göteborg, here we come

bild från google. 
tidigt imorgon åker vi till göteborg i tre dagar för shopping, liseberg och bara göra vad vi känner för typ. Jag älskar göteborg så det ska bli jätteroligt Jag hoppas på att fynda lite fina plagg som jag kan ha nu i höst när skolan börjar. 
Jag ska försöka uppdatera er via mobilen så mycket som möjligt. Kram!

some of my favourites

dessa produkter anvnder jag i princip varje dag (inte torrshampot), de är riktigt bra! 
 
idag åker min fina lillasyster till Tyskland med morfar och våran kusin i några dagar, jag kommer sakna henne men jag tror att de får jätteroligt där. 
Nu efter de åkt hade jag tänkt rensa ogräs och klippa gräs eftersom vi åker till göteborg imorgon men det regnar ute så jag får vänta och se, hoppas det slutar snart! Ikväll sen ska jag duscha och fräscha till mig och packa. 
ha det bra!

12 days left

Ååh vad jag längtar! Endast 12 dagar kvar, har sett att det ska vara runt 30 grader där nu i skuggan tror jag. Längtar ännu mer nu när jag har beställt kameran! :)
 

sony dsc tf1

Jag hittade den här lilla videon på youtube, det är en trailer med den kameran som jag ska beställa idag, jag hoppas att den är så bra som den verkar! men ni får självklart se mer av den sen när jag har köpt den :)

synundersökning

TJENARE!
Nu på förmiddagen hade vi bokat tid för synundersökning, jag var tvungen att göra det för att få övningsköra och jag trodde verkligen att jag skulle behöva glasögon när jag ska köra bil men min syn har blivit mycket bättre och jag var på gränsen men jag är inte tvungen att ha det iaf så jag får se hur jag känner, för jag har inte perfekt syn så det kanske kan vara skönt att ha glasögon bara när jag kör bil. 
Annars idag hade jag tänkt åka och köpa kamera men den jag vill ha finns bara att beställa på nätet så det får bli så istället. 
Det är tråkigt väder idag så det får bli en hemmadag men lite choklad och någon film. Peace out!  

kvällslooken

Dåliga iphonebilder men jag hann verkligen inte fota med systemkameran så detta får duga.
Såhär har jag sett ut ikväll, plattat hår, min rosa klänning, en svart kofta och mina låga vita converse till det.
Det var jättemysigt och maten var väldigt god, vi var först på Lotsen och åt mat, sen köpte vi lite glass på aktersnurran och sen gick vi en liten promenad längst havet för Matilda ville gå till ute gymmet som finns där ;) 
Hoppas ni har haft en lika bra kväll som jag, kram!

army

army
 
army by emmymattsson 

zebra

Jag hade glömt bort att visa bilder på zebrorna, så himla coola djur! älskar pälsen. 
 
Jag började dagen med att köra ett kort men effektivt träningspass hemma, sen tog jag en skön dusch och gjorde i ordning mig för sen åkte jag och mamma till stan, lunchade och shoppade lite. Ikväll ska vi äta på restaurang med släkten för att fira farmor som har fyllt år. Jag funderar på att ha på mig min nya rosa klänning men vi får se, beror på vädret också! ;) 
 
 

Makeup inspiration


delfiner

 
jag fotade dessa underbara varelser på delfinshowen på när vi var på kolmården. 

The final

Bild från kvällsdoppet med Jenny igår. 
Nu åker vi till friends arena för att titta på Em finalen mellan Tyskland och Norge, heja Norge! Det ska bli riktigt roligt trots att Sverige inte ska spela. Vi kommer hem ikväll vid 8-9 så vi hörs då, men jag har tidsinställs inlägg också! 
Kram!! 

tips-använd gamla VHS filmer som förvaring

Detta gjorde jag i förrgår när jag fick lite tråkigt och ville göra någor kreativt och jag har sett andra göra detta på youtube, så jag kollade på en video, hämtade ett VHS fodral på vinden och gick ut med pappa i garaget för att börja borra vilket gick sådär så sen använde jag iställen en sax och kniv för att göra en öppning på ena långsidan och sen fick jag tejpa lite på sidorna så att det skulle hålla, sen avslutade jag med att hälla i lite sten som borstarna sedan skulle tryckas ner i. 
snyggt och bra förvaring! Ett litet tips för er som inte vet vart ni ska förvara era sminkborstar som mig. 
 

