dagens

weheartit

tulpaner

ännu en härlig dag, hade tre lektioner på förmiddagen, sen vid 11 åkte jag hem och fixade mat för lektionen innan lunch var inställd, blev plättar med hallon och även en smoothie som mamma hade gjort innan, sen åkte jag tillbaks till skolan och hade en enstaka lektion. kändes lite onödigt men jaja, en bra dag iallafall. bra väder i dag också vilket bara gör det bättre, vaknar alltid på bra humör när det är bra väder ute, lite skumt men så är det. kanske inte är ensam om det?
 
dansade nyss lite hemma och hamnade snett med knät så nu får jag vila ett tag och hoppas på att det blir bättre till ikväll då jag har danslektion, vill verkligen inte stå över den för jag har varit borta en hel del redan. 
vi hörs, puss!

take me away


sun makes me happy

hej läsisar, mår ni bra? jag har varit på toppenhumör hela dagen och det beror nog på att det är finaste vädret ute, snön smälter och solen lyser. yeay, nu är det snart vår! 
slutade tidigt, gick hem från skolan med ett leénde på läpparna och musik i öronen, gjorde plättar med frysta jordgubbar när jag kom hem och sen gick jag ut och hälsa på solen med min kamera. 
några av bilderna som jag tog får ni se sen! puss.

My sister

Bild på mig och min lillasyster från häromdagen när vi satt i bilen.
Gick till halv fyra idag, tog sen bussen till stan och dansade en timme, love it! Ska äta, duscha och se på tv nu i kväll. Har ingenting att skriva så vi hörs helt enkelt, puss

summerfeeling

är så himla trött på all snö,kyla och mörker nu! jag har tittat igenom sommarbilder på bloggen och alla bilder visar hur glad man är på sommaren och hur roligt det var, finns inte något negativt med sommaren. tänk de som har sommar året om, avis på dem.
 
vaknade och var pigg och glad men under dagen blev jag bara tröttare och tröttare och så har jag haft huvudvärk nästan hela dagen, men måndagar är våran värsta dag i skolan under veckan så nu kan det bara bli bättre! puss♥

grönt är skönt

idag är jag glad trots att det är sista dagen på lovet och friheten! har varit med mina kusiner på badhuset på förmiddagen och nu är jag hemma och vilar upp mig, känner att jag behöver det så att jag kommer helt utvilad till skolan imorgon fast jag tror att jag ändå inte kommer gära det trots att jag sover mycket för man blir alldit trött i skolan, haha. 
nu ska jag ta något att äta för magen kurrar och sen ska jag spela sims eller glo på tv. puss

jag tipsar

jag fick en kommentar häromdagen om jag kunde göra ett inlägg där jag skulle tipsa om tumblr bloggar, men eftersom jag inte läser någon speciell så tänkte jag tipsa om några vanliga/kända bloggar som jag läser dagligen!
finns såklart några andra också som jag läser men här är de jag gillar mest typ.
så här kommer dem:
 
>TINKERBELLA
>JULIAHOFSWEDEN
>AMANDAFOTON
>KENZAS
>LINAFOTO
>MATILDA ENGDAHL
>JOSEFIN EKLUND
>JONNA ERLANDSSON
 
hoppas ni uppskattar sådana här inlägg! ♥

feel alive

hej kompisar. vaknade ganska tidigt idag så jag gick, gjorde frukost och fixade mig. tog dock ett tag innan jag blev klar för jag fick ett ryck och målade naglarna, och jag är verkligen jättedålig på det! eller jag hinner alltid förstöra lacket innan det har torkat..
annars idag händer det inget speciellt, ska nog gå ut på en liten prommenad sen och fota lite. det är ju alltid trevligt! nej men vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på. 
vi hörs, PUSS

5 skönhetsfavoriter

 
1. Brittney Spears perfym "Fantasy": luktar ljuvligt, älskar den.
 
2. Maroccan oil: Räcker väldigt länge för man behöver bara pyttelite varje gång, gör håret väldigt lent och jag har sett ett positivt resultat efter ett tags användning, mitt hår känns inte lika torrt och frissigt längre utan lent och fint! Rekommenderas trots det dyra priset, helt klart värt det! 
 
