice lite för vi ska fota lite idag och så, blir nog toppen men vi får la se hur det blir! 
 
ha en bra lördag, vi hörs!

snabb photoshoot i kylan

tog med min syster ut i snön en snabbis förut, var så himla kallt så det gick väldigt fort! trots att ganska många bilder blev suddiga så fick jag några bra iallafall! :) 

vinterland

 
idag är det fredag den 7:e december som är likamed att det är två veckor kvar till julavslutningen, riktigt skönt! 
till dagen då, den har varit super, har varit miljömupp från 10-1 så det blev inte mycket jobb, gick ifrån köket en stund för att köra igenom mitt tal för andra gången (men för en annan lärare), gick mycket bättre än igår tycker jag iallafall. hoppas på bra betyg också! 
nu ska jag ta den lugnt och njuta av fredagen och lite senare sen kommer förhoppningsvis jenny hit, vi får se hur det blev helt enkelt :) hörs sen, puss

Mycket att göra

Åkte till sjukgymnasten efter skolan och kollade knäna+gjorde några övningar, ska tillbaka om två veckor igen!
Nu ska jag till LBS på öppet hus som jag sa igår, hörs sen! Puss


KYLA

canon eos 1100D, tamron 70-300mm

beslutsångest


 
shit, trodde inte att gymnasievalen skulle vara så jobbiga plus att jag för nån vecka sen hade bestämt mig men nu är jag har kollat lite mer på LBS så vill jag gå där också! tycker ju faktiskt att det är roligare att fota och jobba med photoshop mm än att laga mat, så egentligen borde det vara ett självklart val men restaurangskolan verkar jättebra också! och så vet jag ingen som ska gå på LBS( vet att man inte ska tänka så men kan inte låta bli), men jag ska på öppet hus dit imorgon och kolla lite igen och så hoppas jag på att det ska klarna lite mer i min hjärna efter det! hehe. 
 
om någon har något tips, går på någon av skolorna eller något liknande så får ni gärna kommentera! puss

bright like a diamond

hellu! min dag har varit jättebra och lektionerna har varit allt annat än ansträngande vilket var väldigt skönt! har dock blivit rejält blöt idag, både för att det snöade och för att mina snälla kompisar pölade mig, men är man med i leken så får man leken tåla! det är väl så man säger! 
 
nu ska jag nog göra en till latte (drack precis upp en, hehe) och plugga! ska hålla tal för klassen imorgon! inget jag tycker om men man måste ju göra det så då är det ju bra om man kan det man ska prata om! seeu!

we♥it


Massa snö

Herregud va det snöar ute hela tiden, jag tycker att det är jättemysigt men att det är mindre mysigt med all kyla.
Nu är jag påväg till dansen, bussen var dock sen så jag vet inte om jag hinner vara där om 5 minuter för jag måste gå en bit också! Ha en bra kväll, puss


ny tröja

tänkte visa er den här toppen som mamma köpte till mig igår, kommer nog mest använda den som danströja men den kommer att passa bra som vardagströja också tror jag om man har den till ett par svarta jeans och silversmycken! hehe, om jag ska vara ärlig så trodde jag att framsidan var baksidan när jag såg den i affären första gången ;) men där hade jag fel. 
den är köpt på cubus för 199kr.

SLARVIG KNUT

kom nyss hem ifrån rosvalla, började somsagt dagen med att simma på badhuset, 30 långa längder! jobbigt men nu är det över och vi ska försöka göra oppebyklassikern så nu är det bara cyklingen kvar men den får vänta tills snön är borta! 
vi bowlade även en timme tidigare för vi kom dit när de innan skulle börja köra och vi fick plats på en bana med några killar i klassen så det var skönt att sluta klockan ett! 
nu ska jag plugga och fixa lite saker innan jag ska iväg på dans, vi hörs!
 

gammalt blogginlägg

 
hehe, titta vad jag hittade när jag kollade runt lite, min jättegamla blogg som jag gjorde ett inlägg på! väldigt intressant text men fin bild tycker jag, tycker nog faktiskt att min nuvarande blogg är en aning finare! 

Friluftsdag

Idag är det friluftsdag och vi ska först till badhuset och simma 30 längder och sen vidare till Rosvalla och bowla. Sen ikväll ska jag dansa också så det blir fullt upp. Vi hörs, puss


colorful picture

gjorde en annorlunda redigering så att bilden inte skulle bli så grå och tråkig!

closer

gillar den här låten! ni som inte har hört den kan göra det nu :)
 

snyggt till jul/nyår

Rare - Rare Chiffon Skater Dress With Pearl Back hos MylovebasketVILA - Dooriya Top hos MylovebasketASOS - ASOS Corset Top in Lace with Peplum hos Mylovebasket
 
några snygga toppar/klänningar som man kan ha på jul eller nyår!  klicka på bilderna för att se var de kommer ifrån & vad de kostar!

i am back

heej! det var längesen vi sågs hörrni! 
för en vecka sen ungefär så börkade min dator krångla med virusprogram osv, och vi trodde att den hade blivit hackad. och sen upptäckte jag att det inte gick att komma in på boggen, paniken då asså! nu har jag äntligen fått hjälp av blogg.se så idag kom jag in! wohoo lycka! 
så nu ska jag börja uppdatera bättre än någonsin, försöka iallafall! hoppas ni mår bra, puss!
 
har ju hunnit blivit december och kommit massa snö också på bara en vecka, snart julafton och jädrar vad jag längtar, känner på mig att den här julen kommer att bli extra bra! 
 
avslutade även tävlingen där man kunde vinna en vipkod till blogresponse och vinnaren blev Annika, grattis till dig! har mailat dig så kolla in där. jag hoppas att det fungerar nu, annars är det bara att höra av sig!