Dagens inspiration

Weheartit

mina köp

klänning-200kr, färgen på andra bilden stämmer bäst överens med hur den ser ut, skrikrosa färg!
plånboksfodral till iphonen-100kr
iphoneskal med nitar-60kr
 
Detta var vad jag fick med mig hem igår, jag är supernöjd med allt ocb klänningen kommer att få följa med till Malta om två veckor! :)
 
 

lördag

hola amigos!
gårdagen på marknaden var superbra, vi gick runt bland knallarna i några timmar, jag vann på chokladhjulet (yeahh) fast det var jennys förtjänst också för hon valde bricka :), vi stod under olika stånd och skyddade oss från det otroliga ösregnet som höll på i nästan en halvtimme och sen tittade vi på Robin stjernberg som uppträdde på kvällen och var grym! bilder och vdeos kommer upp inom några dagar, kanske idag! 
 
Jag var ganska nära på att få åka till akuten igår också för det var vatten över hela gången så jag och Jenny skulle försöka komma runt på något smidigt sätt och då tappade jag balansen en sekund och fastnade i massa fiskedrag så det var bara att stå där fint och vänta på att han som såde dem skulle hjälpa mig att få dän dem från min kropp, det var tydligen jättenära att hullingen åkte in i huden och då hade vi inte fått ut den själva, men jag hade tur i oturen! 
 
nu ska jag göra lite blogginlägg och äta lunch och sen ikväll ska jag och jenny till hamnen och ha de allmänt mysigt, kanske äter middag där! ha en bra lördag! 
 

Malma marknad

Hejsan! 
Nu ska jag åka iväg till malmköping med min familj och Jenny i värmen, det kommer bli väldigt roligt men samtidigt sjukt varmt. 
Jag hade tänkt kolla på skolväska och iphoneskal bland annat men jag kommer säkert men hem mer än jag tänkt ;) 
ha en bra dag, kram! 

Glossybox

 Efter lite om och men är videon äntligen klar och eftersom man inte kan ladda upp videos via datorn på videofy längre så lade jag upp den på youtube istället. Hoppas ni gillar videon och uppskattar det, och jag ska bli bättre på att göra videos framöver, det är faktiskt väldigt roligt. :)

roligare träning

Den här videon tränade jag till igår och jag blev riktigt svettig efteråt, sen körde jag även lite styrka med gymbollen efteråt. Träningen blir mycket roligare enligt mig när man hittar bra videos t.ex, och inte bara går ut och springer på samma ställe, varierad träning blir mycket roligare! 
På den här youtubekanelen som denna video finns på (popsugartvfit) har flera olika träningsprogram för olika kroppsdelar osv. 
Andra tips på träningskanaler på youtube är "blogilates", "topptv", "befit" och "sarahfit". Det är bara att söka på t.ex träningsprogram, workout m.m
Så detta var dagens lilla tips, hoppas ni gillar det! :)

daysterdays look

hej på er!
jag hade fullt upp igår så det är därför det inte blev någon uppdatering, jag var nere på stan och hämtade ut en ny fjärrutlösare för min förra gick sönder så då fick jag en ny, himla bra service! sen hann jag med att klippa gräs, träna och göra iordning mig innan vi skulle till Tovastugan för att titta på storbilds tv och se på matchen, sen blev det bara kaos för något gick fel och det gick inte att se på matchen så vi skyndade oss hem till Jenny och dom för att se matchen, precis när vi skulle åka så fick Jesper en allergichock och fick åka till akuten. Så det blev lite halft kaos men vi hamnade tillsist i deras soffa framför matchen som förövrigt slutade på det värsta sättet och Sverige kom inte till final. 
 