3. Garniers BB cream (för fet hy): har inte haft denna länge alls, men jag valde att köpa den här istället för en foundation, den jämnar ut huden jättebra och känns inte alls tjock och och "glänser" inte som foundation kan göra ibland. BB creamen är inte till för att täcka utan mer jämna ut så jag behöver ha conciler också för att täcka finnar och sånt. Men jag gillar den här! Ett bra alternativ om man inte vill ha foundation.
 
4. Makeupstores mineralpuder: Fastade direkt för det här pudret, puder brukar ju inte synas speciellt mycket, men jag tycker den här gör det lite, man blir en aning brunare (beror såklart på vilken färg man har) men den jämnar ut bra och jag har den mest för att BB creamen/foundationen ska hålla bättre och få ett litet lyft i ansiktet. låter krångligt men jag hoppas ni förstår!
stort + att det är mineralpuder också, känns luftigt och är bättre för huden än vanligt puder.
 
5. Maybellines, Falsies volum express mascara: älskar den här mascaran, ger långa fransar med mycket volym. jag har jämfört den här med mina andra mascaror och den här ger helt klart den finaste fransarna. Rekommenderas starkt!
 
om ni har några frågor så är det bara att kommentera under ↓

live young wild and free

heej! mår ni bra? 
lunchade hemma hos farmor och farfar idag och träffade kusinerna, riktigt kul att ses eftersom vi inte ses så ofta pga att de bor i västerås. vid ett skjutsade pappa mig till Jenny och så har vi umgåts en stund och bara haft det allmänt bra! vi två kan sitta och bara prata i flera timmar och glömma bort allt annat, himla skönt ibland. 
 
nu ska jag äta middag med min familj! ♥
 

Tidig uppstigning

Hej! Idag stod väckarklockan på halv sex, var riktigt tungt att ta sig upp ur sängen. Sen satte vi oss i bilen påväg till stockholm för att umgås med mina kusiner, och dagen har varit jättemysig och vi kom hem för bara en timme sen. Nu är jag helt slut och ska sova tidigt, typ efter XL galan! Hoppas att ni har haft en toppendag, puss

blondin vs brunett

började tona mitt hår brunt i somras och fortsatte med det och har även färgat det nu för ett tag sen. ibland saknar jag mitt blonda hår jättemycket (speciellt när mitt hår ser oranget ut) men samtidigt gillar jag min hårfärg och jag ångrar inte en sekund att jag tog "steget" och färgade brunt. haha jag velade hur länge som helst innan jag väl köpte mig en toning.
 
vad tycker ni jag passar bäst i, brunt/blont? :)

khakigrön vårjacka


(måste verkligen boka tid för färgning hos frisören ser jag nu!! )
fyndade denna fina vårjacka idag på H&M för 249:- (kostade egentligen 299:- men vi hade en 50 kronors rabbatkupong). annars köpte jag två söta nagellack och lipsyl, hade inte tänkt köpa så mycket idag plus att jag inte hittade något annat som jag verkligen ville ha så jag är supernöjd med det jag fick med mig hem. 
jag kan dock inte använda jackan än pga att det är så himla kallt ute nu, höll på att frysa ihjäl när jag tog dessa bilder. vill ha vår nu!

idiwa.se

vem vill inte ha ett sånt här snyggt skal !? dessa är mina favvoriter och ni hittar de på idiwa.se finns inte bara skal till iphone, utan även till sony ericsson, samsung och htc.bra va?

