ny design

hade tänkt göra på ett annat sätt men nu blev det såhär, simpelt men snyggt!

ny header på G

håller på i photoshop och redigerar bilder m.m. ska eventuellt göra en header av de här bilderna som jag fixar nu, så isåfall kommer den upp någon gång de närmaste dagarna, hinner nog inte klart ikväll. men kanskeee! 

true


fridaylove

idag är det fredag, första skolveckan är över och den har faktiskt varit väldigt bra och det är skönt att vara igång igen även fast jag inte ser fram emot alla läxor och de dära jäkla nationella proven som alla lärare tjatar om hela tiden!.. jaja, bara att ta en dag i taget. 
dagens planer är att bara ta det lugnt, ska städa mitt rum lite och även baka för vi ska sälja fika på föräldrarmötet på måndag i skolan. 
hoppas ni har det bra, peace

autumn

stickad tröja-ginatricot | skinnjacka-H&M | jeans-Nelly.com | väska-H&M | skor-Jeffrey Campbell | halsring-Ginatricot

Stor fet varm choklad

Sitter och myser i soffan och tittar på Ung och bortskämd (repris) med yoghurt och en stor varm choklad! Härligt.


Kort dag

Ska åka till skolan om fem minuter så jag måste nog skynda mig lite nu, men jag hoppas ni får en bra dag! Vi hörs när jag kommer hem vid 2!


fullmåne


foto/redigering-jag
kamera+objektiv-canon eos 1100D+TAMRON AF 70-300mm
 

bio med min bästa

hej, hoppas ni mår bra! min dag har varit superbra, skolan var jättechill för vi hade knappt några lektioner och så hade vi skolfoto (dock inte enskilda som jag trodde) så det va väl skönt ändå fast jag var inställd på att göra det ;) 
slutade iaf tio över två, tog bussen till stan och mötte upp jenny. gick runt på stan en stund och tog en glass på donken. sen åkte vi hem till henne och åt och sen fick vi skjuts till bion, vi kom på lite spontant häromdagen att vi ville gå och se Snabba Cash 2 så idag gjorde vi det och den va väl ganska bra! fast jag hade dock inte sett ettan, haha men jag fattade ändå.
 

Vinrött är det som gäller i höst


Skolfoto

Godmorgon! Idag blir det nog en skön dag, ingen idrott, nästan inga lektioner och lång lunch och så har vi skolfoto vilket inte är lika roligt. Förra året blev jag inte alls nöjd med mitt enskilda foto så det måsta jag bli idag!
Efter skolan ska jag träffa Jenny, ha en bra dag! Puss


Kontaktdag

Vi har inte gjort något speciellt på jogersö idag, vi grillade korv, körde norsk fylla och spelade lite minigolf. Fick dessutom sluta klockan ett! Drog ner på stan och köpte en tröja med Alice, och nu sitter jag i bussen påväg hem.


Lyxfrukost

sitter och äter frukost just nu, vi har sovmorgon för våran klass ska till jogersö idag för sjuorna ska bra själva på skolan. det blir nog roligt plus att vi slutar klockan två, skulle egentligen slutat halv fyra!
Vi hörs senare, pusss


tips från mig

tänkte slänga in ett inlägg och tipsa om den här salvan som hjälper dig att torka ut finnarna! jag blev tipsad av min kompis som själv älskar den, den hjälper henne jättemycket och jag testade fast jag använder 5% men jag lovar, den ger skillnad! men 2 saker man ska tänka på:
1.var försiktig ibörjan för den är väldigt stark så börja med 5% och läs på baksidan hur du ska göra de första gångerna vid användning. 
2. använd någon annan kräm att smörja in ansiktet med också, tex återfukting för annars får man finnar för att man blir för torr! 
själv smörjer jag in ansiktet med skrubb , ansiktsvatten och återfukting innan jag tar på stioxylen på finnarna men man tar bara på det på kvällarna för man tvättar bort det som är kvar på morgonen och tvättar sig som vanligt men utan stioxylen, hoppas ni förstår fast det blev lite invecklat!