Nu ska jag filma vad jag fick i min glossybox som jag fick hem idag, så förhoppningsvis kommer det upp en video senare! kram
 

wanties from Nelly.com

nelly.com
 
nelly.com by emmymattsson
Jag älskar Nellys kläder, så himla snygga! vill ha allt men här ovan ser ni några av mina favoriter som gärna får flytta in i min garderob!

chokladbollar

idag har jag haft en slö-dag hemma med pappa, sov länge och sen har vi städat lite hemma och jag har försökt fixa med videokameran och filmat lite men bandet var slut och när man spelar över och filmar nytt så blir det mycket sämre kvalité så det jag gjorde blev inte bra alls och färgerna stämde inte överens med verkligheten så jag ska köpa nya band och kanske en kompaktkamera som jag skrev i tidigare inlägg med HD-filmning så då blir det bättre! :)
nu har jag nyss gjort chokladbollar, för mamma och matilda kom hem från finlandsfärjan så vi fikade lite och så. Hoppas ni har haft en bra dag, kram! 
 

ska jag, eller ska jag inte?

Jag har funderar fram och tillbaka nu hur jag ska göra med en kamera som tål vatten, och först skulle jag bara köpa ett vattentätt iphoneskal men pappa trodde inte att det skulle vara bra och att det vore bättre om jag istället köper mig en liten vattentät kompaktkamera. Nu när jag har tänkt efter så tror jag att jag ändå skulle ha väldigt mycket nytta av en sådan. På semestern, under vattnet, i skidbacken, på konserter, filma videos till er och om jag bara inte orkar släpa på systemkameran. 
Så jag ska kolla runt vilken som verkar bra men ändå inte är för dyr och sen får vi se helt enkelt. Om någon av er har en äventyr/vattentät kamera så får ni gärna kommentera och berätta vad ni tycker om den osv :)

i drömmarnas land

ååh vad jag älskar sådana här bilder, helt otrloligt fina! man kan knappt tro att det finns så vackra ställen på den här jorden, det finns så mycket att uppleva. 
Jag och Jenny pratade om att vi ville åka till hawaii tillsammans efter gymnasiet, det vore helt amazing! bara att börja spara pengar ;) 
 

my angel

hejhej! 
jag har varit på jogersö i ett dygn nu och haft det jättebra, igår tittade vi på sverigematchen i förtältet och badade i pausen och efteråt. Sen fick jag och Jenny skjuts av Linnéa till affären där vi köpte choklad och jordgubbar som vi sedan åt på klipporna i solnedgången, hur mysigt som helst! Vi två var även ute med gymmibåten en sväng och gjorde alla på stranden oroliga fast vi hade det hur bra som helst där ute (vi var längre ut än man fick tydligen), så det var lite roligt när en kajak åkte förbi och kollade hur det gick för oss.hehe. 
 
Idag har vi två legat och pressat hela dagen och badat emellanåt men det var svinkallt i vattnet men vi var tvungna att svalka oss lite.
Det har alltså kort sagt varit två underbara dagar på jogersö med min finaste bästavän ♥

tar vara på värmen

hej mina kära läsare! 
jag har verkligen haft fullt upp idag, jag som hade tänkt göra massa inlägg men har inte haft någon tid över för imorse åkte vi och badade och var borta tills fyra tiden då vi åkte hem och städade, duschade och lagade mat för grannarna kom över och grillade. Så jag har suttit ute och haft det supermysigt enda tills nu, åt god mat och tände solljus lampor nu när det blev lite mörkare. 
Imorgon är planerna så att vi ska till jogersö (igen) och bada med grannarna bland annat, och sen vid 3 ska vi gå till Jennys husvagn och glo på sverige matchen i deras förtält och grilla efteråt, och sen ska jag sova kvar där :) 
vi hörs när vi hörs, kram på er

skinnväst

den här snyggingen fyndade jag på cubus för endast 99 kr på rean! ett riktigt kap, kommer användas flitigt nör det blir lite kyligare. (förlåt för sen update, men jag tänkte filma lite och videokameran var oladdad och full så var tvungen att fixa med den och då drog det ut på tiden, imorgon ska jag filma produkterna som jag pratade om) 