Snabb outfitbild

Godmorgon!
sitter just nu i bilden påväg mot Skärholmen med hela familjen för att shoppa lite. Känner på mig att dagen kommer att bli super! 
Vi hörs när jag kommer hem, Ha en bra dag! Puss 

Fina bilder ifrån dagen

Du är allt bra du!


hallonsmoothie

hej finisar! 
gårdagen med karro var super, skrattade så jag grät och hade det allmänt bra! och idag gick vi upp tidigt för att åka iväg till Ryssbergsbacken för att åka lite slalom, var också väldigt roligt. lite tråkigt bara att jag ramlade ett antal gånger fast inte i själva backarna utan ovanför liften och när jag skulle ta mig till liften, haha duktig!
 
nu ska jag sricka upp min ljuvliga smoothie och mysa framför tv:n. puss

fina bilder

från weheartit
 
åh, älskar alla bilderna! så himla fint ljus och allt.jag blir så himla inspirerad av att gå¨in på weheartit, hoppas ni också blir inspirerad av sådana här inlägg :)
 
(detta inlägg är tidinställt för just nu är jag i skidbacken)

källa: tumblr

mitt sportlov

mina planer än så länge, kommer bli ett superbra lov! som ni också ser så kommer jag vara ganska upptagen men jag ska göra mitt bästa för att hålla bloggen uppdaterad och fixa några tidinställda inlägg. 
hoppas att ni också får ett bra lov, eller har haft eftersom alla inte har som vi,.vecka 8. KRAM ♥

sen frukost

tog en riktig sovmorgon idag vilket var jätteskönt och startade morgonen med en regäl och god frukost. hade inte  några planer idag men Karro smsade att hon tyckte att jag skulle hänga med henne hem ikväll och sova där så det blir super! 
 
vi har gjort ett avtal i familjen nu att vi ska hålla upp med godsaker i en månad nu tills vi åker till fjällen, vi får se hur det går. och om man ser någon skillnad efteråt! 
ha en bra dag, puss

17 februari

fotade denna igår. 
 
HEY,hoppas allt är bra med er! har varit iväg och tittat när min lillasysters lag spelade match, dom var jätteduktiga och släppte inte in ett enda mål och matilda själv gjorde fem tror jag. 
till lunch idag blev det mina pannkakor som blev supergoda och om en stund så ska vi åka till gymmet och kötta en timme eller två. härligt. 
och ikväll ska jag och linnea ha lite spa hemma med ansiktsmask och så. 
vi hör senare, kram
 

space boost

 

Dagens inspo

Tagna från weheartit


min stad

 
fina lilla nyköping ifrån ett annat perspektiv.

forsen


åkte till forsen med pappa där dem brukar forspaddla i nyköping, hade med mig hela kamerakittet och fick en del bra bilder, enda problemet var alla grenar som var ivägen men det löse sig ganska bra ändå. 
sen gick vi även upp på kråkberget för att se nyköping ovanfrån och det var himla coolt, tog en del bilder också som kommer upppå bloggen sen, ska bara redigera dem lite. jag fick en annan syn på nyköping faktiskt, hehe.  våran lilla fina stad.

photoshop

hade lite tråkigt så jag googlade lite och det resulterade till detta, tycker att det blev riktigt coolt faktiskt! 

sportlov

hola! idag är det fredag och looov! wooho, känns så jäkla skönt att få lite frihet en vecka. ska försöka göra en massa roliga saker och bara njuta av livet. 
nu ikväll har jaf faktiskt inget planerat, skulle kanske ha umgåts med en killkompis men det blev nog inget med det. ska väl planera mitt liv lite nu. ha en bra kväll, puss

Alla hjärtans dag

Hoppas att ni har haft en bra och kärleksfull dag idag!
Jag och några kompisar gick till Ica efter skolan och köpte geléhallon, ett måste på den här dagen.
Sen har jag mest pluggat och bara varit, men nu ska jag snart åka och dansa en timme, vi hörs sen!


tävling-victoria´s secret

jag är med och tävlar om en produkt ifrån Victoria´s secret! superbra tävling, så var med du också!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN.