tre bilder blir en


weheartit

jag har uppdaterat min sida på weheartit nu, råkade dock ta bort några bilder som jag la upp igår.. men det kommer fler sen. 
det är både bilder som jag har tagit och andra som jag gillar! jag inspereras själv väldigt mycket av att titta runt på andras bilder och jag hoppas att ni inspereras lite av de bilderna som jag gillar också! :)
klicka HÄR för att checka min sida!

första dagen

jeans-cubus | blus-second hand | skinjacka-M huset | tygskor-H&M | armband (syns inte)-glitter | väska-Åhlens
 
hej mina fina! hoppas er dag har varit bra. Jag började skolan halv 9 idag, vi hade lektioner ifrån 11 men de va inte så anträngande förutom våran sista lektion då vi hade NO för då började vi jobba på direkten. 
känns iaf ganska tufft att vara äldst på skolan nu, lixom 7orna är jättesmå. hehe. kommer ihåg hur pinsamt och läskigt det var första dagen i sjuan! men vi är snälla nior ;)
slutade skolan halv 4 och då gick jag och Alice till ica och köpte latte och chokladboll och gick ut i solen och snackade en stund! 
 

Skola

Har inte gått upp så här tidigt på hela lovet. Kommer nog bli ganska tungt men man får se det på den ljusa sidan och bara kämpa sista året nu!
Vi börjar dock ganska jobbigt med att gå från 8.25 till 15.25 imorgon och vanliga lektioner ifrån 11... Men jag tror inte att vi kommer att jobba så mycket ändå! Vi hörs imorgon, puss


fräsch

har precis badat,haft ansiktsmask och hårinpackning m.m. känner mig jättefräsch nu! nu är det bara att börja tagga skola,fast först ska jag ha en mysig kväll med familjen och äta gott och så. 
kom aldrig iväg till stan idag så jag får vänta med att köpa tröjan till nästa helg för då ska vi till stockholm och shoppa! 

bilder från Rix FM festivalen

Vi finns även med på den där killens blogg, hehe 

Att göra idag

Sista dagen på sommarlovet 2012, det har gått så himla fort och nu blir vi äldst på skolan! Idag ska jag hinna med det här:
•åka ner på stan och köpa en tröja och eventuellt ett halsband
•titta på damlagsmatch
•göra iordning min skolväska
•välja outfit till imorgon
•duscha, ha ansiktsmask
•fixa naglarna
•sova tidigt

Jag får se om jag hinner ner på stan eftersom det stänger tidigt idag men jag hoppas det!


Yesterday

Gårdagen var ganska bra men festivalen va sådär alltså, man gick mest bara runt där mellan tre scener! Det blev roligare vid 11-12 och mest fart var det då Labyrint uppträdde, själv visste jag inte vilka det va med de va faktiskt ganska bra!


Snabb outfit bild

Blus och jeans från cubus och smycken från ur &pen och från Jenny!


Lite babbel


Väntar på olly

Sprang runt i Linköping och virrade innan vi hade frågat en tjej och på turistbyrån, haha. Vi har varit här ett tag nu, fått David Lindgrens autograf, och väntar nu på att finaste Olly murs ska komma! Kommer bli en grym kväll! Hoppas ni mår bra, puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2862720/images/2012/pic_50377d929606ee323f003960.jpg" class="image">


Rix fm festivalen


Pannkakor

Steker pannkakor för fullt, ska ha med de imorgon till rix fm festivalen! Det blir nog awesome. Vi hörs imorgon:)


snart kommer dessa fram

det har verkligen inte varit någon värme alls den hör sommaren, bara ensaka dagar. väldigt trist eftersom sommaren är det bästa på hela året! men nu får man se fram emot höstens galda färger, stickade tröjor, kyliga mornar och mysiga halsdukar och vantar! :) jag tycker faktiskt att hösten är riktigt fin och mysig! se det positivt. 