too much for me

hello mina läsare! 
Efter några mysiga timmar i söderköping med glass i mängder och lite strosande i butikerna avslutade vi med att köpa med lite godis påvägen hem och nu är vi hemma. Jag orkade som jag trodde bara halva glassen, mådde illa och kunde inte äta en sked till så nästa gång ska jag ta en liknande som min syster tog med mango och melon för de är mer fräsha än mättande. Men min var god i början :) 
Jag fick även hem veckorevyn idag så den ska jag läsa också, lite senare sen kommer det upp inlägg då jag visar ett plagg som jag köpte igår och några produkter som jag fick hem från makeupstore häromdagen! håll utkik guys! 
 
 
 

Söderköping

Ibland är vi bara för söta.
nu är vi iallafall påväg till söderköping och smultronstället för att aldrig nere vilja äta glass efter besöket! ;) man blir så sjukt mätt av glassen och jag orkar oftast bara en halv. Men det blir nog mysigt att umgås med familjen en heldag. 
Ni får ha en bra fredag så hörs v senare, kram! 

Hej

Nu sitter jag och världens bästa vän på ett konstigt fik och taggar till! Eller borde jag skriva "tiggir till", Immi? ;) hon gick förresten på toa nu.., och lämnade mig här...
Men Grönan om en timme iaf, huuur najs? Kollar stan först och sen vidare dit, och där blir det farligt, kan jag lova! Emmy och Karro, vilken kombination va? Läskigt värre! 
Hörs kanske senare, och om inte, så hoppas jag att vi båda ändå har kommit levande här ifrån! 
Ching Chong cykelstång!
 
Jag med mina åksjuketabletter och Emmy med sin latte samt cocosboll:

Me today

Godmorgon! 
Idag är planerna att jag ska träffa Alice, vad vi ska göra vet jag inte riktigt men kanske bada för det ser ut att vara varmt idag. Jag själv har inte varit ute än, så ska väl göra det och sen ska jag fixa lunch åt mig och Matilda, tror det blir plättar ;)
vi hörs senare under dagen eller ikväll! Kram 

Neutral

Tjenare! Idag jobbar hela familjen och jag har huset för mig själv, började dagen med att rensat klart ogräset för den här gången och det var otroligt svettigt så sen duschade jag, fixade lunch och satte mig i solen för att bara njuta och ta det lugnt! :)
skulle vilja åka till jogersö ikväll och kolla loppisen och bada men vi får se! see you soon

beautiful dolphins

bild från delfinshowen "life" på kolmården, fler bilder kommer! 
 
hejhej! idag hade jag egentligen tänkt att åka och bada men för det första är jag supertrött och för det andra är det blåsigt och molnigt så det blir ingenting med det. Så jag ska inte göra något speciellt nu, vi får se om jag hittar på något ikväll istället, vi hörs! kram

my new cute dress

nu ser ni hur klänningen som jag köpte idag ser ut, den var så himla billig nu på rean så jag köpte den och sen behöver jag lite nya sommarklänningar som jag kan använda på Kreta bland annat :) den här blir perfekt för det! 

shopping

 
jeans-vero moda | kortklänning-vero moda | bikinis och halsband-Ginatricot
 
Jag cyklade tillsammans med mamma och Matilda till stan vid 12 tiden och kom hem för en halvtimme sen ungefär så det blev fyra timmars shopping. Jag är jättenöjd med allt med plånboken skriker lite för jag skulle spara pengar tills vi ska iväg till Göteborg, Ullared och Malta plus att jag ska göra om i rummet men jag behövde bikinisar och det var rea på Vero Moda så jag fick jeansen och den söta klänningen för bara 200 kr. 
Klänningen ska jag visa bättre bilder på sen för den är mycket finare på. 

sura miner

tror inte att de ville vara med på bild, ser aggressiva ut! ;)
 
Hej bloggen! Idag startade jag dagen med en PW/löprunda med pappa, var helt slut efteråt för det var så himla varmt ute. Sen åkte jag till jogersö med mamma och matilda och var där hela dagen, så skönt att bara sola, bada, lyssna på musik och bara njuta av värmen och sommaren. Jag har dock bränt mig på bröstet och armarna så det är ju mindre roligt. 
Nu måste jag ta tag i gräsklippningen på gården så det blir gjort och sen är det fotbollskväll som gäller.
 

vinn goodiebag

Jag är med och tävlar på Josefins blogg om en goodiebag som innehåller produkterna på bilden, jättebra saker som jag verkligen vill vinna! Var med du också, KLICKA HÄR.

kolmården

hejhopp nu är jag hemma och glad efter en lång och härlig promenad med bästa Karro.
 