13 februari

har varit en kort och skön dag i skolan, inte hänt något speciellt direkt heller. slutade även tidigt men jag har endast suttit med plugg sen jag om hem, har prov på fredag så det är bara att plugga tills man kan allt. annars händer det inget speciellt ikväll. 
juste, fick hem lapp på posten om språkresa och jag blev jättesugen på att åka på det i sommar. och jag pratade lite med pappa om det, men jag ska kolla upp det lite mer och sen om jag eventuellt ska åka på det s¨å vill jag få med någon kompis också :) 

Fettisdagen

Jag fick min efterlängtade semla förut så då blev  jag glad! Men det finns dock godare saker än det men är det en tradition så är det! Nu har jag duschat och fräschat till mig lite för imorgon bär det av till skolan igen, jag tror att min kropp behövde en dag för att vila upp sig lite, så jag hoppas på att vara ännu piggare imorgon. Vi hörs när jag har kommit hem imorgon, kram!

NYTT

hade tråkigt så jag satte mig och trixade ihop en ny header, känns mer som jag nu och är mycket stilrenare och fräshare. jag är nöjd iallafall!  :)

hemma idag

stannade hemma från skolan idag, kände att jag behövde vila upp mig lite och hoppas på att må bättre imorgon! nu ska jag kolla på världens bästa film, LOL! älskar den massor. sen i eftermiddag kanske jag åker och tittar på dansen, ska själv inte vara med men jag får se om jag orkar, kanske lyckas få en semla idag också för det är ju trots alla fettisdagen. asså jag har alltid undrat om det heter fettis-dagen eller-fet-tisdagen? haha.

Har mått bättre

Hej finisar! 
Har kämpat mig igenom denna dagen, det var inte lätt för jag har blivit förkyld och har varit supertrött och har haft ont i huvudet hela dagen. Har tagit Alvedon nu så mår lite bättre men jag får se hur jag mår imorgon, men jag vill inte vara sjuk för jag har dans imorgon! Vi får se helt enkelt! Nu ska jag fortsätta titta på One three hill,bästa serien.

brunch

startade dagen med en timmes träning här hemma, ibland får man ta vad man har och vi har faktiskt träningscykel, yogaboll, rockring med vikter osv. så det brukar funka ganska bra! sen tog jag en skön dusch och gjorde i ordning amerikanska pannkakor, världens bästa frukost! (brunch i mitt fall) 
 
nu måste jag plugga lite för vi har diagnos imorgon och prov på tisdag så ja det är bara att börja.
ha en bra söndag! 
 

hjärtbokeh

har försökt med detta förut men misslyckats varje gång men idag kom jag på hur jag skulle göra! var dock ganska mörkt i mitt rum så de blev lite brusiga men jaja. det blev hjärtbokeh iallafall och det är det viktigaste! 
 
vill ni veta hur jag gjorde när jag tog bilderna? kan göra ett inlägg om det isåfall.

Friendship

Bilder från weheartit


snöflingor

canon EOS 1100D+ Tamron 70-300mm 

nothing to do

gårdagen: började dagen med 200 minuters uppsats, gick väl hyfsat bra iallafall. sen en timmes matte. slutade halv 2, då åkte jag jag till stan med karro för hon skulle klippa sig, hon ville göra en liten förändring och det kan man verkligen säga att det blev, och fint blev det! sen mötte jag upp jenny och så satte vi oss och fikade en timme, köpte lite saker på Åhléns och köpte med oss chili namnam hem. förövrigt världens bästa mat! sen hade vi lite spa i två timmar! mys på hög nivå.
 
idag, vaknade tidigt och drack massa te för jag har blivit förkyld. har ingenting planerat idag så ska försöka ta tag i mitt rum som ser ut som ett kaos och bara gå runt i myskläder. vi hörs sen, puss!
 

swing

längtar till våren/sommaren så jag kan ta fina ljusa bilder utomhus! just nu är det mörkt när jag slutar skolan näästan.. 
 