Three days left

Hellu sunshines, hoppas ni mår bra! Jag är hemma hos Jenny just nu men vi ska strax dra till mig och sen vidare på träning. Är inte alls taggad för träning nu men vi får hoppas att det blir roligt ändå!
Peace


Mitt i natten

Hej bloggen, ligger just nu på en madrass i jennys rum och chillar lite! Har haft det bra ned henne på stan idag och sen träffade vi några andra och tittade på skräckfilm! En riktigt bra dag med andra ord.
Förlåt för dålig uppdatering idag och att jag bloggar mitt i natten, lovar bättre uppdatering imorgon eller det blir ju idag eftersom klockan är halv 2 nu. Hehe


gul hoodie

glad tjej.com, hehe
hej finisar, hoppas ni mår bra! kom hem från träningen för en timme sen ungefär, så jag har hunnit käkat lite och så. tänkte fixa lite med designen nu! vi hörs, puss

lite ändringar

har tagit bort drop down menyn och fixat över och under kategorier istället, men som ni ser så är det ett problem! det är fet text och jag vet inte hur man får bort det.. så om någon vet får ni gärna kommentera här under !

Sängmys

Sitter i sängen och bara chillar och tittar på lite program på datorn! Ska iväg på träning om ett tag också. Hoppas ni mår bra, puss


Tjockistime


nagellack

håller på att måla naglarna, mest för att de inte ska gå av och så. jag brukar oftast ha ljusa färger på naglarna och idag blev det ljusrosa med ett genomskinligt lack över för att det ska bli extra fint!

Instagram

Några av mina senaste bilder på instagram. Heter emmymattsson där!



kalender

köpte den här kalendern för några dagar sen, kände att jag behövde en nu till skolan. jag blev ganska slarvig i slutet av 8:an med att skriva ner läxor och prov så det måste jag bli bättre på! den här köpte jag på bokia för 89 kr, finns dock billigare men den här va snygg och bra så jag köpte den ändå! 

Schemat

Nu kan man se vårat nya schema, det kommer inte bli ett lätt år kan jag lova!
Är påväg hem till Alice nu, ska va hos henne ett tag. Får se vad vi hittar på! Ha en bra dag, puss


everything I do, I do it for you


Finally

Nu jäklar ska jag bli brun! Första dagen på 2 veckor som det är soligt på. Tänker inte komma till skolan och vara blek!


Dagens outfit

det va så mörkt inne så det va därför redigeringen blev konstig, såg inte ut som att ansiktet blev så rött först.. ^^


Morgonpigg eller?

Godmorgon! Gick upp tidigt idag för jag va tvungen att väcka min syster som skulle iväg på match, jag kunde inte somna om så jag har glott på barnprogram istället! Hehe
Ska göra i ordning mig nu och sen åka och titta på hennes match! vi hörs senare,puss


detaljer

har varit duktig och städat mitt rum idag vilket var väldigt behövligt! får se hur länge det tar innan det ser lika hämskt ut igen, hehe.

Vad har jag gjort?

Detta är vad jag har sysslat med en stund nu. Ett fult och oanvänt skjorta kan bli en snygg väst! Är dock inte klar än för jag måste sy lite och så men jag hoppas på att det blir bra!


braid today

hey!  gick upp hyfsat tidigt idag vilket var skönt, har hunnit med att duscha och fixa mig tills nu. ska äta lunch om en stund och sen ska jag dra till stan med systrarna mina. tänkte köpa mig ett par skor! 
ikväll ska jag titta på mitt lag när de spelar match,det känns så trist för idag känns knäna mycket bättre! visst det är väl bra men hade gärna varit med på matchen. menmen  livet går vidare, hehe
ha en bra dag hörrni, vi hörs senare!

love is in the air


sälarnas liv

ute vid fyren på ölands udde kan man titta på sälar som är lite längre ut vid havet. för att kunna se de på nära håll var man tvungen att titta i kikaren som man fick låna men jag tittade nästan bara i min kamera gör jag hade mitt 70-300mm objektiv på så jag såg kanske bra ändå och bilderna blev inte jättekassa heller. 
dock är den nedersta väldigt beskuren för sälen var så långt ut så det är därför den är suddig!