Igår var jag på kolmården med mina kusiner, vi var där från 10 på morgonen till halv 8 på kvällen så det blev en riktig heldag och vi hann med allt som vi ville göra så det var väldigt roligt. Vi gick runt bland alla djur, åkte bergochdalbana, var i bamses värld och såg teatern (haha), åt glass och kebab, tittade på aporna och såg när de blev matade samtidigt som en kille pratade om dem, såg sälshowen som var riktigt bra, var på delfinshowen som var jättebra den med och åkte linbanan i safarin över djuren. 
Jag tog nästan 700 bilder så jag måste rensa och redigera en hel del men det kommer upp bilder de närmaste dagarna! :)

orkar inte mer

snart kommer min saknade Karro hit! ♥
jag hoppas på att bli på bättre humör under dagen för nu är jag inte speciellt glad,det är så att jag har inte fått mitt antagningsbesked från den skola som jag har sökt som förstahandsval och det skulle ha kommit förra veckan så jag har mailat men ingen kan göra något för nyköpings kansli har semester och kommer inte tillbaka förrän om två veckor, den veckan som man ska göra sitt val. Pappa ringde därför till norrköping imorse och de kunde såklart inte göra något så nu är det bara att vänta och hoppas på att de hör av sig innan jag måste välja för då måste jag gå i nyköping fast jag inte vill..
 
har så mycket andra tankar i huvudet just nu också så det är tur att karro kommer så jag får tankarna på annat!
 

hope it will be good

tjenare!
Har varit på stan med min syster Linnéa idag, fick med mig solglasögon, en skjorta och en kalender.
Nu kommer mina kusiner så ska umgås med dem nu, vi hörs!

lockigt hår utan värme-steg för steg

 
1.Borsta igenom håret 
2.Dela upp håret i två delar
3.Snurra båda delarna åt samma håll
4.Sedan ska du snurra ihop de båda delarna med varandra åt motsatt håll som du snurrat de innan.
5.Och sedan sätter du en snodd längst ned och gör samma sak med andra sidan om du gör som jag och har två "snurrflätor" i håret. Om man gör en sådan här fläta så blir inte lockarna lika bra som nör man har två eller fler.
6. Sov med dessa över natten och ta ut det när du vaknar och borta igenom det om du vill. (På sista bilden ovan har jag kammat igenom lockarna på högra sidan men inte på den vänstra)

23 grader celsius

Idag är det riktigt varmt ute igen och jag har mest varit inne på förmiddagen och fixat i mitt rum, tagit bort "staketet" på min säng och dummsugit för jag sa skaffa ben till sängen istället och köpa nya möbler på ikea.
I eftermiddag ska vi stå och sälja grejer på jogersö för det är bakluckeloppis och det kommer vara massor av folk där, Vi ska passa på att bada lite innan också tror jag.
Ni får ha en bra dag, kramkram!
 

Tre ställen jag vill besöka

LONDON
NEW YORK
 KALIFORNIEN
Tänk att få åka till USA och besöka ställen som New York, Los Angeles, Miami och Hollywood! vilken dröm!! 

dimma

 
Canon 1100D+Tamron 70-300mm slutartid: 1.3s  bländare:4.0  ISO:100
Igår kväll när vi kom hem från Jogersö så såg jag att det var en väldigt cool dimma över fältet precis där vi bor så jag tog med mig min kamera, stativ och min pappa och gick dit och fotade en stund. Det blev dock mörkt väldigt fort och då blev inte bilderna lika bra men några blev riktigt fina!