Dagen har varit super, haft en dag då jag skrattat åt allting, ganska jobbigt ändå men det är ju bra att skratta. right? hehe. 
blir ingen dans idag för min danslärare är sjuk så det va tråkigt, ska inte göra något speciellt nu. vi hörs sen!

i miss summer

ååh saknar sommaren! men jag känner på mig att sommaren 2013 kommer att bli grym,ska planera in en massa roliga saker, ha mysiga utekväller med mina vänner, tälta, grilla, sola, bada, fota, shoppa, resa och massa mer! 

vår om några månader

trend
klicka här för att se vart allt kommer ifrån.
 

curly hair

holahola!
min dag har bestått av två lektioner, först svenska nationella läsförståelse i tre timmar sammanlagt, sen en timmes lunch och sen engelska. helt ok!
nu när vi har gjort första NP så kommer alla komma väldigt fort, men det blir jobbigt sen tror jag med engelska, matt, so och fysik, ja typ alla är jobbiga. haha. men jag hoppas att jag överlever detta! 
 
nu: plugga och snart pannkakor! KRAM

retro/vintage

igår bestämde jag mig för att dagen skulle bli mycket bättre idag än vad den var igår, och det gick faktiskt bra för dagen har varit himla bra! vi fick dessutom hål på första lektionen så det var super. 
annars hade jag dans efter skolan, nästan klara med dansen nu, bara introt och outrot kvar, härligt! 
nu ska jag ta det lugnt för jag är helt slut i kroppen och sen ska jag glo på tv och fika, hihi gottegris som jag är!

pink color

blev lite kreativ och tog fram lite färg och ett glas med vatten, sen var det bara att köra. 
redigerade i photoshop efteråt! 
 

alla dagar är inte de bästa

idag har jag inte varit på topphumör direkt, haft en dålig dag helt enkelt. men jag ska inte sprida dålig enegi här på bloggen utan nu ska jag fixa något inlägg att lägga upp sen, och sen ska jag väl äta lite mat och titta på något program. 
vi hörs sen, puss!

solig söndag

hej bloggen! 
har inte gjort speciellt mycket på förmiddagen förutom att jag har varit ute och fotat en hel del, det är så himla fint väder så då får man ju passa på! 
har en del småsaker som jag ska fixa idag, måste plugga också.. men nu ska jag försöka ta mig till stan och träffa jenny en stund! ha en bra dag, kram

Inspiration-summer

Från weheartit


tävling-becca design



 
 
TÄVLING - Tre personer vinner valfritt smycke från Becca Design!

Nu har du chansen att genom min blogg vinna valfritt smycke eller accessoar från Beccadesign.se, i butiken hittar du t.ex. alla hjärtans dag-smycken, söta handgjorda smyckenoch trendiga accessoarer.


Så här är du med och tävlar:

- Maila samarbete(at)beccadesign.se med ämnet "Bloggtävling 2013"
- Skriv vilken produkt du skulle vilja vinna och länken till min bloggtävling.
Motivera varför du vill vinna just den produkten.
Tre vinnare dras den 15:e februari - Lycka till!

lite smått och gott

detta var vad jag fick med mig hem idag från stan, det var nämligen värsta rean på UR&PENN och alla smycken kostade 20 kr, så jag fick alltså tre halsband för 60 spänn! och sminkborttagningen är i från Åhlens och kostade 40 kr.
Jag hade tänkt kolla efter en fin vårjacka på en secondhandbutik men såklart så var allt stängt när vi kom dit så jag får gå dit nån annan dag, är så himla sugen på att få tag på en vintage jeansjacka eller en i camoflouage! 

beslutsångest-dag

hej finisar gick upp hysat tidigt idag och gjorde mig en god frulle, fixade mig och bytte kläder typ 10 gånger och sen när jag skulle fixa håret så gjorde jag om det en massa gånger också.. ibland är jag lite hopplös faktiskt, det slutade med att det blev platt utsläppt hår, haha! jaja, nu ska jag käka lunch och sen ska jag möte upp alice vid bussen och dra ner på stan en stund! puss

Februari

 har rean fredag varit bra? jag har haft en vanlig dag i skolan fast vid 9 hade jag utvecklingssamtal, sista i grundskolan! Yeay, det gick bra iallafall. Annars var det vanliga lektioner. Efter skolan hängde jag med Alice hem och vi bakade en misslyckad kladdkaka,dansade och sjöng. Mys! Och nu har jag ätit choklad och tittat på tv, en skön fredagskväll! Hörs imorgon!