Kollar på träningen

Sitter och tittar på när mitt lag tränar, jag är inte med pga att jag har fått väldigt ont i knäna de senaste dagarna. Det är så himla surt för imorgon är det en av de roligaste matcherna i serien och jag antar att jag inte kommer kunna spela... Vi får la se.


more pics

ännu fler bilder ifrån Öland, och det kommer komma fler. jag har så himla många som jag vill visa er! 
ha en bra kväll!

Femöre fortet

Har varit på femöre i oxelösund idag med papi, vi ville ha något att göra så vi åkte till fortet där som är massa gångar under jorden. Där man var och sköt kanoner och sånt när det var krig. Ganska coolt faktiskt!
Senare idag ska jag åka och bada med allo om det fortfarande är varmt då, man vet ju aldrig med det svenska vädret.. Puss


Ready for school

Köpte denna väskan idag för 299 kr på Åhléns, jag och Alice tittade i alla affärer efter bra skolväskor, fanns nästan ingen bra och tillräckligt stor men tillslut hittade jag den här som får duga ett tag!


tre svartvita bilder från öland

foto/redigering-jag
kamera+objektiv-canon eos 1100D + tamron af 70-300mm f/4-5.6

Allo

Va hos tandläkaren klockan 10 imorse, drog till Alice direkt efter och har umgåtts med henne tills nu!
Jag är lite små avis på hennes hårfärg, jag vill också ha brunt! Ska försöka fixa det snart. Jag har även köpt en ny skolväska äntligen! Yeay.
Ska strax på träning också, seeu


flying like a bird

bild ifrån Öland. 

självporträtt

helluu! idag har jag mest umgåts med min lilla kamera, hjälpte först pappa att fota möbler som han ska sälja och sen fick jag lust att fota lite så jag ställde upp stativet, tog fram fjärrutlösaren och placerade min framför en vit vägg. sen var det bara att köra! hehe. så nu ska jag roa mig med att redigera lite, men bara en stund för idag lyser faktiskt solen i nyköping så jag ska gå ut sen. peace

autumn outfit

tröja-lindex | jeans-Nelly.com | väska-H&M | skor-Jeffrey Campbell | armband-Nelly.com | ring-mihi.se | halsband-?

Söndags chill

Matchen gick sådär, vi spelade rätt bra och jag är ganska nöjd över min insats men vi förlorade dock med ett mål. Tungt men vi tar nya tag!
Nu är jag helt slut så ska bara ta det lugnt nu, puss


Jobbigt att vara trött ibland

Hej! Är lite seg idag, men det är bara att försöka piggna till! Vet dock inte om det blir bättre av att ligga och blogga i sängen, hehe
Ska iallafall iväg på match om en timme. Vi hörs senare, peace


Sommarkrysset

Har varit på grönalund sen klockan 10 imorse med några tjejer för att titta på sommarkrysset, självaste Olly murs var ju där!! Det va grymt kul, vi stod nästan längst fram men jag är dock lite sadface över att jag typ inte nuddade honom fast jag var bredvid! Måste skaffa längre armar.. Hehe. Bildbomb! Men fler bilder och videos kommer!


Pyntat hörlurarna

Har pyntat mina hörlurar med pärlor. Väldigt annorlunda med ganska coolt enligt mig! Har tagit några timmar plus att jag slant med saxen ett antal gånger så jag har lite fina skärsår i fingret..
Men jag är nöjd ändå :)


jag idag

shorts-H&M | linne-Cubus | smycken-marknad, ur&penn, glitter
 
nu ska jag strax åka iväg till min lilla vän Jenny och umgås en stund, peace

home!