The sun is shining

 
Tjena bloggen! 
Jag var på övningskörningskurs i förmiddags, var helt okej och nu ska jag bara göra syntest sen kör vi! 
Nu sitter jag ute och solar vid våra kompisars husvagn och snart blir det grillat.
peace out! 

Malta

Om endast 36 dagar åker jag, mamma, Jenny och hennes mamma Lotta till Malta tillsammans på semester, det ska bli jätteroligt och jag längtar massor!
Det verkar vara ett fint hotell med pool både inne och ute, shopping och bussar väldigt nära och så kan man snorkla vid hotellet. Längtan är somsagt stor!


Inspiration

Weheartit är bäst! 

glossybox-recension

när jag fyllde år fick jag 3 månaders glossybox och idag kom den första, det var bra produkter men jag trodde att man skulle få fler än 5 stycken som det var på hemsidan men så var det tydligen inte utan man får några av dem. Den produkten som jag fick som jag var lite missnöjd med var den rosa eyelinern som jag inte kommer ha någon användning av. Men det var bra med en ögonfransböjare, ett bra läppbalsam, frusyrspray och ett läppglans. Hoppas på någon kräm, concealer, ögonskugga eller nagellack i nästa box! ;) 
Ett stort plus är lådans design också, riktigt snygg tycker jag! :) 
 

tjena mittbena

det har blvit många "bilder framför spegeln" på sistone men det beror framförallt på att jag inte har en fjärrutlösare för tillfället. tjena
idag ska jag och mina systrar åka till farmor och farfar och träffa våra kusiner och sen åka till hamnen med dem och äta glass och åka tuffis. Kommer nog bli superbra och jag saknar mina små kusiner! 
Ha en bra fredag, kram!
 

Allsång på träffen

Nu är det dags för allsång på träffen, vi va här förra året också och idag är det bland annat Amy Diamond som ska uppträda vilket gör min syster överlycklig! Hehe. 

Riktig sommar i år

Hejsan! 
när jag kom hem från jobbet fräschade jag till mig och satte mig i en solstol med melon, musik i öronen, Veckorevyn och en kall coola, det är livet det! Nej men det är roligt härligt ute och jag gillar verkligen att det fortfarande är varmt ute när jag kommer hem vid halv fem på dagarna. 
 
jag och Karro kom på att vi vill åka till grönan och eftersom tågen inte går och buss är jobbigt och dyrt så kom vi på den ultimata idén att cykla till Stockholm, bara sisodär 10 mil, hehe men vi får se om vi lyckas få igenom det här! ;) 

stolt syster

idag var det jättebra på jobbet, dagen flög förbi och vi hann med en hel del, måla tak, väggar och sen plockade vi fläder och tillslut fick vi sammanlagt ihop ca 1300 blommor. så det blir en hel del saft! ;) 
Min storasyster Linnéa tog även körkort idag, så himla bra! Grattis världens bästa! Så när hon kommer hem från jobbet ska vi åka en tur, bara vi två!
 

bilder från Finspång

här är några av ca 300 bilder från den hät helgen och jag har inte hunnit redigera någon så ni får nöja er med dessa! :) 
 

1 juli

Den fina tröjan som jag har på mig idag fick jag av Jenny i födelsedagspresent, jag fick även två jättesnygga armband! :) 
hej bloggen! 
igår eftermiddag kom vi hem från våran minisemester i Finspång, vi har haft det jättebra trots att husvagnen är en aning trång för fem personer och sen var det himla roligt att titta på fotbollen också för vi hade tre lag som vi följde och matildas lag kom dessutom på andra plats i hela cupen så det var jätteroligt! Den enda matchen de förlorade var finalen så det var surt men ändå väldigt coolt att de kom på andraplats av 16 lag (tror jag att det var). 
idag ska jag ta det lugnt för jag har inte sovit så mycket de här dagarna, jag ska gå ut och sola, sen ska vi förmodligen åka och bada och sen ska jag klippa gräs.
Idag är det juli också, helt insane vad tiden går snabbt! snart börjar jag gymnasiet..