hej! hoppas ni har haft det bra medans jag har varit borta :) 
har inte haft den bästa täckningen så därför har det blivit dålig uppdatering, men nu är jag hemma och kan blogga från min alldeles egna dator. härligt. 
dagarna på Öland har varit väldigt bra men vädret var dock inte på våran sida den här gången. har ca 1000 bilder att gå igenom, men det kommer att komma upp bilder lite då och då på bloggen, ska försöka få in de i olika kategorier om ni förstår hur jag menar! ni får se. 
 håller just nu på att pynta mina hörlurar, hittade ett tips på blogg.se. resultat får ni se när det är klart :) 

Färjestaden

Hellu! Sista dagen på Öland idag, imorgon åker vi hem! Nu är vi påväg till Färjestaden och ska titta lite, kanske shoppa lite men jag måste spara lite för jag ska till Stockholm på lördag. Peace


Långe Jan

Idag har vi varit och besökt långe Jan som ligger vid ölands ände. Var väldigt fint och jag tog massa bilder som ni får se när jag kommer hem, har även sett sälar! Åt nyss jättegod mat i en väderkvarn!


Sorry

Hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering men igår var vi på Ölands djurpark hela dagen! Vädret var riktigt tråkigt men annars var det jättebra och det var nog bra att vädret va dåligt ändå för det va väldigt lite folk där. Vi har bland annat hälsat på söta apor, åkt karuseller, badat och åkt vattenrutschkanor! Här kommer några bilder ifrån igår!


I villavagnen

Hej, ligger just nu i min säng som jag ska sova i här! Resan hit gick ovanligt snabbt tycker jag :) Idag ska vi bara fixa iordning, handla och gå runt på campingen. Har jättemånga idéer just nu på olika saker som jag ska fota! Hehe Ha det bra, puss


Nuuuu köör vii!

Nu sitter vi i bilen påväg till Öland! Ska bli himla skönt att få komma iväg några dagar och bara va. Vi hörs, peace Update, publiceras senare för det gick inte imorse!


brown and gold

topp-H&M | shorts-modekungen | väska-H&M | converse | armband-nelly.com | solglasögon-RayBan

regnskur

sista bilden är väldigt suddig men det är en beskuren bild, men jag tycker att den är rätt cool ändå! regnet är fränt i allafall! 
 
jag blev jätteglad när jag såg att det öste ner så jag sprang först ut och dansade lite i regnet och sen hämtade jag kameran, fick först stå under tak när det regnade men sen slutade det så du kunde jag gå närmare och fota droppar! 
efter regn kommer solsken så nu är det soligt och varmt ute! 

packning

hej! idag har packning och fixning stått på schemat, ska även lägga över lite låtar till mobilen sen. Jag och min syster Matilda brukar alltid ha med en liten bärbar DVD så att vi kan titta på film i bilen, det är skönt att fördriva tiden med det när man ska sitta där i ca 5 timmar. men vi åker inte förrän imorgon bitti så idag ska jag försöka uppdatera som vanligt! 
 
men vi kommer ha en dator med oss och jag kommer uppdatera på både bloggen och instagram via mobilen, så ni blir inte av med mig så lätt ;)

mini photoshoot

hade tråkigt så jag tog med syster ut och fotade lite. blev dock nästan inga bra bilder, ingen av oss fastnade på bild idag, hehe. men här är vå av dem iaf! ha en bra kväll, puss

Planer

 

movietajm

nu blir det The last song med min fina vän! få se hur mycket tårar det blir den här gången, har väldigt lätt att gråta till filmer ;)

Trosa hamn

Har varit i Trosa med familjen på förmiddagen, trosat runt lite och fikat på Tre små rum!


Mot Trosa!


Tankar på annat

Jag kände att jag inte ville vara hemma hela dagen, Alice läste mina tankar och smsade mig! Så jag tog cykeln och trampade iväg till deras nya lägenhet. Jag har haft en mysig kväll iallafall med min bästa!


nymålat, städat och nya möbler!

såhär ser det ut än så länge, är väl inte riktigt klart än men nästan iallafall! mycket finare och mysigare än innan :) 

Hemmajobb

Har hjälpt till att fixa på baksidan idag, vi håller på att måla och så har vi köpt nya utemöbler som ska monteras sen! Blir nog jättemysigt sen när det är klart.